Her gebelik farklı derler ya... Allah yardımcınız olsun. Ben de aksamları kötüleşiyorum.Gunaydın arkadaşlar benım hem tansıyonum cok düşüyor hem de şekerim düşüyor birde cok fazla bulantım var .kısmetse ikinci cocugum olacak.ilk gebeligimbe hic boyle sorunlarım olmamıstı
Merhaba..Tesekkurler uzun uzun yazmissiniz ama okurken bile midem bulandi.Ben kuruyemis,yogurt,sut disinda yazdiklarinizin hicbirini yiyemiyorumAklıma gelenleri söyleyeyim kızlar doktorumun dediklerinden size de bilgi olur yarım saat ilgilendi sağolsun adanadan gelmiş orda yaşayan varsa bilir belki urfada mersinde falanda çalışmış
Her hafta kesin kırmızı et balık ve baklagil (fasulye nohut mercimek ) tüket dedi imkânın varsa kırmızı et haftada 2 dedi balık bir yeter dedi balık yağı önermedi eğer taze balık yiyemezsen ton balık ye dedi ama öncelik taze balık ve kızartma değil fırında yada ızgara dedi. Her gün güzel haşlanmış yumurta yemeye çalış dedi bol süt yoğurt zaten klasik ilerleyen zamanlar için bunu doktor demedi kendim öğrenmiştim suyu az olanlara özellikle tavsiye ediyorlardı aklınızda olsun kızlar hindistan cevizi suyu direk bebeğe su yapıyomuş ilk hamileliğimde bol yemiştim çokta severim. Bide bol bol yeşillik ye ama öncesinde sirkeli suda beklet dedi sadece maydonozu bol yeme dedi az yiyebilirsin dedi hergün 5-10 çiğ badem fındık ceviz dedi fındık ve cevizi kırılmamış aldım kendim kıracam 2 3 günde bir en iyisi öyle bademi mecbur kırılmış aldım ama çiğ
Merhaba..Tesekkurler uzun uzun yazmissiniz ama okurken bile midem bulandi.Ben kuruyemis,yogurt,sut disinda yazdiklarinizin hicbirini yiyemiyorum((Mide bulantim cok fazla.
Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı hanımlar yaa
Benim daha 5 haftalık bulantı falan yok
Hayır canım erken değil bende başka bir uygulama kullanıyorum ordada bebeğin ilk gelişen duyu organı dokunma diye detaylı bilgiler veriyor ve evet 8 haftada oluyor,9 haftada parmaklar iyce gelistigi için elini ağzına görülebiliyor yumruk yalabiliyor diyor ❤❤Bu programı kullanan var mı.bebeğiniz dokunmalara karşı refleks göstermeye başladı diyor. Çok erken değil mi
Yok artık uyuz nedir ya bu devirde uyuz olanmı kaldıKızlar başıma gelen
Arkadasim ailece bize geldiler kari koca cocuklar falan
Kalkmalarina yakin ailece uyuz olduklarinu soylediler
Ya kucuk cocugunuda aldim kucagima sevdim optum.. hic mi dusunce yok bu kadın hamile bulaşır.. ilaç krem kullanamaz.
Ne diye geliyorsun o halde! Hade geldin uyar öpmeyelim arkadaş..
Geceden beri kaşınıyorum sanki arkadaşHemen bulaşır mı bilgisi olan var mı?
Bu programı kullanan var mı.bebeğiniz dokunmalara karşı refleks göstermeye başladı diyor. Çok erken değil mi
Yok artık uyuz nedir ya bu devirde uyuz olanmı kaldı
Hadi o neyse uyuz uyuz Hamile kadina gitmek nedir,aklı ermiyordu bulasabilicegine
Kuzum hemen korkma insallh psikolojiktir,istersen bir doktoruna danış yada saglik ocagina aike hekimine falan görün icin rahatlar
Happy momadı ne canım bu uygulamanın ?
Geçmiş olsun . Ne olduda kaybettiniz anlatabilirmisinHakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Geçen yıl 7 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. İnan bana bazı şeyler ne kadar erken olursa bizim için daha hayırlı mutlaka. Hareketlerini hissettikten sonra kaybetmek çok daha büyük acı ama bununda beteri var, kucağa aldıktan sonra kaybetmek. Her zaman beterin beteri var. O yüzden hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ümitsizliğe de kapılma daha kocaman 1 hafta var önümüzde.
Ay nekadar güzel. Darısı başımıza..benim bulantılarım bitti sayılır bu hafta biraz daha rahatım. 6. haftada başlamıştı benim hele ki sabahları Allahım çok şükür geçti gibi artık
Hayır canım erken değil bende başka bir uygulama kullanıyorum ordada bebeğin ilk gelişen duyu organı dokunma diye detaylı bilgiler veriyor ve evet 8 haftada oluyor,9 haftada parmaklar iyce gelistigi için elini ağzına görülebiliyor yumruk yalabiliyor diyor ❤❤
Ben kullanıyorum bu uygulamayı bence de söylenenler pek doğru değil çünkü uygulamadaki gösterilen resim ile burda gösteren bile aynı değil ultrasyonda hala şekilsiz görünüyor burda resmen bebek şeklinde falan ben pek bunu baz almıyorum açıkçasıBu programı kullanan var mı.bebeğiniz dokunmalara karşı refleks göstermeye başladı diyor. Çok erken değil mi
Teyzeleri alırız bi maşallahınızıBenim fındığım 23 mm olmuş.9+1 ile uyumlu.Herşey yolunda
Canım senin durumun çok istisna, vajinadaki perde düşüklerin sebebi, perde ameliyatı sonrası bu gebelik için düşüğe sebep olacak bir perdelenme kaldımı acaba diye düşündüm.dün 2 kere karından 1 kere vajinal bakıldı canım
Koltuktan ziyade ten teması olan yerleri çok iyi temizleyin çarşaf yastık iç çamaşırları 90 derecede yıkayıp ütüleyin, doktor şammpuan verecektir temizlenip sonrasında temiz çarşafları kullanın.eğer bulaşmışsa biranda kurtulmalısınız tenden çamaşıra çarşafa çarşaftan tene dönüşümlü bulaşırHiç sorma ya kırk yıl düşünsem aklıma gelemz uyuz diye birşey.. ya ufak çocuklar abla ben gripliyim seni öpmeyeyim diye düşünüyorlar.. arkadaşım bu halde yanıma geliyor.
Eşime sordum bende kaşınma yok dedi ama koltukları falan temizlettirelim huylandıysan dedi
Belim falan kaşınıyor psikolojikte olabilir.. dediğin gibi yapayım aile hekimim çok iyi bi doktor gideyim bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?