2019 Kasim anneleri buraya:)

Hanımlar kız senesi erkek senesi efsanesine inanan var mı ve bu sene için ne deniyor acaba

Ben de oldum 6 haftalık neler yaşıyorsunuz bulantılarınız var mı kasık ağrısı yada hiç bir belirti olmadan mı devam ediyor hamileliğiniz

Valla benim bildiğim kadarıyla çok kötü akrep burcu ama yeğnimde akrep burcuymuş hiç dikkat etmemiştim yeğinim çok akıllı, Çalışkan, utangaç korkulacak bişey yok yani :)
[/QUOTE
BEnimde yeğ
çok güzel :) Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
Aminnn inşallah 3 buçuk hafta sonra randevum var cinsiyeti de belli olacak heyecan dorukta siz ne durumdasınız

Valla benim bildiğim kadarıyla çok kötü akrep burcu ama yeğnimde akrep burcuymuş hiç dikkat etmemiştim yeğinim çok akıllı, Çalışkan, utangaç korkulacak bişey yok yani :)
Benim de yeğenim akrep aynı özellikler Çalışkan utangaç herşeyi içinde yaşayan bir kız ve örnek öğrenci kasım 5 Doğum tarihi yeğenimin

Benim de yeğenim akrep aynı özellikler Çalışkan utangaç herşeyi içinde yaşayan bir kız ve örnek öğrenci kasım 5 Doğum tarihi yeğenimin
Benim yeğnimde öle oda koz 5 Kasım doğumlu inşallah senin bebişininde Doğum günü 5 Kasım olur dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…