2019 Kasim anneleri buraya:)

Gunaydın arkadaşlar benım hem tansıyonum cok düşüyor hem de şekerim düşüyor birde cok fazla bulantım var .kısmetse ikinci cocugum olacak.ilk gebeligimbe hic boyle sorunlarım olmamıstı
Her gebelik farklı derler ya... Allah yardımcınız olsun. Ben de aksamları kötüleşiyorum.

Merhaba..Tesekkurler uzun uzun yazmissiniz ama okurken bile midem bulandi.Ben kuruyemis,yogurt,sut disinda yazdiklarinizin hicbirini yiyemiyorum((Mide bulantim cok fazla.

Merhaba..Tesekkurler uzun uzun yazmissiniz ama okurken bile midem bulandi.Ben kuruyemis,yogurt,sut disinda yazdiklarinizin hicbirini yiyemiyorum((Mide bulantim cok fazla.

Benim de yediğim şey o kadar az ki.. bu yazdıkları çok çok zor sağolsun arkadslar bilgi paylaşıyor ama şu an gözümün önüne gelse öğürüyorum. Mutfağa giremiyorum ki

Bu programı kullanan var mı.bebeğiniz dokunmalara karşı refleks göstermeye başladı diyor. Çok erken değil mi
Hayır canım erken değil bende başka bir uygulama kullanıyorum ordada bebeğin ilk gelişen duyu organı dokunma diye detaylı bilgiler veriyor ve evet 8 haftada oluyor,9 haftada parmaklar iyce gelistigi için elini ağzına görülebiliyor yumruk yalabiliyor diyor ❤❤

Kızlar başıma gelen
Arkadasim ailece bize geldiler kari koca cocuklar falan
Kalkmalarina yakin ailece uyuz olduklarinu soylediler
Ya kucuk cocugunuda aldim kucagima sevdim optum.. hic mi dusunce yok bu kadın hamile bulaşır.. ilaç krem kullanamaz.
Ne diye geliyorsun o halde! Hade geldin uyar öpmeyelim arkadaş..
Geceden beri kaşınıyorum sanki arkadaş Hemen bulaşır mı bilgisi olan var mı?

Yok artık uyuz nedir ya bu devirde uyuz olanmı kaldı
Hadi o neyse uyuz uyuz Hamile kadina gitmek nedir,aklı ermiyordu bulasabilicegine
Kuzum hemen korkma insallh psikolojiktir,istersen bir doktoruna danış yada saglik ocagina aike hekimine falan görün icin rahatlar

Son düzenleyen: Moderatör:

Hiç sorma ya kırk yıl düşünsem aklıma gelemz uyuz diye birşey.. ya ufak çocuklar abla ben gripliyim seni öpmeyeyim diye düşünüyorlar.. arkadaşım bu halde yanıma geliyor.
Eşime sordum bende kaşınma yok dedi ama koltukları falan temizlettirelim huylandıysan dedi
Belim falan kaşınıyor psikolojikte olabilir.. dediğin gibi yapayım aile hekimim çok iyi bi doktor gideyim bi

Geçmiş olsun . Ne olduda kaybettiniz anlatabilirmisin

benim bulantılarım bitti sayılır bu hafta biraz daha rahatım. 6. haftada başlamıştı benim hele ki sabahları Allahım çok şükür geçti gibi artık
Ay nekadar güzel. Darısı başımıza..

Ya varya sabahtan beri kötüyüm. Halsizim falan. Kahvaltı zor iki lokma yedim. Onuda çıkardım. Kendimi iyi hissetmiyorken şu yazdıklarını okudum ya her şey bitti sanki. Çok şükür bin şükür

Bu programı kullanan var mı.bebeğiniz dokunmalara karşı refleks göstermeye başladı diyor. Çok erken değil mi
Ben kullanıyorum bu uygulamayı bence de söylenenler pek doğru değil çünkü uygulamadaki gösterilen resim ile burda gösteren bile aynı değil ultrasyonda hala şekilsiz görünüyor burda resmen bebek şeklinde falan ben pek bunu baz almıyorum açıkçası

Koltuktan ziyade ten teması olan yerleri çok iyi temizleyin çarşaf yastık iç çamaşırları 90 derecede yıkayıp ütüleyin, doktor şammpuan verecektir temizlenip sonrasında temiz çarşafları kullanın.eğer bulaşmışsa biranda kurtulmalısınız tenden çamaşıra çarşafa çarşaftan tene dönüşümlü bulaşır

Kazenin açtığı başka bir kasım anneleri grubu var. Tablo yapmayı bilene devredeyim konuyu demişti ama ben genelde telefondan girdiğim ve yoğun çalıştığım için bir şey demedim. Bilen v isteyen arkadaşalr varsa diğer konuya geçilip tablo yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…