tebrik ederim. Rabbi hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) ben de bugün kan testi yaptırıp betamı öğrenicem inşallah.Merhaba canim benimde yaş 29.ilk gebeliğim son adet tarihim 17 şubat.ozleliklerimjz biraz benziyor ondan yazmak istedim:) Bende 2 gün önce öğrendim beta 756 cıktı. Henüz uzmana gitmedim haftasonu gidicem inşallah.
Hoşgeldin kuzummmmSelam kizlarr bnde geldimm :) sat 18 subatti tup bebek yontemiyle oldu 10. Gunde degerm 153 cikti yarin tekrar vericem insallah..Rabbim saglikli gebelikler nasip etsin her birimize ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Hosbulduk canimmmm benimmmmHoşgeldin kuzummmmnasıl hissediyorsun kendini alistinmi biraz bu hisse ❤❤
Canım kaçıncı haftadasın? Benim de c.tesi oldu üstelik ben k3ndimi yoracak bisey yapmamıştım. Ben hemen doktora gittim çok şükür bebeğim iyiydi doktor önlem olarak progestonu arttırdı.Kizlar dun camasirimda kahverengi lekelenme gordum.Cok kucuk ama damla gibi lekelenme seklinde..Dun de biraz fazla yoruldum ve sitresli bir gun gecirdim..Bebegime zarar mi verdim??Biraz tedirgin oldum ama miktari cok azdi.Bir damla lekelenme gibi..Bilgisi olanlar cevap verebilir mi??Sizler de yasadiniz mi??
5 hafta 5 gunluk canim benim.Canım kaçıncı haftadasın? Benim de c.tesi oldu üstelik ben k3ndimi yoracak bisey yapmamıştım. Ben hemen doktora gittim çok şükür bebeğim iyiydi doktor önlem olarak progestonu arttırdı.
Beni iki hafta sonra cagirdi acaba 1 hafta dolunca gitsem mi diye dusunuyorum simdi..Leke beni korkuttu..Canım kaçıncı haftadasın? Benim de c.tesi oldu üstelik ben k3ndimi yoracak bisey yapmamıştım. Ben hemen doktora gittim çok şükür bebeğim iyiydi doktor önlem olarak progestonu arttırdı.
Bende ilk bir hafta böyleydim,zamanla azaliyor telaşın canım merak etmeHosbulduk canimmmm benimmmmYokk :))) hala ruya gibii ama bi yandan ikinci betya bakyirinca rahatlarim diyrm diger yandan kese ve kalp atisi asil rahatlatir diyrm ne bilim kiz degisik duygular icindeym :)))))
Dun hemsiresini aradim kuzu degeri soyledim cok guzel tebrikler dedi ama bi kac kere daha isticez deger bin.i gecince gelin dedi..bin.i gecince alttan bakmiyolarmi bn vajinal istemiyrm ama bilemedimBende ilk bir hafta böyleydim,zamanla azaliyor telaşın canım merak etme
Doktora ne zaman gideceksin canım aldımı randevu,dayanabilirsen kalp atışına kadar bekle
Kiz saka gibi bisi oldu bu yaa sen bana sureci sorarken ben sendn alicam bilgileri :)))) solladiniz bizi :)))Bende ilk bir hafta böyleydim,zamanla azaliyor telaşın canım merak etme
Doktora ne zaman gideceksin canım aldımı randevu,dayanabilirsen kalp atışına kadar bekle
Hahahah aynen öyle oldu canımKiz saka gibi bisi oldu bu yaa sen bana sureci sorarken ben sendn alicam bilgileri :)))) solladiniz bizi :)))
Lekelenmem oldu diyince doktorum yarın hemen gel dedi bna. Bnce sen de erteleme kesilse bile Bu tarz seyler onemli en azindan doktora gidince icin rahatlar. Bbm 6+0 iken olduBeni iki hafta sonra cagirdi acaba 1 hafta dolunca gitsem mi diye dusunuyorum simdi..Leke beni korkuttu..
Yarin gideyim o zaman canim..Tesekkur ederimm.:)Lekelenmem oldu diyince doktorum yarın hemen gel dedi bna. Bnce sen de erteleme kesilse bile Bu tarz seyler onemli en azindan doktora gidince icin rahatlar. Bbm 6+0 iken oldu
Senin lekelenmenin miktari ve rengi nasildi canim??Lekelenmem oldu diyince doktorum yarın hemen gel dedi bna. Bnce sen de erteleme kesilse bile Bu tarz seyler onemli en azindan doktora gidince icin rahatlar. Bbm 6+0 iken oldu
Canım ben de çok korktum. Kanı verdikten bir hafta sonra keseyi gördüm. Geçen haftada bebeği gördükSuan hersey yolundami kesiyo gordunmu. Korktunmu sende.ben gibibenmi panigim
Kuzumm bu uyumsuzlugun hic bi onemi yk okudugum kadariyla dr iyi hersey yolunda dediyse hic takilma geri de cikabiliyor ileride haftasindada..hic takilmaHahahah aynen öyle oldu canım
biz sabah tekrar gittik doktora kan tahlillerim vardi onları sormaya.gitmisken muayenede oldum kalp atışı artık gümbür gümbür duyuluyor artık.
Herşey çok normal dedi rahatladım,ama çıkınca farkettimki sata göre 7+1 günlükken ultrason kağıdında 6+5 yazıyor.şimdi o takıldı kafama yaaaa,niye öyle oldu ki acaba
Canim bende biliyorum aslında bunu,hatta burda geç döllenme olabilir endişe etmeyin diye bide akil veriyordumKuzumm bu uyumsuzlugun hic bi onemi yk okudugum kadariyla dr iyi hersey yolunda dediyse hic takilma geri de cikabiliyor ileride haftasindada..hic takilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?