2019 Kasim anneleri buraya:)

Inşallah canim korkma değerin kötü değil içini ferah tut.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

inşallah 2-3 gün önce peçeteye benbe kan gelmişti çok az. bugunde de aynısı oldu 1 defa o yüzden korkuyorum biraz

Çok geçmiş olsun ben gün boyu güneş gözlüğü ve maske ile dolaşmaya başladım belirtilerim hafifledi

Midesi bulanmayan kizlar bence kasinmayin neden bulanmiyo falan demeyin kendinize nazar degdirmeyin bulaninca cok kotu oluyo cunku agzina lokma, su koyamiyo insan o cok daha koti
Senin ne zaman bulanmaya basladi canim??Benim de ara ara bulaniyor ama cok hafif.Yiyip,icmeye devam edebiliyorum..
[/QUOTE]

6.haftaya girdim direkt basladi bulantim 3 gun cok yogundu simdi biraz daha hafifledi simdilik daha iyi ama belli olmuyor. Benim ozellikle geceleri bulantim oluyo, herkes sabah bulantisindan sikayetci ben aksam. Resmen herkes gidiyo mersine ben gidiyorum tersine

En fazla benimki gibi ikizlerin geliyordur
Ay sanaa yapiyosun hayırlısı tabi ama memleketten uzaktayım burada ikizler zor olur yine rabbim tasiyamayacagimiz yükü vermez elbet ama.hayirlisi diyelim valla annem in tarafında da ikiz gebelikler var annemin teyzeleri felan ikiz belki benim de olabilir yani

Ben de gurbet elde hiç bir yakınım olmadan görev yapıyorum sanırım akrabalarım uzakta diye Rabbim yalnız kalmamam için 2 tane gönderiyor. o değil de 3 çocuk annesi olacağım fikrine alışamadım henüz

yalniz ilk çocuktan sonra bir anda 3 lemesi gerçekten alisilmasi zor rabbim yardımcın olsun inşallah kolaylıklar versin sana da hepimize de

Kizlar ben cok ayakta kaldigimda kasiklarimda agri ve batma oluyor,yoruldugumda..Sizde de oluyor mu??Siz nelere dikkat ediyorsunuz??Ilk hamilelik olunca insan bilgisiz oluyor.Bir suru soru var kafamda.Doktora birini soruyorum biri cikiyor.Fiziksel aktivitelere eskisi gibi devam ediyor musunuz??Ev isleri,yurume ve ayakta kalma suresi gibi..Yoksa kisitladiniz mi??

Eğilirken ve yukarı uzanırken dikkat etmek lazım. Öğretmenim ben okulda son saatlerde daha kötü oluyorum ben.

Kizlar ben cok ayakta kaldigimda kasiklarimda agri ve batma oluyor,yoruldugumda..Sizde de oluyor mu??Siz nelere dikkat ediyorsunuz??Ilk hamilelik olunca insan bilgisiz oluyor.Bir suru soru var kafamda.Doktora birini soruyorum biri cikiyor.Fiziksel aktivitelere eskisi gibi devam ediyor musunuz??Ev isleri,yurume ve ayakta kalma suresi gibi..Yoksa kisitladiniz mi??
[/QUOTE]
Çok ayakta kalınca bendede oluyor canım özelikle sol kasigim da..benimde ilk olduğu için dikkat etmeye çalışıyorum işleri ard arda yapmıyorum meselâ.
Evi supurduysem 1 saat kadar uzanıp dinlenip,sonra başka bir iş yapıyorum.yemek yaparkende gün içinde yayıp yavaş yavaş yapıyorum.

Çok ayakta kalınca bendede oluyor canım özelikle sol kasigim da..benimde ilk olduğu için dikkat etmeye çalışıyorum işleri ard arda yapmıyorum meselâ.
Evi supurduysem 1 saat kadar uzanıp dinlenip,sonra başka bir iş yapıyorum.yemek yaparkende gün içinde yayıp yavaş yavaş yapıyorum.
[/QUOTE]
Tesekkur ederim..En iyisi oyle canim sanirim.Simdi yanimda annem var..Iyi bir zamana denk geldi.Ev islerini,yemegi o yapiyor.Ben de ona yardim ediyorum.O halde bile agrim olunca korktum.Annem gidince ne yapacagim diye..Dedigin gibi yapmak mantikli.

Zararlı olduğunu sanmıyorum çünkü Almanya’da 8. Haftaya kadar vajinadan bakıyolarmış bide o an zaten napıcağımı bilemedim kadın direk kalbi atmıyor dedi
Canım ben de yurtdışında yaşıyorum. Benimde ilk kez geçen gün karnımdam baktı doktorum. Ek olarak 8. Haftaya kadar sesli ultrason sakıncalı olduğu için kesinlikle kalp atışı dinletmiyorlar. Kalp atışını nabız gibi izliyor doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…