2019 Kasim anneleri buraya:)

Kıpırtı varsa bebek yasıyor demek... hicbişi anlamadım

Mthfr 677 heterozigot var bende sadece,buna rağmen doktor hem coraspin hem iğne verdi bana..Ben bu doktorları anlamıyorum yaa.
İşte ben de anlamıyorum... bana da vermediler son gittigim coraspin ve b12 ve içinde folat olan impryl adında bir ilaç verdi. Diger gebeliklerim 6+2 ve 5+5te sonlandı. Mthfra1298c homozigotum. Benim dr demişti ki faktor V leiden ve pai de sorun olsa igne verirdim. Ama diger doktorlar kullanma dedi hep.

Doktorlar kendi arasında ayrışıyor bu konuda..Gerekli gören de var,lüzumu yok diyen de..Ne diyelim hayırlısı

kızlar aklıma takılan birşey var kusura bakmazsanız biraz özel. Doktorum cinsellik konusunda sıkıntı yok dedi yalnız denememiz sırasında sanki bir şeye takılmış gibi oldu sürekli doktoruma danıştım birşeye takılması beklenmez dedi ama iki kişide farketti. benzer birşey yaşayan var mı

kızlar işyerine söyleyen varmı ?
ben henüz söylemedim cesaret edemiyorum ne alakaysa :)
Ben söyledim ama yönetim hiç bilmiyormus gibi davranyıor. Tekrar dönceğimi düşünüyorlar sanırım. Ama ben 2 yıl mola vercem. Kızımda 1 yasında başlamıştım cok zorlandım.
Ben söyledim hoş karsilamadilar sonra kiyamadilar. Calismaya devam ediyordum. Düşük riskim olunca birkac gün dinlenmem gerekti. O zaman kiydilar işte çıkardılar..
2014 de kızım için yine bir gruptayken ilk işten kovulan avukatlık bürosunda sekreterlik yapan bir arkadaş olmuştu. İnsanların haklarını korumak için çalışan insanları haksızlık yapması ne acı. En cok onların uyması gerekmezmi? ben olsam işe iade davası açardım.
İş mühim değil tabiki. Bugune kadar karınını onlar doyurmadı. Muhakkak bulunur biryer ama yaptıkları hiç hoş değil. Ah almışlar bence.
yani 2.5 hafta geriden sata gore bu kadar fark olurmu yada adete 2 gün kala hamile kalmis olabilmek mumkunmudur
Canım benim doktorda geç döllenme dedi ama benim eşim ameliyat oldu testisinden. yani benim yumurta geç çatlasa bile yolda sperm bulamazdı:) Vardır bir bildiği diyorum:) İlk zamalar oluyo oyle. hatta doğurmadan önce 2 hafta onden gidiyo. Kilosu cok ıyı derler ama 2900 cocuk dogar. Ultrasonda herşey mübah:))

Kızlar çatlak öncesi kremler falan varmış ne zaman başlamalı, işe yarar mi bilen duyan var mi
Hindistan cevizi yağı sürebilirsin canım şimdi

Ankarada buyuk doguma git canım. Onlar en dogrusunu söyler. Rabbim kaldıramayacagın yük ile sınmasın seni(

Bana da dün 20 gün sonda gel dedi ama 1 ay sonda gidicem
Bugün troidlerim için dahileye gittim gün aşırı ilac verdi o da 1 bucuk ay sonra gel dedi
Bi süre doktor görmek istemiyorum zaten 2li testte yaptırmayacagim o yuzden bi sorun olmazsa 1 ay sonra kontrole giderim gittiğimde de Allahn izniyle cinsiyeti inş. öğrenmiş olurum
O zamana kadar tabi bi aksilik falan olmazsa (kanama, şiddetli ağrı vb.)

Sana öyle gelmis olabilir mi? Neye takılacak ki..
Bizde devam ediyoruz cinselliğe hiç yaşamadım öyle bir şey

canım içini karartma 1haftada daha bekle inşallah herşey yoluna girer

cnm o psikolojikdir bence benimde düşük tehlikem var cinselligimiz yok biraz sabit etdin

Ya canım benim çok üzüldüm allah hayırlısını versin.insallah haftaya gittiğinde bebiş görünür ya allah büyük..buarada 2 deda daha yaşamışsın canım doktorlar bir sebep söylemiyor mu? Diğerlerinde ne zaman öğrendin boş gebelik oldgunu bir de belirtileri ne acaba ?bi fark var mı normal gebelikten

Canım ben ilk bebeğimi kaybettiğim için kızımın hamileliğinde çok kaygılıydım. Kendi doktorum herşey normal derken başka doktor bu bebek çok geri gelişmiyor dedi ve ben o korkuyla aynı gün başka bir profa gittim ve ona göre bebeğim 10 gün ileride görünüyordu. Ve gayet tatlış kızım oldu elhamdülillah. Dur bakalım bir.

Canım benim Rabbim hayırlı bir kapı açsın inşallah o bir haftada bebeğin gelişir

Tam 3 dr asla kullanma dedi biri kullan dedi ne yapacağımı şaşırdım
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Geçen yıl 7 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. İnan bana bazı şeyler ne kadar erken olursa bizim için daha hayırlı mutlaka. Hareketlerini hissettikten sonra kaybetmek çok daha büyük acı ama bununda beteri var, kucağa aldıktan sonra kaybetmek. Her zaman beterin beteri var. O yüzden hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ümitsizliğe de kapılma daha kocaman 1 hafta var önümüzde.

Kıpırtı var ama kalp atışının sesini duyamıyor
İnşallah Allah onu sana nasip etmiştir canım haftaya gelişir inşallah bak senin az da olsa kıpırtı varmış benim ilkinde hem ben hem de eşim doktor demeden ekranda gördük kalbi durmuştu radyoloji hiç bebeği bile gorememisti sende umut var iyi olur inşallah

Aynen öyle. İnşallah Rabbim nasip ederse sağlıkla alalım kucağımıza. Ben de aynı şeyi yaşadım canım bebeğimin suyu bitti. İlerleyen zamanlarda çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…