2019 Kasim anneleri buraya:)

İkiz annesi olma ihtimalimden dolayı sanki şimdiden ağırlaşmışım gibi eşim hiç bir şey yaptırmamaya başlamıştı o zaman psikolojim bozulur gibi oldu o yüzden bugün eski günlere döndüm önce temizlik ardından akşam misafir ağırladım ve hamile olduğumu 3 saatliğine unutmuş oldum

Bence kısıtlamakta fayda var.

Günaydın arkadaşlar bugün 5+3 olduk ama 2 gündür falan göğüslerimin ağrısı kesildi sanki küçüldüler gibi

Evi supurdugum gun kahverengi kanamam oldu o yuzden cok korktum annemi cagirdim yanima neredeyse her seyi o yapiyo ben kendimi zorlamadan yapabilecegim seyleri yapip bol bol dinleniyorum zaten koku hassasiyetimden mutfaga da gitemiyorum. En azindan ilk 3 ay daha ozennli davranayim istedim.

Valla ben5 martta öğrendim hamileligimi,o günden beri süpürge bile açmadım,eşim hallediyor.2 kaybım var,bu kez daha özenliyim

benim de wc de büyük oldugu zaman pembe akıntı geliyor korkuyorum kızım 13 kilo kuca istiyor bazen mecburen onu kucagıma alıyorum. ama çamaşır asmaya falan eşim yapıyor sağolsun. bende korku dikkat edenlerdenim.

bide yinede çok salıp devamlı yatıp hareketsiz kalma ben ilk gebeliğimde sırf bu korkaklıgım ve uyku halim yüzünden 30 kiloya yakın almıştım bunda daha dikkatli olucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…