2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar sabah kalktığınızda sizde de mide bulantısı oluyor mu?

bugun sanırım 6. hafta oldu progesteron banada verdi kullanıyorum senin kaç haftalık ilk bebek mi

Benim bugun 6+4 evet ilk olcak insallah :) tam 6+0da oldu bnim leke anladığım kadarıyla bu haftalarda herkeste oluyor bnce tutunma lekesi o insallah :)

Benim bugun 6+4 evet ilk olcak insallah :) tam 6+0da oldu bnim leke anladığım kadarıyla bu haftalarda herkeste oluyor bnce tutunma lekesi o insallah :)

Benimde ilk bebeğim ama halen inanamıyorum :) baya araştırdım evet tutunma lekesi imiş ve doktorum pembe yada kırmızı görmediğin sürece problem yok dedi.

Kızlar benim hcg de az artmış sanki çarşamba 13 martta 992.3 çıkmıştı
Pazartesi 18 martta 4683 çıktı.
Yine boş gebelik olmasından korkuyorum
Bence sorun yok canım. Saatler aynı mı baktırdıgın? 15 inde 1984 olsa 17sinde 3968. 18 i bilemiyorum saate baglı olabilir belki. Bugün tekrar yaptır lütfen. Zaten 2 gun kaldı dr gitmene, boş gebelik oldugunu hic sanmıyorum.

Hayirli olsun son adet tarihlerimiz ayni sanirim beni de 28 martta cagirdi doktor

Evet canım saatler aynı..Yok bi daha aynı strese girmek istemiyorum.Zaten aile hekimi de kızmıştı.Cuma belli olur herşey

Kizlar benim de 6 haftalik.Birkac gundur koku hassasiyeti ve bulanti oluyordu ama 2 gundur cok kotu istifra ediyorum.Benim midem.cok hassas.Grip olunca,nezle olunca bile istifra ederim 3 kilo veririm en az..Hamilelik nasil gececek bilmiyorum.Cok sukur yine de..Heo sukrediyorum.Sebebi guzel bu sefer :)

merhaba kızlar bugun 6. haftam , genel kan tahlılı verdım ve tsh ım yüksek cıktı 5 çıktı...2.5 olması gerekırken..aranızda bu durumda olan var mı..tsh yüksek çıkan?

merhaba kızlar bugun 6. haftam , genel kan tahlılı verdım ve tsh ım yüksek cıktı 5 çıktı...2.5 olması gerekırken..aranızda bu durumda olan var mı..tsh yüksek çıkan?

Ben yarın baktıracağım değerimi ve olması gerekini doktorumdan öğrenir paylaşırım.

Senin doktorun bu değer için bir şeyler söylemedi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…