2019 Kasim anneleri buraya:)

Yuh diyorum vallahi pes yani ne dusuncesizlik uzme kendini psikolojiktir insallah
Isler okdr yogunki girip okuyamiyorum sabahtan aksam saatlerine kdr kendimi hep kotu hissediyorum konusurken kusucam sanki yine de cok sukur

Seni çok iyi anlıyorum ne yazık ki onlar hep baştacı eğer sen de onları baştacı edersen o zaman iyisin. Boşver seni böyle haksız yere üzen insanlar senin mutsuzluğundan besleniyor Allah herseye şahit o sana yeter

canım 200mg progestan yazıyor sabah aksam eczaneye sordum fıtılı olmaz dedı
Aa demek başka türü. Benimkinde yumuşak kapsül yazıyor. Kağıdında da ister fitil ister ağızdan alınabilir yazıyor .
Sen kontrole gittiginde doktoruna söyle çoğu arkadaşım bu belirtilerden fitille kurtuldu. Ölü gibi geziyordum canım ya

canım 200mg progestan yazıyor sabah aksam eczaneye sordum fıtılı olmaz dedı
Ben 200 luk kullaniyorum ilk iki gün ağızdan aldım bırak standart yan etkisini tansiyonum 8 e 5 çıkıyordu fenaydim doktor alttan al dedi eczacıyı boşver doktorun ne dedi

Bir de me sorucam size hamileliginiz su haftasindasinjz gibi bisey varmi yazilarinizin altinda o nasil yapiliyo gulmeyin valla
Hesap detaylarinda alt kısma yakın bebegimin tahmini doğum tarihi kısmından

Valla çok teşekkür ederim özellikle bakla kısmı için geçen gün aldım bakla yapcaktım sonra aklıma geldi dedim hamilelikte yasak olması lazım diye artık yapıp dipfrize atayım bari.
Bakla derken canım baklagil değil degilmi çünkü onu çok tüketin diyorlar.bakla nasıl birşey ya ben hiç bilmiyorum

Bakla derken canım baklagil değil degilmi çünkü onu çok tüketin diyorlar.bakla nasıl birşey ya ben hiç bilmiyorum
Yok canım baklagil değil. Bakla dediğimiz şey bi sebze çeşidi ama zehirleme yapabilen bi sebze olduğu için hamilelikte yasak sonradan aklıma geldi benimde.

Ordaki sayilarin kese yada bebegin boyuyla ilgili oldugunu düsünmüyorum canim. Öyle olmasi icin ölcüm isareti olmasi lazim. O degerler aletle ilgilidir.
hadi yaa o zaman hiç sormadım oda demedi kese boyunu haftaya tekrar gidecem sorarım o zaman bakalın
canım yaa çok üzüldüm allah yardımcın olsun bende öyle etrafta kimsem yok ama kendim iyiyim şükür eşimde hep evde olunca allah razı olsun elinden herşey gelir beni hiç zorlamıyo sen hangi şehirdeydin keşke yakın olsak sanada getirirdim bi tencere yemek
Vakti ve kabiliyeti olan biri alırsa çok güzel olur ama kimse ses etmedi zaten kazen yazdığında. Arada kaynadı gitti. Diğer geuptan kazeni etiketlersen muhtemelen görür ve üstüne geçirir
vaktimde kabiliyetimde yok maalesef ama kimsesiz gibide olmasın grubumuz alırım muhtemelen

Fasulyeye cok benziyor ancak tadi cok daha buruk bir tat. Genelde üstüne sarimsakli yoğurt dökülür. Baklagil degil yani :) hatta su an tam mevsimi o yüzden ozellikle söyledi

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-11-23-32-42-1.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 18
Yok canım baklagil değil. Bakla dediğimiz şey bi sebze çeşidi ama zehirleme yapabilen bi sebze olduğu için hamilelikte yasak sonradan aklıma geldi benimde.
Kuru iç bakla için de mi geçerli? Enginarla pek severim iç baklayı. Gerçi şu an değil öyle aman aman yemek yemek, suyu zor içiyorum ama, Enginarlar güzelleşene kadar toparlarım diye umuyorum inşallah. Şu bulantılar sağlıkla bir bitse hayırlısıyla. Yaşam durdu sanki.

canım benim hiç sıkma canını altta al hatta erkekler öyle maalesef inşallah şanslıysan çocuk olunca düzelir çocuk yokken tüm erkekler öyle bizde ailesi yüzünden çok kavga ederdik hatta oğluma 3 aylık hanileydim artık yeter bu bebeği aldırıp seni boşuyorum demiştim oda bunun üzerine memlekete gitmişti 1 hafta kalmıştı yeni evliydik ve ilk bayramımızdı kurbandı tabiki dediğimi yapamadım bayram bide izinliyim konu komşu yok yeni taşınmışız bayram boyu yataktan çıkmadım öyle ağladım hayatta unutamam hâlâ başına kakarım ilk bayramımızda oğlumla beni başbaşa bıraktın beni o kadar ağlattın allahtan düşmedi çocuk diyorum ama çok şükür ki bebek doğdu tamamen değişti benim adam şimdi babası arıyo açmıyorum buna diyorum aman boşver ne konuşacaksın zaten babamla annemle diyo hayatta onları ön plana almıyo memlekete gidiyoruz oğlumdan benden ayrı hiç bişey yapmaz öyle ağzımıza bakar geçenlerde işyerinden bi abiyle konuşuyoruz bende çok üzdüm karımı çocuğum olunca anladım değerini annemlere hayatta ezdirmiyorum ama zamanında çok ezdiler dedi şok oldum açık açık itirafına benim eşim öyle itiraf etmez ama sorsan hâlâ anne babası kardeşleri melek

Güzel soru inan bilmiyorum iç bakla da yasak mı. Bende favaya bayılırım mesela. Yaşadığım ülkede bakla yok, adamlar bilmiyor bu sebzeyi o yüzden doktora da soramam ki. Biri sorabilirse çok sevinirim hatta

Fasulyeye cok benziyor ancak tadi cok daha buruk bir tat. Genelde üstüne sarimsakli yoğurt dökülür. Baklagil degil yani :) hatta su an tam mevsimi o yüzden ozellikle söyledi
Aaaaaa vallahi ilk defa görüyorum dikkat edeyimde yeşil fasulye sanıpta almayayım,teşekkür edrim.canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…