2019 Kasim anneleri buraya:)

Güzel soru inan bilmiyorum iç bakla da yasak mı. Bende favaya bayılırım mesela. Yaşadığım ülkede bakla yok, adamlar bilmiyor bu sebzeyi o yüzden doktora da soramam ki. Biri sorabilirse çok sevinirim hatta
Gıda mühendisi Bi arkadaşım var ona sordum da, alyuvar mı akyuvar mı ikisinden birinin sayısında ani düşüşe neden oluyormuş. O yüzden hamilelikte de emzirme döneminde de bakla tavsiye edilmiyormuş. İç bakla da, taze bakla da. Yemiycez artık yapıcak bişey yok :)

Allah razı olsun canım yaa. Artık 2 sene kadar yemicez napalım

Kızlar beynim çatlıyor baş agrısı oluyor hep sizdede vvarmı

canım dr bana panadol 500 mg diye bir baş ağrısı ilacı verdi. Migren var bende ve benim baş ağrılarım öyle böyle değil. bu ilacı ağrın olursa iç dedi. Gerçi ben yurtdışında yaşıyorum burdaki ilaç TR de de vardır diye düşünüyorum

Merhaba bi sey soyleyebilir miyim progestani vajinadan kullaniyorum bu soyledklerinin hic birini yasamiyorum mide bulantsi ve arti seyleryapan agir bi ilacmis dktorum hic agizdan almami soylemedi ucuncu hmileligim ve hep progestani alttan kullandim

Kızlar beynim çatlıyor baş agrısı oluyor hep sizdede vvarmı
Bende de çok oluyor zeytinyağı ile boynuma masaj yapınca azalıyor. Birde işaret parmağı ve başparmağımın arasını zeytinyağı ile ovuyorum başımın ağrıyacağını anladığımda iyi geliyor.

Merhaba bi sey soyleyebilir miyim progestani vajinadan kullaniyorum bu soyledklerinin hic birini yasamiyorum mide bulantsi ve arti seyleryapan agir bi ilacmis dktorum hic agizdan almami soylemedi ucuncu hmileligim ve hep progestani alttan kullandim
Ben de vajinadan almaya basladigimdan beri yasamiyorum bu şikayetleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…