Dün gittim 4.3 mm ymişKuzucum o 4.5 mm olmasın benimkinde 5.5 mm yazıyor çünkü.sen ne zaman gittin canım doktora
Ben de öğretmenim şu an idarecilik yapıyorum
Kızlar bugün beta baktirdim 756 cıktı adetim e 2 gün var dayanamadım baktirdimçok şükür yani.simdi bende sanırım kasım da doğum olcak haftaiçi bi kadın doğum a gideyim bakalim 2 ay önce kürtaj olmuştum korkuyordum şükür ki bu defa değer yüksek inşallah sağlıklı ilerler ❤
Canım benim geçen sefer sağlıksız gebelikte adetim den bir gün önce 16 çıkmıştı ve sağlıksız gitti.200 leri gorunce de dusmeye basladi sonra birdaha yukseldi birdaha dustu felan kotuydu yani. ama senin çok da düşük değil aslında benim budefa sanki biraz fazla bende çok şaşırdım sanırım erken döllenmiş benimki bayağı.Bemın adet günü 67 çıktı beta benımmı düşük acabadündü adet günüm
Gozunuz aydin.Hayirli olsun..Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..Benim de ilk baktirdigimda 702 cikmisti.Iki gun sonra 1557.Ikiye katlanmisti.Dun de keseyi gorduk..Kızlar bugün beta baktirdim 756 cıktı adetim e 2 gün var dayanamadım baktirdimçok şükür yani.simdi bende sanırım kasım da doğum olcak haftaiçi bi kadın doğum a gideyim bakalim 2 ay önce kürtaj olmuştum korkuyordum şükür ki bu defa değer yüksek inşallah sağlıklı ilerler ❤
Bende şuan burun kuruluğu ve göz yaşartısı var canım.bugun acile gittim antibyotik ve ağrı kesici verdi zararsız mis gebelikte.eczaciys da sorduk hicbir sıkıntı yapmaz bunlar dedi.kullancam çünkü aşırı rahatsız ediyor sürekli gözüm yaşarıyor başım çatladı artık o göz sağlanmasından.burnum kupkuru ağzımdan nefes aliyorumArkadaşlar selamlar. Benim de Kasım annesi olma ihtimalim büyük. Cuma günü kan testi sonucu 879 çıktı. Bu hafta kese görmeye gideceğim. Bahar alerjisi yaşayan var mı aranızda benim gibi?
Teşekkür ederim tatlım.kese ne zaman görünüyor ortalam?Gozunuz aydin.Hayirli olsun..Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..Benim de ilk baktirdigimda 702 cikmisti.Iki gun sonra 1557.Ikiye katlanmisti.Dun de keseyi gorduk..
Benim 5+1 de gorundu canim.Beta 1557 iken gorunmemisti..8. haftada da kalp atisi duyuluyormus..Iki hafta sonra gidecegim bir daha.Teşekkür ederim tatlım.kese ne zaman görünüyor ortalam?
Yasmin kullanırken mümkün değil gebelikMerhaba bende birşey sormak istiyorum ben en son 14 şubatta ilişkim oldu daha sonra 3 gün adetim geçikti ama adet oldum 6 gün sürdü adetim yasmin kullanıyordum zaten ama 5 gündür belim ağrıyor bide ara ara baş ağrısı oluyor sizce hamilemiyim
Yasmin kullanıyordum Doktorum 7 gün ara ver daha sonra yazza geç dedi koruma yinede sağlanırmıYasmin kullanırken mümkün değil gebelik
Anladım canım teşekkür ederim.insallah saglikla kucagina alirsin kalp atışını da duyarsin bir an once insallah canimBenim 5+1 de gorundu canim.Beta 1557 iken gorunmemisti..8. haftada da kalp atisi duyuluyormus..Iki hafta sonra gidecegim bir daha.
Saglaniyor brndr 2 3 kutu yasmin kullanmistim 7 gun ara verilince koruma devam ediyor.muhtemelen hava değişikliğinden felan sizin baş ağrısı gibi şeyler olmuşturYasmin kullanıyordum Doktorum 7 gün ara ver daha sonra yazza geç dedi koruma yinede sağlanırmı
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız çünkü belim kopucal gibi ağrıyorSaglaniyor brndr 2 3 kutu yasmin kullanmistim 7 gun ara verilince koruma devam ediyor.muhtemelen hava değişikliğinden felan sizin baş ağrısı gibi şeyler olmuştur
Canım benim geçen sefer sağlıksız gebelikte adetim den bir gün önce 16 çıkmıştı ve sağlıksız gitti.200 leri gorunce de dusmeye basladi sonra birdaha yukseldi birdaha dustu felan kotuydu yani. ama senin çok da düşük değil aslında benim budefa sanki biraz fazla bende çok şaşırdım sanırım erken döllenmiş benimki bayağı.
Inşallah canim korkma değerin kötü değil içini ferah tut.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYarın akşam yine yapıcam bi test inşallah saglıcakla kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?