2019 Kasim anneleri buraya:)

canım geçmiş olsun arkalarından evi temizleseydin bulaşır

canım geçmiş olsun arkalarından evi temizleseydin bulaşır

Çok sagol gece geç gittiler.. bugün belim ağıra ağıra biseyler yaptim ama yarın mecbur yardimcı tutucam riske atmak istemiyorum..
psikolojik cok etkilendim surekli kasiniyorum sanki o yüzden derin temizlik yapılır içim rahatlar en azından

çok uzuldum canım ya benimde belim ağrıyor doktora sordum dinlen diyor evi toplamam gerek bilmiyorum nasıl yaparim

Güzel güzel beslenebilen arkadaşlara maşallah. Ben yazdığınız şeyleri okurken fena oluyorum, midem ağzımda geziyorum resmen herşey çok kötü kokuyor, ne yesek sorusuna bile tahammülüm yok düşününce midem kalkıyo benim

çok uzuldum canım ya benimde belim ağrıyor doktora sordum dinlen diyor evi toplamam gerek bilmiyorum nasıl yaparim

Hiç yorma kendini dinlen boşver dağınık olsun senden ve bebeğinden önemli değil.. başıma böyle bi olay gelmeseydi bende koyverirdim.
İnan biraz temizlik yaptım belden sırtıma vurdu ağrı bıraktım yarın halledeceğim.
Bir yandan da çok sinirliyim.. benim bu çocuğu yapabilmek için nekadar uğraştığımı bilen bir insanın bu kadar düşüncesizce davranması sinirimi bozdu.
Hamile olmasam bile gidilmez o halde..
Hadi geldiniz.. küçük çocugunu o kadar kucagima aldim sevdim öptüm insan uyarır kalkmalarına yakın söylüyorlar.. bir de diyor 2 aydır neler çektik ailece.
Sen çektin bari bize çektirtme

Ben doktor değiştirdim. Önceki doktorum da coraspirin vermişti. Bu doktor gerek yok dedi. Burda okumuştum canım kanama oluşturabiliyormuş ikisi birlikte. Doktorum da kullanma deyince rahatlamıştım :)
Aa öyle mi, belki pıhtılaşması ileri seviyede olanlara ikisi birlikte veriliyordur. Benim tamamen önlem amaçlı verildi.
Bak şimdi sen öyle deyince ben de bir nebze rahatladım, çok şükür bu halimize
Ne zamana kadar kullanacaksın peki ,benim doktorum doğuma 1 gün kala dedi.
Zaten sezeryan olacağım nasip olursa inşallah, ilk doğumum da sezeryan olmuştu çünkü..

Hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alalım canım. Benim ilk nasipse inşalalh normal olmasını tercih ederim. Cidden öyle şeyler okudum ki bir düşüğüme elhamdülillah dedim. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bana da doğuma kadar dedi. Ya ben çok morartıyorum sen nereye vuruyorsun

Ben bir yeri sıkıca kavradığımda bazen elim uyuşuyor böyle saatlerce ağır bir şey kaldırmışım gibi oluyor

çok haklısın canım belki geçmiştir uyuzluklari kafana takma güzel bir banyo yapsaydin

İnşallah canım hayırlısıyla sağ salim kavuşalım evlatlarımıza
Bana da doğumdan bir gün önce bırakacağız demişti, benim eşim yapıyor; bazen koluma, bazen göbeğime yapıyor.
Göbekten hiç morarma olmadı ama kollarımda oldu.
Aslında cildin morarıyor olması iğnenin doğru yapıldığına işaretmiş, hemşirelere sordum ben.

Her şey onlar için. Sabahları konuşuyorum kalkınca bana bi enerji geliyor ki o zaman.... sağlıkla gelsinler inşallah.

Bence de isteyen yoksa devral. Çok iyi olur.....

Çatlamalar başlıyor olabilir canım....
Bu kadar erkenmi yaaa

Bizde hep yogurdu kendimiz yapariz yerim o kadar lezzetli ki

Ben mayonez sevmem hic yemesem aramam. Zira ketcup da öyle ama niyeyse bu hamileligimde arada canim istiyor patates ketcup . Ama ketcup zararli oldugunu sanmiyorum

Ultrasonda hep iyi gözükmüyor ama mesela gecen hafta persembe hastanede karindan baktilar tam yandan gözüküyordu pozisyonu elleri ayaklari herseyi gözüküyordu. Pazartesi kendi doktorum alttan bakalim dedi galiba sirt bölgesinden gördükki yinede kafasi gövdesi tam bir bebek sadece elleri ve ayaklari yukarda kaldigi icin göremedik o sekil mesela

Eklentiler

• E168130C-14DE-43A6-929B-4F341653F37E.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 43
pai 4g/5g demi sorun olunca iğne veriyorlarmış,sende bu pai ne çıktı

Bende aynı durumdayım suyu bile zor içiyorum
Eşim açmısın diye sorduğunda bile ıyy oluyorum
Hiç bişeyi iştahlı yiyemiyorum
Bulantı hapı daha kötü yaptı onu da içemiyorum
Hep hasta gibi gibiyim
Buna da şükür ama geçer inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…