Inşallah canim korkma değerin kötü değil içini ferah tut.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤
Herkesinki ayni olmaz canim endişe etme,belki arkadaş senden önce yumurtladı.yada seninki geç yumurtlama.tekrarla dedimii doktor kan testiniBemın adet günü 67 çıktı beta benımmı düşük acabadündü adet günüm
Çok geçmiş olsun ben gün boyu güneş gözlüğü ve maske ile dolaşmaya başladım belirtilerim hafiflediBende şuan burun kuruluğu ve göz yaşartısı var canım.bugun acile gittim antibyotik ve ağrı kesici verdi zararsız mis gebelikte.eczaciys da sorduk hicbir sıkıntı yapmaz bunlar dedi.kullancam çünkü aşırı rahatsız ediyor sürekli gözüm yaşarıyor başım çatladı artık o göz sağlanmasından.burnum kupkuru ağzımdan nefes aliyorum
En fazla benimki gibi ikizlerin geliyordurKızlar buarada benim son adet tarihim 17 şubat. Şimdi adetime 2 gün kala 756 biraz yüksek değil mi ya aklıma takıldı sıkıntı olmasın bu defa da yüksek degerden
Senin ne zaman bulanmaya basladi canim??Benim de ara ara bulaniyor ama cok hafif.Yiyip,icmeye devam edebiliyorum..Midesi bulanmayan kizlar bence kasinmayin neden bulanmiyo falan demeyin kendinize nazar degdirmeyinbulaninca cok kotu oluyo cunku agzina lokma, su koyamiyo insan o cok daha koti
Ay sanaa yapiyosunEn fazla benimki gibi ikizlerin geliyordur
En fazla benimki gibi ikizlerin geliyordur
Adetten bir gün sonra 879 idi.Senin ilk değer kaçtı canım ve adet günün geçmiş miydi?
Ben de gurbet elde hiç bir yakınım olmadan görev yapıyorumAy sanaa yapiyosunhayırlısı tabi ama memleketten uzaktayım burada ikizler zor olur yine rabbim tasiyamayacagimiz yükü vermez elbet ama.hayirlisi diyelim valla annem in tarafında da ikiz gebelikler var annemin teyzeleri felan ikiz belki benim de olabilir yani
Valla desene benim de ikiz gibiAdetten bir gün sonra 879 idi.
Ben de gurbet elde hiç bir yakınım olmadan görev yapıyorumsanırım akrabalarım uzakta diye Rabbim yalnız kalmamam için 2 tane gönderiyor. o değil de 3 çocuk annesi olacağım fikrine alışamadım henüz
Herkesinki ayni olmaz canim endişe etme,belki arkadaş senden önce yumurtladı.yada seninki geç yumurtlama.tekrarla dedimii doktor kan testini
3 kese mi varOnu da soylemedi kagıtta 3.19mm 9.16mm ve 7.62mm yazıyor
Canimm masallahh..Senin üçüz mü o zaman???:)))Onu da soylemedi kagıtta 3.19mm 9.16mm ve 7.62mm yazıyor
Eğilirken ve yukarı uzanırken dikkat etmek lazım. Öğretmenim ben okulda son saatlerde daha kötü oluyorum ben.Kizlar ben cok ayakta kaldigimda kasiklarimda agri ve batma oluyor,yoruldugumda..Sizde de oluyor mu??Siz nelere dikkat ediyorsunuz??Ilk hamilelik olunca insan bilgisiz oluyor.Bir suru soru var kafamda.Doktora birini soruyorum biri cikiyor.Fiziksel aktivitelere eskisi gibi devam ediyor musunuz??Ev isleri,yurume ve ayakta kalma suresi gibi..Yoksa kisitladiniz mi??
Çok ayakta kalınca bendede oluyor canım özelikle sol kasigim da..benimde ilk olduğu için dikkat etmeye çalışıyorum işleri ard arda yapmıyorum meselâ.Kizlar ben cok ayakta kaldigimda kasiklarimda agri ve batma oluyor,yoruldugumda..Sizde de oluyor mu??Siz nelere dikkat ediyorsunuz??Ilk hamilelik olunca insan bilgisiz oluyor.Bir suru soru var kafamda.Doktora birini soruyorum biri cikiyor.Fiziksel aktivitelere eskisi gibi devam ediyor musunuz??Ev isleri,yurume ve ayakta kalma suresi gibi..Yoksa kisitladiniz mi??
Evet uzanmak tehlikeliymis sanirim..Onu bir arkadasim da soylemisti..Yapmamaya calisiyorum..Tesekkurler..:))Eğilirken ve yukarı uzanırken dikkat etmek lazım. Öğretmenim ben okulda son saatlerde daha kötü oluyorum ben.
Canım ben de yurtdışında yaşıyorum. Benimde ilk kez geçen gün karnımdam baktı doktorum. Ek olarak 8. Haftaya kadar sesli ultrason sakıncalı olduğu için kesinlikle kalp atışı dinletmiyorlar. Kalp atışını nabız gibi izliyor doktor.Zararlı olduğunu sanmıyorum çünkü Almanya’da 8. Haftaya kadar vajinadan bakıyolarmış bide o an zaten napıcağımı bilemedim kadın direk kalbi atmıyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?