canım test dağılmış bozuk test muhtemelen güvenilmezKızlar gebelik var mı bilemedim sizce var mi
yaa bende yazacam unutuyorum kendime nazar ettim hiç bişeyim yok çok iyiyim diye diye 3 4 gündür bir kabızım allah kimseye vermesin çatladım valla kuru kayısı aldım ama yemeyi unutuyorum gerçi yesemde kayısı bende pek fayda etmiyo biliyorumKızlar kabızlık yaşayan var mı ? Karnım 6 aylık gibi tartıda 1 kg sırf bu yüzden fazlalığım var. Metabolizmam çok hızlı çalışırdı benim. Kuru kayısı yedim ama bulantıdan su içemiyorum. Rahatlamak için sonuç aldığınız yöntemler var mı ?
isimleri kötü değilse koy gitsin canım sen biraz ilgili olmaya çalışsan yalandan kim ölmüşAhh inşallah değişir az da olsa gece ağrimdanuyuyamadım bende o kadar sancim oldu ki değer mi dedim. Sen sansliymissin umarım birşeyler değişir ama sanmıyorum çocukta bike diyor ki erkek olursa babaminkız olursa annemin adını koyacam birşey konuşulsa evde herhangi bi konu hemen arar ailesine söyler onlardan habersiz doktora bile gitmiyoruz düşün arttık
bende arada peçete koyuyorum canım bi kaç saatliğine işyerinde iç çamaşırı değiştiremem imkansız evde sürekli değiştiriyorum da yazın halimiz ne olacak acaba bide diyarbakır cehennem gibi oluyo şuan kısa kolla gezmeye başladı herkes pişik olmasak iyidirBen de oyle düşünüyordum ama günlük ped terletip bakterilerin daha hızlı ilerlemesine sebep oluyormus. Ben pecete koyuyorum günlük de degistiriyorum camasirimi
Bende de var hafiften, geçen hamileliğimde 4. aydan sonra oldu bu sefer erken başladı amaan nolcak ya olsunKızlar Benin göbek deliğimden aşağı doğru hafif bir kahverengi çizgi oluşmuş. Bugun farkettim. Hamilelik çizgisi için erken değil mi
kuru kayısı yiyin diye okudum canım netteçok rahatsız edici su içebilsem yine düzelecek ama midemi çok bulandırıyor. Sürekli sıvı şeyler tüketeceğim o zaman.
Yok mu bunun çözümü ne yapıcaz
Kızlar bulantılardan tadım yok bulantı şurubu içen varmı bana doktor vermedi istesem mi
Cinsel temasımız yok sizdedemi öyle halsizliklerimden bulantıdan hamileligin sevincini yaşayamadım kusmuyorum ama hep bulantı bögürme
Saol canım benim çok teşekkür ederim. Istanbuldayim. Hafta sonu geliyor. Eşim iş başına yinecanım yaa çok üzüldüm allah yardımcın olsun bende öyle etrafta kimsem yok ama kendim iyiyim şükür eşimde hep evde olunca allah razı olsun elinden herşey gelir beni hiç zorlamıyo sen hangi şehirdeydin keşke yakın olsak sanada getirirdim bi tencere yemek
Öbur gruptan hiç bilgim yok . Linkini paylaşsan.. keşke birlestirseler iki grubudaben ötekinede bakıyorum kızlar. ama tek olsa hepimiz bir çatı altında olsaydık daha iyiydi. böyle bölünüyor insan öteki grupta güzel.
Evet canım bendede halsizlik hiçbirşeyden tax almaz oldum cabuk geçer inşallah evet 3 ayı bi dolsun iyce tutunsun bebişler inşallah önemli olan o korkumuzdan yakınlaşmıyoruzCanım bende aynıyım
5 yıldır bekledim bu anı ama Sevinç’imi yaşayamadım yine de çok şükür
Bende devamlı yatıyorum halsizlik bulantı mide ağrısı iştahsızlık
İlişki bizde de yok en azından 3 ay olsun
paylaşayım çok tatlı ordakilerde birleştirse süper olur ve dikkatimi çekti en çok kasım anneleri yazışıyor iki grupta aktif diğerleri 70 sayfa falan link aşağıdaSaol canım benim çok teşekkür ederim. Istanbuldayim. Hafta sonu geliyor. Eşim iş başına yinegeçecek elbet bu günlerde. Sağlıkla alalım da kucagimiza. Sağol...
