2019 Kasim anneleri buraya:)

Selam kızlar benimde ilk hamileliğim midem hic bulanmiyor çok sükür cuma gunu kontrole gittigimde daha küçük kalp atişlarini haftaya geldiginde duyariz dedi birde cmv testinde igG 179.0 pozitif ,cmv igM 1.71 pozitif çıktı tekrar kan verdim bakalim haftaya ne cikacak bazen yalanci pozitif olabiliyormuş siz yaptirdiniz mi cmv testi?

O ne testi oluyor tam olarak

Daha kalp atışını duymadık cnm sadece 2 tane kese görüldü. Hayırlısı ile sağlıkla gelsinler ☺
Ben daha kese görmeye de gitmedim sabrediyorum cumartesiye Hayırlısıyla duyarız hemen inş. Kalp atışı için ne zamana çağırdı seni

Kizlar cuma aksami beta 67 idi bu aksam yaptirdim 123 cikti bu normal bi artis degil sanirim. Yorum yaparmisiniz.
Canım hiç takılma betahcg değerlerine. 5 yaşındaki kızım var ona hamileyken 2 günde 4 kat artıyordu acaba ikiz mi dedik ona rağmen doktor bir kese var o da çok küçük dedi biz ama yüksek değerler neden kese küçük filan diye düşündük. Şimdi de iki tane kese olmasına rağmen benim değerler 2 ye katlamadı. Cuma günü 879 olan değerim pazar günü 1758 salı günü 3516 çarşamba ise 5274 civarı çıkması gerekirken 4027 anca olmuştu üstelik hiç ikiz gibi de değerler artmamış. Doktor 2 tane kese var deyince ama değerler 2 katı artmamış dedim. Sen takılma değerlere onlar bi anlık değer dedi. O zaman anladım ki beta hcg değerinin çok olması az olması değil, somut bir netice olması önemli. Biraz daha bekle bakalım önce kese görünsün cnm

Merhaba kızlar bende burda yerimi alayim hayırlısıyla inşallah sağ salim kavuşuruz yavrulara

Bu çarşamba ya da perşembe için çağırdı. Perşembe gideceğim 6+0 iken. İlk çocuğumda 6+2de duymuştuk kalp atışını
Ahh işte bende ondan böyle ileri erteledim hep kalp atışını da duyarız belki diye. İnş duyarız. Benim bi kaç ay önce bir düşüğüm oldu da yüreğim ağzımda geziyorum. 3 yaşında bir kızım var çok şükür vaktim onunla geçiyor geçmişi okudum da seninde kızın varmış Allah bağışlasın

Amin cnm çok sağol cümlemizin evladıyla birlikte bağışlasın. Benim kız 5 yaşında artık 2. Çocuk zamanı geldi diye düşünüyordum ama 3. Nün de nasibi varmış o değil de acaba tek çocukta mı kalsam 2. Zor olur diye düşünürken hadi bu dünyada tek başına olmasın kardeşi olsun dedim. Artık 3 çocuk annesi olmaya hazırlıyorum kendimi

Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin ☺
Teşekkür ederim canm sizinde hayırlı olsun benim.sorunumbulantı çok var iki gündür biraz azaldı gibi ama gün içinde artıyor ne yesem geçirmedi bazı günler çıkarıyorum en son yediğim ve çıkarırım şeyleri bida yiyemiyorum

Tam olarak kaçıncı haftada başladı bulantın? Ben ilk hamileliğimde 2 defa acilde serum yedim. Bulantı nedir çok iyi bilirim 18. Haftama kadar çektim. Şimdi de ikizlerle nasıl olurum onu düşünüyorum çünkü henüz bulantım başlamadı

Bende hep kızıma kardeş olsun diye istiyorum. 3.ye cesaret edemem heralde ama ikiz olsa da çok sevinirdim Belki iki sene biraz zorlanırsın ama sonrası çook güzel olur hele ki büyüdüklerinde 3 evlat misss

Bulantin 6.haftabin sonunda çok belirginleşti bi anda geldi hatta hiç belirtim yok diyodum 7.hafta ve bu 8.hafta çok fazlalaştı doktor hap yazdi ama kaynanam zararlı dedi icemedim

Bulantin 6.haftabin sonunda çok belirginleşti bi anda geldi hatta hiç belirtim yok diyodum 7.hafta ve bu 8.hafta çok fazlalaştı doktor hap yazdi ama kaynanam zararlı dedi icemedim
Ben kızıma hamileyken çalışıyordum ve bi ara o kadar kusuyodum ki midemde bişey durmuyodu. Bulantı hapı bende bi süre kullandım, kullanmasaydım bi kaç kere serum verirlerdi heralde. Doktoruna durumunu anlat o açıklama yapsın içini rahatlat ona göre kullanırsın bence

Bende hep kızıma kardeş olsun diye istiyorum. 3.ye cesaret edemem heralde ama ikiz olsa da çok sevinirdim Belki iki sene biraz zorlanırsın ama sonrası çook güzel olur hele ki büyüdüklerinde 3 evlat misss
Ay inşallah cnm. Ben ikizlerin direkt 5 yaşına geldiklerini hayal ediyorum o zaman rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…