2019 Kasim anneleri buraya:)

Midesi bulanmayan kizlar bence kasinmayin neden bulanmiyo falan demeyin kendinize nazar degdirmeyin bulaninca cok kotu oluyo cunku agzina lokma, su koyamiyo insan o cok daha koti

Kızlar bugün beta baktirdim 756 cıktı adetim e 2 gün var dayanamadım baktirdimçok şükür yani.simdi bende sanırım kasım da doğum olcak haftaiçi bi kadın doğum a gideyim bakalim2 ay önce kürtaj olmuştum korkuyordum şükür ki bu defa değer yüksek inşallah sağlıklı ilerler

Bemın adet günü 67 çıktı beta benımmı düşük acaba dündü adet günüm

Bemın adet günü 67 çıktı beta benımmı düşük acaba dündü adet günüm
Canım benim geçen sefer sağlıksız gebelikte adetim den bir gün önce 16 çıkmıştı ve sağlıksız gitti.200 leri gorunce de dusmeye basladi sonra birdaha yukseldi birdaha dustu felan kotuydu yani. ama senin çok da düşük değil aslında benim budefa sanki biraz fazla bende çok şaşırdım sanırım erken döllenmiş benimki bayağı.

Midesi bulanmayan kizlar bence kasinmayin neden bulanmiyo falan demeyin kendinize nazar degdirmeyin bulaninca cok kotu oluyo cunku agzina lokma, su koyamiyo insan o cok daha koti
[/QUOTE]
Senin ne zaman bulanmaya basladi canim??Benim de ara ara bulaniyor ama cok hafif.Yiyip,icmeye devam edebiliyorum..

Gozunuz aydin.Hayirli olsun..Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..Benim de ilk baktirdigimda 702 cikmisti.Iki gun sonra 1557.Ikiye katlanmisti.Dun de keseyi gorduk..

Merhaba bende birşey sormak istiyorum ben en son 14 şubatta ilişkim oldu daha sonra 3 gün adetim geçikti ama adet oldum 6 gün sürdü adetim yasmin kullanıyordum zaten ama 5 gündür belim ağrıyor bide ara ara baş ağrısı oluyor sizce hamilemiyim

Arkadaşlar selamlar. Benim de Kasım annesi olma ihtimalim büyük. Cuma günü kan testi sonucu 879 çıktı. Bu hafta kese görmeye gideceğim. Bahar alerjisi yaşayan var mı aranızda benim gibi?
Bende şuan burun kuruluğu ve göz yaşartısı var canım.bugun acile gittim antibyotik ve ağrı kesici verdi zararsız mis gebelikte.eczaciys da sorduk hicbir sıkıntı yapmaz bunlar dedi.kullancam çünkü aşırı rahatsız ediyor sürekli gözüm yaşarıyor başım çatladı artık o göz sağlanmasından.burnum kupkuru ağzımdan nefes aliyorum

Yasmin kullanırken mümkün değil gebelik

Benim 5+1 de gorundu canim.Beta 1557 iken gorunmemisti..8. haftada da kalp atisi duyuluyormus..Iki hafta sonra gidecegim bir daha.
Anladım canım teşekkür ederim.insallah saglikla kucagina alirsin kalp atışını da duyarsin bir an once insallah canim❤peki benim ortalama şuan kaç haftalık acaba?

Yasmin kullanıyordum Doktorum 7 gün ara ver daha sonra yazza geç dedi koruma yinede sağlanırmı
Saglaniyor brndr 2 3 kutu yasmin kullanmistim 7 gun ara verilince koruma devam ediyor.muhtemelen hava değişikliğinden felan sizin baş ağrısı gibi şeyler olmuştur

Yarın akşam yine yapıcam bi test inşallah saglıcakla kavusuruz

Kızlar buarada benim son adet tarihim 17 şubat. Şimdi adetime 2 gün kala 756 biraz yüksek değil mi ya aklıma takıldı sıkıntı olmasın bu defa da yüksek degerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…