2019 Kasim anneleri buraya:)

Merhaba kızlar
Bende sanırım kasımda anne olacağım.Günlerdir sizi takip ediyorum.7+2 günlük benim hesaplamama göre doktorum hafta belirtmedi.Rahim içinde 3 adet miyomum var biri mandalina büyüklüğünde.6+5 günlükken gittik en son doktorumuza kesemiz oluşmuş ancak kalp atışını dinleyemedik vajinadan bakarsak duyabiliriz dedi ama onuda gerekli görmedi.5 haftalıkken kanamam oldu şu an Progestan kullanıyorum.
Sabah boş gebelik hakkında bi programa denk geldim kalp atışını duymadığım için endişeliyim.
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Bende oglumdan karnim harita gibi son ay catir catir catladim resmen 3 kilo dogurdum ama doktor karnin cok büyük bebege göre diyodu. Simdide 4-5 aylik gibiyim simdiden. Bi oil yag aldim hem hamileyken hemde catlaklara fayda ediyor diye aldim iyi yorumlari vardi ama üzerinde 3-4. aydab sonra baslayin yaziyor bekliyorum bende. Kakao yagini da alip sabah o aksam o sürmeyi düsünüyorum

Hoş geldin canım ❤ Bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyle..Gözün aydın

Bebegi gormediniz mi? Dr gormustur yoksa vajinal bakarsak duyarız demezdi. İyi düşün endişelenme ve şu zamanlarda bebek cok rahat gorunur artık eger gec dollenmeyse biraz daha gecikir. Benimki 6 gün geriden geliyor.,

ya bende son hafta çatlamıştım bundada çatlıcm kesin napalım allah sağlık versin. bende 20 hafta olsun öyle başlıyım ama çok üşeniyorum

Kızlar sürekli yazdıklarınızı okuyorum. Ben pazartesi doktora gittim bir düşükten sorna bu hamileliğimde herşey yolunda şükür. 7+5 de 7+2 dedi doktor ama bu normal dedi. bebek 1 cm idi kalp atışını çok şükür hem gördük hem duyduk. iğne folik asit progestan hapı kullanıyorum. herhangi bir kanama vs olmadı. sorum şu ki doktorum mayıs sonu gel dedi. normal mi bu kadar uzun zaman sonra çağırması

Nisan sonu demiş olmasın ? 2 haftada bir çağırıyor doktorlar ilk 3 ay dolana dek

yok canım mayıs sonu çok yoğun bir doktor normaldede. doğuma kadar şimdiden randevuları almak durumunda kaldım. kağıda yazdı zaten
benide devlette 2 hafta sonra geldi özelde 3 hafta sonra demişti ikisinide dinlemedim gitmicem. taki mayısın başında devllette ikili yaptırana kadar gidip ikili yaptırıp 14 mayıs da özele görüncem.

yok canım mayıs sonu çok yoğun bir doktor normaldede. doğuma kadar şimdiden randevuları almak durumunda kaldım. kağıda yazdı zaten
Riskli gebelikse haftada 1 veya 2 haftada 1 cagırıyorlar eger degilse 3-4 haftada 1 cagırıyorlar. Testlerini falan yaptırdın mı?

A
Ya bende senin gibiyim bazen erkek isteyip bazen kız istiyorum Allah hayırlısını versin sağlıklı olsunlarda:)benimki eylül ama ben haladir hesaplayamadım eşim mayis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…