2019 Kasim anneleri buraya:)

Seninle aynı gün benimde sat 13 şubat doğum tarihim de 20 kasım

Ay canım teşekkür ederim seninde bebegin hayırlı olsun ben cumartesi o degeri görünce şok oldum yarın doktora gidecegim acaba kalp atısıda olurmu meraktan catlıcam keseyi bile daha görmedim ki
Sorma ben de bir heves gittim bebişi görürüm diye keseyle geri döndüm belki görünür ama senin.

çok sağ olun : )

o zaman sat kardeşliği : ) inşallah ben de kan testinden sonra daha da rahatlayacağım <3
Aynen inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza yavrularımızı. Betaya baktırmadın mı daha önce ne zaman yaptıracaksın peki benim aşılama olduğu için çok erken öğrendim

İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın?Sağ kasığım ağrıyor biraz,yine kan verdim bugün sonuç bekliyorum
Aa cıkınca haber et mutlaka. Ben de yarın saglık ocagına tekrar gidicem. Dr birkac testi eksik buldu onları yaptırcam bu arada bhcg de baktırırım

Aynen inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza yavrularımızı. Betaya baktırmadın mı daha önce ne zaman yaptıracaksın peki benim aşılama olduğu için çok erken öğrendim
yok yaptırmadım. şimdi acile gitsem sonuç ne zaman çıkar? ya da yarın sağlık ocağına mı gitsem?

yok yaptırmadım. şimdi acile gitsem sonuç ne zaman çıkar? ya da yarın sağlık ocağına mı gitsem?
Yarın sağlık ocağına git canım acilde mırın kırın ediyolar sabret o kadar sabretmişsin bir gün daha bekle derim

Aa cıkınca haber et mutlaka. Ben de yarın saglık ocagına tekrar gidicem. Dr birkac testi eksik buldu onları yaptırcam bu arada bhcg de baktırırım
Beni azarladı valla aile hekimi,hamilesin işte daha neyin betasını baktiriyorsun dedi

Merhaba hanımlar benimde sat 04.02.2019 geçen hafta perşembe günü hamile olduğumu öğrendim yarın ilk doktor randevum var benim hesaplamama göre 6 haftalık gebeyim acaba yarın bebeğimin kalp sesini keseyi görebilir miyim ve hanımlar benim son 10 15 gündür karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor bazen öyle bir ağrıyor ki hemen lavaboya koşuyorum adet mı oldum diye sizde de oluyor mu bu durum korkuyorum kötü bişey var diye açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…