Benımkıde 1 şubat yarın ilk randavüm var canım adet sancısı bendede oluyorMerhaba hanımlar benimde sat 04.02.2019 geçen hafta perşembe günü hamile olduğumu öğrendim yarın ilk doktor randevum var benim hesaplamama göre 6 haftalık gebeyim acaba yarın bebeğimin kalp sesini keseyi görebilir miyim ve hanımlar benim son 10 15 gündür karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor bazen öyle bir ağrıyor ki hemen lavaboya koşuyorum adet mı oldum diye sizde de oluyor mu bu durum korkuyorum kötü bişey var diye açıkçası
Mrb cnm biz sizden kucuguz ama bende bugun oldu aksm bastirdi bugun adet gunumde normalde..yarin tekrar beta verince rahatlarim bi nebze daha sanirim sende saglikla al kucaginaMerhaba hanımlar benimde sat 04.02.2019 geçen hafta perşembe günü hamile olduğumu öğrendim yarın ilk doktor randevum var benim hesaplamama göre 6 haftalık gebeyim acaba yarın bebeğimin kalp sesini keseyi görebilir miyim ve hanımlar benim son 10 15 gündür karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor bazen öyle bir ağrıyor ki hemen lavaboya koşuyorum adet mı oldum diye sizde de oluyor mu bu durum korkuyorum kötü bişey var diye açıkçası
Yarın inşallah ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu görürüz canımBenımkıde 1 şubat yarın ilk randavüm var canım adet sancısı bendede oluyor
Çok sağol canım hepimiz alalım bebislerimizi sağlıcakla kucağımızaMrb cnm biz sizden kucuguz ama bende bugun oldu aksm bastirdi bugun adet gunumde normalde..yarin tekrar beta verince rahatlarim bi nebze daha sanirim sende saglikla al kucagina
Aminn aminn insallahhÇok sağol canım hepimiz alalım bebislerimizi sağlıcakla kucağımıza
İnşallah canım yarın durumu yaz bende yazarımYarın inşallah ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu görürüz canımçünkü bu karın ağrısı benim çok canımı sıkıyor geçmiyor falan umarım geçer artık bel ağrısı da bugün oldu bende de çamaşır astım biraz ütü yaptım falan iş yapınca ağrıdı benim de
Merhaba canim benimde yaş 29.ilk gebeliğim son adet tarihim 17 şubat.ozleliklerimjz biraz benziyor ondan yazmak istedim:) Bende 2 gün önce öğrendim beta 756 cıktı. Henüz uzmana gitmedim haftasonu gidicem inşallah.merhaba güzel kasım anneleri :) sat 13 şubat ile Allahın izniyle aranızdayım. muhtemel doğum tarihimiz 20 kasım gözüküyor. yaş 29 ve ilk hamileliğim.
cumartesi günü beşinci gecikme gününde yaptığım testle öğrendim. bu akşam da kan testi vermeyi planlıyorum. inşallah hepimizin süreci mutlu sonlanır.
Beni azarladı valla aile hekimi,hamilesin işte daha neyin betasını baktiriyorsun dedi
Satlarımız aynı. Ben gectigimiz ctsi keseyi gordym. 26 sında cagırdı tekrarMerhaba hanımlar benimde sat 04.02.2019 geçen hafta perşembe günü hamile olduğumu öğrendim yarın ilk doktor randevum var benim hesaplamama göre 6 haftalık gebeyim acaba yarın bebeğimin kalp sesini keseyi görebilir miyim ve hanımlar benim son 10 15 gündür karnım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor bazen öyle bir ağrıyor ki hemen lavaboya koşuyorum adet mı oldum diye sizde de oluyor mu bu durum korkuyorum kötü bişey var diye açıkçası
Akşam erkenden sızıp kalıp gece birde, ikide uyanıp kalıyorum. Bir gece sıtma tuttu diğer geceler ben de yandım. Ama uykum da kaçıyor. TuhafUyuyamiyorduuuugece 2-3te fiks uyanmaya basladm ve 6-7-8den sona uyuyabiliyrm..uyanmamin sebebi elim ayagim ates gibi oluyo ondn yatamiym..varmi aranizda yasayan kizlar
Erken degilmi gece uykularini kacirmaya :)) aynen tuhaf valaAkşam eeke
Akşam erkenden sızıp kalıp gece birde, ikide uyanıp kalıyorum. Bir gece sıtma tuttu diğer geceler ben de yandım. Ama uykum da kaçıyor. Tuhaf
Bugun ilk muayene var meraklı ve stresliyim saatte gecmiyor
İnşallah canımhadi bakalım güzel haberler alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?