- 7 Ocak 2019
- 300
- 268
- 18
ben de olabildiğince az gitmeyi tercih ederim de ihmallik bir durum var mı onu merak ediyorum birbenide devlette 2 hafta sonra geldi özelde 3 hafta sonra demişti ikisinide dinlemedim gitmicem. taki mayısın başında devllette ikili yaptırana kadar gidip ikili yaptırıp 14 mayıs da özele görüncem.
kayıbım olduğu zaman sürekli gitmek zorunda kalmıştım.o bana korku verdi hep. bide doktorun kapısında heyecandan elim ayağım titriyor. o histen de kaçıyorum :)Ben de aksine sürekli kontrol edilmek istiyorum. Herhangi bir durum olursa bilmek isterim.
2 li yaptıracaksan hesapla git sen canımkayıbım olduğu zaman sürekli gitmek zorunda kalmıştım.o bana korku verdi hep. bide doktorun kapısında heyecandan elim ayağım titriyor. o histen de kaçıyorum :)
Kıyamam... benim de 2 kaybım var...kayıbım olduğu zaman sürekli gitmek zorunda kalmıştım.o bana korku verdi hep. bide doktorun kapısında heyecandan elim ayağım titriyor. o histen de kaçıyorum :)
Ya bi dk ya, canımm senin sat kaç?Kese 26mm olmuş bebeği göremedivajinalde az gördü ayrıntılı ultrasona göderdi o da zar zor 2mm gördü bebeği doktor yüzdeyüz eminim boş gebelik diyor ama bi hafta daha bekleyelim içimiz rahat etsin dedi. 3. Kez aynı şeyleri yasamak çok zor
21 şubat gs 26 mm 7+4 ile uyumlu crl 3mm fka ya ait pulsasyon izlenmiş yazıyo radyoloji raporunda dr da yüzdeyüz eminim dedi kürtaj haftayaYa bi dk ya, canımm senin sat kaç?
Bende yaşadım evet çok zor..Ama dur bakalım bakarsın haftaya büyümüş bi bebek ve kalp atışı duyarsin belli mi olur.Dualarım seninle canım üzülme hemenKese 26mm olmuş bebeği göremedivajinalde az gördü ayrıntılı ultrasona göderdi o da zar zor 2mm gördü bebeği doktor yüzdeyüz eminim boş gebelik diyor ama bi hafta daha bekleyelim içimiz rahat etsin dedi. 3. Kez aynı şeyleri yasamak çok zor
Benim son sat ta 1 şubat bulantılar baş agrıları halsizim geçse bi an önceYaaa bnm sat 2 subat canim senin kac o zaman 3 mu 1 mi :)
E bak nabız atışı da varmış(pulsasyon)Hemen neyin kurtaji21 şubat gs 26 mm 7+4 ile uyumlu crl 3mm fka ya ait pulsasyon izlenmiş yazıyo radyoloji raporunda dr da yüzdeyüz eminim dedi kürtaj haftayaelim kolum bağlandı tekrar hamilelik bile düşünemiyorum aynı şey olacak korkusuyla. Cumartesi 5mm çıkmıştı bugün 3mm
Ya pulsasyondan kastı görüntüde az bi kıpırdanma demişti o sanırım cünkü sesi duyamadı radyolojideki ben var dicem bi hafta beklemek lazım ama kese çok büyümüş bebek küçük kalmış dedi. Umut kalmadı. Neden kaynaklanıyor bir bilsemE bak kalp atışı da varmış(pulsasyon)Hemen neyin kurtaji
Ya benim sat 4 şubat ve 23martta bebek 3mmydi. Ultrason hatası falan olsun ya lütfen21 şubat gs 26 mm 7+4 ile uyumlu crl 3mm fka ya ait pulsasyon izlenmiş yazıyo radyoloji raporunda dr da yüzdeyüz eminim dedi kürtaj haftayaelim kolum bağlandı tekrar hamilelik bile düşünemiyorum aynı şey olacak korkusuyla. Cumartesi 5mm çıkmıştı bugün 3mm
Genetik testleriniz yapıldı mı?Pıhtılaşma testi ? Ne desem bilemiyorum,bende boş gebelik yaşadım ve araştırıldı.Pıhtılaşma eğilimi çıktı.Şimdi hergün iğne oluyorum.Geçmiş olsun canım yine de bekle bakalım allah büyükYa pulsasyondan kastı görüntüde az bi kıpırdanma demişti o sanırım cünkü sesi duyamadı radyolojideki ben var dicem bi hafta beklemek lazım ama kese çok büyümüş bebek küçük kalmış dedi. Umut kalmadı. Neden kaynaklanıyor bir bilsem
Alternatif kalmadı canım haftaya ankaraya gideceğimYa benim sat 4 şubat ve 23martta bebek 3mmydi. Ultrason hatası falan olsun ya lütfenBaska doktora da git nolur.
Canım ben de dün gittim 7+1 deyim. Doktor bundan sonra ayda bir kontrol yeterli dedi. Amerikada sadece 3 kere ultrasona giriyorlar. O yüzden bence ayda 1 olması normal. Mayıs 10-15 arası gelin ikili testi ve belki cinsiyeti de belli olur dedi. Doktoruna güveniyorsan bence sorun etme.Kızlar sürekli yazdıklarınızı okuyorum. Ben pazartesi doktora gittim bir düşükten sorna bu hamileliğimde herşey yolunda şükür. 7+5 de 7+2 dedi doktor ama bu normal dedi. bebek 1 cm idi kalp atışını çok şükür hem gördük hem duyduk. iğne folik asit progestan hapı kullanıyorum. herhangi bir kanama vs olmadı. sorum şu ki doktorum mayıs sonu gel dedi. normal mi bu kadar uzun zaman sonra çağırması
Perde ameliyatı oldum, pai 4g 5g ve mthfr 677 heterozigot var dr ların çoğu kullanma iğne asprin demiştiGenetik testleriniz yapıldı mı?Pıhtılaşma testi ? Ne desem bilemiyorum,bende boş gebelik yaşadım ve araştırıldı.Pıhtılaşma eğilimi çıktı.Şimdi hergün iğne oluyorum.Geçmiş olsun canım yine de bekle bakalım allah büyük
Cok gecmiş olsun canım allahtan ümit kesilmez inş. Herşey yoluna girer. Dua edicem.Alternatif kalmadı canım haftaya ankaraya gideceğimiki ultrasonla karından bi ultrasonla vajinal bakıldı
Mthfr 677 heterozigot var bende sadece,buna rağmen doktor hem coraspin hem iğne verdi bana..Ben bu doktorları anlamıyorum yaa.Perde ameliyatı oldum, pai 4g 5g ve mthfr 677 heterozigot var dr ların çoğu kullanma iğne asprin demişti
beğeniyorum doktorumu ya içim rahatladı teşekkür ederim.Canım ben de dün gittim 7+1 deyim. Doktor bundan sonra ayda bir kontrol yeterli dedi. Amerikada sadece 3 kere ultrasona giriyorlar. O yüzden bence ayda 1 olması normal. Mayıs 10-15 arası gelin ikili testi ve belki cinsiyeti de belli olur dedi. Doktoruna güveniyorsan bence sorun etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?