2019 Kasim anneleri buraya:)

Kesenin gözükmesi beta değeriyle alakalı canım. Beta 1500 olduğunda vajinal ultrsonla 5000 ini geçtiğinden karnından gözüküyor. Kalp atışı genelde 6. Hafta duyuluyor ama 8. Haftaya kadar vaktin var ☺
Hadi inşallah :) sende hamile misin

Kızlaar değerim 8320.6 olmuş 5+5teyim bakar mı bugün ultrasonda akşam gideceğim sakinlesin hastane diye

Selam kizlar bende hamileligimi 4 günlük adet gecikmesiyle ögrendim ilk kontrolde hersey yolundaydi keseyi gördük ikincidede icinde birsey vardi kesenin.daha sonra ki randevum carsambaydi iki hafta önceki. Pazar cok az böyle lekelenme seklinde akintim olmustu ama o kadar acik sadece hafif bi renk var kahverengi kafaya takmadim pazartesi sabah pembe akinti gelince hemen doktora gittim. Böyle yapiskan degil ama sanki su geliyor gibi ama pembe. O gün bebegi gördük yerinde dedi doktor kalp atisinida gördük. Lekelenmem kesilmedi sanki kurulmus gibi hergün saat 3-5 arasi geliyor bikac damla pembe sonra kahverengi lekeye dönüp aksama kadar geciyordu. Icim rahat etmedi cuma yine gittim yine gördük bebegi iyiydi. Doktor yatmadan önce bitane vajinal progestan yazdi. Onu kullaniyorum ama lekelenme hala devam ediyor . Cok üzgünüm. Napicam bilmiyorum

Hepimize hayırlı olsun inşallah sağlıkla bu süreci atlatıp kavuşmak nasip olsun
Bende 11 Mart'ta yaptığım test ile öğrendim hamile olduğumu
Son adet tarihim 7 şubattı
Adet günüm geçtikten 3 gün sonra kan verdim betahcg 183 çıktı (12 Mart ) sağlık ocağı Dr hamilelik için folik asit verdi kendi değerlerimizi düşük olduğu içinde demir hapı d vitamini ve b 12 iğnesi verdi
14 Mart'ta özel de jinekoloğa gittik bizden kan istedi değer 500 küsur olmuş dedi
Bu hafta tekrar kan vereceğim değer nasıl diye
İlk hamileliğim Dr değer 1500 olduktan sonra ultrason ile bakabiliriz dedi
Bende de sık idrara çıkma , fazlasıyla gelen akıntı var. Bir de benim kasıklarımın sol tarafında adet ağrısı sancısı gibi bir sancı var
Sizlerde de oldu mu

Merhaba bende cumartesi öğrendim hamile oldugumu Lekelenmelerim vardı ki normalde hiç olmaz adetime 9 gün kala evde test yaptım ve 2 çizgide çok net çıktı normalde çıkmaz dedim bu kadar erken ama nasıl oldu bilmiyorum adetinin peşine hamile kaldım sanirim hemen doktora gittim beta hcg 286 cıktı protestan yazdi fitil akşamları bode pruluton depot igne yazdi dusuk onleyici ama igne piyasada yok bulamıyorum akşam lekem biraz çoğaldı bisey olmaz inşallah bugünde sağlık ocağına beta yaptırdım yarın cikicak

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) sen ileridesin. kalp atımını duymuşsundur
Kalp atışını 8. Haftadan önce sesli olarak dinlemek zararlı canım. Ben yurtdışımda yaşıyorum burda dinletmiyorlar. Sadece kalp atışını nabız şeklinde inceledi doktor bir sorun yok dedi. Teşekkürler

Günaydın kızlar cuamrtesi bi şokla hamile oldugumu ögrendim son adet tarihim 1 şubat kalp atışını ne zmaan duyarız cumarteai hcg 10000 di
Hayırlı olsun benim de 4 şubat, 26 sında gidicem kalp atışı için dr öyle söyledi. Bu ctsi keseyi gördük.

Ben 5+5 te keseyi gordum. Sat 4 şubat. 8 mart bcgh 92, 11 mart 535, 13 mart 1790 ben 16 martta keseyi gördüm. 26 sında kalp atışı için gidicem.

Insallah saglicakla kavusursun bebegine.

canım aynıyız bende bugün 4+5 im. keseyi gördün mü sen
Yok canım dr gittiğimde 3 haftalıktım o yüzden göremedik ama sağlıklı yerleşiyo dedi 25 ne randevu verdi hem kese hem kalp atışını duyarız inşallah senin radevun ne zaman

Hayırlı olsun benim de 4 şubat, 26 sında gidicem kalp atışı için dr öyle söyledi. Bu ctsi keseyi gördük.
Ay canım teşekkür ederim seninde bebegin hayırlı olsun ben cumartesi o degeri görünce şok oldum yarın doktora gidecegim acaba kalp atısıda olurmu meraktan catlıcam keseyi bile daha görmedim ki

Bu dogrumu acaba son adet tarıhimi girdim yarın ilkkez doktora gidicem kalp atısı vvarmı bunda atıyor ayy iyce meraklandım kızlar cuamrtesi hcg 10000 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…