ÖZel nedeni yoks neden kasım istwmwdiniz acaba bende bir kasım annesiyim merak ettimMerhaba bende 5+2 günlük gebeyim Kasım olmasını hiç istemedim ama kısmet:)
Akrep burcu olmasın diyeÖZel nedeni yoks neden kasım istwmwdiniz acaba bende bir kasım annesiyim merak ettim
Merhaba bende 9.haftamdayım hiç bir belirti yok sadece sebepsiz ağlamalar dışındaGünaydın canım miğden bulanmaya ne zaman başladı bende hiç yok
Agrasiflik var mı bende çok rahattım ne tiksinti ne miğde bulantısı ama her halta ağlıyordum gergindim baya :)Merhaba bende 9.haftamdayım hiç bir belirti yok sadece sebepsiz ağlamalar dışında☺
YAAaaaaaaa o kadar mı kötü korktum şimdiAkrep burcu olmasın diye
Aynıyız sizinleMerhaba arkadaşlar . Allah nasip ederse 23 Kasım anne olacam. böyle bir form açmanız çok güzel olmuş .
Valla benim bildiğim kadarıyla çok kötü akrep burcu ama yeğnimde akrep burcuymuş hiç dikkat etmemiştim yeğinim çok akıllı, Çalışkan, utangaç korkulacak bişey yok yani :)YAAaaaaaaa o kadar mı kötü korktum şimdi
çok güzel :) Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.Aynıyız sizinle
5 ten sonra baktırmadım .6+1 haftalık hamileyim bthcg değerleriniz kaç çıktı arkadaşlar bu haftada
Valla benim bildiğim kadarıyla çok kötü akrep burcu ama yeğnimde akrep burcuymuş hiç dikkat etmemiştim yeğinim çok akıllı, Çalışkan, utangaç korkulacak bişey yok yani :)
[/QUOTE
BEnimde yeğ
Aminnn inşallah 3 buçuk hafta sonra randevum var cinsiyeti de belli olacak heyecan dorukta siz ne durumdasınızçok güzel :) Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim de yeğenim akrep aynı özellikler Çalışkan utangaç herşeyi içinde yaşayan bir kız ve örnek öğrenci kasım 5 Doğum tarihi yeğeniminValla benim bildiğim kadarıyla çok kötü akrep burcu ama yeğnimde akrep burcuymuş hiç dikkat etmemiştim yeğinim çok akıllı, Çalışkan, utangaç korkulacak bişey yok yani :)
Benim yeğnimde öle oda koz 5 Kasım doğumlu inşallah senin bebişininde Doğum günü 5 Kasım olur dedi :)Benim de yeğenim akrep aynı özellikler Çalışkan utangaç herşeyi içinde yaşayan bir kız ve örnek öğrenci kasım 5 Doğum tarihi yeğenimin
Kasım doğımlu olan herkes istisnasız kız sanki yada benim çevrem ve duyduklarım mı öyle bilemedimBenim yeğnimde öle oda koz 5 Kasım doğumlu inşallah senin bebişininde Doğum günü 5 Kasım olur dedi :)
Yok ya denk gelmiştir :)Kasım doğımlu olan herkes istisnasız kız sanki yada benim çevrem ve duyduklarım mı öyle bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?