2019 Kasim anneleri buraya:)

Saglicakla kavus insallah canim.

Kızlar ultrason görüntüsünde D 45 mm yazıyor bu ne demek bilen var mı

Günaydın kızlar cuamrtesi bi şokla hamile oldugumu ögrendim son adet tarihim 1 şubat kalp atışını ne zmaan duyarız cumarteai hcg 10000 di

Yarın inşallah keseyi görmeye gidicez inşallah sorun çıkmaz kalp atısını duyunca rahat lıcam alttan bakmasını istemem aslında
Ben bilmediğim bir doktora gittim 7 haftalık sanıp kalp atışı yok deyip korkuttu beni mecburen müsade ettim ama bence Perşembe Cuma filan git benim gibi bir sorunla karşılaşma

Hcg 10000 cıktı cumartesi yarını zor bekliyorım keseyi göreyim en azından

Hcg 10000 cıktı cumartesi yarını zor bekliyorım keseyi göreyim en azından
Canım ben bebeği gördüm de senin için diyorum kalp atışı yok haftaya gel derse 1 hafta beklemek zorunda kalırsın bu sefer ihtimal dahilinde sonuç olarak

Bu hafta keseyi göreyim haftaya kalp atılına giderim gel derse cünkü 1 hafta daha duramam hcg yüksek cıktı çok merak tayım

Ben bilmediğim bir doktora gittim 7 haftalık sanıp kalp atışı yok deyip korkuttu beni mecburen müsade ettim ama bence Perşembe Cuma filan git benim gibi bir sorunla karşılaşma
İlk önce son adet tarihini sormadı mı doktor? 3 farklı doktora göründüm üçünün de ilk sorduğu soru son adet tarihim oldu.

Tesekkur ederim kizlar biraz rahatlattiniz beni bide sali aksami yapicam carsamba doktora goturucen
Gayet güzel değerlerin bozma hiç moralini bence hamilesin keyfini çıkar bebişi düşün. Çarşamba doktorada gidecekmişin güzel haberleri alırsın inşallah

Merhaba Kızlar. Benim son adet tarihim 13 şubat. 4 + 5 deyiz. 13 mart, 15 mart ve 17 martta kan testi yaptık. sırayla
89 - 303 - 724 çıktı. şükür sonuçlarım gayet iyi.
Bir düşüğüm vardı. Ondan dolayı biraz tedirginim. sancım da çok oluyor.
Kese görünümü ve kalp atışı ne zaman oluyor. ilkinin kalbi atmadı malesef.
cuma günü gideceğim doktora kese görünür mü. sonrasında ne zaman kalp atımı olur

Kesenin gözükmesi beta değeriyle alakalı canım. Beta 1500 olduğunda vajinal ultrsonla 5000 ini geçtiğinden karnından gözüküyor. Kalp atışı genelde 6. Hafta duyuluyor ama 8. Haftaya kadar vaktin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…