canım hayırlısı olsun bır mucıze olsun ınsallahCanım kese içi kanama olmuş düsecek kesin bundan sonra önemli olan doğru tedavi doğru dr u bulmak
Yuh diyorum vallahi pes yani ne dusuncesizlik uzme kendini psikolojiktir insallahKızlar o kadar üzgünüm ki sinirden ağlıyorum resmen.. çünkü bildiğiniz kaşınıyorum sanki aklımdan da çıkaramıyorum.
Aile hekimin psikolojiktir dedi bir gecede bu kadar etki göstermez dedi..
Bu akşam annemde kalacağım yarın eşim yardımcı tutacak kız kardeşim falan evi temizleyecekler.. bişe yoksa bile ben çok kötü huylandım.
Hala devam ediyor onların bi tane ilaç süreceklermiş 3 gün yıkanmamaları gerekiyormuş.. düşünsenize çoluk çocuk karı-koca hepsi uyuz olmuş. Nasıl bulaşmışsa.. bir de diyorki herşeyi yıkadım temizledim 2 aydır kurtulamadik.
E be insaf bana ne geliyorsun.. bir de biliyorsun ne kadar zor hamile kaldiğimi
Normalde çok sevdiğim bir arkadaşimdi ama cidden dertsiz başıma dert açtı..
Çok düşüncesizlik yaptı.. çocuğunu kucağıma aldım o kadar sevdim oynadım insan o an uyarır.
Sirkeli suyla yıkandim ama o dediklerine de bakacagım.. moralim çok bozuldu çok sagolun kızlar
Seni çok iyi anlıyorum ne yazık ki onlar hep baştacı eğer sen de onları baştacı edersen o zaman iyisin. Boşver seni böyle haksız yere üzen insanlar senin mutsuzluğundan besleniyor Allah herseye şahit o sana yeterO kadar kötüyüm ki kızlar eşimle tartıştık hiçbir şey söylemeden agrım olduğu için yatıyordum geldi ailesi benim hiçbir kötü animda yanimda olmadi kaç gün hast. Yattım beni aramadılar bile ki bu haftama kadar kaç defa hast. Kanamalı gittim ben buna rağmen birşey demezken kız kardeşi ilk kez beni bu gün aradı ben de allah biliyor açmadım isten geldi kendini de aramış agrım olduğunu söylediğim halde bana tlfonu açmamışsın bi sen prensessin zaten deyip bana söylendi bir sürü o kadar zoruma gitti ki dedim ki bak ben birşey demiyorum sus dedim hala konuşuyor. Başkası için beni üzme ne halde olduğumu biliyorsun diyorum. Başkası değil o diyor o kadar ağladım ki hala da kötüyüm eşim için ne zaman ailesi söz konusu olsa benim durumumun hiç önemi yok allah diyorum ama ağlamaktan kendimi alikoyamiyorum
Yumuşak kapsül yazıyorsa fitil olarak yapabilirsin. Aryıp doktoruna sor istersen. Bana özellikle etkisi çok olur dayanamazsan fitil yap demişti. 200 mg benimki. Çok kötü oluyordum iki defaydı birdecanım ana ıc dedı ama cok fenayım
canım 200mg progestan yazıyor sabah aksam eczaneye sordum fıtılı olmaz dedıYumuşak kapsül yazıyorsa fitil olarak yapabilirsin. Aryıp doktoruna sor istersen. Bana özellikle etkisi çok olur dayanamazsan fitil yap demişti. 200 mg benimki. Çok kötü oluyordum iki defaydı birde
Aa demek başka türü. Benimkinde yumuşak kapsül yazıyor. Kağıdında da ister fitil ister ağızdan alınabilir yazıyor .canım 200mg progestan yazıyor sabah aksam eczaneye sordum fıtılı olmaz dedı
Ben 200 luk kullaniyorum ilk iki gün ağızdan aldım bırak standart yan etkisini tansiyonum 8 e 5 çıkıyordu fenaydim doktor alttan al dedi eczacıyı boşver doktorun ne dedicanım 200mg progestan yazıyor sabah aksam eczaneye sordum fıtılı olmaz dedı
Hesap detaylarinda alt kısma yakın bebegimin tahmini doğum tarihi kısmındanBir de me sorucam size hamileliginiz su haftasindasinjz gibi bisey varmi yazilarinizin altinda o nasil yapiliyogulmeyin valla
Bakla derken canım baklagil değil degilmi çünkü onu çok tüketin diyorlar.bakla nasıl birşey ya ben hiç bilmiyorumValla çok teşekkür ederim özellikle bakla kısmı içingeçen gün aldım bakla yapcaktım sonra aklıma geldi dedim hamilelikte yasak olması lazım diye artık yapıp dipfrize atayım bari.
Yok canım baklagil değil. Bakla dediğimiz şey bi sebze çeşidi ama zehirleme yapabilen bi sebze olduğu için hamilelikte yasak sonradan aklıma geldi benimde.Bakla derken canım baklagil değil degilmi çünkü onu çok tüketin diyorlar.bakla nasıl birşey ya ben hiç bilmiyorum
hadi yaa o zaman hiç sormadım oda demedi kese boyunu haftaya tekrar gidecem sorarım o zaman bakalınOrdaki sayilarin kese yada bebegin boyuyla ilgili oldugunu düsünmüyorum canim. Öyle olmasi icin ölcüm isareti olmasi lazim. O degerler aletle ilgilidir.
canım yaa çok üzüldüm allah yardımcın olsun bende öyle etrafta kimsem yok ama kendim iyiyim şükür eşimde hep evde olunca allah razı olsun elinden herşey gelir beni hiç zorlamıyo sen hangi şehirdeydin keşke yakın olsak sanada getirirdim bi tencere yemekÇok iyi yapmışsın. Benim düşükler zamanında da gitmiştim o yüzden biliyorum ve gerçektengüzel bilgi veriyorlar. Benden uzak biraz. Kendimi toparlayınca gidebileceğim ancak.. Çok halsizim. Birlikte gidecek kimsem de yok.
