2019 Kasim anneleri buraya:)

Selam kızlar, ben geçen hafta hamileligimi öğrendim ctesi doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Doktor tahliller yaptırdı şimdi sonuçlar çıktı ctesi tekrar gidicem.benim idrarda kan çıkmış ama benim farkettigim birşey yok doktorada söyledim zaten, o da idrar kültürü istedi 2 güne çıkacak sonuçlar ama endiselenmelimiyim sizce?

ayyy arkadaşınla görüşme bence bu kadar cahillik yada kötü niyet olamaz sinir oldum. geçmemiştir de nie riske atasın ki yazık
Kuzum ck gecms olsn insallah birsey olmaz yaa bir de bilen insanlrmis durumunu ne kdr dusuncesiz bi hareket Allah askina..ck sinir oldm okuyunca gercektn..saglik ocagina bi gideym diyordun gidebildinmi

Kızlar o kadar üzgünüm ki sinirden ağlıyorum resmen.. çünkü bildiğiniz kaşınıyorum sanki aklımdan da çıkaramıyorum.
Aile hekimin psikolojiktir dedi bir gecede bu kadar etki göstermez dedi..
Bu akşam annemde kalacağım yarın eşim yardımcı tutacak kız kardeşim falan evi temizleyecekler.. bişe yoksa bile ben çok kötü huylandım.

Hala devam ediyor onların bi tane ilaç süreceklermiş 3 gün yıkanmamaları gerekiyormuş.. düşünsenize çoluk çocuk karı-koca hepsi uyuz olmuş. Nasıl bulaşmışsa.. bir de diyorki herşeyi yıkadım temizledim 2 aydır kurtulamadik.
E be insaf bana ne geliyorsun.. bir de biliyorsun ne kadar zor hamile kaldiğimi
Normalde çok sevdiğim bir arkadaşimdi ama cidden dertsiz başıma dert açtı..
Çok düşüncesizlik yaptı.. çocuğunu kucağıma aldım o kadar sevdim oynadım insan o an uyarır.

Sirkeli suyla yıkandim ama o dediklerine de bakacagım.. moralim çok bozuldu çok sagolun kızlar

Aaa benim bildigim ilk cocugun dogum kürtaj vb hemen sonrasında igne olmak gerektiği. Yoksa 2. Bebek oluşamıyomuş vücutta. Böyle biliyorum belki yanlış biliyorumdur.

Yerden göge kadar haklısın canım. Ama bence yarın ilk iş cildiyeye git. Mutlaka bir faydası olur. Belki kuluçka dönemi vb vardır. Lütfen doktora git. Bu evi temizlemekten de önemli.

Kuzumm olduysa oldu artk diye dusunup lutfn kendini bu kdr uzme unutmaya calis aglama bebisine yazik bak zor buldum diyosun bnde cok zor bulanlardanim..bebisini uzme olurmu tatlm unutmaya calis annene gecmekle iyi yapmissin birazck kafani dagitmaya calis..yalnz gercektn ck duusncesiz bi hareket olms ne diyecegimi bilemedim arkadasina

yazık ya nasıl bir kadınmış hamileye niye gider ki ya dr a git kesin üzülme ya inş birşey yok

neden kızmadın bu mantıklımı sence desene içinde tutma neden söylemedin veya bu halde geldin de ya sinir oldum

Eşin de negatiftir?
hayır pozitif kızım negatif oldu ama doğmdan sonra bana iğne vuruldumu hatırlamıyorum. ama çocuk negatif olursa vurulmuyormuş ona vurulmadı kendimi hatırlamıyorum. ama sağlık ocağı gerek yok şuan dedi özeldeki dr a sorayım korktum 2. bebek için iğne önemli diye duymuştum

Kızın negatif oldugu için sorun olmamış ne güzel. Evet canım önemli, eger pozitifse vücut yabancı madde olarak görüp atıyor. Yarın hemen sor istersen? Şu an kaç haftasın?

Kizlar simdi bi konu acmak istiyorum benim kan grubum 0 negatif. Ilk oglumda 22. haftada ve dogumdan sonra igne vurmuslardi. Bu hamileligimde ögrenir ögrenmez hemen igneyi vurdu bu kez doktor bu konuda bilgisi olan varmi
Kan uyuşmazlığımız var sadece kürtaj ve doğumlardan sonra 1 kez vuruldum iğneyi

Bütün bunları arkadaşına söylemişsindir inşallah.
Doktora gitmişsin içini ferahlat artık. Stres uyuzdan daha tehlikelidir bence.

Anlattıklarını bizede yazabilir misin? Belki bilmediğimiz birşeyler vardır...

Meyveliturta19 canım arkadaşın tam bir öküz! O halde ,çoluk çocuk hamile kadının evine gidilir mi?Ben grip olunca bile kimsenin evine gitmem,gelinmesini de istemem.Kaldı ki uyuz gibi bulaşıcı bi hastalıkla gezmeye gidicem.Yemin ederim düşüncesiz insanlara sinir oluyorum.Arkadaşın hakkaten uyuz!

Kızın negatif oldugu için sorun olmamış ne güzel. Evet canım önemli, eger pozitifse vücut yabancı madde olarak görüp atıyor. Yarın hemen sor istersen? Şu an kaç haftasın?
9 canım. telde sağlık ocağı aradı sordum doğuma yakın bakılır dedi. bişey demedi hemen olmam gerekirmi ki

9 canım. telde sağlık ocağı aradı sordum doğuma yakın bakılır dedi. bişey demedi hemen olmam gerekirmi ki
Kızında sende negatif olduğun için şuan gerek yok, önlem amaçlı indirect combos testi var onun sonucuna göre karar verilir iğneye. Muhtemelen bu doğum sonu yapılacak size bebek pozitifse

Merhaba hanımlar benim bebeğim ne yazık ki gelişmiyor bugün kontrolüm vardı kalp atışları yok gelişimi geride geçen hafta 6+1 di bugün gittim 6+4 çıktı normalde 7+3 olması gerekiyordu kalp atışını duymamiz gerekiyordu zaten geç döllenme olabilir demişti doktor en son adetim 4 subatti çünkü çok üzgünüm bir hafta daha bekleyelim dedi sana şu an bı zararı olmaz dedi alttan bakmak istemedi haftaya bakarız yine dedi ama gelişmiyor sağlıksız gebelik dedi sormak istediğim kürtaj mı olur yoksa ilaç ile de mümkün mü düşmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…