2 gebeliğimdede 2 3 ufak çizgi şeklinde çatladım.Sadece Bebeyağı kullandımCanim benim doktorum 20 haftadan önce kullanma dedi,özelllikle kimyasalı çok olanlar bebeğe zarar veriyormuş.en doğal olanı bulmaya çalış ama yine 3 aydan önce sakin kullanma bence
benim ilk doktorumda öyle demişti analarımız kendine çokmu dikkat etmiş sal gitsin demiştiKizlar doktor bana direk hersey yiyebilirsin dedi. O zaman yeniyormu sucuk mayonez
canım yaa aklım sende biran önce bir hafta geçsin de baktır normalde hangi şehirde yaşıyosun inşallah bu sefer kaybetmezsin bebeğini sağ salim kavuşursunuzGeçen vajinalde 5mm olan embryo bugün silik bir şekilde vajinal göründü bi kıpırtı var ama bu kalp atışı gibi değil dedi doplerle fln frekans alamadı hiç radyolojiye gönderdi o da dedi ki kesen çok büyük geç döllenme denilemez bebek çok minik 3 mm dedi ama ben kalp atışı yok demicem bi kıpırtı var ama bu kıpırtı dışarı da ses vermeliydi vermiyor yine de beklemekte fayda var dedi anlamıyorum ki. Haftaya ankaraya gideceğim orada bakılır artık.Bide bugünki dedi ki asprinle iğneyle ilgisi yok bebek sağlıksızdır 3. Kez mi beni buldu
Mayonezin içeriğinde çiğ yumurta var dolayısı ile biz hamişlere yasak, şarküteri ürünleri de öyle.Kizlar doktor bana direk hersey yiyebilirsin dedi. O zaman yeniyormu sucuk mayonez
Yok canım bana gelse neyse eşim de farketti olmadı zaten çok rahatsız edici birşey zaten böyle bit yerde daralıp genişliyor gibiSana öyle gelmis olabilir mi? Neye takılacak ki..
Bizde devam ediyoruz cinselliğe hiç yaşamadım öyle bir şey
Yok canım vajinal jel iğne vs kıllandım ondan mı acaba diye düşündük. Hani sadece ben farketmedim devam edilemeyecek kadar rahatsız edici idi yanicnm o psikolojikdir bence benimde düşük tehlikem var cinselligimiz yok biraz sabit etdin
Canım ben de ilk hamileliğimden biliyorum hindistan cevizi suyu direkt amniyon suyuna katkısı var.Aklıma gelenleri söyleyeyim kızlar doktorumun dediklerinden size de bilgi olur yarım saat ilgilendi sağolsun adanadan gelmiş orda yaşayan varsa bilir belki urfada mersinde falanda çalışmış
Her hafta kesin kırmızı et balık ve baklagil (fasulye nohut mercimek ) tüket dedi imkânın varsa kırmızı et haftada 2 dedi balık bir yeter dedi balık yağı önermedi eğer taze balık yiyemezsen ton balık ye dedi ama öncelik taze balık ve kızartma değil fırında yada ızgara dedi. Her gün güzel haşlanmış yumurta yemeye çalış dedi bol süt yoğurt zaten klasik ilerleyen zamanlar için bunu doktor demedi kendim öğrenmiştim suyu az olanlara özellikle tavsiye ediyorlardı aklınızda olsun kızlar hindistan cevizi suyu direk bebeğe su yapıyomuş ilk hamileliğimde bol yemiştim çokta severim. Bide bol bol yeşillik ye ama öncesinde sirkeli suda beklet dedi sadece maydonozu bol yeme dedi az yiyebilirsin dedi hergün 5-10 çiğ badem fındık ceviz dedi fındık ve cevizi kırılmamış aldım kendim kıracam 2 3 günde bir en iyisi öyle bademi mecbur kırılmış aldım ama çiğ
Matkapla delip,pipetle içilebilir.Bi defa yapmıştıkCanım ben de ilk hamileliğimden biliyorum hindistan cevizi suyu direkt amniyon suyuna katkısı var.
Suyunu nasıl pratik bir şekilde elde ediyorsun? Önceki hamileliğimde denemiştik, çok sert dış kabuğu malum..
Jel mi? Ne ignesi? Bunlar zarar vermez mi bebege? Bizde ilişki bile yasak 12. Haftaya kadar. Riske gerek yok dedi dr.Yok canım vajinal jel iğne vs kıllandım ondan mı acaba diye düşündük. Hani sadece ben farketmedim devam edilemeyecek kadar rahatsız edici idi yani
Aaa söylediğin iyi oldu kuzu bilmiyordumKabugunu atma olur mu suya? Eger ilac vb yapıldıysa kabukta kalıyor suya koyunca da kabugun uzerindeki ilac kalıntıları bakteriler hep suya geciyor. Kabuksuz at lütfen.
Bebeği korumak adına yapılan şeyler ya düştüğüm var bit tane.progestan iğne vajinal progestan. Sonra oksapar Zateb biz Doğuma kadar artık cesaret edemeyizJel mi? Ne ignesi? Bunlar zarar vermez mi bebege? Bizde ilişki bile yasak 12. Haftaya kadar. Riske gerek yok dedi dr.
Bana da diyetisyenim söylemişti.Aaa söylediğin iyi oldu kuzu bilmiyordum
Haa pardon ben yanlıs anlamışım jel diyince. Kuzum valla saglıkla dogsun ona bişi olmasın da hic umrumda diil cinsellik öyle bir moddayım. 2 kaybım var bu dogsun artık istiyorum.Bebeği korumak adına yapılan şeyler ya düştüğüm var bit tane.progestan iğne vajinal progestan. Sonra oksapar Zateb biz Doğuma kadar artık cesaret edemeyiz
eşim de buna benzer bişey kullanarak delmeye çalışmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam, zahmetli birazMatkapla delip,pipetle içilebilir.Bi defa yapmıştık
canım sen kan sulandırıcı niçin kullanıyorsun, pıhtılaşmaya yatkınlığın mı var?Bebeği korumak adına yapılan şeyler ya düştüğüm var bit tane.progestan iğne vajinal progestan. Sonra oksapar Zateb biz Doğuma kadar artık cesaret edemeyiz
Bim'de bile varNeredenn aldınız kızlar hindistan cevizini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?