2019 Kasim anneleri buraya:)

Bendende gelmişti sonra gecti kalmadı 2 hafta önceydi sıkıntı etme canım
Sagol canim..Ben yine de gittim.Cok sukur kese normal..5 hafta 6 gunluk dedi..Progestan verdi gunde 1 tane..Insan korkuyor ister istemez..Rabbim bebeklerimizi korusun..:)

Ben de yasadim benim uzun surdu hatta ama simdi gecti yok doktor progestan verdi kesede yerinde hicbi sıkintı yok ama gunde 1 kez kullan yasanabilir dedi, kendini üzme yine de bi doktoruna danis yogunlasmadigi surece normal diyolar

Herkese merhaba
Bugün adetinin günüydü. Test yapmak istedim ve şükür çift çizgiyi gördüm. Çok mutluyum. Bir sene önce düşük yapmıştım. 6 aydır da korunmuyorduk. Şükür bugün çift çizgi gördüm. Sizce hemen doktora gitmeli miyim bu hafta? Yoksa daha erken mi?

Kan tahlili de yaptir o cok daha garanti oluyo doktor da beta olcumu yapicak ultrasona sokucak ama muhtemelen keseyi gormeyecek

Kan tahlili de yaptir o cok daha garanti oluyo doktor da beta olcumu yapicak ultrasona sokucak ama muhtemelen keseyi gormeyecek
Evet. Çok yeni daha. Bu hafta en iyisi kan tahlili yaptırayım da sonra doktora gideyim. Insan yerinde duramıyor ki

Rabbim hayırlı etsin. Sağlıkla kucağına al İnşallah

telefonunuzda hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? iki ayrı uygulama yükledim ama ikisi de farklı hafta gösteriyor.kafam karıştı

Canım bende yeni öğrendim 3 4 gün oldu.gidip kan değerime baktirdim 756 çıkmıştı bu hafta bekliyorum değer de artsın gidince inşallah keseyi göreyim. O yüzden şimdiden gitme sende zaten doktor yollayacak 1 hafta 10 gün sonraya.bari 1 hafta bekle bence canım.ama öncelikle tabi kan değerini bi öğren sağlık ocağında veya acilde

Teşekkür ederim canım. Haklısın öncelikle kan değerime baktirayim sonra doktora gideyim. Sağol. Daha mantıklı

Kizlar doktora gittigimde son adet tarihimi soyledim, doktor keseye bakti ve kesenin 2 hafta geride oldugunu, gec dollenme oldugunu soyledi. Var mi aranizda boyle bi sey yasayan simdi haftalari sayarken son adet tarihini geriye mi cekiyosunuz ? Doktora sorucam bunlari ama gidene kadar size de bi sormak istedim :)

Sagol canim..Ben yine de gittim.Cok sukur kese normal..5 hafta 6 gunluk dedi..Progestan verdi gunde 1 tane..Insan korkuyor ister istemez..Rabbim bebeklerimizi korusun..:)
Amin canım iyi yapmıssın banada günde 2 tane verdi kese arkasında kanama gördü inşallah sorunsuz büyürler

Kizlar ucuncu tahlilide yaptim. Sirayla 67 123 207 yolumda gitmeyen birsey var sanki

Bir ikiz annesi buldum sanki ☺ bende ikiz annesi adayıyım heyecanla birlikte sanırım biraz da stres var bende biraz anlatır mısın güzel yanlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…