Erik kompostosu içinde eriği olanlardan. Ben kabızlıktan ağladığımı bilirim bu şekilde rahatladımKızlar kabızlık yaşayan var mı ? Karnım 6 aylık gibi tartıda 1 kg sırf bu yüzden fazlalığım var. Metabolizmam çok hızlı çalışırdı benim. Kuru kayısı yedim ama bulantıdan su içemiyorum. Rahatlamak için sonuç aldığınız yöntemler var mı ?
Evet cnm bulantı ve kusmaların kaynağı reflü çıktı bende. Gaviscon şurup ile üstesinden geliyorum çok şükür. Salı günü şuruba başladım resmen hayat enerjim yerine geldiKızlar bulantı + kusma yaşayan ve çare bulabilen var mı aranızda
Erik kompostosu yapmıştım ben de. İyi geldi. Aynı şey benim için de geçerli 6 aylık gibi karnım var tartıda 2 kg fazla çıkmaya başladım bile. Ekmek midemi bastırıyor diye aşırı kaçırdım şimdiden pantolon zor olmaya başladı. Midem düzene otursa sağlıklı beslenmeye ve düzenli yürüyüşe başlayacağım ama 2 gün iyi olsam 1 gün kötü oluyorum yine deErik kompostosu içinde eriği olanlardan. Ben kabızlıktan ağladığımı bilirim bu şekilde rahatladım
Evet malesef hamileliğin enleri ni yasıyoruz . Ben çok şükür düzeldim. Bulantılarım azaldı kabızlığım azaldı. Bulantılarımdan dolayı zofer ilacı kullanıyordum yan etkisi de kabızlıktı , mecbur kullanmak zorundaydım . Hastanede yattım serumlarla beslendim. Çok zor malesef ama gececek diye diye azaldı insallah tamamen bittiği günleri görürüz hep beraberErik kompostosu yapmıştım ben de. İyi geldi. Aynı şey benim için de geçerli 6 aylık gibi karnım var tartıda 2 kg fazla çıkmaya başladım bile. Ekmek midemi bastırıyor diye aşırı kaçırdım şimdiden pantolon zor olmaya başladı. Midem düzene otursa sağlıklı beslenmeye ve düzenli yürüyüşe başlayacağım ama 2 gün iyi olsam 1 gün kötü oluyorum yine de
Zofer ilacının içeriği ne? Bende şöyle bir durum oluyor. Yemeği yiyorum ama içim sürekli bulanıyor çıkarmadıkça işkence çekiyorum. Yesem de bulanıyor yemesem de. Su içince alt üst oluyorum. Reflü de eklenince işkence olmuştu. Reflü ye çare buldum ama bulantı ya bulamadımEvet malesef hamileliğin enleri ni yasıyoruz . Ben çok şükür düzeldim. Bulantılarım azaldı kabızlığım azaldı. Bulantılarımdan dolayı zofer ilacı kullanıyordum yan etkisi de kabızlıktı , mecbur kullanmak zorundaydım . Hastanede yattım serumlarla beslendim. Çok zor malesef ama gececek diye diye azaldı insallah tamamen bittiği günleri görürüz hep beraber
Bende aynı senin anlattıgın gibiyim canım yesemde bulanıyor yemesemde zoraki bişeyler yemeye çalışıyorum zofer de kullandım 2 ayrı bulantı hapı daha hiçbiri fayda vermiyor malesef 3 hafta olmuştur geçecegi günü sabırla bekliyorum midemi bulandırmayan yada bastırır diyecegim hiçbirşey yok malesef hepsini denedim inşallah zamanla geçer ama çok zorZofer ilacının içeriği ne? Bende şöyle bir durum oluyor. Yemeği yiyorum ama içim sürekli bulanıyor çıkarmadıkça işkence çekiyorum. Yesem de bulanıyor yemesem de. Su içince alt üst oluyorum. Reflü de eklenince işkence olmuştu. Reflü ye çare buldum ama bulantı ya bulamadım
