Kıpırtı varsa bebek yasıyor demek... hicbişi anlamadımYa pulsasyondan kastı görüntüde az bi kıpırdanma demişti o sanırım cünkü sesi duyamadı radyolojideki ben var dicem bi hafta beklemek lazım ama kese çok büyümüş bebek küçük kalmış dedi. Umut kalmadı. Neden kaynaklanıyor bir bilsem
İşte ben de anlamıyorum... bana da vermediler son gittigim coraspin ve b12 ve içinde folat olan impryl adında bir ilaç verdi. Diger gebeliklerim 6+2 ve 5+5te sonlandı. Mthfra1298c homozigotum. Benim dr demişti ki faktor V leiden ve pai de sorun olsa igne verirdim. Ama diger doktorlar kullanma dedi hep.Mthfr 677 heterozigot var bende sadece,buna rağmen doktor hem coraspin hem iğne verdi bana..Ben bu doktorları anlamıyorum yaa.
Doktorlar kendi arasında ayrışıyor bu konuda..Gerekli gören de var,lüzumu yok diyen de..Ne diyelim hayırlısıİşte ben de anlamıyorum... bana da vermediler son gittigim coraspin ve b12 ve içinde folat olan impryl adında bir ilaç verdi. Diger gebeliklerim 6+2 ve 5+5te sonlandı. Mthfra1298c homozigotum. Benim dr demişti ki faktor V leiden ve pai de sorun olsa igne verirdim. Ama diger doktorlar kullanma dedi hep.
Ben söyledim ama yönetim hiç bilmiyormus gibi davranyıor. Tekrar dönceğimi düşünüyorlar sanırım. Ama ben 2 yıl mola vercem. Kızımda 1 yasında başlamıştım cok zorlandım.kızlar işyerine söyleyen varmı ?
ben henüz söylemedim cesaret edemiyorum ne alakaysa :)
2014 de kızım için yine bir gruptayken ilk işten kovulan avukatlık bürosunda sekreterlik yapan bir arkadaş olmuştu. İnsanların haklarını korumak için çalışan insanları haksızlık yapması ne acı. En cok onların uyması gerekmezmi? ben olsam işe iade davası açardım.Ben söyledim hoş karsilamadilar sonra kiyamadilar. Calismaya devam ediyordum. Düşük riskim olunca birkac gün dinlenmem gerekti. O zaman kiydilar işteçıkardılar..
İş mühim değil tabiki. Bugune kadar karınını onlar doyurmadı. Muhakkak bulunur biryer ama yaptıkları hiç hoş değil. Ah almışlar bence.Ben bi de avukatim kuzum düşün. Muhatap olduğum insanlar da avukat. Ama yasak demekle olmuyor iste ugrasmak gerek. Ben de canimla mi ugrasayim onlarla mi ugrasayim dedim ciktim geldim 3 ay bitene kadar calismicam. Sonra gireriz elbet tekrar :)
Canım benim doktorda geç döllenme dedi ama benim eşim ameliyat oldu testisinden. yani benim yumurta geç çatlasa bile yolda sperm bulamazdı:) Vardır bir bildiği diyorum:) İlk zamalar oluyo oyle. hatta doğurmadan önce 2 hafta onden gidiyo. Kilosu cok ıyı derler ama 2900 cocuk dogar. Ultrasonda herşey mübah:))yani 2.5 hafta geriden sata gore bu kadar fark olurmu yada adete 2 gün kala hamile kalmis olabilmek mumkunmudur
Hindistan cevizi yağı sürebilirsin canım şimdiKızlar çatlak öncesi kremler falan varmış ne zaman başlamalı, işe yarar mi bilen duyan var mi
Kese 26mm olmuş bebeği göremedivajinalde az gördü ayrıntılı ultrasona göderdi o da zar zor 2mm gördü bebeği doktor yüzdeyüz eminim boş gebelik diyor ama bi hafta daha bekleyelim içimiz rahat etsin dedi. 3. Kez aynı şeyleri yasamak çok zor
Kıpırtı var ama kalp atışının sesini duyamıyorKıpırtı varsa bebek yasıyor demek... hicbişi anlamadım
Canım sen emin olmadan almalarına izin verme olur mu? Kalp atışını 8-10 haftada duyanlar oluyor. O kalp attıgı surece umut kesilmez.Kıpırtı var ama kalp atışının sesini duyamıyor
Tam 3 dr asla kullanma dedi biri kullan dedi ne yapacağımı şaşırdımMthfr 677 heterozigot var bende sadece,buna rağmen doktor hem coraspin hem iğne verdi bana..Ben bu doktorları anlamıyorum yaa.
