canım geçmiş olsun arkalarından evi temizleseydin bulaşırHiç sorma ya kırk yıl düşünsem aklıma gelemz uyuz diye birşey.. ya ufak çocuklar abla ben gripliyim seni öpmeyeyim diye düşünüyorlar.. arkadaşım bu halde yanıma geliyor.
Eşime sordum bende kaşınma yok dedi ama koltukları falan temizlettirelim huylandıysan dedi
Belim falan kaşınıyor psikolojikte olabilir.. dediğin gibi yapayım aile hekimim çok iyi bi doktor gideyim bi
canım geçmiş olsun arkalarından evi temizleseydin bulaşır
çok uzuldum canım ya benimde belim ağrıyor doktora sordum dinlen diyor evi toplamam gerek bilmiyorum nasıl yaparimÇok sagol gece geç gittiler.. bugün belim ağıra ağıra biseyler yaptim ama yarın mecbur yardimcı tutucam riske atmak istemiyorum..
psikolojik cok etkilendim surekli kasiniyorum sanki o yüzden derin temizlik yapılır içim rahatlar en azından
çok uzuldum canım ya benimde belim ağrıyor doktora sordum dinlen diyor evi toplamam gerek bilmiyorum nasıl yaparim
Aa öyle mi, belki pıhtılaşması ileri seviyede olanlara ikisi birlikte veriliyordur. Benim tamamen önlem amaçlı verildi.Ben doktor değiştirdim. Önceki doktorum da coraspirin vermişti. Bu doktor gerek yok dedi. Burda okumuştum canım kanama oluşturabiliyormuş ikisi birlikte. Doktorum da kullanma deyince rahatlamıştım :)
Hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alalım canım. Benim ilk nasipse inşalalh normal olmasını tercih ederim. Cidden öyle şeyler okudum ki bir düşüğüme elhamdülillah dedim. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bana da doğuma kadar dedi. Ya ben çok morartıyorum sen nereye vuruyorsunAa öyle mi, belki pıhtılaşması ileri seviyede olanlara ikisi birlikte veriliyordur. Benim tamamen önlem amaçlı verildi.
Bak şimdi sen öyle deyince ben de bir nebze rahatladım, çok şükür bu halimize
Ne zamana kadar kullanacaksın peki ,benim doktorum doğuma 1 gün kala dedi.
Zaten sezeryan olacağım nasip olursa inşallah, ilk doğumum da sezeryan olmuştu çünkü..
Ben bir yeri sıkıca kavradığımda bazen elim uyuşuyor böyle saatlerce ağır bir şey kaldırmışım gibi oluyorKızlar geceleri elleri uyuşan var mı. Çok ilginç yaa. Gece mahvoldum resmen. Ne tuhaf şeyler yaşıyorum. Troit, kansızlık, sinir sıkışması vb yapabilir. Ama bu kadar şiddetli iki elde birden çok ilginç
çok haklısın canım belki geçmiştir uyuzluklari kafana takma güzel bir banyo yapsaydinHiç yorma kendini dinlen boşver dağınık olsun senden ve bebeğinden önemli değil.. başıma böyle bi olay gelmeseydi bende koyverirdim.
İnan biraz temizlik yaptım belden sırtıma vurdu ağrı bıraktım yarın halledeceğim.
Bir yandan da çok sinirliyim.. benim bu çocuğu yapabilmek için nekadar uğraştığımı bilen bir insanın bu kadar düşüncesizce davranması sinirimi bozdu.
Hamile olmasam bile gidilmez o halde..
Hadi geldiniz.. küçük çocugunu o kadar kucagima aldim sevdim öptüm insan uyarır kalkmalarına yakın söylüyorlar.. bir de diyor 2 aydır neler çektik ailece.
