2019 Kasim anneleri buraya:)

Kizlar doktor bana direk hersey yiyebilirsin dedi. O zaman yeniyormu sucuk mayonez
benim ilk doktorumda öyle demişti analarımız kendine çokmu dikkat etmiş sal gitsin demişti ama işte iç rahat etmiyo bunlar aslında her yediğimiz de çocuğa zarar verecek diye bişey yok hamileyken her gün sigara içen kola içen anneler var ve maşallah çok sağlıklı bebişleri oluyo sadece bir ihtimal işlenmiş etlerden bakteri bulaşabilir diyolar hatta bugün doktorum kefiride önermiyorum dedi ben her gün içiyorum demiştim içme dedi yoğurt yap kendin onu ye dedi kefirdede bakteri üreyebiliyomuş

Bu arada ilk sayfaya özet bilgilerimizi yapsak diyoduk onu sadece sayfayı açan yapabiliyo sanırım ve açan arkadaş bebek sahibi olamamış muhtemelen takipten çıkmıştır liste yapar mısın desek uygun olmaz sanırım

canım yaa aklım sende biran önce bir hafta geçsin de baktır normalde hangi şehirde yaşıyosun inşallah bu sefer kaybetmezsin bebeğini sağ salim kavuşursunuz

Kizlar doktor bana direk hersey yiyebilirsin dedi. O zaman yeniyormu sucuk mayonez
Mayonezin içeriğinde çiğ yumurta var dolayısı ile biz hamişlere yasak, şarküteri ürünleri de öyle.
Ama güvenilir bir kasap ise ev yapımı sucuk olur.
Bütün yasak şeyleri çok çok severdim bende, ama es verdim

Aklıma gelenleri söyleyeyim kızlar doktorumun dediklerinden size de bilgi olur yarım saat ilgilendi sağolsun adanadan gelmiş orda yaşayan varsa bilir belki urfada mersinde falanda çalışmış
Her hafta kesin kırmızı et balık ve baklagil (fasulye nohut mercimek ) tüket dedi imkânın varsa kırmızı et haftada 2 dedi balık bir yeter dedi balık yağı önermedi eğer taze balık yiyemezsen ton balık ye dedi ama öncelik taze balık ve kızartma değil fırında yada ızgara dedi. Her gün güzel haşlanmış yumurta yemeye çalış dedi bol süt yoğurt zaten klasik ilerleyen zamanlar için bunu doktor demedi kendim öğrenmiştim suyu az olanlara özellikle tavsiye ediyorlardı aklınızda olsun kızlar hindistan cevizi suyu direk bebeğe su yapıyomuş ilk hamileliğimde bol yemiştim çokta severim. Bide bol bol yeşillik ye ama öncesinde sirkeli suda beklet dedi sadece maydonozu bol yeme dedi az yiyebilirsin dedi hergün 5-10 çiğ badem fındık ceviz dedi fındık ve cevizi kırılmamış aldım kendim kıracam 2 3 günde bir en iyisi öyle bademi mecbur kırılmış aldım ama çiğ

Canım ben de ilk hamileliğimden biliyorum hindistan cevizi suyu direkt amniyon suyuna katkısı var.
Suyunu nasıl pratik bir şekilde elde ediyorsun? Önceki hamileliğimde denemiştik, çok sert dış kabuğu malum..

Canım ben de ilk hamileliğimden biliyorum hindistan cevizi suyu direkt amniyon suyuna katkısı var.
Suyunu nasıl pratik bir şekilde elde ediyorsun? Önceki hamileliğimde denemiştik, çok sert dış kabuğu malum..
Matkapla delip,pipetle içilebilir.Bi defa yapmıştık

Yok canım vajinal jel iğne vs kıllandım ondan mı acaba diye düşündük. Hani sadece ben farketmedim devam edilemeyecek kadar rahatsız edici idi yani
Jel mi? Ne ignesi? Bunlar zarar vermez mi bebege? Bizde ilişki bile yasak 12. Haftaya kadar. Riske gerek yok dedi dr.

Jel mi? Ne ignesi? Bunlar zarar vermez mi bebege? Bizde ilişki bile yasak 12. Haftaya kadar. Riske gerek yok dedi dr.
Bebeği korumak adına yapılan şeyler ya düştüğüm var bit tane.progestan iğne vajinal progestan. Sonra oksapar Zateb biz Doğuma kadar artık cesaret edemeyiz

Bebeği korumak adına yapılan şeyler ya düştüğüm var bit tane.progestan iğne vajinal progestan. Sonra oksapar Zateb biz Doğuma kadar artık cesaret edemeyiz
Haa pardon ben yanlıs anlamışım jel diyince. Kuzum valla saglıkla dogsun ona bişi olmasın da hic umrumda diil cinsellik öyle bir moddayım. 2 kaybım var bu dogsun artık istiyorum.

canım sen kan sulandırıcı niçin kullanıyorsun, pıhtılaşmaya yatkınlığın mı var?
bende yeni bir kaç gündür clexane başladım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…