2019 Kasim anneleri buraya:)

Gunluk ped olayina takildim bn yaa kullaniyodum bugune kdr..daha hijyenik diye dusundumm hatta

Canım kese içi kanama olmuş düsecek kesin bundan sonra önemli olan doğru tedavi doğru dr u bulmak
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah eninde sonunda alırsın yavrunu kucağına
Aaaaaa vallahi ilk defa görüyorum dikkat edeyimde yeşil fasulye sanıpta almayayım,teşekkür edrim.canim
Yok yok sanmazsın canım ben geçen alıyodum yanlışlıkla ama ben bezelye sandım daha çok ona benziyo daha kalın iri fasulyeden
Gunluk ped olayina takildim bn yaa kullaniyodum bugune kdr..daha hijyenik diye dusundumm hatta
ben kullanıyorum ya ama iyi olmadığını da biliyorum çok akıntım var sürekli çamaşır değiştiremem ama 3 4 saatten fazla bekletmiyorum pedi akşamları ve evde takmıyorum

Hee anladm tatlm bndd ole yapaym maddmm tskr ettm

Kızlar kabızlık yaşayan var mı ? Karnım 6 aylık gibi tartıda 1 kg sırf bu yüzden fazlalığım var. Metabolizmam çok hızlı çalışırdı benim. Kuru kayısı yedim ama bulantıdan su içemiyorum. Rahatlamak için sonuç aldığınız yöntemler var mı ?

Ahh inşallah değişir az da olsa gece ağrimdanuyuyamadım bende o kadar sancim oldu ki değer mi dedim. Sen sansliymissin umarım birşeyler değişir ama sanmıyorum çocukta bike diyor ki erkek olursa babaminkız olursa annemin adını koyacam birşey konuşulsa evde herhangi bi konu hemen arar ailesine söyler onlardan habersiz doktora bile gitmiyoruz düşün arttık

kıyamam ben sana çok iyi anlıyorum seni anlayış 0 erkeklerde sakince siniri geçince anlat ona bak bu davranışların kırıyor de. dilerim tekrarlamaz üzülme dicem elde değil karşı traf hep delirtiyor adamı kendi kızları prenses biz neyiz bilemedim.

Cnm transferin 6. Gununden 6.haftaya kdr surmstu bnm..ck ck kotu bi dudum Allah yardimxin olsn..aksm yemeginde mutlaka corba ve salata olmali oyle atlattim ben duzene girdi ck sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…