canım youtube videolarına bak çok basit yöntemi var biz haftalık aldığımız için ustası oldu eşim ilk hamilelikteCanım ben de ilk hamileliğimden biliyorum hindistan cevizi suyu direkt amniyon suyuna katkısı var.
Suyunu nasıl pratik bir şekilde elde ediyorsun? Önceki hamileliğimde denemiştik, çok sert dış kabuğu malum..
Valla bizde aynı modadayız doktor serbest dedi ama kocam ben o doğana kadar hayatta yapamam diyorHaa pardon ben yanlıs anlamışım jel diyince. Kuzum valla saglıkla dogsun ona bişi olmasın da hic umrumda diil cinsellik öyle bir moddayım. 2 kaybım var bu dogsun artık istiyorum.
büyük marketlerde var hep canım migros özellikle alırken bi sallayın içinden su sesi gelsin bozuk olandan gelmiyoNeredenn aldınız kızlar hindistan cevizini?
Mutlaka eşimle izlemeliyiz, bak video bakmak hiç aklımıza gelmedi.canım youtube videolarına bak çok basit yöntemi var biz haftalık aldığımız için ustası oldu eşim ilk hamilelikteüstteki 3 delik kolay açılıyo üstüne tornavidayı koy iki çekiçle vur kırılıyo 2 delik açman lazım yoksa hava çıkışı olmuyo zor içiliyo iki delik açınca ister bardağa boşalt ister pipetle iç çokta severim sonrada onda görünmez bi çizgi var mikrodalgaya koyunca beliriyo sürekli o çizginin olduğu yere 3 5 kere çekiçle vurunca çat diye çatlıyo açılıyo içi benim eşim alıştığı için mikrodalgaya koymuyoruz çizgi hep aynı yerde ortadan biraz üstte videolarda görürsün canım
Amaaa ilk defa duydum hergunmu iciyorsdun canimcanım youtube videolarına bak çok basit yöntemi var biz haftalık aldığımız için ustası oldu eşim ilk hamilelikteüstteki 3 delik kolay açılıyo üstüne tornavidayı koy iki çekiçle vur kırılıyo 2 delik açman lazım yoksa hava çıkışı olmuyo zor içiliyo iki delik açınca ister bardağa boşalt ister pipetle iç çokta severim sonrada onda görünmez bi çizgi var mikrodalgaya koyunca beliriyo sürekli o çizginin olduğu yere 3 5 kere çekiçle vurunca çat diye çatlıyo açılıyo içi benim eşim alıştığı için mikrodalgaya koymuyoruz çizgi hep aynı yerde ortadan biraz üstte videolarda görürsün canım
ne demek canım bende ilk içtiğinde hiç beğenmemiştim zamanla çok sevdim kimileri hiç içemiyo hindistan cevizi tadıyla hiç alakası yokMutlaka eşimle izlemeliyiz, bak video bakmak hiç aklımıza gelmedi.
Ben tadını o zamanlar sevmemiştim. Ama tekrar denemek istiyorum mutlaka.
Çok iyi taktik verdin, teşekkürler tatlım
yok canım o fazla olabilir 10 15 günde bir yiyodum o zamanlar survivor takip ediyoduk akşamları yattara falan vardı dişiyle kırıyodu hindistan ceviziniAmaaa ilk defa duydum hergunmu iciyorsdun canim
Ben de bir çok şeyi buradan öğrendim, 2015 Mayıs annesiyimBu bilgilerim hep nisan 2016 annelerindengerçekten insana çok şey katıyo iyiki var burası yoksa pek bişey araştırıp öğrenmezdim herkes bir bilgi yazsa bir sürü bilgi oluyo
evet hatırlıyorum, ki bi kaç yudum içmeme rağmen unutmuyorumne demek canım bende ilk içtiğinde hiç beğenmemiştim zamanla çok sevdim kimileri hiç içemiyo hindistan cevizi tadıyla hiç alakası yok
yok canım o fazla olabilir 10 15 günde bir yiyodum o zamanlar survivor takip ediyoduk akşamları yattara falan vardı dişiyle kırıyodu hindistan cevizinionlar orda yiyordu biz evde onları izlerken. Survivor görünce aklıma hep o geliyo
Anladim kuzum bende aldırayım eşime bari,hem yiyoruz hem suyunu içiyoruz yanlış anlamadim degilmi canimne demek canım bende ilk içtiğinde hiç beğenmemiştim zamanla çok sevdim kimileri hiç içemiyo hindistan cevizi tadıyla hiç alakası yok
yok canım o fazla olabilir 10 15 günde bir yiyodum o zamanlar survivor takip ediyoduk akşamları yattara falan vardı dişiyle kırıyodu hindistan cevizinionlar orda yiyordu biz evde onları izlerken. Survivor görünce aklıma hep o geliyo
Progestanı ben ağızdan alırken neler çektim mide bulantısı halsizlik uyku hali... berbattı. Fitil yapmaya alıştım rahatım çok şükür. Sizede önerrim. Doktor öyle daha etkili olur demiştiadet gordum ustune bırde lekelenme vardı gıttım keseyı gorduk hamılesın dedı progestan verdı tutundun dıye
Kuyruksokumu için simit var. Onlardan kullan mutlaka. Çok rahatlatıyor.8. haftamdayım kuyruk sokumum inanılmaz ağrıyor, butun gun de otururak çalışıyoruz. eve gıdınce direk yatıyorum resmen..daha bir ağırlığı bıle yokken nasıl bu kdr kuyruk sokumumda ağrı olabılıyor anlamadım...
Senin kese kac mm di?bide bebek cumartesi 5mm ölçülmüştü dün 2-3mm. Çok emindi dr maslesef devlette baska birine gideceğim bugün haftaya da ankaraya . Sebebi de belli değil düşüklerine bizde duyamadık kalp atışını hala senin doktora hak vermiyorum kese fazla büyümüş olamazmı bebeğin yeri daha geniştir rahat eder bebek normaldir
Bu arada ilk sayfaya özet bilgilerimizi yapsak diyoduk onu sadece sayfayı açan yapabiliyo sanırım ve açan arkadaş bebek sahibi olamamış muhtemelen takipten çıkmıştır liste yapar mısın desek uygun olmaz sanırım
Tamam tatlım. Cok tesekkür ederim.büyük marketlerde var hep canım migros özellikle alırken bi sallayın içinden su sesi gelsin bozuk olandan gelmiyo
İnsallah yanılmıştır o ultrasoncu. Bugünkü haberlerini bekliyoruz mümkünse vajinal baktır.Senin kese kac mm di?bide bebek cumartesi 5mm ölçülmüştü dün 2-3mm. Çok emindi dr maslesef devlette baska birine gideceğim bugün haftaya da ankaraya . Sebebi de belli değil düşüklerin3 tane ya. Ankarada dr önerisi olan var mı
dün 2 kere karından 1 kere vajinal bakıldı canımİnsallah yanılmıştır o ultrasoncu. Bugünkü haberlerini bekliyoruz mümkünse vajinal baktır.
Dualarım seninle, her şeyde bir hayr vardır diyorum... baska kelime bulamıyorum. Bugün de bakılsın haftaya her sey netlesir. O küçük mucizen inşallah sana güzel bir süpriz yapar annesi.dün 2 kere karından 1 kere vajinal bakıldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?