- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah eninde sonunda alırsın yavrunu kucağınaCanım kese içi kanama olmuş düsecek kesin bundan sonra önemli olan doğru tedavi doğru dr u bulmak
Yok yok sanmazsın canım ben geçen alıyodum yanlışlıkla ama ben bezelye sandım daha çok ona benziyo daha kalın iri fasulyedenAaaaaa vallahi ilk defa görüyorum dikkat edeyimde yeşil fasulye sanıpta almayayım,teşekkür edrim.canim
ben kullanıyorum ya ama iyi olmadığını da biliyorum çok akıntım var sürekli çamaşır değiştiremem ama 3 4 saatten fazla bekletmiyorum pedi akşamları ve evde takmıyorumGunluk ped olayina takildim bn yaa kullaniyodum bugune kdr..daha hijyenik diye dusundumm hatta
Hee anladm tatlm bndd ole yapaym maddmm tskr ettmhakkında hayırlısı olsun canım inşallah eninde sonunda alırsın yavrunu kucağına
Yok yok sanmazsın canım ben geçen alıyodum yanlışlıkla ama ben bezelye sandım daha çok ona benziyo daha kalın iri fasulyeden
ben kullanıyorum ya ama iyi olmadığını da biliyorum çok akıntım var sürekli çamaşır değiştiremem ama 3 4 saatten fazla bekletmiyorum pedi akşamları ve evde takmıyorum
canım bırsey yok gıbı suphelenıyıosan kan testı yaptırKızlar gebelik var mı bilemedim sizce var mi
Canim bana da yok gibi geldi.Daha dogrusu bir tuhaf geldi.Dagilmis gibi.Cok mu damlattin?? Bence bir test daha yap.Kızlar gebelik var mı bilemedim sizce var mi
Var gibiKızlar gebelik var mı bilemedim sizce var mi
Ahh inşallah değişir az da olsa gece ağrimdanuyuyamadım bende o kadar sancim oldu ki değer mi dedim. Sen sansliymissin umarım birşeyler değişir ama sanmıyorum çocukta bike diyor ki erkek olursa babaminkız olursa annemin adını koyacam birşey konuşulsa evde herhangi bi konu hemen arar ailesine söyler onlardan habersiz doktora bile gitmiyoruz düşün arttıkcanım benim hiç sıkma canını altta al hatta erkekler öyle maalesef inşallah şanslıysan çocuk olunca düzelir çocuk yokken tüm erkekler öyle bizde ailesi yüzünden çok kavga ederdik hatta oğluma 3 aylık hanileydim artık yeter bu bebeği aldırıp seni boşuyorum demiştim oda bunun üzerine memlekete gitmişti 1 hafta kalmıştı yeni evliydik ve ilk bayramımızdı kurbandı tabiki dediğimi yapamadım bayram bide izinliyim konu komşu yok yeni taşınmışız bayram boyu yataktan çıkmadım öyle ağladım hayatta unutamam hâlâ başına kakarım ilk bayramımızda oğlumla beni başbaşa bıraktın beni o kadar ağlattın allahtan düşmedi çocuk diyorum ama çok şükür ki bebek doğdu tamamen değişti benim adam şimdi babası arıyo açmıyorum buna diyorum aman boşver ne konuşacaksın zaten babamla annemle diyo hayatta onları ön plana almıyo memlekete gidiyoruz oğlumdan benden ayrı hiç bişey yapmaz öyle ağzımıza bakar geçenlerde işyerinden bi abiyle konuşuyoruz bende çok üzdüm karımı çocuğum olunca anladım değerini annemlere hayatta ezdirmiyorum ama zamanında çok ezdiler dedi şok oldum açık açık itirafına benim eşim öyle itiraf etmez ama sorsan hâlâ anne babası kardeşleri melek
Ben happ mom kullanıyorum canımKizceler hangi gebelik programin takip ediyosnz faydasin gordgnz bi yglama varmi
Ben de oyle düşünüyordum ama günlük ped terletip bakterilerin daha hızlı ilerlemesine sebep oluyormus. Ben pecete koyuyorum günlük de degistiriyorum camasirimiGunluk ped olayina takildim bn yaa kullaniyodum bugune kdr..daha hijyenik diye dusundumm hatta
Gun gun gebelik diye bi uygulama var onu kullaniyorum ben de :)Ben happ mom kullanıyorum canım
Canım ben gün gün gebelik programını indirdim.Kizceler hangi gebelik programin takip ediyosnz faydasin gordgnz bi yglama varmi
anlaşılmıyor canım tuhaf çıkmışKızlar gebelik var mı bilemedim sizce var mi
kıyamam ben sana çok iyi anlıyorum seni anlayış 0 erkeklerde sakince siniri geçince anlat ona bak bu davranışların kırıyor de. dilerim tekrarlamaz üzülme dicem elde değil karşı traf hep delirtiyor adamı kendi kızları prenses biz neyiz bilemedim.O kadar kötüyüm ki kızlar eşimle tartıştık hiçbir şey söylemeden agrım olduğu için yatıyordum geldi ailesi benim hiçbir kötü animda yanimda olmadi kaç gün hast. Yattım beni aramadılar bile ki bu haftama kadar kaç defa hast. Kanamalı gittim ben buna rağmen birşey demezken kız kardeşi ilk kez beni bu gün aradı ben de allah biliyor açmadım isten geldi kendini de aramış agrım olduğunu söylediğim halde bana tlfonu açmamışsın bi sen prensessin zaten deyip bana söylendi bir sürü o kadar zoruma gitti ki dedim ki bak ben birşey demiyorum sus dedim hala konuşuyor. Başkası için beni üzme ne halde olduğumu biliyorsun diyorum. Başkası değil o diyor o kadar ağladım ki hala da kötüyüm eşim için ne zaman ailesi söz konusu olsa benim durumumun hiç önemi yok allah diyorum ama ağlamaktan kendimi alikoyamiyorum
altdakine tıkla yap canımBir de me sorucam size hamileliginiz su haftasindasinjz gibi bisey varmi yazilarinizin altinda o nasil yapiliyogulmeyin valla
ben ötekinede bakıyorum kızlar. ama tek olsa hepimiz bir çatı altında olsaydık daha iyiydi. böyle bölünüyor insan öteki grupta güzel.bikaç gün bekleyeyim kimse ses etmezse ben talip olurum diğer gruba taşınırız canım bende burda alışmışım diğerine hiç bakmıyorum
Cnm transferin 6. Gununden 6.haftaya kdr surmstu bnm..ck ck kotu bi dudum Allah yardimxin olsn..aksm yemeginde mutlaka corba ve salata olmali oyle atlattim ben duzene girdi ck sukurKızlar kabızlık yaşayan var mı ? Karnım 6 aylık gibi tartıda 1 kg sırf bu yüzden fazlalığım var. Metabolizmam çok hızlı çalışırdı benim. Kuru kayısı yedim ama bulantıdan su içemiyorum. Rahatlamak için sonuç aldığınız yöntemler var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?