2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar herkese selm.Bende umarım aranıza katlrm 2 bebeğimi 8,9 aydr istiyorum sat 17 şubat.2 gündr ovulasyon testım ıkısıde koyu aynı ton cıkıyor.Yarjn geblk testi yapacgm inşaallah hayrlysyla gelsn bebişler

Kizlar cuma aksami beta 67 idi bu aksam yaptirdim 123 cikti bu normal bi artis degil sanirim. Yorum yaparmisiniz.

olabiliyormış lekelenme benimde olmuştu doktor yerleşmeden kaynaklı olabilir dedi ve 5+6 da gittiğimde kan tahlilimde progestona bakıldı dış gebelikmi diye sen de bakıldımı?
Bakıldı canım ben bebeği de gördüm tek sıkıntı üstten bebeğin kalbi atmıyordu hiç bi şekilde alttan baktı öyle gördük ve duyduk ben 6+4’üm miğde bulantın başladımı senin benim bikaç gündür başladı ama dünden beri baya kötüyüm nasıl hafifletcem bilmiyorum yemekte yiyemiyorum

Kizlar cuma aksami beta 67 idi bu aksam yaptirdim 123 cikti bu normal bi artis degil sanirim. Yorum yaparmisiniz.
2 günde en az yüzde60 artış olması yeterli ve senin değerinde gayet güzel yükselmiş 2 katına çıkmış neredeyse saat farkıda vardır illa ki tam 2 katına çukmamasının sebebide odur moralini bozma bebişide üzme kendinide. Rabbim kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza

andean @meryl_streep merhaba, benimde sizinle aynı tarih görünüyor c bende cumartesiye ilk randevumu aldım.
Maşallah canım hayırlı olsun inşallah bebeğin. Son adet tarihine göre sizinle aynı olabilirim fakat ikiz annesi olma ihtimalimden dolayı belki de ekim annesi olacağım ☺

2 katına yakın artmış olması gerektigi gibi. Bence endişe etme. 2 gunde 1.66 kat artarsa saglıklı gebelik diyorlar. Hayırlısı insallah

Maşallah canım hayırlı olsun inşallah bebeğin. Son adet tarihine göre sizinle aynı olabilirim fakat ikiz annesi olma ihtimalimden dolayı belki de ekim annesi olacağım ☺
Maşallah ya ikiz olması çok güzel Sağlıkla gelsinler inş

Aynen baya arttı mide bılantılarım

Kızıma hamileyken çok midem bulanıyodu benimde, doktorum yatmadan önce baş ucuma tuzlu kraker koymamı ve sabah bir iki tane yiyip yataktan öyle kalkmamı söylemişti, bi dene istersen. Bende henüz mide bulantısı başlamadı ama 6-7.haftadan sonra başlıyor genelde sanırım daha erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…