2019 Kasim anneleri buraya:)

Nasılsın bende agrasifim biraz ama ağlama krizlerim daha fazla.ama bunun dışında hiç bir belirtim yok hamile değilmiyim acaba diyorum
Çok şükür benim şuan pek karışanım yok gerginlik oluyor agrasiflik ama çok nadir yalnız hastayım dünden beri genzim ve burnum yanıyor başımda feci bir hareketlenmeye başlasın o zaman görürsün:)

Gecmiş olsun limon felan tüket seninki hareketlenmeye basladımı

arkadaşlar öncelikle rabbim hepimizin bebislerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip eylesin, benim hamileligim biraz sıkıntılı geçiyor çok midem bulanıyor ve kokulardan çok şikayetçiyim dışarı bile çıkamıyorum her seyden tiksindigim icin 1 aydır 10ar raporlar aldım ama pazar raporum bitiyor ve ben hala kendimi iyi hissetmiyorum izmir’de heyet raporu veren bildiginiz hastane ve doktor var mi? bana yardım ederseniz çok sevinirim

Bugün ultrasona girdim 11+3 diye takip ediyordum ilk ultrasondan sonra verilen sat a göre 11+5 çıktı haftam

Merhaba kızlar ben 9 hafta 7 günlük hamileyim bel ağrılarım 2-3 hafta oncesine kadar hafifti ama şimdi kalkarken zorlanıyorum bazen de uzanmaya çalışırken sebebini doktora sormayı unuttum sizce sebebi ne ?

Merhaba kızlar ben 9 hafta 7 günlük hamileyim bel ağrılarım 2-3 hafta oncesine kadar hafifti ama şimdi kalkarken zorlanıyorum bazen de uzanmaya çalışırken sebebini doktora sormayı unuttum sizce sebebi ne ?
10.haftaya girmişsiniz çünkü 9+6 da hafta biter, nacizane bilgi belinizi çok zorlamayın dinlenince geçmeyen ağrıysa doktora gidiniz

Arkadaslar merhaba, ben suan ikinci kez kez hamileyim ve 9+3 olduk cok sukur. Aşırı şişkin hissediyorum hiç acıkmıyorum ama iştahım cok açık ve sanki karnım çıkmaya başladı gibi.
sizlerde durum nedir sizce bukadar erken karnın belirginleşmesi normalmi??
(kızımda 4. ayımda karnım çıkmıştı)

Arkadaşlar sağ veya sol kalçasında halk arasında ismi kengi diye geçen kramp gibi bıçak saplanması gibi şeyler yaşayan var mı ben oturduğum yerde ve yattığım yerde yön değiştirirken aklım çıkıyo çok batıyo

Adet söktürücü iğne kullandıktan ne kadar gecınce adet olunur bilen var mı

Ben d3 haftaya 12 olacağım perşembe günü hafta dönüyor hatta, çarşamba ikili test için kan vereceğim ama doktorum nifty testi de önerdi, ikili üçlü dörtlü hiç uğraşmayız dedi ama ücreti baya yüksek, merak eden olacaktır hemen söyleyeyim 2800 tl... gerekli mi değil mi karar veremedim, gönül yaptırmak istiyor ama bedeli de yüksek çok kararsızım

merhaba arkadaşlar ikinci kez anne olucam inşallah ense kalınlığı falan normal çıktı ama üçlü taramada 157/1 risk çıktı ne yazıkkı moralimiz çok bozuldu devlet hastanesinde hemen sıvı alalım falan dediler kabul etmedik özele gittik ulturosonlar detayla organlarını incelledi hiçbir sorun yok dedi ama testi yeniden yaptı ne olursa olsun güzel kızımı aldırmam ama yine de dua edin rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin inşallah

Merhaba kizlar.
12. Haaftamda 2li tarama testi oldum.
Cut off degerinin altinda.
3lu tarama kacinci hafta oluyor.
Ayriva decaviti kacinci haftada kullanmaya baslatti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…