Bi arkadasım daha öyle diyor ama bugun keseye baktık öyle olsa 2 kese görünmezmiydi ayy saglıklı olsundaSenin çoğul gebelik olmasın :) değerlerin maşallahı var.
Bendende gelmişti sonra gecti kalmadı 2 hafta önceydi sıkıntı etme canımGeldim simdi sira bekliyorum canim.Insallah bir sey yoktur.Benim de kahverengiydi ama kurudugu icin mi oyleydi bilmiyorum..
Tek yumurta 2 sperm ise eger tek kese gorunurBi arkadasım daha öyle diyor ama bugun keseye baktık öyle olsa 2 kese görünmezmiydi ayy saglıklı olsunda
Sagol canim..Ben yine de gittim.Cok sukur kese normal..5 hafta 6 gunluk dedi..Progestan verdi gunde 1 tane..Insan korkuyor ister istemez..Rabbim bebeklerimizi korusun..:)Bendende gelmişti sonra gecti kalmadı 2 hafta önceydi sıkıntı etme canım
Beni de 29 unda cagirdi..Daha coook var..Sabirsizlikla bekliyorum:))Kızlar cumartesi hcg 10.000 di bugun doktor baktı 44.000 olmuş şükür 2 ye degil 4 e katlamış oluyo demi eee 2 hafta sonra kalp atışı dedi cok gec cagırdı yaa
Kizlar dun camasirimda kahverengi lekelenme gordum.Cok kucuk ama damla gibi lekelenme seklinde..Dun de biraz fazla yoruldum ve sitresli bir gun gecirdim..Bebegime zarar mi verdim??Biraz tedirgin oldum ama miktari cok azdi.Bir damla lekelenme gibi..Bilgisi olanlar cevap verebilir mi??Sizler de yasadiniz mi??
Herkese merhaba
Bugün adetinin günüydü. Test yapmak istedim ve şükür çift çizgiyi gördüm. Çok mutluyum. Bir sene önce düşük yapmıştım. 6 aydır da korunmuyorduk. Şükür bugün çift çizgi gördüm. Sizce hemen doktora gitmeli miyim bu hafta? Yoksa daha erken mi?
Evet. Çok yeni daha. Bu hafta en iyisi kan tahlili yaptırayım da sonra doktora gideyim. Insan yerinde duramıyor kiKan tahlili de yaptir o cok daha garanti oluyo doktor da beta olcumu yapicak ultrasona sokucak ama muhtemelen keseyi gormeyecek
Rabbim hayırlı etsin. Sağlıkla kucağına al İnşallahHerkese merhaba
Bugün adetinin günüydü. Test yapmak istedim ve şükür çift çizgiyi gördüm. Çok mutluyum. Bir sene önce düşük yapmıştım. 6 aydır da korunmuyorduk. Şükür bugün çift çizgi gördüm. Sizce hemen doktora gitmeli miyim bu hafta? Yoksa daha erken mi?
Canım bende yeni öğrendim 3 4 gün oldu.gidip kan değerime baktirdim 756 çıkmıştı bu hafta bekliyorum değer de artsın gidince inşallah keseyi göreyim. O yüzden şimdiden gitme sende zaten doktor yollayacak 1 hafta 10 gün sonraya.bari 1 hafta bekle bence canım.ama öncelikle tabi kan değerini bi öğren sağlık ocağında veya acildeHerkese merhaba
Ben dr.banuciftci uygulamasını kullanıyorum son adet tarihine göre yazıyor hepsi zaten.telefonunuzda hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? iki ayrı uygulama yükledim ama ikisi de farklı hafta gösteriyor.kafam karıştı
Canım bende yeni öğrendim 3 4 gün oldu.gidip kan değerime baktirdim 756 çıkmıştı bu hafta bekliyorum değer de artsın gidince inşallah keseyi göreyim. O yüzden şimdiden gitme sende zaten doktor yollayacak 1 hafta 10 gün sonraya.bari 1 hafta bekle bence canım.ama öncelikle tabi kan değerini bi öğren sağlık ocağında veya acilde
Ayy yok hiç sanmıyorumTek yumurta 2 sperm ise eger tek kese gorunurTek yumurta ikizi yani
Amin canım iyi yapmıssın banada günde 2 tane verdi kese arkasında kanama gördü inşallah sorunsuz büyürlerSagol canim..Ben yine de gittim.Cok sukur kese normal..5 hafta 6 gunluk dedi..Progestan verdi gunde 1 tane..Insan korkuyor ister istemez..Rabbim bebeklerimizi korusun..:)
Kötü düşünme sakın bende ikiz olmasına rağmen 2 katı artmıyor öyle düşün.Kizlar ucuncu tahlilide yaptim. Sirayla 67 123 207 yolumda gitmeyen birsey var sanki
Bir ikiz annesi buldum sanki ☺ bende ikiz annesi adayıyım heyecanla birlikte sanırım biraz da stres var bendeHerkese mutlu huzurlu günler arkadaşlar bende 2 kere gittim doktora 1 muayene ye 2.kontrole çagırdı.kontrolde kesenin etrafında kanama alanı var dedi biraz tedirgi oldum benim 2.gebeligim 3 yaşına girmelerine 3 ay var ikizlerimin paşalarla biraz zorlanıyorum şu an baya mide bulantılarım var hap kullanıyorum dayanılamayacak seviyede perşembe başka doktora randevu aldım bakalım merakla bekliyorum ikizlerim oldugu için pek telle ilgilenemiyorum okuyorum vakit buldukça hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?