Öbur gruptan hiç bilgim yok . Linkini paylaşsan.. keşke birlestirseler iki grubuda
yooo bende gazdan duramıyorum sancı boytuna geçmedi henüz ama aşırı var. kızımdada gaz sancısından acile gitmiştimMerhaba kızlar.bugun 7+5 teyim.fakat ilk günden beri gaz sancim vardı buara iyice arttı kızlar ya gece uyuyamiyorum gaz sancısından. Afedersiniz ama çıkmıyor bide gaz.. cok zor yani kasık larim ağrıyor budefa geceleri çok huzursuzum uyuyamiyorum bu gece bayağı şiddetliydi.sizlerde böyle olanlar var mı? Annem ve teyzeme bahsettim biz böyle birşey duymadık etrafimizda da duymadık acaba bir sıkıntı mı var dediler .korktum kızlar ya.yarin doktor kontrolüm var allahtan yani yoksa duramazdım zaten korktum.
Benim aferin 4 gün geçmesine rağmen böyle çok az silik bi çizgi çıkmıştı ve çok şükür gebeyimSilik çizgi var canım ya geçen ay adetm 10 gün gecikti sonra adet oldum acaba üstüne mi gördüm diyorum adetime 13 gün var daha
canım test dağılmış bozuk test muhtemelen güvenilmez
yaa bende yazacam unutuyorum kendime nazar ettim hiç bişeyim yok çok iyiyim diye diye 3 4 gündür bir kabızım allah kimseye vermesin çatladım valla kuru kayısı aldım ama yemeyi unutuyorum gerçi yesemde kayısı bende pek fayda etmiyo biliyorum
isimleri kötü değilse koy gitsin canım sen biraz ilgili olmaya çalışsan yalandan kim ölmüşbende kp ismini koydum oğluma zaten sevdiğim bi isimdi kendim de istedim koymayı eşimin yanında kv kp konusu açılırsa överim hep çok şanslıyım diye oda mutlu olur gerilir hemen aramız iyi oluyo eşim yokken atıp tutuyorum gerçi bizi birazda işsiz olması düzeltti ailesi oğulları gelin eline bakıyo diye iyiler benim de zamanında en büyük kavgam çok para yediriyodu e şimdi onuda yapamıyo bebek olunca ben ücretsiz izne ayrılmıştım hemen o zamanda para yollayamadı tabii aslında bizi düzelten bebek değilde maddi yetersizlik oldu sanırım zenginlik çift maaş başa bela valla şuan kimse para demiyo zamanında ne yapıyosunuz o kadar para bizi de görün diyodu sürekli anne babası kardeşleri buda kıyamıyordu
bende arada peçete koyuyorum canım bi kaç saatliğine işyerinde iç çamaşırı değiştiremem imkansız evde sürekli değiştiriyorum da yazın halimiz ne olacak acaba bide diyarbakır cehennem gibi oluyo şuan kısa kolla gezmeye başladı herkes pişik olmasak iyidir
[/QUOTE yaa aynı benim eşimden bahsetmiş gibisiniz
Ende Diyarbakırlının
taşınalım o vakit orayaben ötekinede bakıyorum kızlar. ama tek olsa hepimiz bir çatı altında olsaydık daha iyiydi. böyle bölünüyor insan öteki grupta güzel.
