2019 Kasim anneleri buraya:)

bikaç gün bekleyeyim kimse ses etmezse ben talip olurum diğer gruba taşınırız canım bende burda alışmışım diğerine hiç bakmıyorum
Vakti ve kabiliyeti olan biri alırsa çok güzel olur ama kimse ses etmedi zaten kazen yazdığında. Arada kaynadı gitti. Diğer geuptan kazeni etiketlersen muhtemelen görür ve üstüne geçirir

Teşekkürler canım amin inşallah

Bende dün gittim vallahi okadar ilgilendiler o kadar memnun kaldımı anlatamam,benim asla sormayı akıl edemediğim şeyleri bile tek tek açıkladılar
Para ile muayene olduğumuz doktorlar yüzümüze bakmıyor,sağlık ocağında pervane oluyorlar çevrende vallahi aşkolsun

Canım teşekkür ederim biraz olsun rahatladım tabiki zorlukları olur ama dediğin gibi Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez

Okuduğum bir kitap var kızlar uyuşma ile ilgili bi bölümü gördüm belki yaparsınız diye düşündüm

Eklentiler

• 20190411_194506.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 33
Kuzum senin ki daha farkliymis ama gerçekten de çok düşünmeye gerek yok su akar yolunu bulur sende takma yaşamadan anlaşılmıyor hiç strese gerek yok ahhh ahhh sadece dilim bunlari soyluyo

Yerden göğe haklısın ama insanız işte her zaman onu düşünemiyoruz Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat hayırlı ömür versin

O kadar kötüyüm ki kızlar eşimle tartıştık hiçbir şey söylemeden agrım olduğu için yatıyordum geldi ailesi benim hiçbir kötü animda yanimda olmadi kaç gün hast. Yattım beni aramadılar bile ki bu haftama kadar kaç defa hast. Kanamalı gittim ben buna rağmen birşey demezken kız kardeşi ilk kez beni bu gün aradı ben de allah biliyor açmadım isten geldi kendini de aramış agrım olduğunu söylediğim halde bana tlfonu açmamışsın bi sen prensessin zaten deyip bana söylendi bir sürü o kadar zoruma gitti ki dedim ki bak ben birşey demiyorum sus dedim hala konuşuyor. Başkası için beni üzme ne halde olduğumu biliyorsun diyorum. Başkası değil o diyor o kadar ağladım ki hala da kötüyüm eşim için ne zaman ailesi söz konusu olsa benim durumumun hiç önemi yok allah diyorum ama ağlamaktan kendimi alikoyamiyorum

ah be arkadasim ayni benim eşim biz severek evlendik ona ragmen beni o kadar cok uzuyorki birsey desem hep yanlis anlıyor sanki onlarin aleyhine konusuyor gibiyim inanki onlara bir laf getirtmez

Aman canım mutlu olmak istiyorsan ümidini kes derim erkekler le hiç ugrasilmaz

ah be arkadasim ayni benim eşim biz severek evlendik ona ragmen beni o kadar cok uzuyorki birsey desem hep yanlis anlıyor sanki onlarin aleyhine konusuyor gibiyim inanki onlara bir laf getirtmez
Konuşmadım bile inan ki hani ben bi lâf soylesem isten sanki bilenerek gelmiş yani anlamak o kadar zor ki

Anlattıklarını bizede yazabilir misin? Belki bilmediğimiz birşeyler vardır...

Tabikii..
Cok sicak suyla duş alma dedi. Ayakta duş almaya gayret et istisnai bi durum olmazsa dedi. Hamilelikte akıntı cok olduğu icin sık sık ic camasirini değiştir günlük ped vs enfeksiyon kapmani kolaylastirir dedi. %100 pamuklu camasir giy dedi.

Bakla yeme, bitki caylari icme, maydonoz, kekik, zeytin yaprağı suyu sakın icme dedi. Dışarıdan beslenme, cips vs yeme, hazir gidalar tuketme dedi. Muz patates ye potasyum icin dedi. Yumurta mutlaka yemeye calis dedi. Doktora sormadan krem dahi sürme dedi. Kansizlik varsa çayı az ve acik iç dedi.

Bunlar kalmis aklimda. Baska aklima gelen olursa soylerim :)

Ecopirin yazmıştı özeldeki onu kullandığımı söyledim ankaradaki doktoruma o kullanma diyor. Progesteronu da 4 gündür vajinal alıyorum bıraksam mı acaba?
insAllah haftaya guzel haberler alirsin, bende 2 düşük yaşadım, Allah bir daha korktuguna ugratmasin, Ankarada doktor sormuşsun bende bu konuyu cok arastirdim ama maalesef bu tekrarlayan düşüklerde sebep yoksa yapacak pek bir sey olmuyor, insaallah kötü sonuçlanmaz ama eger tekrar bu durumu yasarsan,durumun uygunsa bebegi genetik incelemeye gönderebilirsin, devlet hastanleri yapmayabilir, sadece patolojiye yolluyorlar diye biliyorum, Ankaradaki doktorun kim canım

Valla çok teşekkür ederim özellikle bakla kısmı için geçen gün aldım bakla yapcaktım sonra aklıma geldi dedim hamilelikte yasak olması lazım diye artık yapıp dipfrize atayım bari.

Canım kese içi kanama olmuş düsecek kesin bundan sonra önemli olan doğru tedavi doğru dr u bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…