Bence bu uygulama 1 hafta onsen gidiyor bugun bebeğim 4.30 mm ama bu uygulamaya gore 9mm olmasi lazim o da imkansız cnku ınt hep 2 5 mm arası değişir yazıyor. Bu uygulamanın 5.haftasında ise 5 mm yazıyor bebeğin boyuna bence boy konusunda yanlış. Ben bugün duydum kalp atışını karından. Zaten 10.000 beta olunca duyulması gerekiyor dedi doktorum benim 21.000 olmustu
bana da bir doktor 25 de gel dedi :) ama onunla devam etmeyeceğim cuma gel dedi devam etmek istediğim doktorYok canım dr gittiğimde 3 haftalıktım o yüzden göremedik ama sağlıklı yerleşiyo dedi 25 ne randevu verdi hem kese hem kalp atışını duyarız inşallah senin radevun ne zaman
Doktor öylemi dedi işte benim hcg cumartesi günü 10.000 cıktı daha yarın gidicem doktora kalp atısı duyulurmu kiBence bu uygulama 1 hafta onsen gidiyor bugun bebeğim 4.30 mm ama bu uygulamaya gore 9mm olmasi lazim o da imkansız cnku ınt hep 2 5 mm arası değişir yazıyor. Bu uygulamanın 5.haftasında ise 5 mm yazıyor bebeğin boyuna bence boy konusunda yanlış. Ben bugün duydum kalp atışını karından. Zaten 10.000 beta olunca duyulması gerekiyor dedi doktorum benim 21.000 olmustu
Evet öyle dedi canim ne kadar oldunuz ? Biz 6+2 olduk karından zor duyduk bir hafta sonra daha net duyarız dedi. Bbm de c.tesi 21 bindi.Doktor öylemi dedi işte benim hcg cumartesi günü 10.000 cıktı daha yarın gidicem doktora kalp atısı duyulurmu ki
Canım programa göre 6+3 zaten hcg 2 günde 2 ye katlıyorsa benim cumarteai 10 bindi bugun 20.bin olması lazım yarın inşallah kalbi atarda rahatlarım inşallahEvet öyle dedi canim ne kadar oldunuz ? Biz 6+2 olduk karından zor duyduk bir hafta sonra daha net duyarız dedi. Bbm de c.tesi 21 bindi.
Son adet tarihiniz ne sizin benimki 1 subattıEvet öyle dedi canim ne kadar oldunuz ? Biz 6+2 olduk karından zor duyduk bir hafta sonra daha net duyarız dedi. Bbm de c.tesi 21 bindi.
Yaaa bnm de 2 şubat :) duymazsan endişelenme cnku daha erken bn de çok net duymadımSon adet tarihiniz ne sizin benimki 1 subattı
Üsttenmi baktı canımYaaa bnm de 2 şubat :) duymazsan endişelenme cnku daha erken bn de çok net duymadım
Gözün aydın hayırlı olsun ❤merhaba güzel kasım anneleri :) sat 13 şubat ile Allahın izniyle aranızdayım. muhtemel doğum tarihimiz 20 kasım gözüküyor. yaş 29 ve ilk hamileliğim.
cumartesi günü beşinci gecikme gününde yaptığım testle öğrendim. bu akşam da kan testi vermeyi planlıyorum. inşallah hepimizin süreci mutlu sonlanır.
Gerçi bende istedim öyle verdiHayır almadım 3 doktordan bir tanesi bakti zaten diğerleri erken daha belli olmaz deyip bakmadı. O bakan da 2 tane keseyi görmesine rağmen hiç görüntü vermedi
hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah sat aynı :)merhaba güzel kasım anneleri :) sat 13 şubat ile Allahın izniyle aranızdayım. muhtemel doğum tarihimiz 20 kasım gözüküyor. yaş 29 ve ilk hamileliğim.
cumartesi günü beşinci gecikme gününde yaptığım testle öğrendim. bu akşam da kan testi vermeyi planlıyorum. inşallah hepimizin süreci mutlu sonlanır.
Benimde son regl tarihim 28 ocak,gecen pazartesi betahcg 40000 di cok net duyduk kalp atışını.insllah seninki de duyulur artık merak etme canım,o sesi duyunca rahatlıyor insanHcg 10000 cıktı cumartesi yarını zor bekliyorım keseyi göreyim en azından
Ayy inşallah canım ya yarın olsaydı cok merak ettim ben yaBenimde son regl tarihim 28 ocak,gecen pazartesi betahcg 40000 di cok net duyduk kalp atışını.insllah seninki de duyulur artık merak etme canım,o sesi duyunca rahatlıyor insan
Ben gittigimdede tam 6+2 idi karından duyuldu ama degidin gibi doktor 15 gün sonra gel güm güm duyulur artık dedi ❤ boyuda 5.5 mm di daha zatenEvet öyle dedi canim ne kadar oldunuz ? Biz 6+2 olduk karından zor duyduk bir hafta sonra daha net duyarız dedi. Bbm de c.tesi 21 bindi.
Benimde 5+5 keseyi gördü bugün 2 hafta sonra gel bebeğe bakalım dediBen gittigimdede tam 6+2 idi karından duyuldu ama degidin gibi doktor 15 gün sonra gel güm güm duyulur artık dedi ❤ boyuda 5.5 mm di daha zaten
Hayırlısı ile onu da duyarsın inşallah. kaç haftalıkKızlar keseyi gördük çok şükür. İnşallah darısı kalp atışına.
Bana doktorum ilk 21 nde gel demişti daha sonra kan tahlili yaptırdı 25nde gel dedi kan değerine göre sanırım çağırıyorlarbana da bir doktor 25 de gel dedi :) ama onunla devam etmeyeceğim cuma gel dedi devam etmek istediğim doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?