Ya benim gebeliğin başında çok agrım oluyordu bide öğretmenim çalışyorum diye verdi ilk başta snra 6.haftada kahverengi Lekelenmem olunca dozu arttırdı yaklaşık 3 hafta daha kullandım lekeden sonra artik ağrılarım azalınca bırakmak istediğimi soyledim o da Lekelenmenve agrin olunca bi tane iç ve kendine dikkat et dedi oyle bıraktım. Yan etkisi baya var ben sarhoş gibiyim resmen okuldaDoktor kendi mi bıraktırdi canim
Çok geçmiş olsun canım 7 ay çok büyük o süreye kadar hiç belirti vermis miydi kanama falan neden olmuşHakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Geçen yıl 7 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. İnan bana bazı şeyler ne kadar erken olursa bizim için daha hayırlı mutlaka. Hareketlerini hissettikten sonra kaybetmek çok daha büyük acı ama bununda beteri var, kucağa aldıktan sonra kaybetmek. Her zaman beterin beteri var. O yüzden hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ümitsizliğe de kapılma daha kocaman 1 hafta var önümüzde.
Haklısın yan etkiler beter ediyo iyi doktor olumlu konusmusYa benim gebeliğin başında çok agrım oluyordu bide öğretmenim çalışyorum diye verdi ilk başta snra 6.haftada kahverengi Lekelenmem olunca dozu arttırdı yaklaşık 3 hafta daha kullandım lekeden sonra artik ağrılarım azalınca bırakmak istediğimi soyledim o da Lekelenmenve agrin olunca bi tane iç ve kendine dikkat et dedi oyle bıraktım. Yan etkisi baya var ben sarhoş gibiyim resmen okulda
Bu hamileliğimde tek duam “Allahım hakkımda hayırlı kıl”. Yatıp kalkıp böyle dua ediyorum. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza aldırsın inşallah.Aynen öyle. İnşallah Rabbim nasip ederse sağlıkla alalım kucağımıza. Ben de aynı şeyi yaşadım canım bebeğimin suyu bitti. İlerleyen zamanlarda çok zor.
Canım vajinal mi duyamadı?Kıpırtı var ama kalp atışının sesini duyamıyor
Geçen vajinalde 5mm olan embryo bugün silik bir şekilde vajinal göründü bi kıpırtı var ama bu kalp atışı gibi değil dedi doplerle fln frekans alamadı hiç radyolojiye gönderdi o da dedi ki kesen çok büyük geç döllenme denilemez bebek çok minik 3 mm dedi ama ben kalp atışı yok demicem bi kıpırtı var ama bu kıpırtı dışarı da ses vermeliydi vermiyor yine de beklemekte fayda var dedi anlamıyorum ki. Haftaya ankaraya gideceğim orada bakılır artık.Bide bugünki dedi ki asprinle iğneyle ilgisi yok bebek sağlıksızdır 3. Kez mi beni bulduCanım vajinal mi duyamadı?
Geçen vajinalde 5mm olan embryo bugün silik bir şekilde vajinal göründü bi kıpırtı var ama bu kalp atışı gibi değil dedi doplerle fln frekans alamadı hiç radyolojiye gönderdi o da dedi ki kesen çok büyük geç döllenme denilemez bebek çok minik 3 mm dedi ama ben kalp atışı yok demicem bi kıpırtı var ama bu kıpırtı dışarı da ses vermeliydi vermiyor yine de beklemekte fayda var dedi anlamıyorum ki. Haftaya ankaraya gideceğim orada bakılır artık.Bide bugünki dedi ki asprinle iğneyle ilgisi yok bebek sağlıksızdır 3. Kez mi beni buldu
Hiçbir şey olmadı ne kanama ne lekelenme ne başka birşey. Bütün tahlillerim, testlerim, ultrasonlarım sorunsuzdu. Ben hareketlerinin azaldığını farkettim, nstye bağlandım falan sorun yok dediler. Bütün araştırmalar yapıldı. Meğer plesantanın az damar olması gereken yerleri çok, çok olması gereken yerleri az damarlıymış ve bu yüzden pıhtı atmış. 10 binde 1 görülen bir sebep dediler. Nasip değilmiş yavrumun yiyecek ekmeği yokmuş.Çok geçmiş olsun canım 7 ay çok büyük o süreye kadar hiç belirti vermis miydi kanama falan neden olmuş
Halbuki bi sorun olduğunu farketmissinHiçbir şey olmadı ne kanama ne lekelenme ne başka birşey. Bütün tahlillerim, testlerim, ultrasonlarım sorunsuzdu. Ben hareketlerinin azaldığını farkettim, nstye bağlandım falan sorun yok dediler. Bütün araştırmalar yapıldı. Meğer plesantanın az damar olması gereken yerleri çok, çok olması gereken yerleri az damarlıymış ve bu yüzden pıhtı atmış. 10 binde 1 görülen bir sebep dediler. Nasip değilmiş yavrumun yiyecek ekmeği yokmuş.
Anneler hisseder derler ya, o çok doğru.Halbuki bi sorun olduğunu farketmissin
Progestan bıraktın miYa kızlar geceleri ben cok kötü oluyorum. Ne oldugunu anlayamıyorum mide bulantısı desem kusma falan yok, beynim başım bulanıyor bakışlarım gözlerim fenalaşıyor sanki kalbim pır pır ediyor içim içime sıgmıyor gibi fena bir his. Cok betbat cok
yok canım çiğ yada az pişmiş et yumurta sakıncalı en sevdiğim şeydir kayısı kıvamıEvt cnm vajinal
Kizlar kayisi kivami derlerya ole yumurta yenmiyomu ya biriniz yazmis ekmek baniyodum banamiyorum diye
Sabahkini Bıraktım sadece gece yatmadan alıyorumProgestan bıraktın mi
Berdinç sabahtan beri senden haber bekliyoruz? Naptın canım?yok canım çiğ yada az pişmiş et yumurta sakıncalı en sevdiğim şeydir kayısı kıvamı
Gece aldığın etkilemez sanki ama bırakınca belki ilk zaman böyle etkiliyordurSabahkini Bıraktım sadece gece yatmadan alıyorum
İçerken de oluyordu canımGece aldığın etkilemez sanki ama bırakınca belki ilk zaman böyle etkiliyordur
dün geceye gitmiştim sabah işten çıktım sınavım vardı ona gittim çıktım doktora gittik ordan çerez falan almaya gittik eve bi geldik öğlen 2 yattım bi uyudum 8 de uyanmışım yeni kendime geldimBerdinç sabahtan beri senden haber bekliyoruz? Naptın canım?
progestan yapıyor cnm günde kac alıyosunSabahkini Bıraktım sadece gece yatmadan alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?