sürüyordum sürmeyim ozaman az az sürdüm ama bidaha sürmeyin kakao alayım süreyim.Doktorlar önermiyor die biliyorum bende
Naptın doktora gittin mi?Bende işyerinde uyukluyorum kızlar şuan mesela önceden hayatta uyumazdım gece şimdi bayılıyorum resmenforumda bi ben varım yinee akıntımda başta aşırı vardı 1 haftadır çok azaldı şükür gıcık oluyorum akıntıya
Cok üzüldüm işinden olmana.Biz de özel sayiliriz kamuya bagli değiliz. Kamunun gözünü seveyim boyle anlarda :)
Hoş geldin canım ❤ Bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyle..Gözün aydınMerhaba kızlar
Bende sanırım kasımda anne olacağım.Günlerdir sizi takip ediyorum.7+2 günlük benim hesaplamama göre doktorum hafta belirtmedi.Rahim içinde 3 adet miyomum var biri mandalina büyüklüğünde.6+5 günlükken gittik en son doktorumuza kesemiz oluşmuş ancak kalp atışını dinleyemedik vajinadan bakarsak duyabiliriz dedi ama onuda gerekli görmedi.5 haftalıkken kanamam oldu şu an Progestan kullanıyorum.
Sabah boş gebelik hakkında bi programa denk geldim kalp atışını duymadığım için endişeliyim.
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Bebegi gormediniz mi? Dr gormustur yoksa vajinal bakarsak duyarız demezdi. İyi düşün endişelenme ve şu zamanlarda bebek cok rahat gorunur artık eger gec dollenmeyse biraz daha gecikir. Benimki 6 gün geriden geliyor.,Merhaba kızlar
Bende sanırım kasımda anne olacağım.Günlerdir sizi takip ediyorum.7+2 günlük benim hesaplamama göre doktorum hafta belirtmedi.Rahim içinde 3 adet miyomum var biri mandalina büyüklüğünde.6+5 günlükken gittik en son doktorumuza kesemiz oluşmuş ancak kalp atışını dinleyemedik vajinadan bakarsak duyabiliriz dedi ama onuda gerekli görmedi.5 haftalıkken kanamam oldu şu an Progestan kullanıyorum.
Sabah boş gebelik hakkında bi programa denk geldim kalp atışını duymadığım için endişeliyim.
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
ya bende son hafta çatlamıştım bundada çatlıcm kesin napalım allah sağlık versin. bende 20 hafta olsun öyle başlıyım ama çok üşeniyorumBende oglumdan karnim harita gibi son ay catir catir catladim resmen 3 kilo dogurdum ama doktor karnin cok büyük bebege göre diyodu. Simdide 4-5 aylik gibiyim simdiden. Bi oil yag aldim hem hamileyken hemde catlaklara fayda ediyor diye aldim iyi yorumlari vardi ama üzerinde 3-4. aydab sonra baslayin yaziyor bekliyorum bende. Kakao yagini da alip sabah o aksam o sürmeyi düsünüyorum
Kızlar sürekli yazdıklarınızı okuyorum. Ben pazartesi doktora gittim bir düşükten sorna bu hamileliğimde herşey yolunda şükür. 7+5 de 7+2 dedi doktor ama bu normal dedi. bebek 1 cm idi kalp atışını çok şükür hem gördük hem duyduk. iğne folik asit progestan hapı kullanıyorum. herhangi bir kanama vs olmadı. sorum şu ki doktorum mayıs sonu gel dedi. normal mi bu kadar uzun zaman sonra çağırması
yok canım mayıs sonu çok yoğun bir doktor normaldede. doğuma kadar şimdiden randevuları almak durumunda kaldım. kağıda yazdı zatenNisan sonu demiş olmasın ? 2 haftada bir çağırıyor doktorlar ilk 3 ay dolana dek
benide devlette 2 hafta sonra geldi özelde 3 hafta sonra demişti ikisinide dinlemedim gitmicem. taki mayısın başında devllette ikili yaptırana kadar gidip ikili yaptırıp 14 mayıs da özele görüncem.yok canım mayıs sonu çok yoğun bir doktor normaldede. doğuma kadar şimdiden randevuları almak durumunda kaldım. kağıda yazdı zaten
Riskli gebelikse haftada 1 veya 2 haftada 1 cagırıyorlar eger degilse 3-4 haftada 1 cagırıyorlar. Testlerini falan yaptırdın mı?yok canım mayıs sonu çok yoğun bir doktor normaldede. doğuma kadar şimdiden randevuları almak durumunda kaldım. kağıda yazdı zaten
Canım senin mayıs sonu 14-15. Haftan oluyor ikili tarama zamanın gecmiş oluyor. Bana cok uzak geldi tarih.yok canım mayıs sonu çok yoğun bir doktor normaldede. doğuma kadar şimdiden randevuları almak durumunda kaldım. kağıda yazdı zaten
testleri yaptırdım canım sağlık ocağında demir eksikti onu verdi. ikili tarama testini yaptır öyle onu da al gel dedi zatenCanım senin mayıs sonu 14-15. Haftan oluyor ikili tarama zamanın gecmiş oluyor. Bana cok uzak geldi tarih.
Ya bende senin gibiyim bazen erkek isteyip bazen kız istiyorum Allah hayırlısını versin sağlıklı olsunlarda:)benimki eylül ama ben haladir hesaplayamadım eşim mayis6
canım aynı yıllarımız eşimizde kendimizde benim ayım kasım olduğu için kana göre erkek çıkıyobi yanım erkek istiyo oğluma arkadaş olsun cinsiyetleri aynı olsun diye bi yanım cici bi kız diye ölüyo nasip diyelim hayırlısı olsun ama her kızın bi kız kardeşi olmalı diyorum kızım olursa bi kız kardeşi olmadığı için üzülürüm
O zaman sorun yok demektir.testleri yaptırdım canım sağlık ocağında demir eksikti onu verdi. ikili tarama testini yaptır öyle onu da al gel dedi zaten
Ssaol canım 16. haftama denk geliyor. Endişem ondandı.O zaman sorun yok demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?