Hiç korkma canım bol bol dua et,allah'ım hepimizin mucizelerini korusunDaha ayarlamadım devlete gittim bir kere geçen gün şimdi özelde iyi bir doktor ayarlicam
Amin canımHiç korkma canım bol bol dua et,allah'ım hepimizin mucizelerini korusun
olabiliyormış lekelenme benimde olmuştu doktor yerleşmeden kaynaklı olabilir dedi ve 5+6 da gittiğimde kan tahlilimde progestona bakıldı dış gebelikmi diye sen de bakıldımı?Kızlar lekelenmesi olan var mı
Merhaba:)Gozunuz aydin..Hayirli olsun..Ben cuma gunu keseyi gordum.2 hafta sonra da bebegi gormek icin cagirdi.andean @meryl_streep merhaba, benimde sizinle aynı tarih görünüyor c bende cumartesiye ilk randevumu aldım.
Teşekkürler. Amin hepimizin inş. Bende gitmişken görünsün bişey görmezlerse moral bozucu oluyor diye tuttum kendimi :) cumartesiyi iple çekiyorumMerhaba:)Gozunuz aydin..Hayirli olsun..Ben cuma gunu keseyi gordum.2 hafta sonra da bebegi gormek icin cagirdi.
Bakıldı canım ben bebeği de gördüm tek sıkıntı üstten bebeğin kalbi atmıyordu hiç bi şekilde alttan baktı öyle gördük ve duyduk ben 6+4’üm miğde bulantın başladımı senin benim bikaç gündür başladı ama dünden beri baya kötüyüm nasıl hafifletcem bilmiyorum yemekte yiyemiyorumolabiliyormış lekelenme benimde olmuştu doktor yerleşmeden kaynaklı olabilir dedi ve 5+6 da gittiğimde kan tahlilimde progestona bakıldı dış gebelikmi diye sen de bakıldımı?
Kızlar lekelenmesi olan var mı
2 günde en az yüzde60 artış olması yeterli ve senin değerinde gayet güzel yükselmiş 2 katına çıkmış neredeyse saat farkıda vardır illa ki tam 2 katına çukmamasının sebebide odur moralini bozma bebişide üzme kendinide. Rabbim kucağına almayı nasip etsinKizlar cuma aksami beta 67 idi bu aksam yaptirdim 123 cikti bu normal bi artis degil sanirim. Yorum yaparmisiniz.
Canım iki katına çıkıyorsa 48 saatte sağlıklı gebeliktirKizlar cuma aksami beta 67 idi bu aksam yaptirdim 123 cikti bu normal bi artis degil sanirim. Yorum yaparmisiniz.
Maşallah canım hayırlı olsun inşallah bebeğin. Son adet tarihine göre sizinle aynı olabilirim fakat ikiz annesi olma ihtimalimden dolayı belki de ekim annesi olacağım ☺andean @meryl_streep merhaba, benimde sizinle aynı tarih görünüyor c bende cumartesiye ilk randevumu aldım.
2 katına yakın artmış olması gerektigi gibi. Bence endişe etme. 2 gunde 1.66 kat artarsa saglıklı gebelik diyorlar. Hayırlısı insallahKizlar cuma aksami beta 67 idi bu aksam yaptirdim 123 cikti bu normal bi artis degil sanirim. Yorum yaparmisiniz.
Bence gayet normal canım,2 gunde bir 2ye katlanması gerekiyor zaten.seninkide tamda öyle,endişe etme canmKizlar cuma aksami beta 67 idi bu aksam yaptirdim 123 cikti bu normal bi artis degil sanirim. Yorum yaparmisiniz.
Maşallah ya ikiz olması çok güzelMaşallah canım hayırlı olsun inşallah bebeğin. Son adet tarihine göre sizinle aynı olabilirim fakat ikiz annesi olma ihtimalimden dolayı belki de ekim annesi olacağım ☺
Aynen baya arttı mide bılantılarımBakıldı canım ben bebeği de gördüm tek sıkıntı üstten bebeğin kalbi atmıyordu hiç bi şekilde alttan baktı öyle gördük ve duyduk ben 6+4’üm miğde bulantın başladımı senin benim bikaç gündür başladı ama dünden beri baya kötüyüm nasıl hafifletcem bilmiyorum yemekte yiyemiyorum
Kızıma hamileyken çok midem bulanıyodu benimde, doktorum yatmadan önce baş ucuma tuzlu kraker koymamı ve sabah bir iki tane yiyip yataktan öyle kalkmamı söylemişti, bi dene istersen. Bende henüz mide bulantısı başlamadı ama 6-7.haftadan sonra başlıyor genelde sanırım daha erkenBakıldı canım ben bebeği de gördüm tek sıkıntı üstten bebeğin kalbi atmıyordu hiç bi şekilde alttan baktı öyle gördük ve duyduk ben 6+4’üm miğde bulantın başladımı senin benim bikaç gündür başladı ama dünden beri baya kötüyüm nasıl hafifletcem bilmiyorum yemekte yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?