2019 Kasim anneleri buraya:)

Doktor kendi mi bıraktırdi canim
Ya benim gebeliğin başında çok agrım oluyordu bide öğretmenim çalışyorum diye verdi ilk başta snra 6.haftada kahverengi Lekelenmem olunca dozu arttırdı yaklaşık 3 hafta daha kullandım lekeden sonra artik ağrılarım azalınca bırakmak istediğimi soyledim o da Lekelenmenve agrin olunca bi tane iç ve kendine dikkat et dedi oyle bıraktım. Yan etkisi baya var ben sarhoş gibiyim resmen okulda

Çok geçmiş olsun canım 7 ay çok büyük o süreye kadar hiç belirti vermis miydi kanama falan neden olmuş

Haklısın yan etkiler beter ediyo iyi doktor olumlu konusmus

Aynen öyle. İnşallah Rabbim nasip ederse sağlıkla alalım kucağımıza. Ben de aynı şeyi yaşadım canım bebeğimin suyu bitti. İlerleyen zamanlarda çok zor.
Bu hamileliğimde tek duam “Allahım hakkımda hayırlı kıl”. Yatıp kalkıp böyle dua ediyorum. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza aldırsın inşallah.

Canım vajinal mi duyamadı?
Geçen vajinalde 5mm olan embryo bugün silik bir şekilde vajinal göründü bi kıpırtı var ama bu kalp atışı gibi değil dedi doplerle fln frekans alamadı hiç radyolojiye gönderdi o da dedi ki kesen çok büyük geç döllenme denilemez bebek çok minik 3 mm dedi ama ben kalp atışı yok demicem bi kıpırtı var ama bu kıpırtı dışarı da ses vermeliydi vermiyor yine de beklemekte fayda var dedi anlamıyorum ki. Haftaya ankaraya gideceğim orada bakılır artık.Bide bugünki dedi ki asprinle iğneyle ilgisi yok bebek sağlıksızdır 3. Kez mi beni buldu

1 haftada o kadar çok buyuyor ki.. Rabbim yeterki ol desin bol bol dua edelim insallah haftaya güzel bi haber alırsın

Çok geçmiş olsun canım 7 ay çok büyük o süreye kadar hiç belirti vermis miydi kanama falan neden olmuş
Hiçbir şey olmadı ne kanama ne lekelenme ne başka birşey. Bütün tahlillerim, testlerim, ultrasonlarım sorunsuzdu. Ben hareketlerinin azaldığını farkettim, nstye bağlandım falan sorun yok dediler. Bütün araştırmalar yapıldı. Meğer plesantanın az damar olması gereken yerleri çok, çok olması gereken yerleri az damarlıymış ve bu yüzden pıhtı atmış. 10 binde 1 görülen bir sebep dediler. Nasip değilmiş yavrumun yiyecek ekmeği yokmuş.

Halbuki bi sorun olduğunu farketmissin

Ya kızlar geceleri ben cok kötü oluyorum. Ne oldugunu anlayamıyorum mide bulantısı desem kusma falan yok, beynim başım bulanıyor bakışlarım gözlerim fenalaşıyor sanki kalbim pır pır ediyor içim içime sıgmıyor gibi fena bir his. Cok betbat cok

Progestan bıraktın mi

Evt cnm vajinal
Kizlar kayisi kivami derlerya ole yumurta yenmiyomu ya biriniz yazmis ekmek baniyodum banamiyorum diye
yok canım çiğ yada az pişmiş et yumurta sakıncalı en sevdiğim şeydir kayısı kıvamı

Kızlar gittim gündüz doktora çok iyiydi doktorum çok sevindim herşey çok güzel dedi midesi bulanmayan bi hamile eşin çok şanslı dedi bebek 3 mm tam 6+6 ile uyumlu dedi ilk göremedi bebeği bol su iç sıkış gel dedi gittim bir litre su içtim gördük kalp atışı görünüyodu ama duyulmadı haftaya gel dinleyelim dedi sucuk sosis salam kesinlikle yok dedi mayonezi sormaya korktum

Kızlar ben ilk çocuğumda mustela çatlak kremi kullandım bazen yazı alınmış saf zeytinyağı sürdüm bazen badem yağı sürdüm hiç çatlağım olmadı ama kalıtsal biraz bu annem de çatlamamış hiç 3 çocuğu var bu sefer zeytinyağı ve hindistancevizi yağı düşünüyorum sadece doğal en iyisi ve çatlayan herşeye rağmen çatlıyo maalesef

Berdinç sabahtan beri senden haber bekliyoruz? Naptın canım?
dün geceye gitmiştim sabah işten çıktım sınavım vardı ona gittim çıktım doktora gittik ordan çerez falan almaya gittik eve bi geldik öğlen 2 yattım bi uyudum 8 de uyanmışım yeni kendime geldim şarjımda bitmiş güm boyu telefona bakamadım doktor çok iyi dedi bebeğin yeri durumu hiç bi sıkıntı görünmüyo dedi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…