2019 Kasim anneleri buraya:)

Canım ben de ilk hamileliğimden biliyorum hindistan cevizi suyu direkt amniyon suyuna katkısı var.
Suyunu nasıl pratik bir şekilde elde ediyorsun? Önceki hamileliğimde denemiştik, çok sert dış kabuğu malum..
canım youtube videolarına bak çok basit yöntemi var biz haftalık aldığımız için ustası oldu eşim ilk hamilelikte üstteki 3 delik kolay açılıyo üstüne tornavidayı koy iki çekiçle vur kırılıyo 2 delik açman lazım yoksa hava çıkışı olmuyo zor içiliyo iki delik açınca ister bardağa boşalt ister pipetle iç çokta severim sonrada onda görünmez bi çizgi var mikrodalgaya koyunca beliriyo sürekli o çizginin olduğu yere 3 5 kere çekiçle vurunca çat diye çatlıyo açılıyo içi benim eşim alıştığı için mikrodalgaya koymuyoruz çizgi hep aynı yerde ortadan biraz üstte videolarda görürsün canım

Haa pardon ben yanlıs anlamışım jel diyince. Kuzum valla saglıkla dogsun ona bişi olmasın da hic umrumda diil cinsellik öyle bir moddayım. 2 kaybım var bu dogsun artık istiyorum.
Valla bizde aynı modadayız doktor serbest dedi ama kocam ben o doğana kadar hayatta yapamam diyor benimde işime geliyir tabi
Zaten bisey olacak korkusuyla konsantrede olamaz insan,o kadar zor sahip oldukki bu mucizeye bisey olacak diye ödümüz kopuyor

Mutlaka eşimle izlemeliyiz, bak video bakmak hiç aklımıza gelmedi.
Ben tadını o zamanlar sevmemiştim. Ama tekrar denemek istiyorum mutlaka.
Çok iyi taktik verdin, teşekkürler tatlım

Amaaa ilk defa duydum hergunmu iciyorsdun canim

Bu bilgilerim hep nisan 2016 annelerinden gerçekten insana çok şey katıyo iyiki var burası yoksa pek bişey araştırıp öğrenmezdim herkes bir bilgi yazsa bir sürü bilgi oluyo

Mutlaka eşimle izlemeliyiz, bak video bakmak hiç aklımıza gelmedi.
Ben tadını o zamanlar sevmemiştim. Ama tekrar denemek istiyorum mutlaka.
Çok iyi taktik verdin, teşekkürler tatlım
ne demek canım bende ilk içtiğinde hiç beğenmemiştim zamanla çok sevdim kimileri hiç içemiyo hindistan cevizi tadıyla hiç alakası yok
Amaaa ilk defa duydum hergunmu iciyorsdun canim
yok canım o fazla olabilir 10 15 günde bir yiyodum o zamanlar survivor takip ediyoduk akşamları yattara falan vardı dişiyle kırıyodu hindistan cevizini onlar orda yiyordu biz evde onları izlerken. Survivor görünce aklıma hep o geliyo

Bu bilgilerim hep nisan 2016 annelerinden gerçekten insana çok şey katıyo iyiki var burası yoksa pek bişey araştırıp öğrenmezdim herkes bir bilgi yazsa bir sürü bilgi oluyo
Ben de bir çok şeyi buradan öğrendim, 2015 Mayıs annesiyim
Kesinlikle katılıyorum canım sana ben

evet hatırlıyorum, ki bi kaç yudum içmeme rağmen unutmuyorum acımsı bir tadı vardı
organik olarak hazır suyu yok değil mi yaa?

Anladim kuzum bende aldırayım eşime bari,hem yiyoruz hem suyunu içiyoruz yanlış anlamadim degilmi canim

adet gordum ustune bırde lekelenme vardı gıttım keseyı gorduk hamılesın dedı progestan verdı tutundun dıye
Progestanı ben ağızdan alırken neler çektim mide bulantısı halsizlik uyku hali... berbattı. Fitil yapmaya alıştım rahatım çok şükür. Sizede önerrim. Doktor öyle daha etkili olur demişti

Kuyruksokumu için simit var. Onlardan kullan mutlaka. Çok rahatlatıyor.

e bizde duyamadık kalp atışını hala senin doktora hak vermiyorum kese fazla büyümüş olamazmı bebeğin yeri daha geniştir rahat eder bebek normaldir
Senin kese kac mm di?bide bebek cumartesi 5mm ölçülmüştü dün 2-3mm. Çok emindi dr maslesef devlette baska birine gideceğim bugün haftaya da ankaraya . Sebebi de belli değil düşüklerin 3 tane ya. Ankarada dr önerisi olan var mı

Açan arkadaş hiç yazmıyor zaten. Iyi gitmedi demekki durumlar. Ama sayfayı devretmesi istenebilir. Ben geçen sene eylül annesi grubundaydım. Malesef orda sayfayı açan kişi de devam edemedi . Başkasına devretti. Malesef ben de devam edemedim zaten. Neysee devretse ıyi olur aslında..

İnsallah yanılmıştır o ultrasoncu. Bugünkü haberlerini bekliyoruz mümkünse vajinal baktır.

Gunaydın arkadaşlar benım hem tansıyonum cok düşüyor hem de şekerim düşüyor birde cok fazla bulantım var .kısmetse ikinci cocugum olacak.ilk gebeligimbe hic boyle sorunlarım olmamıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…