En iyisi öyle yapayım şimdilik beklemedeyim elimde poşetle geziyorumBen kızıma hamileyken çalışıyordum ve bi ara o kadar kusuyodum ki midemde bişey durmuyodu. Bulantı hapı bende bi süre kullandım, kullanmasaydım bi kaç kere serum verirlerdi heralde. Doktoruna durumunu anlat o açıklama yapsın içini rahatlat ona göre kullanırsın bence
Inşallah başlamaz canım perişan ediyor insanı ben 2 sene sonra ancak tedaviyle hamile.kalabildimGeçmiş olsun ben de tahmin ediyorum haftaya benim bulantılar da başlar herhalde
Çok iyi anlıyorum o hali. Kızımda ilk kontrole gittiğimde dedim bende hiçbi belirti yok gayet iyiyim. Doktor bunu söylemek için erken dedi. 6.hafta mı 7 mi neydi bi sabah öğüre öğüre kalktım ve baya uzun sürdü midem bulantım 5.aya yaklaşıyodum yani kesildiğinde. Kesilmesi de başlaması gibi oldu bi sanah midem bulanmadı daha da bulanmadı hiç. Umarım kısa sürer bulantın bakalım bizim ne zaman başlayacak :)En iyisi öyle yapayım şimdilik beklemedeyim elimde poşetle geziyorum
2 günde en az yüzde60 artış olması yeterli ve senin değerinde gayet güzel yükselmiş 2 katına çıkmış neredeyse saat farkıda vardır illa ki tam 2 katına çukmamasının sebebide odur moralini bozma bebişide üzme kendinide. Rabbim kucağına almayı nasip etsinDarısı başımıza
Canım iki katına çıkıyorsa 48 saatte sağlıklı gebeliktir
Insallah tesekkurler. Bana sanki adetin2 gun gevti diye 500 lerde olmasi lazim gibi geliyoBence gayet normal canım,2 gunde bir 2ye katlanması gerekiyor zaten.seninkide tamda öyle,endişe etme canm
Canım hiç takılma betahcg değerlerine. 5 yaşındaki kızım var ona hamileyken 2 günde 4 kat artıyordu acaba ikiz mi dedik ona rağmen doktor bir kese var o da çok küçük dedi biz ama yüksek değerler neden kese küçük filan diye düşündük. Şimdi de iki tane kese olmasına rağmen benim değerler 2 ye katlamadı. Cuma günü 879 olan değerim pazar günü 1758 salı günü 3516 çarşamba ise 5274 civarı çıkması gerekirken 4027 anca olmuştu üstelik hiç ikiz gibi de değerler artmamış. Doktor 2 tane kese var deyince ama değerler 2 katı artmamış dedim. Sen takılma değerlere onlar bi anlık değer dedi. O zaman anladım ki beta hcg değerinin çok olması az olması değil, somut bir netice olması önemli. Biraz daha bekle bakalım önce kese görünsün cnm
Diş durumun nasıl ben baya yatağa düştümya nezle Biryandan Boğaz şişmesi diş iltihabı miğde bulantısı bitik durumdayımAynen baya arttı mide bılantılarım
Benim adetten 1 hafta sonra 136 idiMerhaba Arkadaşlar. benımde 22 kasım görünüyor normalde dün adet olmam lazımdı akşamına dayanamadık kan baktırdım 67 çıktı sonuç ancak az önce selpağa biraz çok açık renk geldi çok korktum. hemen doktora sordum hastanede çalıştıgım için. beklemeden bişey diyemeyiz pazar ve salı kan testi yaptır artıyormu bakalım dedi. sizin kan değeriniz adet gününzde kaçtı acaba düşükmü. korkuma progestan aldım içtim.
Çok geçmiş olsun canım yaa. Ben de bu gece baş ağrısından duramadım. Zaten kronik kas ağrım var. Çok zorDiş durumun nasıl ben baya yatağa düştümya nezle Biryandan Boğaz şişmesi diş iltihabı miğde bulantısı bitik durumdayım
Alakası yok geç döllenme olmuş olabilirInsallah tesekkurler. Bana sanki adetin2 gun gevti diye 500 lerde olmasi lazim gibi geliyo
Bak güçsüz kalana kadar bekleme ben hem bulantı ilacı alıyorum hem serum yaktırıyorum ona ragmen kusuyorum. İyice güçten düşmeden git taktır em azından vücudun toparlarEn iyisi öyle yapayım şimdilik beklemedeyim elimde poşetle geziyorum
Valla şimdiden kocama benden daha çocuk isteme dedim :))) eskiler nasıl yapmış bu kadar çocuğu Helal olsun gerçekten zorÇok geçmiş olsun canım yaa. Ben de bu gece baş ağrısından duramadım. Zaten kronik kas ağrım var. Çok zor
Günaydın hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHerkese kolay gelsin günaydınnnn
Alakası yok geç döllenme olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?