2019 Kasim anneleri buraya:)

Canım inşallah 1 haftaya düzelir normale döner Rabbim yardımcınız olsun ama en kotu sonuç olursa ilaçla düşürülür henüz küçük çünkü ama inşallah olmaz öyle bi durum

Kızlar acilde ki doktor heyet raporu için işlem yapabiliyor mu ?

Canım cok üzüldüm, benim de 6+2 de gelişimi durmuştu. 15 gun içinde vücut kendi attı. Bu aşamada bebek anneyi zehirlemezmiş. İnşallah bir mucize olur da bunları düşünmek zorunda kalmazsın

Canım inşallah 1 haftaya düzelir normale döner Rabbim yardımcınız olsun ama en kotu sonuç olursa ilaçla düşürülür henüz küçük çünkü ama inşallah olmaz öyle bi durum
İnşallah canım ama pek ümit yok doktor net konuştu hayırlısı böyleymiş demek ki

canım yuh dedim artık nasıl bi düşüncesizlik psikolojik kaşınıyodur inşallah geçmemiştir uyuz bit gibi bişey diye biliyorum emin değilim ama bulaştıysa minik böcek gibi vücudunda gezebilir hatta gezdiğini hissedersin yada benim dediğim piremi acaba ikisi farklı mı

Canım cok üzüldüm, benim de 6+2 de gelişimi durmuştu. 15 gun içinde vücut kendi attı. Bu aşamada bebek anneyi zehirlemezmiş. İnşallah bir mucize olur da bunları düşünmek zorunda kalmazsın
Pek ümitli konuşmadı canım doktor bende de bı ümit kalmadı netti sağlıksız dedi ama öyle bile olsa en az riskle atlatmak istiyorum inşallah kürtaja gerek kalmaz benim de kendi atar inşallah

bikaç gün bekleyeyim kimse ses etmezse ben talip olurum diğer gruba taşınırız canım bende burda alışmışım diğerine hiç bakmıyorum

Yaptim esimde bende hatta suya cok az sirke damlattim..
Yokya gecmemis hatta simdi bi ilac sureceklermis 3 gun yikanmamalari gerekiyormus.. Ay bir de bunlari anlattilar saka gibi :))
arkadaşlığınızı bi gözden geçir mesafe koy bence çok düşüncesizlermiş bende geçmiştir belki diyecektim ama geçmemiş demişsin

2ileri1geri canım bakar mısın hangisi kesenin boyu bilmiyorum üstte bi 15.3 cm yazıyo o kese yanındaki 3.1 olanda bebek galiba mm olarak yani az çok aynı seninle kese gayet büyük siyah belli ama bebek içinde çok minik zor seçiliyo beyazlık

Eklentiler

• 2B3C0A33-05D6-4217-87CA-15C5F8AB4FCF.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 22
  • F64D76E1-F610-49CF-8D3C-C75EA059AECD.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 1DFE04EE-D271-49F9-ACED-9EE44643BD33.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 20

Çok iyi yapmışsın. Benim düşükler zamanında da gitmiştim o yüzden biliyorum ve gerçektengüzel bilgi veriyorlar. Benden uzak biraz. Kendimi toparlayınca gidebileceğim ancak.. Çok halsizim. Birlikte gidecek kimsem de yok.

Eşim o kadar üzülüyor ki annelerimiz memlekette. Akrabalar sadece göstermelik . Bütün gün evin içindeyim ac susuz da kalsam kendi başımayım. Biri olsa da yemek yapsa falan. Neyse artık yarından itibaren sulu yemek alacağım internetten. Hiç beslenemiyorum...

Benimde önceki gebeliğimde düşükle sonuçlandı. Doktorum ben direk kürtaj demiyorum önce bir ilaç kullanalım sonra parça kalırsa müdahale ederiz demişti. 6-7 hafta civarındaydı benim gebeliğimde. Yalnız o ilaç sadece hastanelerde veriliyor sayıyla veriyorlar. Dışarda satışı yasak. Bende hiç kürtaj olmak istemiyordum sağolsun doktorum sayesinde ilaçla temizlenmişti. Doktorundan bu ilacı talep et canım. Allah tekrar yaşatmasın inş sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kızlar benimde bulantım çok şiddetli ama zofer kullanıyorum beni baya rahatlatıyor. Arkadaşımda aynı durumdaydı oda aldı rahatladı. Ayrıca çalışıyorumda bütün gün dayanabilmemin tek yolu bu. Yarım yarım alıyorum her sabah. İlaca bakış açınız ne bilmiyorum ama dayanamıyorsanız doktorunua danışın ilacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…