2019 Kasim anneleri buraya:)

Sata gore 6+2 ultrasona gore 6+1 olduk bugün. Çarşamba keseyi görmüştük bugün beybisi ve az da olsa kalp atışını duyduk. Haftaya daha net duyarız dedi doktorum. Insallah bir sorun olmazsa kasım annesi olacağım

Bence bu uygulama 1 hafta onsen gidiyor bugun bebeğim 4.30 mm ama bu uygulamaya gore 9mm olmasi lazim o da imkansız cnku ınt hep 2 5 mm arası değişir yazıyor. Bu uygulamanın 5.haftasında ise 5 mm yazıyor bebeğin boyuna bence boy konusunda yanlış. Ben bugün duydum kalp atışını karından. Zaten 10.000 beta olunca duyulması gerekiyor dedi doktorum benim 21.000 olmustu

Yok canım dr gittiğimde 3 haftalıktım o yüzden göremedik ama sağlıklı yerleşiyo dedi 25 ne randevu verdi hem kese hem kalp atışını duyarız inşallah senin radevun ne zaman
bana da bir doktor 25 de gel dedi :) ama onunla devam etmeyeceğim cuma gel dedi devam etmek istediğim doktor

Doktor öylemi dedi işte benim hcg cumartesi günü 10.000 cıktı daha yarın gidicem doktora kalp atısı duyulurmu ki

Doktor öylemi dedi işte benim hcg cumartesi günü 10.000 cıktı daha yarın gidicem doktora kalp atısı duyulurmu ki
Evet öyle dedi canim ne kadar oldunuz ? Biz 6+2 olduk karından zor duyduk bir hafta sonra daha net duyarız dedi. Bbm de c.tesi 21 bindi.

Evet öyle dedi canim ne kadar oldunuz ? Biz 6+2 olduk karından zor duyduk bir hafta sonra daha net duyarız dedi. Bbm de c.tesi 21 bindi.
Canım programa göre 6+3 zaten hcg 2 günde 2 ye katlıyorsa benim cumarteai 10 bindi bugun 20.bin olması lazım yarın inşallah kalbi atarda rahatlarım inşallah

merhaba güzel kasım anneleri :) sat 13 şubat ile Allahın izniyle aranızdayım. muhtemel doğum tarihimiz 20 kasım gözüküyor. yaş 29 ve ilk hamileliğim.
cumartesi günü beşinci gecikme gününde yaptığım testle öğrendim. bu akşam da kan testi vermeyi planlıyorum. inşallah hepimizin süreci mutlu sonlanır.

Gözün aydın hayırlı olsun ❤

hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah sat aynı :)

Ben gittigimdede tam 6+2 idi karından duyuldu ama degidin gibi doktor 15 gün sonra gel güm güm duyulur artık dedi ❤ boyuda 5.5 mm di daha zaten

bana da bir doktor 25 de gel dedi :) ama onunla devam etmeyeceğim cuma gel dedi devam etmek istediğim doktor
Bana doktorum ilk 21 nde gel demişti daha sonra kan tahlili yaptırdı 25nde gel dedi kan değerine göre sanırım çağırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…