Sen çektin bari bize çektirtme
İnşallah canım hayırlısıyla sağ salim kavuşalım evlatlarımızaHayırlısı ile hepimiz kucağımıza alalım canım. Benim ilk nasipse inşalalh normal olmasını tercih ederim. Cidden öyle şeyler okudum ki bir düşüğüme elhamdülillah dedim. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bana da doğuma kadar dedi. Ya ben çok morartıyorum sen nereye vuruyorsun
çok haklısın canım belki geçmiştir uyuzluklari kafana takma güzel bir banyo yapsaydin
Bu kadar erkenmi yaaaHer şey onlar için. Sabahları konuşuyorum kalkınca bana bi enerji geliyor ki o zaman.... sağlıkla gelsinler inşallah.
Bence de isteyen yoksa devral. Çok iyi olur.....
Çatlamalar başlıyor olabilir canım....
Bizde hep yogurdu kendimiz yapariz yerim o kadar lezzetli kibenim ilk doktorumda öyle demişti analarımız kendine çokmu dikkat etmiş sal gitsin demiştiama işte iç rahat etmiyo bunlar aslında her yediğimiz de çocuğa zarar verecek diye bişey yok hamileyken her gün sigara içen kola içen anneler var ve maşallah çok sağlıklı bebişleri oluyo sadece bir ihtimal işlenmiş etlerden bakteri bulaşabilir diyolar hatta bugün doktorum kefiride önermiyorum dedi ben her gün içiyorum demiştim içme dedi yoğurt yap kendin onu ye dedi kefirdede bakteri üreyebiliyomuş
Ben mayonez sevmem hic yemesem aramam. Zira ketcup da öyle ama niyeyse bu hamileligimde arada canim istiyor patates ketcup . Ama ketcup zararli oldugunu sanmiyorumMayonezin içeriğinde çiğ yumurta var dolayısı ile biz hamişlere yasak, şarküteri ürünleri de öyle.
Ama güvenilir bir kasap ise ev yapımı sucuk olur.
Bütün yasak şeyleri çok çok severdim bende, ama es verdim
Ketçap evet zararlı değil hamilelikte, ayıptır söylemesi dün akşam bende o şekilde yedim vallaBen mayonez sevmem hic yemesem aramam. Zira ketcup da öyle ama niyeyse bu hamileligimde arada canim istiyor patates ketcup . Ama ketcup zararli oldugunu sanmiyorum
Ultrasonda hep iyi gözükmüyor ama mesela gecen hafta persembe hastanede karindan baktilar tam yandan gözüküyordu pozisyonu elleri ayaklari herseyi gözüküyordu. Pazartesi kendi doktorum alttan bakalim dedi galiba sirt bölgesinden gördükki yinede kafasi gövdesi tam bir bebek sadece elleri ve ayaklari yukarda kaldigi icin göremedik o sekil meselaBen kullanıyorum bu uygulamayı bence de söylenenler pek doğru değil çünkü uygulamadaki gösterilen resim ile burda gösteren bile aynı değil ultrasyonda hala şekilsiz görünüyor burda resmen bebek şeklinde falan ben pek bunu baz almıyorum açıkçası
İnşallah canımHay maşallah canım gözün aydın,darısı 4 gözle kontrolü bekleyen diğer annelere insllah ❤
pai 4g/5g demi sorun olunca iğne veriyorlarmış,sende bu pai ne çıktıİşte ben de anlamıyorum... bana da vermediler son gittigim coraspin ve b12 ve içinde folat olan impryl adında bir ilaç verdi. Diger gebeliklerim 6+2 ve 5+5te sonlandı. Mthfra1298c homozigotum. Benim dr demişti ki faktor V leiden ve pai de sorun olsa igne verirdim. Ama diger doktorlar kullanma dedi hep.
Güzel güzel beslenebilen arkadaşlara maşallah. Ben yazdığınız şeyleri okurken fena oluyorum, midem ağzımda geziyorum resmenherşey çok kötü kokuyor, ne yesek sorusuna bile tahammülüm yok düşününce midem kalkıyo benim
Benim gece uykudan uyandırıyor. Dolaşım değişiyor galibaBen bir yeri sıkıca kavradığımda bazen elim uyuşuyor böyle saatlerce ağır bir şey kaldırmışım gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?