2019 Kasim anneleri buraya:)

Kötü düşünme sakın bende ikiz olmasına rağmen 2 katı artmıyor öyle düşün.
Keseyi gordunmu peki ne zaman gordun yada. Benim.icinde hep bi.huzursuzluk var. %60 uzerinde artiyot ama bugun adet geceli 4 gunum

Keseyi gordunmu peki ne zaman gordun yada. Benim.icinde hep bi.huzursuzluk var. %60 uzerinde artiyot ama bugun adet geceli 4 gunum
Keseyi gördük canım hem de 2 tane. Kese görülmez diye düşünürken hem de. Doktora onu sordum zaten. Hiç ikiz gibi değerler artmamış hatta 2 katı bile artmamış sayılır dedim. Sen takılma değerlere onlar bir anlık değer dedi .

Yarin sabah bemde giodcem henuz kese gorunmez ama en azindan degerlere bosey der doktor belki. Hayirlisi artik. Ama cok morelim bozuldu terslik var gibi hissediyorum. Esimde kiziyo bana %60 in uzerinde artmis niye kotuyu cagiriyosun diyo. Ama elimde degil

Hep aynı yerde mi kan veriyorsun? Bi de başka bi hastanenin laboratuarında ölçtür bakalım aynı gün iki farklı yerde değerlerine baktır emin ol laboratuardan kaynaklandığını anlayacaksın. Devlette yaptırdığım zaman değerler biraz daha az geliyor onu farkettim

Kızlar benim hcg de az artmış sanki çarşamba 13 martta 992.3 çıkmıştı
Pazartesi 18 martta 4683 çıktı.
Yine boş gebelik olmasından korkuyorum

Bir ikiz annesi buldum sanki ☺ bende ikiz annesi adayıyım heyecanla birlikte sanırım biraz da stres var bende biraz anlatır mısın güzel yanlarından
Valla nasıl anlatılır ki çok çok güzel bi duygu hatta ben direk iki taneyle başlayınca şimdi bi tane farklı geliyo çok tatlı oluyorlar hep yanlarında aynı dili konuşan aynı yaş arkadaş ikiz annesi olmak gerçekten çok güzel senin adına da sevindim canım inşallah hayırlısıyla kucagımıza alacagımız günler gelir bir an önce

Ilki baska hastanedeydi ama son ikisi ayni yerde.

İçime su serpiliyor güzel şeyler duydukça teşekkür ederim canım

Son hastanede sıkıntı var olabilir. İstersen ilk yaptırdığın yerde yine yaptır.

Yari gidince istek yaptirip bitane daha yaptirayj. Sonra oluruna birakayim. Hersey allahtan. Sagol canim

Bugun doktora gittim kese eni 20mm boyu 25mm olmus yolk sac keseside gorundu. 10 gun sonra gel bebegi kalp atisini gorelim dedi yolk kesesi olunca bos gebelik olmuyor diyorlar bilginiz var mi?

günaydın herkese bende bir kasım annesiyim :) 16 marrta öğrendik beta hcg 6040 çıktı 5,5 haftalık ve keseyi gördük.25 martta kalp atışları için gidicez.herkese hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba benim de son adet tarihim 21 ocakti.Ilk doktora gittigimde bunu soyledigimde 6 haftalik kese gorunur diye karindan bakti ama kese gorunmedi..Kandan bakti.6 haftalik ile uyumlu degil dedi.4 haftalikti.Adet gecikmelerin oluyorsa gec yunurtluyorsundur olabilir dedi..Ben de 2 hafta geriden geliyorum.Su an 8 haftalik olmasi gerekirken.6. haftadayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…