Grup nerde canımKızlar Kasım Anneleri grubuna taşındık oraya gelsenize.
Canım direk kasım anneleri diye arat.Grup nerde canım
Grup nerde canım
Cok üzüldümHepinize sağlıklı doğumlar diliyorum kızlar malesef ben artık aranızdan ayrılıyorum . Miniğim bana erken veda etti. Bugün Dr gittiğimizde öğrendik gelişmediğini kalbinin durduğunu. Dilerim başka hiç kimse yaşamaz bu durumu. Dr önce ultrason ile baktı kalp atışı yok izin verirsen alttan bakabilir miyim dedi. Baktı ve bebeğim 6 hafta da kalmış. 9+5 günlük olması gerekirken. Hayırlısı böyleymiş yarın kürtaj için gideceğim dua edin kolay geçsin. Hiçbiriniz yaşamazsınız inşallah
Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip eder inşallah canım ne denir ki çok geçmiş olsunHepinize sağlıklı doğumlar diliyorum kızlar malesef ben artık aranızdan ayrılıyorum . Miniğim bana erken veda etti. Bugün Dr gittiğimizde öğrendik gelişmediğini kalbinin durduğunu. Dilerim başka hiç kimse yaşamaz bu durumu. Dr önce ultrason ile baktı kalp atışı yok izin verirsen alttan bakabilir miyim dedi. Baktı ve bebeğim 6 hafta da kalmış. 9+5 günlük olması gerekirken. Hayırlısı böyleymiş yarın kürtaj için gideceğim dua edin kolay geçsin. Hiçbiriniz yaşamazsınız inşallah
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip eder inşallah çok üzücü gerçektenHepinize sağlıklı doğumlar diliyorum kızlar malesef ben artık aranızdan ayrılıyorum . Miniğim bana erken veda etti. Bugün Dr gittiğimizde öğrendik gelişmediğini kalbinin durduğunu. Dilerim başka hiç kimse yaşamaz bu durumu. Dr önce ultrason ile baktı kalp atışı yok izin verirsen alttan bakabilir miyim dedi. Baktı ve bebeğim 6 hafta da kalmış. 9+5 günlük olması gerekirken. Hayırlısı böyleymiş yarın kürtaj için gideceğim dua edin kolay geçsin. Hiçbiriniz yaşamazsınız inşallah
Ay kuzum benim üzülme nolur.sagliksizdi dÇok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip eder inşallah çok üzücü gerçekten
sizde herhangi bir değişiklik olmuşmuydu yani belirtileriniz gitmişmiydi
[/QUOT
Teşekkür ederim . Bende en başından beri bulantı kusma tarzı hiçbir belirti yoktu sadece yorgunluk uyuma hissi vardı . O yüzden kontrole gitmek dışında başka türlü anlayamazdım
Ben de bir dusuk yasadim 7. Haftada kalbi durdu aynn seninki gbi olmis.. Doktorlar daha temknli oluyorlar dusuk varsa, 12 haftaya kadar bu tarz seyler olabliyor kafana takmaArkadaşlar merhaba bugün tedavi sonucu gebe kaldığımı öğrendim idrar testinde pozitif çıktı kan testinde Değer 989 çıktı fakat doktor keseyi ve bebeği göremediğini ufak olabileceğini söyledi ama ben de biraz tedirginim açıkçası bir kere düşük yaptım çünkü yedinci haftasında kalbi durdu geç görülme ihtimali varmıdır Boş gebelik kimyasal ya da dış gebelik olmasından korkuyorum gerçi doktorum böyle bir şey demedi değer nasıl sizce kasıklarımda bir ağrı var ara ara gelip gidiyor
Merhaba aynisini kasim ayinda yasadim kalbi durdu genel anestezyle kurtaj oldum haytin sonu deil o kotu gunler geciyor bi sekilde.. Ueniden hamileyim dusukten sora cok bekleme dedi doktorum onu dinledik.. Rabbim saglikli bi sekilde nasip etsinHepinize sağlıklı doğumlar diliyorum kızlar malesef ben artık aranızdan ayrılıyorum . Miniğim bana erken veda etti. Bugün Dr gittiğimizde öğrendik gelişmediğini kalbinin durduğunu. Dilerim başka hiç kimse yaşamaz bu durumu. Dr önce ultrason ile baktı kalp atışı yok izin verirsen alttan bakabilir miyim dedi. Baktı ve bebeğim 6 hafta da kalmış. 9+5 günlük olması gerekirken. Hayırlısı böyleymiş yarın kürtaj için gideceğim dua edin kolay geçsin. Hiçbiriniz yaşamazsınız inşallah
kızlar bende 8.haftamın ıcındeyım aşırı mıde yanması ve bulantım var ıstıfra edemıyorum kuru ogurtu gelıyor fakat cıkmıyordoktor zencefıl cayı verdı ılk zamanlar sakınlestırdı ama artık etkı etmıyor kullandıgınız etkın bı rmıde ılacı var mı ? premises diye bir mide bulantı ılacı var bıtkısel hamıleler ıcın bılgısı olan var mı
Hangi grup canim beni de ekleyin lutfenevet kızlar bu grubu açan arkadaş gruptan ayrılmış bizlerde kazenin açtığı grubu ele aldık ve tablo takibini oluşturduk tek çatı altında kasım anneleri grubunu toplamaya çalışıyoruz sizlerde oraya gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?