2019 Kasim anneleri buraya:)

ben ev hanımı olduğum halde hıc bır ıs yapamaz oldum sabah aksam 200lık ıcıyorum çocuklar okuldan gelınce ılgılenemıyor cok fena bır ılac

canım senın bat nezaman

canım seninle günlerimiz aynı benimde zar zor gördü 3 mm dedi çokta fark yok yani ama benim doktor çok sağlıklı herşey yolunda dedi senin doktor neden öyle dedi acaba bizim kalp atar gibi atıyodu ultrasonda bebek görüntüsü acaba onumu göremedi yoksa boş evham mı

e bizde duyamadık kalp atışını hala senin doktora hak vermiyorum kese fazla büyümüş olamazmı bebeğin yeri daha geniştir rahat eder bebek normaldir

Cok sevindimm canım gözümüz aydın

Ben de ayniyim kuzum. Ama ben bazen yatmadan önce kusuyorum. Belim felaket ağrıyor. Rahat uyku pozisyonu bulamiyorum bütün etlerim aciyor sanki. Icimde bi fenalik.. Afakanlar basıyor. Tam icim dalıyor kalbimin carpintisina uyanıyorum. Kalbim kuş gibi cirpiniyor sanki. Boyle olunca korkuyorum sonra sabah geçiyor rahatliyorum. Yalniz olmadigima sevindim valla bi ben boyleyim saniyordum

Aynen ya aynen sabah rahat uyanıyorum gecmiş oluyor bu hissettiklerim. Az önce yarım limonun suyunu sıkıp kalan posasını yedim cok iyi geldi. Ölecektim yoksa...dene istersen

canım bizde öyle hisler yok ama doktor çok sık ilişkiye gitmeyin ilk 3 ay dedi sadece bi sıkıntın yok ama ne olur ne olmaz dedi
Cok sevindimm canım gözümüz aydın
Sağolasın canım benim allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…