2019 Kasim anneleri buraya:)

Cok üzüldüm ((

Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip eder inşallah canım ne denir ki çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip eder inşallah çok üzücü gerçekten
sizde herhangi bir değişiklik olmuşmuydu yani belirtileriniz gitmişmiydi

Rabbim en hayırlısindan tekrar nasip etsin inşallah canim bu süreside en kısa.zamanda atlatırsın inşallah Allah büyük

Merhaba arkadaşlar . Allah nasip ederse 23 Kasım anne olacam. böyle bir form açmanız çok güzel olmuş .

Ben de bir dusuk yasadim 7. Haftada kalbi durdu aynn seninki gbi olmis.. Doktorlar daha temknli oluyorlar dusuk varsa, 12 haftaya kadar bu tarz seyler olabliyor kafana takma

Merhaba aynisini kasim ayinda yasadim kalbi durdu genel anestezyle kurtaj oldum haytin sonu deil o kotu gunler geciyor bi sekilde.. Ueniden hamileyim dusukten sora cok bekleme dedi doktorum onu dinledik.. Rabbim saglikli bi sekilde nasip etsin

Naneli sakız ve şekerleri dene istersen.
Yesil ekşi elma da cok iyi geliyor. Ben de gun içinde okulda elma yiyorum teneffüslere çıktıkça.
Ferahlatıyor iyi geliyor cidden. Bir de olabildiğince aklından atmaya çalış, başka şeylerle ilgilen, düşünmemeye çalış bulantıyı.

Kızlar diğer kasım anneleri topigine geçtik.Oraya gelin, ordan devam edelim

evet kızlar bu grubu açan arkadaş gruptan ayrılmış bizlerde kazenin açtığı grubu ele aldık ve tablo takibini oluşturduk tek çatı altında kasım anneleri grubunu toplamaya çalışıyoruz sizlerde oraya gelin.

Selam arkadaşlar
Bat a göre 27 Kasım ama serklaj olacağımdan Kasım başı olması muhtemel

Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…