sende mi diyarbakırdasın canım ben ankaralıyım aslında ama annemler şuan izmirde yaşıyo ben diyarbakır da yaşıyorum o kadar ayrı ki herkes hiçbir akrabamız aynı şehirde yaşamıyo galibaEnde Diyarbakırlının
öyle yapalım bunu açan şahıs gitmiş hepimiz sadece ona takılalım hem kazen bize tabloda yapar :)taşınalım o vakit oraya
sende mi diyarbakırdasın canım ben ankaralıyım aslında ama annemler şuan izmirde yaşıyo ben diyarbakır da yaşıyorum o kadar ayrı ki herkes hiçbir akrabamız aynı şehirde yaşamıyo galiba
bulantım var hiç düzgün beslenemiyorum ben. Hele su hiç içemiyorum. En büyük sebebi bu bence birde benim içtiğim bulantı hapının yan etkiside kabızlıkmışCanım bennn.. öyle böyle değil bağırsaklarım ağrıyo resmen kabızlık ve gazdan. su içmeye çalışıyorum. yürüyüşe başlamayı planlıyorum .. bana da çok sıkıntı oldu kabızlık olayı.. yediklerimden değil hormonlardan gibi çünkü dikkat de ediyorum kabız yapmayan gıdalar yiyorum yine aynı umarım kısa sürede geçer gözümü korkutuyor. Şimdiden böyleyse..
bende yedim hiç bir faydası yok. 3 kilı aldım ki ben metabolizması çok hızlı çalışan bir insandım. 100 kilo olacağım herhalde bu gidişleyaa bende yazacam unutuyorum kendime nazar ettim hiç bişeyim yok çok iyiyim diye diye 3 4 gündür bir kabızım allah kimseye vermesin çatladım valla kuru kayısı aldım ama yemeyi unutuyorum gerçi yesemde kayısı bende pek fayda etmiyo biliyorum
Yedim canım ama fayda etmiyorkuru kayısı yiyin diye okudum canım nette
Aynı biz vallaha kendimi gördüm benim eşim de öyle herşeyi anlatır illaki işten gelir ailesini arar hatta biz evimiz ayrı ama yememiz içmemiz birlikte ayrı günümüz geçmez bende biktim artik yakında altlı üstlü oturacakmışız ben kaçıyorum onlar yapışıyor gurbetteyim ailemde yanimda degilAhh inşallah değişir az da olsa gece ağrimdanuyuyamadım bende o kadar sancim oldu ki değer mi dedim. Sen sansliymissin umarım birşeyler değişir ama sanmıyorum çocukta bike diyor ki erkek olursa babaminkız olursa annemin adını koyacam birşey konuşulsa evde herhangi bi konu hemen arar ailesine söyler onlardan habersiz doktora bile gitmiyoruz düşün arttık
Saol canım benim çok teşekkür ederim. Istanbuldayim. Hafta sonu geliyor. Eşim iş başına yinegeçecek elbet bu günlerde. Sağlıkla alalım da kucagimiza. Sağol...
Öbur gruptan hiç bilgim yok . Linkini paylaşsan.. keşke birlestirseler iki grubuda
Günün geçti mi? Geçmediyse normal. Orda silik bir çizgi var, bence gebelik var. Kan testi yaptır.Yok canim normal damlattim ama yanında silik çizgi belirdi bende anlamadım ya
Ben şurup değil ama zofer kullanıyorum. İlaç 8 saat kadar etkin. Bulantıyı kesmiyor ama kusmayı durduruyor. Ama ilaç içmediğim saatlerde bişey yemişsem mutlaka çıkartıyorum. Geçen akşam çeyrek havuç yemiştim sert ya herhalde yemek borumu tahriş etti. Öldüm sabaha kadar, kezap dökülmüş gibi yandıKızlar bulantılardan tadım yok bulantı şurubu içen varmı bana doktor vermedi istesem mi
Cinsel temasımız yok sizdedemi öyle halsizliklerimden bulantıdan hamileligin sevincini yaşayamadım kusmuyorum ama hep bulantı bögürme
Esmer İstanbul’da nerdesin
ya kuzum berdinc kabul ederim demişti ben anlamam kazene birleştir diye mes attım direk beni diğer konunun sahibi yapmış :) hiç anlamam amacım tek kasım annesi grubuydu çünkü bitek bizden 3 tane var diğerleri hep tekKazenin açtığı başka bir kasım anneleri grubu var. Tablo yapmayı bilene devredeyim konuyu demişti ama ben genelde telefondan girdiğim ve yoğun çalıştığım için bir şey demedim. Bilen v isteyen arkadaşalr varsa diğer konuya geçilip tablo yapılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?