- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.957
- 83
- 31
Seninle aynı gün benimde sat 13 şubat doğum tarihim de 20 kasımmerhaba güzel kasım anneleri :) sat 13 şubat ile Allahın izniyle aranızdayım. muhtemel doğum tarihimiz 20 kasım gözüküyor. yaş 29 ve ilk hamileliğim.
cumartesi günü beşinci gecikme gününde yaptığım testle öğrendim. bu akşam da kan testi vermeyi planlıyorum. inşallah hepimizin süreci mutlu sonlanır.
çok sağ olun : )Gözün aydın hayırlı olsun ❤
hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah sat aynı :)
o zaman sat kardeşliği : ) inşallah ben de kan testinden sonra daha da rahatlayacağım <3Seninle aynı gün benimde sat 13 şubat doğum tarihim de 20 kasım
Sorma ben de bir heves gittim bebişi görürüm diye keseyle geri döndümAy canım teşekkür ederim seninde bebegin hayırlı olsun ben cumartesi o degeri görünce şok oldum yarın doktora gidecegim acaba kalp atısıda olurmu meraktan catlıcam keseyi bile daha görmedim ki
İnşallah canım yaSorma ben de bir heves gittim bebişi görürüm diye keseyle geri döndümbelki görünür ama senin.
Yaaaa benim minnoş da daha 4.30 mm :) kac haftalık oldunuz canim sizBen gittigimdede tam 6+2 idi karından duyuldu ama degidin gibi doktor 15 gün sonra gel güm güm duyulur artık dedi ❤ boyuda 5.5 mm di daha zaten
Evet canim keseye de kalbe de üstten bakti. Alttan korkumdu benim:)Üsttenmi baktı canım
Doktora gittigim gün 6+2 di ama bugun 7+0 oldu canim ❤Yaaaa benim minnoş da daha 4.30 mm :) kac haftalık oldunuz canim siz
Yaaa bizde 6+2 olduk bugun:)Doktora gittigim gün 6+2 di ama bugun 7+0 oldu canim ❤
Hatta uygulanmaya göre 13 mm oldu ama okadar olduğunu sanmıyorum ben
Masallah minik fasulyelerimizeYaaa bizde 6+2 olduk bugun:)
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın?Sağ kasığım ağrıyor biraz,yine kan verdim bugün sonuç bekliyorumÖzgenin annesi, canım nasılsın bugün?
Aynen inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza yavrularımızı. Betaya baktırmadın mı daha önce ne zaman yaptıracaksın peki benim aşılama olduğu için çok erken öğrendimçok sağ olun : )
o zaman sat kardeşliği : ) inşallah ben de kan testinden sonra daha da rahatlayacağım <3
5 hafta 1 günlük görünüyorHayırlısı ile onu da duyarsın inşallah. kaç haftalık
Aa cıkınca haber et mutlaka. Ben de yarın saglık ocagına tekrar gidicem. Dr birkac testi eksik buldu onları yaptırcam bu arada bhcg de baktırırımİyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın?Sağ kasığım ağrıyor biraz,yine kan verdim bugün sonuç bekliyorum
yok yaptırmadım. şimdi acile gitsem sonuç ne zaman çıkar? ya da yarın sağlık ocağına mı gitsem?Aynen inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza yavrularımızı. Betaya baktırmadın mı daha önce ne zaman yaptıracaksın peki benim aşılama olduğu için çok erken öğrendim
Yarın sağlık ocağına git canım acilde mırın kırın ediyolar sabret o kadar sabretmişsin bir gün daha bekle derimyok yaptırmadım. şimdi acile gitsem sonuç ne zaman çıkar? ya da yarın sağlık ocağına mı gitsem?
Beni azarladı valla aile hekimi,hamilesin işte daha neyin betasını baktiriyorsun dediAa cıkınca haber et mutlaka. Ben de yarın saglık ocagına tekrar gidicem. Dr birkac testi eksik buldu onları yaptırcam bu arada bhcg de baktırırım
Çıkmadı hâlâ,çıkınca yazarımAa cıkınca haber et mutlaka. Ben de yarın saglık ocagına tekrar gidicem. Dr birkac testi eksik buldu onları yaptırcam bu arada bhcg de baktırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?