- 7 Ocak 2019
- 300
- 268
- 18
Hadi inşallah :) sende hamile misinKesenin gözükmesi beta değeriyle alakalı canım. Beta 1500 olduğunda vajinal ultrsonla 5000 ini geçtiğinden karnından gözüküyor. Kalp atışı genelde 6. Hafta duyuluyor ama 8. Haftaya kadar vaktin var ☺
Evet :) 8 haftalık şuanHadi inşallah :) sende hamile misin
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) sen ileridesin. kalp atımını duymuşsundurEvet :) 8 haftalık şuan ☺☺
canım aynıyız bende bugün 4+5 im. keseyi gördün mü senYok canım daha duymadım 4+3 benimde 25nde randevum var doktorum duyarız dedi ama bilmiyorum
Limonlu su beni daha da kötü hale getirdiLimonlu su yap iyi gelir
Hayır almadım 3 doktordan bir tanesi bakti zaten diğerleri erken daha belli olmaz deyip bakmadı. O bakan da 2 tane keseyi görmesine rağmen hiç görüntü vermediSen ultrason görüntüsü aldın mı
Kalp atışını 8. Haftadan önce sesli olarak dinlemek zararlı canım. Ben yurtdışımda yaşıyorum burda dinletmiyorlar. Sadece kalp atışını nabız şeklinde inceledi doktor bir sorun yok dedi. TeşekkürlerRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) sen ileridesin. kalp atımını duymuşsundur
Hayırlı olsunGünaydın kızlar cuamrtesi bi şokla hamile oldugumu ögrendim son adet tarihim 1 şubat kalp atışını ne zmaan duyarız cumarteai hcg 10000 di
Ben 5+5 te keseyi gordum. Sat 4 şubat. 8 mart bcgh 92, 11 mart 535, 13 mart 1790 ben 16 martta keseyi gördüm. 26 sında kalp atışı için gidicem.Merhaba Kızlar. Benim son adet tarihim 13 şubat. 4 + 5 deyiz. 13 mart, 15 mart ve 17 martta kan testi yaptık. sırayla
89 - 303 - 724 çıktı. şükür sonuçlarım gayet iyi.
Bir düşüğüm vardı. Ondan dolayı biraz tedirginim. sancım da çok oluyor.
Kese görünümü ve kalp atışı ne zaman oluyor. ilkinin kalbi atmadı malesef.
cuma günü gideceğim doktora kese görünür mü. sonrasında ne zaman kalp atımı olur
Suan hersey yolundami kesiyo gordunmu. Korktunmu sende.ben gibiCanım benim adetim bir hafta geçtiğinde 127 çıkmıştı
Gayet güzel değerlerin bozma hiç moralini bence hamilesin keyfini çıkar bebişi düşün. Çarşamba doktorada gidecekmişin güzel haberleri alırsın inşallah
Selam kizlar bende hamileligimi 4 günlük adet gecikmesiyle ögrendim ilk kontrolde hersey yolundaydi keseyi gördük ikincidede icinde birsey vardi kesenin.daha sonra ki randevum carsambaydi iki hafta önceki. Pazar cok az böyle lekelenme seklinde akintim olmustu ama o kadar acik sadece hafif bi renk var kahverengi kafaya takmadim pazartesi sabah pembe akinti gelince hemen doktora gittim. Böyle yapiskan degil ama sanki su geliyor gibi ama pembe. O gün bebegi gördük yerinde dedi doktor kalp atisinida gördük. Lekelenmem kesilmedi sanki kurulmus gibi hergün saat 3-5 arasi geliyor bikac damla pembe sonra kahverengi lekeye dönüp aksama kadar geciyordu. Icim rahat etmedi cuma yine gittim yine gördük bebegi iyiydi. Doktor yatmadan önce bitane vajinal progestan yazdi. Onu kullaniyorum ama lekelenme hala devam ediyor . Cok üzgünüm. Napicam bilmiyorum
Yok canım dr gittiğimde 3 haftalıktım o yüzden göremedik ama sağlıklı yerleşiyo dedi 25 ne randevu verdi hem kese hem kalp atışını duyarız inşallah senin radevun ne zamancanım aynıyız bende bugün 4+5 im. keseyi gördün mü sen
Ay canım teşekkür ederim seninde bebegin hayırlı olsun ben cumartesi o degeri görünce şok oldum yarın doktora gidecegim acaba kalp atısıda olurmu meraktan catlıcam keseyi bile daha görmedim kiHayırlı olsunbenim de 4 şubat, 26 sında gidicem kalp atışı için dr öyle söyledi. Bu ctsi keseyi gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?