O zaten kaçınılmazİçerken de oluyordu canım
ben ev hanımı olduğum halde hıc bır ıs yapamaz oldum sabah aksam 200lık ıcıyorum çocuklar okuldan gelınce ılgılenemıyor cok fena bır ılacYa benim gebeliğin başında çok agrım oluyordu bide öğretmenim çalışyorum diye verdi ilk başta snra 6.haftada kahverengi Lekelenmem olunca dozu arttırdı yaklaşık 3 hafta daha kullandım lekeden sonra artik ağrılarım azalınca bırakmak istediğimi soyledim o da Lekelenmenve agrin olunca bi tane iç ve kendine dikkat et dedi oyle bıraktım. Yan etkisi baya var ben sarhoş gibiyim resmen okulda
Kanama ya da lekelenme mi var neden verdi progestani doktorben ev hanımı olduğum halde hıc bır ıs yapamaz oldum sabah aksam 200lık ıcıyorum çocuklar okuldan gelınce ılgılenemıyor cok fena bır ılac
canım senın bat nezamanBana da dün 20 gün sonda gel dedi ama 1 ay sonda gidicem
Bugün troidlerim için dahileye gittim gün aşırı ilac verdi o da 1 bucuk ay sonra gel dedi
Bi süre doktor görmek istemiyorum zaten 2li testte yaptırmayacagim o yuzden bi sorun olmazsa 1 ay sonra kontrole giderim gittiğimde de Allahn izniyle cinsiyeti inş. öğrenmiş olurum
O zamana kadar tabi bi aksilik falan olmazsa (kanama, şiddetli ağrı vb.)
canım seninle günlerimiz aynı benimde zar zor gördü 3 mm dedi çokta fark yok yani ama benim doktor çok sağlıklı herşey yolunda dedi senin doktor neden öyle dedi acabaKese 26mm olmuş bebeği göremedivajinalde az gördü ayrıntılı ultrasona göderdi o da zar zor 2mm gördü bebeği doktor yüzdeyüz eminim boş gebelik diyor ama bi hafta daha bekleyelim içimiz rahat etsin dedi. 3. Kez aynı şeyleri yasamak çok zor
e bizde duyamadık kalp atışını hala senin doktora hak vermiyorum kese fazla büyümüş olamazmı bebeğin yeri daha geniştir rahat eder bebek normaldirYa pulsasyondan kastı görüntüde az bi kıpırdanma demişti o sanırım cünkü sesi duyamadı radyolojideki ben var dicem bi hafta beklemek lazım ama kese çok büyümüş bebek küçük kalmış dedi. Umut kalmadı. Neden kaynaklanıyor bir bilsem
adet gordum ustune bırde lekelenme vardı gıttım keseyı gorduk hamılesın dedı progestan verdı tutundun dıyeKanama ya da lekelenme mi var neden verdi progestani doktor
benımde 6subat cnm1 şubat bat tarihim
Cok sevindimm canım gözümüz aydındün geceye gitmiştim sabah işten çıktım sınavım vardı ona gittim çıktım doktora gittik ordan çerez falan almaya gittik eve bi geldik öğlen 2 yattım bi uyudum 8 de uyanmışım yeni kendime geldimşarjımda bitmiş güm boyu telefona bakamadım doktor çok iyi dedi bebeğin yeri durumu hiç bi sıkıntı görünmüyo dedi çok şükür
2ydi bugün teke indi, gece yatmadan alıcamprogestan yapıyor cnm günde kac alıyosun
darısı basıma2ydi bugün teke indi, gece yatmadan alıcam
Biraz daha dayan bnce Zaten 1 2 haftaya kadar doktor bıraktırır canim icin ferahlar bunu düşündükçeadet gordum ustune bırde lekelenme vardı gıttım keseyı gorduk hamılesın dedı progestan verdı tutundun dıye
Ya kızlar geceleri ben cok kötü oluyorum. Ne oldugunu anlayamıyorum mide bulantısı desem kusma falan yok, beynim başım bulanıyor bakışlarım gözlerim fenalaşıyor sanki kalbim pır pır ediyor içim içime sıgmıyor gibi fena bir his. Cok betbat cok
Yâ aslında hepimiz şikayetçiyiz bu ilaçtan ama öyle zamanlar oluyor ki iyi ki bu ilaç varmış diyorumBiraz daha dayan bnce Zaten 1 2 haftaya kadar doktor bıraktırır canim icin ferahlar bunu düşündükçe
Aynen ya aynen sabah rahat uyanıyorum gecmiş oluyor bu hissettiklerim. Az önce yarım limonun suyunu sıkıp kalan posasını yedim cok iyi geldi. Ölecektim yoksa...dene istersenBen de ayniyim kuzum. Ama ben bazen yatmadan önce kusuyorum. Belim felaket ağrıyor. Rahat uyku pozisyonu bulamiyorum bütün etlerim aciyor sanki. Icimde bi fenalik.. Afakanlar basıyor. Tam icim dalıyor kalbimin carpintisina uyanıyorum. Kalbim kuş gibi cirpiniyor sanki. Boyle olunca korkuyorum sonra sabah geçiyor rahatliyorum. Yalniz olmadigima sevindim valla bi ben boyleyim saniyordum
Valla ben de sicak suya bir iki dilim limon atip ictim 1 2 saat önceAynen ya aynen sabah rahat uyanıyorum gecmiş oluyor bu hissettiklerim. Az önce yarım limonun suyunu sıkıp kalan posasını yedim cok iyi geldi. Ölecektim yoksa...dene istersen
Kabugunu atma olur mu suya? Eger ilac vb yapıldıysa kabukta kalıyor suya koyunca da kabugun uzerindeki ilac kalıntıları bakteriler hep suya geciyor. Kabuksuz at lütfen.Valla ben de sicak suya bir iki dilim limon atip ictim 1 2 saat önce
canım bizde öyle hisler yok ama doktor çok sık ilişkiye gitmeyin ilk 3 ay dedi sadece bi sıkıntın yok ama ne olur ne olmaz dedikızlar aklıma takılan birşey var kusura bakmazsanız biraz özel. Doktorum cinsellik konusunda sıkıntı yok dedi yalnız denememiz sırasında sanki bir şeye takılmış gibi oldu sürekli doktoruma danıştım birşeye takılması beklenmez dedi ama iki kişide farketti. benzer birşey yaşayan var mı
Sağolasın canım benim allah herkese güzel haberler almayı nasip etsinCok sevindimm canım gözümüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?