Yok yok, en kesit boy kesit ve 3 boyut ölcüsü almış. Tek kese var.Canimm masallahh..Senin üçüz mü o zaman???:)))
Yok fıstıgım tek kese, en boy kesit ve 3 boyut ölçüsü almış3 kese mi var
Progestan veriyor dr genelde danısıp kullanın...ozaman nerdeyse normal gibi benımkide su pembe kanda gelmeseydi iyiydi. gerçi suan wc gidip geliyorum bişey yok.
İkiz annesi olma ihtimalimden dolayı sanki şimdiden ağırlaşmışım gibi eşim hiç bir şey yaptırmamaya başlamıştı o zaman psikolojim bozulur gibi olduKizlar ben cok ayakta kaldigimda kasiklarimda agri ve batma oluyor,yoruldugumda..Sizde de oluyor mu??Siz nelere dikkat ediyorsunuz??Ilk hamilelik olunca insan bilgisiz oluyor.Bir suru soru var kafamda.Doktora birini soruyorum biri cikiyor.Fiziksel aktivitelere eskisi gibi devam ediyor musunuz??Ev isleri,yurume ve ayakta kalma suresi gibi..Yoksa kisitladiniz mi??
Sen kacında gidiceksin kontrole?Normalde son adet 29 ocak benim,dolayısıyla 5 kasım doğum olarak görünüyor.Daha önceki takvimimi yumurtlamaya göre yapmıştım.14 kasım gösteriyordu evet.Ben değiştirdim
Bence kısıtlamakta fayda var.Kizlar ben cok ayakta kaldigimda kasiklarimda agri ve batma oluyor,yoruldugumda..Sizde de oluyor mu??Siz nelere dikkat ediyorsunuz??Ilk hamilelik olunca insan bilgisiz oluyor.Bir suru soru var kafamda.Doktora birini soruyorum biri cikiyor.Fiziksel aktivitelere eskisi gibi devam ediyor musunuz??Ev isleri,yurume ve ayakta kalma suresi gibi..Yoksa kisitladiniz mi??
22sinde canımSen kacında gidiceksin kontrole?
İnşallahBenim yarın randevum var bakalım inşallah keseyi görürüm.
Kizlar ben cok ayakta kaldigimda kasiklarimda agri ve batma oluyor,yoruldugumda..Sizde de oluyor mu??Siz nelere dikkat ediyorsunuz??Ilk hamilelik olunca insan bilgisiz oluyor.Bir suru soru var kafamda.Doktora birini soruyorum biri cikiyor.Fiziksel aktivitelere eskisi gibi devam ediyor musunuz??Ev isleri,yurume ve ayakta kalma suresi gibi..Yoksa kisitladiniz mi??
Valla ben5 martta öğrendim hamileligimi,o günden beri süpürge bile açmadım,eşim hallediyor.2 kaybım var,bu kez daha özenliyimKizlar ben cok ayakta kaldigimda kasiklarimda agri ve batma oluyor,yoruldugumda..Sizde de oluyor mu??Siz nelere dikkat ediyorsunuz??Ilk hamilelik olunca insan bilgisiz oluyor.Bir suru soru var kafamda.Doktora birini soruyorum biri cikiyor.Fiziksel aktivitelere eskisi gibi devam ediyor musunuz??Ev isleri,yurume ve ayakta kalma suresi gibi..Yoksa kisitladiniz mi??
Keseyi gördün mü?Günaydın arkadaşlar bugün 5+3 olduk ama 2 gündür falan göğüslerimin ağrısı kesildi sanki küçüldüler gibi
Yok en son gecen hafta gittim 582 çıktı yarın tekrar gideceğimKeseyi gördün mü?
Kan takibi yapıyor musun?
Evet ihmal etme,kanda takibini yaptır canım.Belirtiler hep aynı şekilde devam etmicek tabiki..içini ferah tut.Yok en son gecen hafta gittim 582 çıktı yarın tekrar gideceğim
Progestan veriyor dr genelde danısıp kullanın...
İlk olunca heyecan daha çok bilmiyoruz ya birde fazla şey inşallah sıkıntı olmazEvet ihmal etme,kanda takibini yaptır canım.Belirtiler hep aynı şekilde devam etmicek tabiki..içini ferah tut.
Kizlar ben cok ayakta kaldigimda kasiklarimda agri ve batma oluyor,yoruldugumda..Sizde de oluyor mu??Siz nelere dikkat ediyorsunuz??Ilk hamilelik olunca insan bilgisiz oluyor.Bir suru soru var kafamda.Doktora birini soruyorum biri cikiyor.Fiziksel aktivitelere eskisi gibi devam ediyor musunuz??Ev isleri,yurume ve ayakta kalma suresi gibi..Yoksa kisitladiniz mi??
Oleyy az kalmış22sinde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?