2019 Kasim anneleri buraya:)

Kesinlikle bitanemm Allaha emanetler kanama vs olmadiktan sonra bnce ckta takilmamak lazm olculere..Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsn insallah

Herkese mutlu huzurlu günler arkadaşlar bende 2 kere gittim doktora 1 muayene ye 2.kontrole çagırdı.kontrolde kesenin etrafında kanama alanı var dedi biraz tedirgi oldum benim 2.gebeligim 3 yaşına girmelerine 3 ay var ikizlerimin paşalarla biraz zorlanıyorum şu an baya mide bulantılarım var hap kullanıyorum dayanılamayacak seviyede perşembe başka doktora randevu aldım bakalım merakla bekliyorum ikizlerim oldugu için pek telle ilgilenemiyorum okuyorum vakit buldukça hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah

Kesinlikle oyle.Dun igne ucu kadar kanamam oldu..Nasil tedirginim..Randevu aldim bugun hemen gidecegim..Insallah bebegim sagliklidir..

Bir hafta ileri geri hiç önemli değil canım hiç takılmasın kafana. Doktor ultrason cihazında milim oynatsa ileri geri gidiyor tarih ki sıkıntı değil hele ki bu kadar küçüklerken. Kızımda da hep bi hafta geriden gitmişti.

Kesinlikle oyle.Dun igne ucu kadar kanamam oldu..Nasil tedirginim..Randevu aldim bugun hemen gidecegim..Insallah bebegim sagliklidir..
Önceki hamileliğimde ilk lekelenmem kahverengi olmuştu ve doktora yazmıştım hemen k.rengi önemli değil ama parlak kırmızı olursa hemen gel demişti. Sen doktora yine git tabi ama endişe etme canım. Çok yorulmak da bu erken dönemde kanamaya sebep olabiliyor

Kesinlikle bitanemm Allaha emanetler kanama vs olmadiktan sonra bnce ckta takilmamak lazm olculere..Rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsn insallah
Içimi rahatlattiniz canlar sağolun ❤ en iyisi doktora güvenip bol bol dua ederek Allahtan hakkımızda hayırlısını istemek

Hadi gözün aydın,kanamaya çok takılma ama dikkatte et kendine.Sırada kalp atışı var.Bende cuma gidicem heyecanlıyım çok

Hadi gözümüz aydın canım bende keseyi gördüm Beni de 10 gün sonra çağırdı tekrar o zaman bir kaç tetkik isticekmis sadece ultrasonda baktı folik asit zaten kullanıyordum devam et dedi. Karın ağrıları normal olduğunu söyledi bide bende idrar yolu enfeksiyonu olduğu için bol bol su iç dedi . Sende dinlen canım doktorun dedigi gibi yorma kendini

Geldim simdi sira bekliyorum canim.Insallah bir sey yoktur.Benim de kahverengiydi ama kurudugu icin mi oyleydi bilmiyorum..

Seninde gözün aydın canım inşallah kalp atışınıda duyarız rabbim büyük

Bu aksam bidaha kan vercem yarin doktora goturcem hayirlisi artik bakalim. Tesekkurler canim

Kızlar cumartesi hcg 10.000 di bugun doktor baktı 44.000 olmuş şükür 2 ye degil 4 e katlamış oluyo demi eee 2 hafta sonra kalp atışı dedi cok gec cagırdı yaa

Kızlar cumartesi hcg 10.000 di bugun doktor baktı 44.000 olmuş şükür 2 ye degil 4 e katlamış oluyo demi eee 2 hafta sonra kalp atışı dedi cok gec cagırdı yaa
Bugün keseyi gördün degilmi canım
benimde ilk kan testim 40.112 di 3 sonra keseyi göreyim diye gittigimde kalp artışlarını duyduk.
Aslında haftaya seninki de duyulur ama tam net duyulsun diye 2 hafta sonra demiştir diye dusunuyorum

Kızlar merhaba bende inşallah Kasım annesi olacağım. Şuan çok yeniyiz pazar günü beta hcg 34.49 çıktı bugün tekrar kan vericem. İnşallah sağlıkla gelirler

Bir haftalık 3-4 gunluk şaşmalar normalmiş. 10 gün gibi bir fark olursa sorun varmış. Senin 3 gunluk fark var... gec dollenmiştir 3 gün korkma hic

Bugun doktor banada öyle dedi kesenib arkasında kanama gördü ama benden leke kan gelmiyor yat dedi agır iş yok düşük önleyici hap verdi benimde kafama ona takıldı inşallah sorun cıkmaz gecer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…