kalmadı demişti dr ama bir daha film çektirmedimCanım senin durumun çok istisna, vajinadaki perde düşüklerin sebebi, perde ameliyatı sonrası bu gebelik için düşüğe sebep olacak bir perdelenme kaldımı acaba diye düşündüm.
Canım evet aslında ailede ablamda var ondan verdi direk sanırım birde düşük var diye. clexane zor bulunuyor diye başka marka verdi. max önlem amaç dedi. ama çok morarıyorumcanım sen kan sulandırıcı niçin kullanıyorsun, pıhtılaşmaya yatkınlığın mı var?
bende yeni bir kaç gündür clexane başladım da..
kesinlikle sen gibi düşünüyorum bende. eşimle zaten çocukla ilgili bir problem mi var acaba diye korktuk biraz da.Haa pardon ben yanlıs anlamışım jel diyince. Kuzum valla saglıkla dogsun ona bişi olmasın da hic umrumda diil cinsellik öyle bir moddayım. 2 kaybım var bu dogsun artık istiyorum.
Geçmiş olsun canım az kaldı geçecek bu günlerde,onlar sağlıklı olsun herşeye değerAy nekadar güzel. Darısı başımıza..
Ya varya sabahtan beri kötüyüm. Halsizim falan. Kahvaltı zor iki lokma yedim. Onuda çıkardım. Kendimi iyi hissetmiyorken şu yazdıklarını okudum ya her şey bitti sanki. Çok şükür bin şükür
Canım sana şöyle söyleyeyim aramızda yaklaşık 20 gün var ve bende 20 gün önce duydum kalp atışını. 7+1 di. Hele ki geç döllenme durumu varsa kalp atışının duyulmaması normal ki bence biraz içini ferah tut lütfenkalmadı demişti dr ama bir daha film çektirmedimbelki de kaldı perde yine
Hay maşallah canım gözün aydın,darısı 4 gözle kontrolü bekleyen diğer annelere insllah ❤Teyzeleri alırız bi maşallahınızıBenim fındığım 23 mm olmuş.9+1 ile uyumlu.Herşey yolunda
canım sanırım kalp atışı duyulmaması değil de asıl problem kesenin aşırı büyük (26mm) bebeğin küçük (biri 5mm biri 2mm biri 3mm dedi) olması. Hayırlısı tabi. Bekleyeceğiz. Ankarada Prof. Ahmet ERDEM ve Mehmet ERDEM kardeşler hakkında bilgisi olan var mı?Canım sana şöyle söyleyeyim aramızda yaklaşık 20 gün var ve bende 20 gün önce duydum kalp atışını. 7+1 di. Hele ki geç döllenme durumu varsa kalp atışının duyulmaması normal ki bence biraz içini ferah tut lütfen
Koltuktan ziyade ten teması olan yerleri çok iyi temizleyin çarşaf yastık iç çamaşırları 90 derecede yıkayıp ütüleyin, doktor şammpuan verecektir temizlenip sonrasında temiz çarşafları kullanın.eğer bulaşmışsa biranda kurtulmalısınız tenden çamaşıra çarşafa çarşaftan tene dönüşümlü bulaşır
Yazmıştım aslında. Görünürde hiçbir sebep yoktu. Mikroskobik incelemede plesentada sorun çıktı. Az damar olması gereken yerlerde çok, çok olması gereken yerlerde az varmış ve bu yüzden pıhtı atmış. Zaten herşey iki gün içinde oldu. Hareketleri azalınca hastaneye gittim, nstye bağlandım, detaylı ultrason yapıldı sorun çıkmadı. Ertesi gün kontrol amaçlı gittiğimde kalbi durmuştu meleğimin.Geçmiş olsun . Ne olduda kaybettiniz anlatabilirmisin
ben hiç görmedim ama yapmışlardır bence herşey var nerdeyse. Biraz acımsı evet ama şuan bana çok lezzetli geliyo buda alışkanlık yapan bişey galibaevet hatırlıyorum, ki bi kaç yudum içmeme rağmen unutmuyorumacımsı bir tadı vardı
organik olarak hazır suyu yok değil mi yaa?
