2019 Kasim anneleri buraya:)

Arkadaşlar catlak kremine başlamak lazım sanırım. Önerileri alalım mı
ben "frei öl" e karar verdim çatlamaya çok müsaitim bu marka zararlı içerik içermiyormuş bide çatlamama garantili geçenlerde kampanyayla 3 tanesini 100 tl ye aldım. İnşallah kullanmak nasip olur. Hamilelik sonrası oluşan çatlaklar için de ayrı kremi var.

Son düzenleme:
adını hiç duymadım ben lierac aldım ama üşenmekten süremiyorum arkadaş kakao yağıda süper dedi. çatlıcam gene ama sürücem inş

adını hiç duymadım ben lierac aldım ama üşenmekten süremiyorum arkadaş kakao yağıda süper dedi. çatlıcam gene ama sürücem inş
Alman markası instagramda mühendisinoglu hesabını takip ediyorum genelde bebek bezi şampuan vs içeriklerini karşılaştırıyor. O da frei öl markasının bir çok ürününü öneriyor canım. Bi arkadaşım da kullandı çatlamadı. Kakao yağı da alıcam.

Bende duydum o markayı alternatiflerim arasında,ama erken değilim kızlar ya benim doktorum içeriği çok temiz bile olsa 20 haftadan önce kullanma kana karışıp bebeğe zarar verebilir dedi.siz al8nca şimdi kafam karisti bende 4. Ayda başlarım diyordum

Fiyatı uygunmuş nereden aldın

benim karnım baya büyüdü gaz diyorum ama çatlıo diede ödüm kopuo ayrıca ne kullanırsan kullan çatlayacaksa engel olunamıyo diyorlar. bakalım nolck bende süremiyorum zate 4 ay düzenli sürerim kakaoda alıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…