2019 Kasim anneleri buraya:)

En iyisi öyle yapayım şimdilik beklemedeyim elimde poşetle geziyorum

Çok iyi anlıyorum o hali. Kızımda ilk kontrole gittiğimde dedim bende hiçbi belirti yok gayet iyiyim. Doktor bunu söylemek için erken dedi. 6.hafta mı 7 mi neydi bi sabah öğüre öğüre kalktım ve baya uzun sürdü midem bulantım 5.aya yaklaşıyodum yani kesildiğinde. Kesilmesi de başlaması gibi oldu bi sanah midem bulanmadı daha da bulanmadı hiç. Umarım kısa sürer bulantın bakalım bizim ne zaman başlayacak :)

Kızlar sanırım beninkide kasıma gelecek 1subatta adet olmustumdün test yaptıö şok oldum degerimde 10000 çıktı kaç haftalık oluyor salıgünü gidicem inşallah doktora

Ilk.teste gore 2 saat gec bile.yaptim sanki.dusuk gibi geliyor bana

Bence gayet normal canım,2 gunde bir 2ye katlanması gerekiyor zaten.seninkide tamda öyle,endişe etme canm
Insallah tesekkurler. Bana sanki adetin2 gun gevti diye 500 lerde olmasi lazim gibi geliyo

Insallah ya kacinci haftada gorecektik keseyi ay bide bu.benim ikinci ama panikten heyecandan ilk gibiyim

Tesekkur ederim kizlar biraz rahatlattiniz beni bide sali aksami yapicam carsamba doktora goturucen

Benim adetten 1 hafta sonra 136 idi

Bak güçsüz kalana kadar bekleme ben hem bulantı ilacı alıyorum hem serum yaktırıyorum ona ragmen kusuyorum. İyice güçten düşmeden git taktır em azından vücudun toparlar

Selam kızlar benimde çok yeni 4 hafta + 6 günlük Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin benim 2 sene önce oğlum karnımda öldü zor günlerdi biraz stresliyğm açıkçası rabbim en doğrusunu nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…