aynen canım suyunu içip içini yiyoruz yenen kısmı bildiğimiz pastalara kullanılan hindistan cevizi yiyemezsen rendele kurut pastalarına kullan genelde sevilir pastalarda ama şekersiz olunca çiğ hali sevilmiyor pekAnladim kuzum bende aldırayım eşime bari,hem yiyoruz hem suyunu içiyoruz yanlış anlamadim degilmi canim
keseyi bilmiyorum canım işteyim şimdi akşam bi bakıp söyleyeyim ultrason kağıdında yazıyosa. 3 düşük olunca bakılıyo demi sebebe inşallah bu bebeğin sağlıklıdır canım ama olurda yine olmazsa bütün testleri yaptır baktır bi sebebi bulunur çözülür elbet çok şükür ki hamile kalabiliyosun hiç kalamayanlar varSenin kese kac mm di?bide bebek cumartesi 5mm ölçülmüştü dün 2-3mm. Çok emindi dr maslesef devlette baska birine gideceğim bugün haftaya da ankaraya . Sebebi de belli değil düşüklerin3 tane ya. Ankarada dr önerisi olan var mı
devretme oluyosa birimiz rica edelim devretsin yaa halledebilecek biri varmı kızlar ben çok uğrayamıyorum yine de kimse almazsa alabilirimAçan arkadaş hiç yazmıyor zaten. Iyi gitmedi demekki durumlar. Ama sayfayı devretmesi istenebilir. Ben geçen sene eylül annesi grubundaydım. Malesef orda sayfayı açan kişi de devam edemedi . Başkasına devretti. Malesef ben de devam edemedim zaten. Neysee devretse ıyi olur aslında..
demi sanki doğduklarında bile yapamıyolar onuBu programı kullanan var mı.bebeğiniz dokunmalara karşı refleks göstermeye başladı diyor. Çok erken değil mi
biran önce geçer inşallah bulantın canım o zaman yemeye çalışırsın bulantı çok zor bu sabah ilk defa midem bulandı benimde biraz fena oldum allahım lütfen bulantı başlamasın dedim dualar ettim geçti şuan şükür tekrarlamaz inşallahMerhaba..Tesekkurler uzun uzun yazmissiniz ama okurken bile midem bulandi.Ben kuruyemis,yogurt,sut disinda yazdiklarinizin hicbirini yiyemiyorum((Mide bulantim cok fazla.
anladım canım, benim de tesadüfen trombofoli panelinde çıktı, pıhtılaşmaya yatkınlığım varmış.Canım evet aslında ailede ablamda var ondan verdi direk sanırım birde düşük var diye. clexane zor bulunuyor diye başka marka verdi. max önlem amaç dedi. ama çok morarıyorum
ben de marketlerde görmemiştim açıkçası ya da denk gelmedi bilemicem şimdi.ben hiç görmedim ama yapmışlardır bence herşey var nerdeyse. Biraz acımsı evet ama şuan bana çok lezzetli geliyo buda alışkanlık yapan bişey galiba
Geçmiş olsun canım az kaldı geçecek bu günlerde,onlar sağlıklı olsun herşeye değer
Parmak ucu kadar boyuyla tüm hayatımız oldular,ben sabahları geç kalkar kahvaltı bile yapmazdım simde en geç 9da kahvaltı yapıyorum.
Sanki o aç kalacak gibi koştur koştur kahvaltı hazırlıyorum ona ❤❤
devretme oluyosa birimiz rica edelim devretsin yaa halledebilecek biri varmı kızlar ben çok uğrayamıyorum yine de kimse almazsa alabilirim
Kızlara benim göğüslerim acayip kaşınıyor 3 4 gündür resmen cayır cayır yanıyor,zaten hala çok şiş ve ağrıyor kaşıamıyorum da ağrıdan
Duş yaparken bile dokunamiyorum,parabensiz alkolsüz bir vücut kremim vardı onu sürdüm biraz rahatladı.yaşayan varmı ne önerirsiniz
Araştırıldı da canım düşük düzey pıhtılaşma ve rahimde perde vardı ameliyat oldum cleksan ve asprin kullanma dedi ama işte yine düşük olacak sanırım.keseyi bilmiyorum canım işteyim şimdi akşam bi bakıp söyleyeyim ultrason kağıdında yazıyosa. 3 düşük olunca bakılıyo demi sebebe inşallah bu bebeğin sağlıklıdır canım ama olurda yine olmazsa bütün testleri yaptır baktır bi sebebi bulunur çözülür elbet çok şükür ki hamile kalabiliyosun hiç kalamayanlar var
Ben doktor değiştirdim. Önceki doktorum da coraspirin vermişti. Bu doktor gerek yok dedi. Burda okumuştum canım kanama oluşturabiliyormuş ikisi birlikte. Doktorum da kullanma deyince rahatlamıştım :)anladım canım, benim de tesadüfen trombofoli panelinde çıktı, pıhtılaşmaya yatkınlığım varmış.
ama duyduğuma göre iğne ile birlikte coraspin diye bir şeyde veriliyormuş, doktorum onu vermedi sadece iğne verdi önlem amaçlı; aklımda soru işareti kaldı benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?