Eşim o kadar üzülüyor ki annelerimiz memlekette. Akrabalar sadece göstermelik . Bütün gün evin içindeyim ac susuz da kalsam kendi başımayım. Biri olsa da yemek yapsa falan. Neyse artık yarından itibaren sulu yemek alacağım internetten. Hiç beslenemiyorum...
vaktimde kabiliyetimde yok maalesefVakti ve kabiliyeti olan biri alırsa çok güzel olur ama kimse ses etmedi zaten kazen yazdığında. Arada kaynadı gitti. Diğer geuptan kazeni etiketlersen muhtemelen görür ve üstüne geçirir
Fasulyeye cok benziyor ancak tadi cok daha buruk bir tat. Genelde üstüne sarimsakli yoğurt dökülür. Baklagil degil yani :) hatta su an tam mevsimi o yüzden ozellikle söylediBakla derken canım baklagil değil degilmi çünkü onu çok tüketin diyorlar.bakla nasıl birşey ya ben hiç bilmiyorum
Kuru iç bakla için de mi geçerli? Enginarla pek severim iç baklayı. Gerçi şu an değil öyle aman aman yemek yemek, suyu zor içiyorum ama, Enginarlar güzelleşene kadar toparlarım diye umuyorum inşallah. Şu bulantılar sağlıkla bir bitse hayırlısıyla.Yok canım baklagil değil. Bakla dediğimiz şey bi sebze çeşidi ama zehirleme yapabilen bi sebze olduğu için hamilelikte yasak sonradan aklıma geldi benimde.
canım benim hiç sıkma canını altta al hatta erkekler öyle maalesef inşallah şanslıysan çocuk olunca düzelir çocuk yokken tüm erkekler öyle bizde ailesi yüzünden çok kavga ederdik hatta oğluma 3 aylık hanileydim artık yeter bu bebeği aldırıp seni boşuyorum demiştim oda bunun üzerine memlekete gitmişti 1 hafta kalmıştı yeni evliydik ve ilk bayramımızdı kurbandı tabiki dediğimi yapamadım bayram bide izinliyim konu komşu yok yeni taşınmışız bayram boyu yataktan çıkmadım öyle ağladım hayatta unutamam hâlâ başına kakarım ilk bayramımızda oğlumla beni başbaşa bıraktın beni o kadar ağlattın allahtan düşmedi çocuk diyorum ama çok şükür ki bebek doğdu tamamen değişti benim adam şimdi babası arıyo açmıyorum buna diyorum aman boşver ne konuşacaksın zaten babamla annemle diyo hayatta onları ön plana almıyo memlekete gidiyoruz oğlumdan benden ayrı hiç bişey yapmaz öyle ağzımıza bakar geçenlerde işyerinden bi abiyle konuşuyoruz bende çok üzdüm karımı çocuğum olunca anladım değerini annemlere hayatta ezdirmiyorum ama zamanında çok ezdiler dedi şok oldum açık açık itirafına benim eşim öyle itiraf etmez ama sorsan hâlâ anne babası kardeşleri melekO kadar kötüyüm ki kızlar eşimle tartıştık hiçbir şey söylemeden agrım olduğu için yatıyordum geldi ailesi benim hiçbir kötü animda yanimda olmadi kaç gün hast. Yattım beni aramadılar bile ki bu haftama kadar kaç defa hast. Kanamalı gittim ben buna rağmen birşey demezken kız kardeşi ilk kez beni bu gün aradı ben de allah biliyor açmadım isten geldi kendini de aramış agrım olduğunu söylediğim halde bana tlfonu açmamışsın bi sen prensessin zaten deyip bana söylendi bir sürü o kadar zoruma gitti ki dedim ki bak ben birşey demiyorum sus dedim hala konuşuyor. Başkası için beni üzme ne halde olduğumu biliyorsun diyorum. Başkası değil o diyor o kadar ağladım ki hala da kötüyüm eşim için ne zaman ailesi söz konusu olsa benim durumumun hiç önemi yok allah diyorum ama ağlamaktan kendimi alikoyamiyorum
Güzel soru inan bilmiyorum iç bakla da yasak mı. Bende favaya bayılırım mesela. Yaşadığım ülkede bakla yok, adamlar bilmiyor bu sebzeyi o yüzden doktora da soramam ki. Biri sorabilirse çok sevinirim hattaKuru iç bakla için de mi geçerli? Enginarla pek severim iç baklayı. Gerçi şu an değil öyle aman aman yemek yemek, suyu zor içiyorum ama, Enginarlar güzelleşene kadar toparlarım diye umuyorum inşallah. Şu bulantılar sağlıkla bir bitse hayırlısıyla.Yaşam durdu sanki.
Aaaaaa vallahi ilk defa görüyorum dikkat edeyimde yeşil fasulye sanıpta almayayım,teşekkür edrim.canimFasulyeye cok benziyor ancak tadi cok daha buruk bir tat. Genelde üstüne sarimsakli yoğurt dökülür. Baklagil degil yani :) hatta su an tam mevsimi o yüzden ozellikle söyledi
Sanmzsin kuzum :)Aaaaaa vallahi ilk defa görüyorum dikkat edeyimde yeşil fasulye sanıpta almayayım,teşekkür edrim.canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?