Zofer ağır miğde bulantısı olan hamilelere veriliyormuş . Genelde hastaneye gidildiğinde serum içinde veriyorlar. Beni tek kesen buydu hapı içinde yarım saate rahatlıyorsun . Ama doktor kontrolünde kullanılması öneriliyor fiyatı 108 tl eczanelerde .Zofer ilacının içeriği ne? Bende şöyle bir durum oluyor. Yemeği yiyorum ama içim sürekli bulanıyor çıkarmadıkça işkence çekiyorum. Yesem de bulanıyor yemesem de. Su içince alt üst oluyorum. Reflü de eklenince işkence olmuştu. Reflü ye çare buldum ama bulantı ya bulamadım
Canım kese 5000 den önce gözükmüyor 1 hafta kadar sonra keseyi görürsünüz inşallah :)Arkadaşlar merhaba bugün tedavi sonucu gebe kaldığımı öğrendim idrar testinde pozitif çıktı kan testinde Değer 989 çıktı fakat doktor keseyi ve bebeği göremediğini ufak olabileceğini söyledi ama ben de biraz tedirginim açıkçası bir kere düşük yaptım çünkü yedinci haftasında kalbi durdu geç görülme ihtimali varmıdır Boş gebelik kimyasal ya da dış gebelik olmasından korkuyorum gerçi doktorum böyle bir şey demedi değer nasıl sizce kasıklarımda bir ağrı var ara ara gelip gidiyor
Bnde gastrit vardı ama ondanmıdır yani gaviscon vardı doktor vermişti kullansam mı işe yarar mı herşey iğrendiriyorEvet cnm bulantı ve kusmaların kaynağı reflü çıktı bende. Gaviscon şurup ile üstesinden geliyorum çok şükür. Salı günü şuruba başladım resmen hayat enerjim yerine geldi
Her anne adayında aynı belirtiler olmuyor canım. Mesela benim de hiç kasık ağrım olmadı ama diğer belirtilerin bende de var. Birde ekstradan yoğun bulantı başladı bu haftaMerhabalar 3 gün önce beta hcg 1311 hamile olduğumu öğrendim. Mayıs ta tüp bebeğe başlayacaktım büyük bir sürpriz oldu :) şuan 5. Haftamdayım 13 Nisan Dr a gittiğimde şimdi göremeyiz 17 si tekrar gel dedi. Belirti olarak göğüslerimde şişlik, uyku hali, halsizlik var ama kasıklarımda hiç bir ağrı sızı birşey hissetmiyorum normal mi böyle olması , hamileliğinin ilk zamanları bu şekilde ağrısız geçiren var mı, kendimi çok hazırladım anne olmaya İnşallah sağlıklıdır diye ümit ediyorum sizler bir adım önde tecrübelisiniz yardımınızı bekliyorum
Her anne adayında aynı belirtiler olmuyor canım. Mesela benim de hiç kasık ağrım olmadı ama diğer belirtilerin bende de var. Birde ekstradan yoğun bulantı başladı bu hafta8. haftamızdayız.
Ay kuzum benim üzülme nolur.sagliksizdi demekki. En azından erken olması daha iyi daha sonraları daha zor olurdu. Inşallah kısa sürede yeniden sahip olursun.brnimde basımdan geçti kürtaj. Hemde ilk gebeligimdi çok üzüldüm ama 2 ay sonra yine hamile kaldımHepinize sağlıklı doğumlar diliyorum kızlar malesef ben artık aranızdan ayrılıyorum . Miniğim bana erken veda etti. Bugün Dr gittiğimizde öğrendik gelişmediğini kalbinin durduğunu. Dilerim başka hiç kimse yaşamaz bu durumu. Dr önce ultrason ile baktı kalp atışı yok izin verirsen alttan bakabilir miyim dedi. Baktı ve bebeğim 6 hafta da kalmış. 9+5 günlük olması gerekirken. Hayırlısı böyleymiş yarın kürtaj için gideceğim dua edin kolay geçsin. Hiçbiriniz yaşamazsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?