Evet var, yoksa mümkünatı yok o silik çizgi çıkmazdıKızlar gebelik var mı bilemedim sizce var mi
Oteki hangisi? Adı ne?ben ötekinede bakıyorum kızlar. ama tek olsa hepimiz bir çatı altında olsaydık daha iyiydi. böyle bölünüyor insan öteki grupta güzel.
Yok olabiliyormuş bu zamanlarda da.Kızlar Benin göbek deliğimden aşağı doğru hafif bir kahverengi çizgi oluşmuş. Bugun farkettim. Hamilelik çizgisi için erken değil mi
Oteki hangisi? Adı ne?
Evt cnm cevizlibagdayjmAnadolu yakası canım. Sen de mi istanbuldan
aaa tasiniyo muyuzEvt cnm cevizlibagdayjm
Kızlar öteki gruba taşınacaksak herkes gelsin aklım burda kalmasıngeciyorum bak öbürüne :)
Gıda mühendisi Bi arkadaşım var ona sordum da, alyuvar mı akyuvar mı ikisinden birinin sayısında ani düşüşe neden oluyormuş. O yüzden hamilelikte de emzirme döneminde de bakla tavsiye edilmiyormuş. İç bakla da, taze bakla da. Yemiycez artık yapıcak bişey yok :)Güzel soru inan bilmiyorum iç bakla da yasak mı. Bende favaya bayılırım mesela. Yaşadığım ülkede bakla yok, adamlar bilmiyor bu sebzeyi o yüzden doktora da soramam ki. Biri sorabilirse çok sevinirim hatta
Allah razı olsun canım yaa. Artık 2 sene kadar yemicez napalımGıda mühendisi Bi arkadaşım var ona sordum da, alyuvar mı akyuvar mı ikisinden birinin sayısında ani düşüşe neden oluyormuş. O yüzden hamilelikte de emzirme döneminde de bakla tavsiye edilmiyormuş. İç bakla da, taze bakla da. Yemiycez artık yapıcak bişey yok :)
Allah razı olsun canım yaa. Artık 2 sene kadar yemicez napalımGıda mühendisi Bi arkadaşım var ona sordum da, alyuvar mı akyuvar mı ikisinden birinin sayısında ani düşüşe neden oluyormuş. O yüzden hamilelikte de emzirme döneminde de bakla tavsiye edilmiyormuş. İç bakla da, taze bakla da. Yemiycez artık yapıcak bişey yok :)
Bende de oluyor öyleki ne uyuyabiliyorum nede ilaç alabiliyoruz zaten masaj yapıyorum başıma iyi geliyorKızlar beynim çatlıyor baş agrısı oluyor hep sizdede vvarmı
Kızlar beynim çatlıyor baş agrısı oluyor hep sizdede vvarmı
cnm iyicil niye tasincazkiEvt cnm cevizlibagdayjm
Kızlar öteki gruba taşınacaksak herkes gelsin aklım burda kalmasıngeciyorum bak öbürüne :)
kuzum iki tane var kasım anneleri hep birlikte olalım dedik hem buranın sahibi aramızda yok diğerinin sahibi aramızda ilk sayfada güncelleme yapacak bilgilerimizi yazacakcnm iyicil niye tasincazki
tamam cnm ozamankuzum iki tane var kasım anneleri hep birlikte olalım dedik hem buranın sahibi aramızda yok diğerinin sahibi aramızda ilk sayfada güncelleme yapacak bilgilerimizi yazacak
Merhaba bi sey soyleyebilir miyim progestani vajinadan kullaniyorum bu soyledklerinin hic birini yasamiyorum mide bulantsi ve arti seyleryapan agir bi ilacmis dktorum hic agizdan almami soylemedi ucuncu hmileligim ve hep progestani alttan kullandimBen de 24 yaşındayım, Denizlideyim. İlk hamileligim :) Kanamamdan dolayi dusuk riskim vardi ve progestana basladim. Su an kanamam yok cok şükür ama 11.haftaya kadar kullanacaksin dedi doktor. Progestan bende hem felaket mide bulantısı yapti hem de kaygı bozukluğu yapti. Sürekli bebege kötü bi şeyler olacak gibi hissediyorum. Diken ustundeyim. Kusmaktan mide bulantisindan 3 kilo vermişim. Ağızdan aliyordum. Doktorumla konuştum 1 2 gündür vajinal aliyorum ve o kadar rahat ettim ki anlatamam. Bogazimdan yemek gecmeye basladi artik. Bu kez de kasik agrilarim olmaya basladi ama olsun surekli mide bulantısı cekmekten daha iyi :) aklinizda bulunsun progestan kullaniyorsaniz..
Bende de çok oluyor zeytinyağı ile boynuma masaj yapınca azalıyor. Birde işaret parmağı ve başparmağımın arasını zeytinyağı ile ovuyorum başımın ağrıyacağını anladığımda iyi geliyor.Kızlar beynim çatlıyor baş agrısı oluyor hep sizdede vvarmı
Ben de vajinadan almaya basladigimdan beri yasamiyorum bu şikayetleri:)Merhaba bi sey soyleyebilir miyim progestani vajinadan kullaniyorum bu soyledklerinin hic birini yasamiyorum mide bulantsi ve arti seyleryapan agir bi ilacmis dktorum hic agizdan almami soylemedi ucuncu hmileligim ve hep progestani alttan kullandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?