- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Maşallah diyelim inşallah sağlıkla kucağımiza alırız inşallahBende ayni 10+2 bazen 1 gün önde cikiyor
Canım inşallah 1 haftaya düzelir normale döner Rabbim yardımcınız olsun ama en kotu sonuç olursa ilaçla düşürülür henüz küçük çünkü ama inşallah olmaz öyle bi durumMerhaba hanımlar benim bebeğim ne yazık ki gelişmiyorbugün kontrolüm vardı kalp atışları yok gelişimi geride geçen hafta 6+1 di bugün gittim 6+4 çıktı normalde 7+3 olması gerekiyordu kalp atışını duymamiz gerekiyordu zaten geç döllenme olabilir demişti doktor en son adetim 4 subatti çünkü çok üzgünüm bir hafta daha bekleyelim dedi sana şu an bı zararı olmaz dedi alttan bakmak istemedi haftaya bakarız yine dedi ama gelişmiyor sağlıksız gebelik dedi sormak istediğim kürtaj mı olur yoksa ilaç ile de mümkün mü düşmesi
Hhahaha benim de canım, benim de:) Sağlık olsun. Zaten mor en sevdiğin renk
Canım cok üzüldüm, benim de 6+2 de gelişimi durmuştu. 15 gun içinde vücut kendi attı. Bu aşamada bebek anneyi zehirlemezmiş. İnşallah bir mucize olur da bunları düşünmek zorunda kalmazsınMerhaba hanımlar benim bebeğim ne yazık ki gelişmiyorbugün kontrolüm vardı kalp atışları yok gelişimi geride geçen hafta 6+1 di bugün gittim 6+4 çıktı normalde 7+3 olması gerekiyordu kalp atışını duymamiz gerekiyordu zaten geç döllenme olabilir demişti doktor en son adetim 4 subatti çünkü çok üzgünüm bir hafta daha bekleyelim dedi sana şu an bı zararı olmaz dedi alttan bakmak istemedi haftaya bakarız yine dedi ama gelişmiyor sağlıksız gebelik dedi sormak istediğim kürtaj mı olur yoksa ilaç ile de mümkün mü düşmesi
Hic bilgim yok ama pek sanmıyorum.Kızlar acilde ki doktor heyet raporu için işlem yapabiliyor mu ?
Benim 4g/5g cikti, sanirim sorun var demek5g/5g cıktı benimki. Sorun yok yani benim pai de.
Anladım canım ya aslında bana da öyle geldi de işte umut ettimHic bilgim yok ama pek sanmıyorum.
İnşallah canım ama pek ümit yok doktor net konuştu hayırlısı böyleymiş demek kiCanım inşallah 1 haftaya düzelir normale döner Rabbim yardımcınız olsun ama en kotu sonuç olursa ilaçla düşürülür henüz küçük çünkü ama inşallah olmaz öyle bi durum
canım yuh dedim artık nasıl bi düşüncesizlik psikolojik kaşınıyodur inşallah geçmemiştir uyuz bit gibi bişey diye biliyorum emin değilim ama bulaştıysa minik böcek gibi vücudunda gezebilir hatta gezdiğini hissedersin yada benim dediğim piremi acaba ikisi farklı mıKızlar başıma gelen
Arkadasim ailece bize geldiler kari koca cocuklar falan
Kalkmalarina yakin ailece uyuz olduklarinu soylediler
Ya kucuk cocugunuda aldim kucagima sevdim optum.. hic mi dusunce yok bu kadın hamile bulaşır.. ilaç krem kullanamaz.
Ne diye geliyorsun o halde! Hade geldin uyar öpmeyelim arkadaş..
Geceden beri kaşınıyorum sanki arkadaşHemen bulaşır mı bilgisi olan var mı?
Pek ümitli konuşmadı canım doktor bende de bı ümit kalmadıCanım cok üzüldüm, benim de 6+2 de gelişimi durmuştu. 15 gun içinde vücut kendi attı. Bu aşamada bebek anneyi zehirlemezmiş. İnşallah bir mucize olur da bunları düşünmek zorunda kalmazsın
bikaç gün bekleyeyim kimse ses etmezse ben talip olurum diğer gruba taşınırız canım bende burda alışmışım diğerine hiç bakmıyorumKazenin açtığı başka bir kasım anneleri grubu var. Tablo yapmayı bilene devredeyim konuyu demişti ama ben genelde telefondan girdiğim ve yoğun çalıştığım için bir şey demedim. Bilen v isteyen arkadaşalr varsa diğer konuya geçilip tablo yapılabilir.
arkadaşlığınızı bi gözden geçir mesafe koy benceYaptim esimde bende hatta suya cok az sirke damlattim..
Yokya gecmemis hatta simdi bi ilac sureceklermis 3 gun yikanmamalari gerekiyormus.. Ay bir de bunlari anlattilar saka gibi :))
Ordaki sayilarin kese yada bebegin boyuyla ilgili oldugunu düsünmüyorum canim. Öyle olmasi icin ölcüm isareti olmasi lazim. O degerler aletle ilgilidir.
Bak buda benim ilk ultrason resimlerinden biri benziyor ordada ölcüm yok. Ayrica ben suan cok normal bi ultrason resmi gördüm, digeri arkadasimin
Beni arayip cagirdilar gittim bir sürü soru sordular. Boyumu kilomu ölçtüler. Beslenme hakkinda bilgilendirdiler. Duş alma şeklinden, iç çamaşırı kullanimina kadar her konuda bilgilendirdi ebe hanım. Cok memnun kaldim açıkçası. Her doktora gittiginde de bizi ara kalbini duyduk, gelisimi şöyle böyle vs diye bilgilendir dediler. Testlerimi falan da eksiksiz yaptilar siz de bir an once bildirin bildirmeyen kaldiysa :)
Benimde önceki gebeliğimde düşükle sonuçlandı. Doktorum ben direk kürtaj demiyorum önce bir ilaç kullanalım sonra parça kalırsa müdahale ederiz demişti. 6-7 hafta civarındaydı benim gebeliğimde. Yalnız o ilaç sadece hastanelerde veriliyor sayıyla veriyorlar. Dışarda satışı yasak. Bende hiç kürtaj olmak istemiyordum sağolsun doktorum sayesinde ilaçla temizlenmişti. Doktorundan bu ilacı talep et canım. Allah tekrar yaşatmasın inş sağlıklı evlatlar nasip etsinMerhaba hanımlar benim bebeğim ne yazık ki gelişmiyorbugün kontrolüm vardı kalp atışları yok gelişimi geride geçen hafta 6+1 di bugün gittim 6+4 çıktı normalde 7+3 olması gerekiyordu kalp atışını duymamiz gerekiyordu zaten geç döllenme olabilir demişti doktor en son adetim 4 subatti çünkü çok üzgünüm bir hafta daha bekleyelim dedi sana şu an bı zararı olmaz dedi alttan bakmak istemedi haftaya bakarız yine dedi ama gelişmiyor sağlıksız gebelik dedi sormak istediğim kürtaj mı olur yoksa ilaç ile de mümkün mü düşmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?