senin kalp atışı vajinal olarak duyuldu değil mi canım ?Aramizda 1 gun var
Ben cumartesi gitmistim doktora 3 hafta sinra gel dedi tekrar
ben "frei öl" e karar verdim çatlamaya çok müsaitim bu marka zararlı içerik içermiyormuş bide çatlamama garantili geçenlerde kampanyayla 3 tanesini 100 tl ye aldım. İnşallah kullanmak nasip olur. Hamilelik sonrası oluşan çatlaklar için de ayrı kremi var.Arkadaşlar catlak kremine başlamak lazım sanırım. Önerileri alalım mı
Biz de özel sayiliriz kamuya bagli değiliz. Kamunun gözünü seveyim boyle anlarda :)çok şaşırdım şuan avukatsın bide özel sektör sandım
Evt cnm vajinalsenin kalp atışı vajinal olarak duyuldu değil mi canım ?
Doktorlar önermiyor die biliyorum bendeEvt cnm vajinal
Kizlar kayisi kivami derlerya ole yumurta yenmiyomu ya biriniz yazmis ekmek baniyodum banamiyorum diye
Yok hiç ağrı ama titreme sıtmalanma var malesefAğrı yapıyor mu sende bende de enfeksiyon cikti .. ama hic hissetmiyorum
Kültür tahlilim temiz çıktı
adını hiç duymadım ben lierac aldım ama üşenmekten süremiyorumben "frei öl" e karar verdim çatlamaya çok müsaitim bu marka zararlı içerik içermiyormuş bide çatlamama garantili geçenlerde kampanyayla 3 tanesini 100 tl ye aldım. İnşallah kullanmak nasip olur. Hamilelik sonrası oluşan çatlaklar için de ayrı kremi var.
Canim benim doktorum 20 haftadan önce kullanma dedi,özelllikle kimyasalı çok olanlar bebeğe zarar veriyormuş.en doğal olanı bulmaya çalış ama yine 3 aydan önce sakin kullanma benceArkadaşlar catlak kremine başlamak lazım sanırım. Önerileri alalım mı
Alman markası instagramda mühendisinoglu hesabını takip ediyorum genelde bebek bezi şampuan vs içeriklerini karşılaştırıyor. O da frei öl markasının bir çok ürününü öneriyor canım. Bi arkadaşım da kullandı çatlamadı. Kakao yağı da alıcam.adını hiç duymadım ben lierac aldım ama üşenmekten süremiyorumarkadaş kakao yağıda süper dedi. çatlıcam gene ama sürücem inş
adını hiç duymadım ben lierac aldım ama üşenmekten süremiyorumarkadaş kakao yağıda süper dedi. çatlıcam gene ama sürücem inş
Bende duydum o markayı alternatiflerim arasında,ama erken değilim kızlar ya benim doktorum içeriği çok temiz bile olsa 20 haftadan önce kullanma kana karışıp bebeğe zarar verebilir dedi.siz al8nca şimdi kafam karistiAlman markası instagramda mühendisinoglu hesabını takip ediyorum genelde bebek bezi şampuan vs içeriklerini karşılaştırıyor. O da frei öl markasının bir çok ürününü öneriyor canım. Bi arkadaşım da kullandı çatlamadı. Kakao yağı da alıcam.
Fiyatı uygunmuş nereden aldınben "frei öl" e karar verdim çatlamaya çok müsaitim bu marka zararlı içerik içermiyormuş bide çatlamama garantili geçenlerde kampanyayla 3 tanesini 100 tl ye aldım. İnşallah kullanmak nasip olur. Hamilelik sonrası oluşan çatlaklar için de ayrı kremi var.
kendi sitesinden, kampanya vardı iki hafta önce normalde tanesi 60 tl sanırım.Fiyatı uygunmuş nereden aldın
Hadi amin inşallah, sırf bol su bile cok iyi gelir. Vücudu yıkıyor.Dün daha iyiydi canım. Sağolasın. Bol su kızılcık, dut kurusu bakalım yakında testleri tekrar ederim. İnşallah geçer enfeksiyon.
Yok yok az pişmiş yumurta et. Aman aman...Evt cnm vajinal
Kizlar kayisi kivami derlerya ole yumurta yenmiyomu ya biriniz yazmis ekmek baniyodum banamiyorum diye
Soguk sıkım yani katı olan hindistan cevizi yagı kullanıcam ben 12. Haftam bitsin.Canim benim doktorum 20 haftadan önce kullanma dedi,özelllikle kimyasalı çok olanlar bebeğe zarar veriyormuş.en doğal olanı bulmaya çalış ama yine 3 aydan önce sakin kullanma bence
benim karnım baya büyüdü gaz diyorum ama çatlıo diede ödüm kopuo ayrıca ne kullanırsan kullan çatlayacaksa engel olunamıyo diyorlar. bakalım nolck bende süremiyorum zate 4 ay düzenli sürerim kakaoda alıcam inş.Bende duydum o markayı alternatiflerim arasında,ama erken değilim kızlar ya benim doktorum içeriği çok temiz bile olsa 20 haftadan önce kullanma kana karışıp bebeğe zarar verebilir dedi.siz al8nca şimdi kafam karistibende 4. Ayda başlarım diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?