kızlar aklıma takılan birşey var kusura bakmazsanız biraz özel. Doktorum cinsellik konusunda sıkıntı yok dedi yalnız denememiz sırasında sanki bir şeye takılmış gibi oldu sürekli doktoruma danıştım birşeye takılması beklenmez dedi ama iki kişide farketti. benzer birşey yaşayan var mı
canım içini karartma 1haftada daha bekle inşallah herşey yoluna girer21 şubat gs 26 mm 7+4 ile uyumlu crl 3mm fka ya ait pulsasyon izlenmiş yazıyo radyoloji raporunda dr da yüzdeyüz eminim dedi kürtaj haftayaelim kolum bağlandı tekrar hamilelik bile düşünemiyorum aynı şey olacak korkusuyla. Cumartesi 5mm çıkmıştı bugün 3mm
cnm o psikolojikdir bence benimde düşük tehlikem var cinselligimiz yok biraz sabit etdinkızlar aklıma takılan birşey var kusura bakmazsanız biraz özel. Doktorum cinsellik konusunda sıkıntı yok dedi yalnız denememiz sırasında sanki bir şeye takılmış gibi oldu sürekli doktoruma danıştım birşeye takılması beklenmez dedi ama iki kişide farketti. benzer birşey yaşayan var mı
Ya canım benim çok üzüldüm allah hayırlısını versin.insallah haftaya gittiğinde bebiş görünür ya allah büyük..buarada 2 deda daha yaşamışsın canım doktorlar bir sebep söylemiyor mu? Diğerlerinde ne zaman öğrendin boş gebelik oldgunu bir de belirtileri ne acaba ?bi fark var mı normal gebeliktenYa pulsasyondan kastı görüntüde az bi kıpırdanma demişti o sanırım cünkü sesi duyamadı radyolojideki ben var dicem bi hafta beklemek lazım ama kese çok büyümüş bebek küçük kalmış dedi. Umut kalmadı. Neden kaynaklanıyor bir bilsem
Canım benim Rabbim hayırlı bir kapı açsınKese 26mm olmuş bebeği göremedivajinalde az gördü ayrıntılı ultrasona göderdi o da zar zor 2mm gördü bebeği doktor yüzdeyüz eminim boş gebelik diyor ama bi hafta daha bekleyelim içimiz rahat etsin dedi. 3. Kez aynı şeyleri yasamak çok zor
Yaaa canım ben protestan kullanıyordum pazar gece bıraktım 3 gündür çok iyiyim valla ilactanmis resmen. Sen de kullanıyorsan ondan olabilirBenim son sat ta 1 şubat bulantılar baş agrıları halsizim geçse bi an önce
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Geçen yıl 7 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. İnan bana bazı şeyler ne kadar erken olursa bizim için daha hayırlı mutlaka. Hareketlerini hissettikten sonra kaybetmek çok daha büyük acı ama bununda beteri var, kucağa aldıktan sonra kaybetmek. Her zaman beterin beteri var. O yüzden hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ümitsizliğe de kapılma daha kocaman 1 hafta var önümüzde.Tam 3 dr asla kullanma dedi biri kullan dedi ne yapacağımı şaşırdım
İnşallah Allah onu sana nasip etmiştir canım haftaya gelişir inşallah bak senin az da olsa kıpırtı varmış benim ilkinde hem ben hem de eşim doktor demeden ekranda gördük kalbi durmuştu radyoloji hiç bebeği bile gorememisti sende umut var iyi olur inşallahKıpırtı var ama kalp atışının sesini duyamıyor
Doktor kendi mi bıraktırdi canimYaaa canım ben protestan kullanıyordum pazar gece bıraktım 3 gündür çok iyiyim valla ilactanmis resmen. Sen de kullanıyorsan ondan olabilir
Aynen öyle. İnşallah Rabbim nasip ederse sağlıkla alalım kucağımıza. Ben de aynı şeyi yaşadım canım bebeğimin suyu bitti. İlerleyen zamanlarda çok zor.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Geçen yıl 7 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. İnan bana bazı şeyler ne kadar erken olursa bizim için daha hayırlı mutlaka. Hareketlerini hissettikten sonra kaybetmek çok daha büyük acı ama bununda beteri var, kucağa aldıktan sonra kaybetmek. Her zaman beterin beteri var. O yüzden hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ümitsizliğe de kapılma daha kocaman 1 hafta var önümüzde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?