- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Ben happ mom kullanıyorum canım
Gun gun gebelik diye bi uygulama var onu kullaniyorum ben de :)
Ck tskr ederm kizlar cvplariniz izin kararsiz kalmistm bir suru program varr :)Canım ben gün gün gebelik programını indirdim.
Vala bnde ole yaparm kuzu o zmn gunluk zatn degistiririm duramam normaldede ama gunluk ped olayi yikti beni rahatlikti :)))Ben de oyle düşünüyordum ama günlük ped terletip bakterilerin daha hızlı ilerlemesine sebep oluyormus. Ben pecete koyuyorum günlük de degistiriyorum camasirimi
Yok canim normal damlattim ama yanında silik çizgi belirdi bende anlamadım yaCanim bana da yok gibi geldi.Daha dogrusu bir tuhaf geldi.Dagilmis gibi.Cok mu damlattin?? Bence bir test daha yap.
Silik çizgi var canım ya geçen ay adetm 10 gün gecikti sonra adet oldum acaba üstüne mi gördüm diyorum adetime 13 gün var dahaVar gibi
Cnm boyle bir durum varsa testi tekrarlamalisin biraz daha koyu da cikmaliydi sanki sure uzun gibi geldi bana..yarin sabah bi test daha yapmani oneririmSilik çizgi var canım ya geçen ay adetm 10 gün gecikti sonra adet oldum acaba üstüne mi gördüm diyorum adetime 13 gün var daha
bişi göremedim canım ben :/Kızlar gebelik var mı bilemedim sizce var mi
Kızlar kabızlık yaşayan var mı ? Karnım 6 aylık gibi tartıda 1 kg sırf bu yüzden fazlalığım var. Metabolizmam çok hızlı çalışırdı benim. Kuru kayısı yedim ama bulantıdan su içemiyorum. Rahatlamak için sonuç aldığınız yöntemler var mı ?
çok rahatsız edici su içebilsem yine düzelecek ama midemi çok bulandırıyor. Sürekli sıvı şeyler tüketeceğim o zaman.Cnm transferin 6. Gununden 6.haftaya kdr surmstu bnm..ck ck kotu bi dudum Allah yardimxin olsn..aksm yemeginde mutlaka corba ve salata olmali oyle atlattim ben duzene girdi ck sukur
Yok mu bunun çözümü ne yapıcazben de aynı dertten şikayetçiyim.
Banu ÇiftçiKizceler hangi gebelik programin takip ediyosnz faydasin gordgnz bi yglama varmi
Kuzum ilacta kullandm bn sadece corbayla salatyla olmadi..ilacta cabasi oyle duzene girdi bilmem yardimci olurmu ama duphalac ilacin ismi..3 gun kullandm sabah aksm bir olcek..kendi dr.umun tavsiyesiyle tabiki..Allah yardimciniz olsn ck zor kabizlikçok rahatsız edici su içebilsem yine düzelecek ama midemi çok bulandırıyor. Sürekli sıvı şeyler tüketeceğim o zaman.
Yok mu bunun çözümü ne yapıcaz
Onu ck sevmedm sanki kuzum yaa o vardi bnde..gun gun gebelik guzelms :)Banu Çiftçi
Kuzum ilacta kullandm bn sadece corbayla salatyla olmadi..ilacta cabasi oyle duzene girdi bilmem yardimci olurmu ama duphalac ilacin ismi..3 gun kullandm sabah aksm bir olcek..kendi dr.umun tavsiyesiyle tabiki..Allah yardimciniz olsn ck zor kabizlik
Pecete de rahat oluyor. Hem her lavaboya gittiginde yeniliyorsun hem de ped kadar terletmiyor:)Ck tskr ederm kizlar cvplariniz izin kararsiz kalmistm bir suru program varr :)
Vala bnde ole yaparm kuzu o zmn gunluk zatn degistiririm duramam normaldede ama gunluk ped olayi yikti beni rahatlikti :)))
Merhaba kızlar.bugun 7+5 teyim.fakat ilk günden beri gaz sancim vardı buara iyice arttı kızlar ya gece uyuyamiyorum gaz sancısından. Afedersiniz ama çıkmıyor bide gaz.. cok zor yani kasık larim ağrıyor budefa geceleri çok huzursuzum uyuyamiyorum bu gece bayağı şiddetliydi.sizlerde böyle olanlar var mı? Annem ve teyzeme bahsettim biz böyle birşey duymadık etrafimizda da duymadık acaba bir sıkıntı mı var dediler .korktum kızlar ya.yarin doktor kontrolüm var allahtan yani yoksa duramazdım zaten korktum.
Teşekkür ederim canım.valla insan korkuyor.bakalim bende yarın doktora sorcam bir bilgi alınca yazarım buraya.canım korkma bende de aynı sorun var. internetten araştırma falan yapıyorum ne iyi gelir falan diye bol bol sıvı tüketin kuru kayısı yiyin yazıyor. Benimde haftaya Çarşamba randevum doktora soracağım bir çözüm için. sıkma canını
Teşekkür ederim canım.valla insan korkuyor.bakalim bende yarın doktora sorcam bir bilgi alınca yazarım buraya.
Kızlar kabızlık yaşayan var mı ? Karnım 6 aylık gibi tartıda 1 kg sırf bu yüzden fazlalığım var. Metabolizmam çok hızlı çalışırdı benim. Kuru kayısı yedim ama bulantıdan su içemiyorum. Rahatlamak için sonuç aldığınız yöntemler var mı ?
Kızlar Benin göbek deliğimden aşağı doğru hafif bir kahverengi çizgi oluşmuş. Bugun farkettim. Hamilelik çizgisi için erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?