- 26 Mart 2019
- 47
- 29
- 8
- 30
ben bugün gidecem kontrole. kaygı daha fazla duyuyorum. diğer gruba gelsene.Aminnn inşallah 3 buçuk hafta sonra randevum var cinsiyeti de belli olacak heyecan dorukta siz ne durumdasınız
Adı ne diğer grubun canımben bugün gidecem kontrole. kaygı daha fazla duyuyorum. diğer gruba gelsene.
Nasılsın bende agrasifim biraz ama ağlama krizlerim daha fazla.ama bunun dışında hiç bir belirtim yok hamile değilmiyim acaba diyorumAgrasiflik var mı bende çok rahattım ne tiksinti ne miğde bulantısı ama her halta ağlıyordum gergindim baya :)
Çok şükür benim şuan pek karışanım yok gerginlik oluyor agrasiflik ama çok nadir yalnız hastayım dünden beri genzim ve burnum yanıyor başımda feciNasılsın bende agrasifim biraz ama ağlama krizlerim daha fazla.ama bunun dışında hiç bir belirtim yok hamile değilmiyim acaba diyorum
Gecmiş olsun limon felan tüket seninki hareketlenmeye basladımıÇok şükür benim şuan pek karışanım yok gerginlik oluyor agrasiflik ama çok nadir yalnız hastayım dünden beri genzim ve burnum yanıyor başımda fecibir hareketlenmeye başlasın o zaman görürsün:)
Yok canım daha çok erkenGecmiş olsun limon felan tüket seninki hareketlenmeye basladımı
10.haftaya girmişsiniz çünkü 9+6 da hafta biter, nacizane bilgiMerhaba kızlar ben 9 hafta 7 günlük hamileyim bel ağrılarım 2-3 hafta oncesine kadar hafifti ama şimdi kalkarken zorlanıyorum bazen de uzanmaya çalışırken sebebini doktora sormayı unuttum sizce sebebi ne ?
Merhaba 2li tarama olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?