2019 Kasim anneleri buraya:)

Belim agrıyor kızlar aradada kasık sizdedemi öyle bakalım yarın ulturasonda ne görecegim merakla bekliyorrum

Benımkıde 1 şubat yarın ilk randavüm var canım adet sancısı bendede oluyor

Mrb cnm biz sizden kucuguz ama bende bugun oldu aksm bastirdi bugun adet gunumde normalde..yarin tekrar beta verince rahatlarim bi nebze daha sanirim sende saglikla al kucagina

Yarın inşallah ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu görürüz canım çünkü bu karın ağrısı benim çok canımı sıkıyor geçmiyor falan umarım geçer artık bel ağrısı da bugün oldu bende de çamaşır astım biraz ütü yaptım falan iş yapınca ağrıdı benim de

Benımkıde 1 şubat yarın ilk randavüm var canım adet sancısı bendede oluyor
Yarın inşallah ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu görürüz canım çünkü bu karın ağrısı benim çok canımı sıkıyor geçmiyor falan umarım geçer artık bel ağrısı da bugün oldu bende de çamaşır astım biraz ütü yaptım falan iş yapınca ağrıdı benim de

İnşallah canım yarın durumu yaz bende yazarım

Merhaba canim benimde yaş 29.ilk gebeliğim son adet tarihim 17 şubat.ozleliklerimjz biraz benziyor ondan yazmak istedim:) Bende 2 gün önce öğrendim beta 756 cıktı. Henüz uzmana gitmedim haftasonu gidicem inşallah.

Satlarımız aynı. Ben gectigimiz ctsi keseyi gordym. 26 sında cagırdı tekrar

Benim ozellikle sol kasigim cok agriyor denilene gore neresi cok agrirsa oraya yerlesmis demekmis benim de yarin kontrolum var cok merak ediyorum bugun dayanamadim yine bhcg baktirdim artik bu son dedim ilk gebelik olunca insan bi somut birsey ariyor 28200 geldi insallah bebegi gorurum de rahatlarim

Uyuyamiyorduuuu gece 2-3te fiks uyanmaya basladm ve 6-7-8den sona uyuyabiliyrm..uyanmamin sebebi elim ayagim ates gibi oluyo ondn yatamiym..varmi aranizda yasayan kizlar

Akşam eeke
Uyuyamiyorduuuu gece 2-3te fiks uyanmaya basladm ve 6-7-8den sona uyuyabiliyrm..uyanmamin sebebi elim ayagim ates gibi oluyo ondn yatamiym..varmi aranizda yasayan kizlar
Akşam erkenden sızıp kalıp gece birde, ikide uyanıp kalıyorum. Bir gece sıtma tuttu diğer geceler ben de yandım. Ama uykum da kaçıyor. Tuhaf

Kızlar günaydın
Bende tüp bebek yöntemiyle inş hamileyim
Dün belli belirsiz kese göründü ama yarın tekrar bakacak doktor
Tüp bebekte hafta nasıl hesaplanıyor
Son adet tarihim 12 Şubat transfer tarihim 5 Mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…