2019 Kasim anneleri buraya:)

Ben happ mom kullanıyorum canım
Gun gun gebelik diye bi uygulama var onu kullaniyorum ben de :)
Canım ben gün gün gebelik programını indirdim.
Ck tskr ederm kizlar cvplariniz izin kararsiz kalmistm bir suru program varr :)

Ben de oyle düşünüyordum ama günlük ped terletip bakterilerin daha hızlı ilerlemesine sebep oluyormus. Ben pecete koyuyorum günlük de degistiriyorum camasirimi
Vala bnde ole yaparm kuzu o zmn gunluk zatn degistiririm duramam normaldede ama gunluk ped olayi yikti beni rahatlikti :)))

Silik çizgi var canım ya geçen ay adetm 10 gün gecikti sonra adet oldum acaba üstüne mi gördüm diyorum adetime 13 gün var daha
Cnm boyle bir durum varsa testi tekrarlamalisin biraz daha koyu da cikmaliydi sanki sure uzun gibi geldi bana..yarin sabah bi test daha yapmani oneririm

ben de aynı dertten şikayetçiyim.

Cnm transferin 6. Gununden 6.haftaya kdr surmstu bnm..ck ck kotu bi dudum Allah yardimxin olsn..aksm yemeginde mutlaka corba ve salata olmali oyle atlattim ben duzene girdi ck sukur
çok rahatsız edici su içebilsem yine düzelecek ama midemi çok bulandırıyor. Sürekli sıvı şeyler tüketeceğim o zaman.
ben de aynı dertten şikayetçiyim.
Yok mu bunun çözümü ne yapıcaz

çok rahatsız edici su içebilsem yine düzelecek ama midemi çok bulandırıyor. Sürekli sıvı şeyler tüketeceğim o zaman.

Yok mu bunun çözümü ne yapıcaz
Kuzum ilacta kullandm bn sadece corbayla salatyla olmadi..ilacta cabasi oyle duzene girdi bilmem yardimci olurmu ama duphalac ilacin ismi..3 gun kullandm sabah aksm bir olcek..kendi dr.umun tavsiyesiyle tabiki..Allah yardimciniz olsn ck zor kabizlik

Kuzum ilacta kullandm bn sadece corbayla salatyla olmadi..ilacta cabasi oyle duzene girdi bilmem yardimci olurmu ama duphalac ilacin ismi..3 gun kullandm sabah aksm bir olcek..kendi dr.umun tavsiyesiyle tabiki..Allah yardimciniz olsn ck zor kabizlik

Bende 2 gündür kabızık çekiyordum karnım acayip şişti sabah anneme kahvaltıya geldim erik kompostosu varmış 1 bardak içtim ve anında faydasını gördüm rahatladım valla
Aklınızda olsun işe yarıyor baya

Ck tskr ederm kizlar cvplariniz izin kararsiz kalmistm bir suru program varr :)

Vala bnde ole yaparm kuzu o zmn gunluk zatn degistiririm duramam normaldede ama gunluk ped olayi yikti beni rahatlikti :)))
Pecete de rahat oluyor. Hem her lavaboya gittiginde yeniliyorsun hem de ped kadar terletmiyor:)

Merhaba kızlar.bugun 7+5 teyim.fakat ilk günden beri gaz sancim vardı buara iyice arttı kızlar ya gece uyuyamiyorum gaz sancısından. Afedersiniz ama çıkmıyor bide gaz.. cok zor yani kasık larim ağrıyor budefa geceleri çok huzursuzum uyuyamiyorum bu gece bayağı şiddetliydi.sizlerde böyle olanlar var mı? Annem ve teyzeme bahsettim biz böyle birşey duymadık etrafimizda da duymadık acaba bir sıkıntı mı var dediler .korktum kızlar ya.yarin doktor kontrolüm var allahtan yani yoksa duramazdım zaten korktum.

canım korkma bende de aynı sorun var. internetten araştırma falan yapıyorum ne iyi gelir falan diye bol bol sıvı tüketin kuru kayısı yiyin yazıyor. Benimde haftaya Çarşamba randevum doktora soracağım bir çözüm için. sıkma canını

Teşekkür ederim canım.valla insan korkuyor.bakalim bende yarın doktora sorcam bir bilgi alınca yazarım buraya.

Kızlar bulantılardan tadım yok bulantı şurubu içen varmı bana doktor vermedi istesem mi
Cinsel temasımız yok sizdedemi öyle halsizliklerimden bulantıdan hamileligin sevincini yaşayamadım kusmuyorum ama hep bulantı bögürme

Kızlar Benin göbek deliğimden aşağı doğru hafif bir kahverengi çizgi oluşmuş. Bugun farkettim. Hamilelik çizgisi için erken değil mi

Canım bennn.. öyle böyle değil bağırsaklarım ağrıyo resmen kabızlık ve gazdan. su içmeye çalışıyorum. yürüyüşe başlamayı planlıyorum .. bana da çok sıkıntı oldu kabızlık olayı.. yediklerimden değil hormonlardan gibi çünkü dikkat de ediyorum kabız yapmayan gıdalar yiyorum yine aynı umarım kısa sürede geçer gözümü korkutuyor. Şimdiden böyleyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…