Bnde c.tesi olmuştu doktorum progesteron verdi önlem olarak. Kaçıncı hafta canim seninBende bugun başladı hafiften birde kahverengi leke var sizde de varmı ?
Benim bugun 6+4 evet ilk olcak insallah :) tam 6+0da oldu bnim leke anladığım kadarıyla bu haftalarda herkeste oluyor bnce tutunma lekesi o insallah :)
Bende olmuyor canım . Sadece hamileliğin verdiği ve benim psilojik açıdan da hazır olmamamla beraber halsizlik yorgunluk boşvermişlik var.Kızlar sabah kalktığınızda sizde de mide bulantısı oluyor mu?
Bende hiç olmadı henüz 7 haftadayız,sende kaçıncı hafta başladı canmKızlar sabah kalktığınızda sizde de mide bulantısı oluyor mu?
Bence sorun yok canım. Saatler aynı mı baktırdıgın? 15 inde 1984 olsa 17sinde 3968. 18 i bilemiyorum saate baglı olabilir belki. Bugün tekrar yaptır lütfen. Zaten 2 gun kaldı dr gitmene, boş gebelik oldugunu hic sanmıyorum.Kızlar benim hcg de az artmış sankiçarşamba 13 martta 992.3 çıkmıştı
Pazartesi 18 martta 4683 çıktı.
Yine boş gebelik olmasından korkuyorum
Hayirli olsun son adet tarihlerimiz ayni sanirim beni de 28 martta cagirdi doktorgünaydın herkese bende bir kasım annesiyim :) 16 marrta öğrendik beta hcg 6040 çıktı 5,5 haftalık ve keseyi gördük.25 martta kalp atışları için gidicez.herkese hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
Hayirli olsun son adet tarihlerimiz ayni sanirim beni de 28 martta cagirdi doktor
Keseyi gördünüz mü değeriniz kaçtısizede hayırlı olsun :) son adet tarihi 8 şubat gittiğimde 5,5 haftalık dedi doktor
Keseyi gördünüz mü değeriniz kaçtı
Evet canım saatler aynı..Yok bi daha aynı strese girmek istemiyorum.Zaten aile hekimi de kızmıştı.Cuma belli olur herşeyBence sorun yok canım. Saatler aynı mı baktırdıgın? 15 inde 1984 olsa 17sinde 3968. 18 i bilemiyorum saate baglı olabilir belki. Bugün tekrar yaptır lütfen. Zaten 2 gun kaldı dr gitmene, boş gebelik oldugunu hic sanmıyorum.
Daha hic çıkarmadım Sadece bulantı oluyor o da koku hassasiyetinden arada ama. 5.haftadan beri ara ara oluyorBende hiç olmadı henüz 7 haftadayız,sende kaçıncı hafta başladı canm
merhaba kızlar bugun 6. haftam , genel kan tahlılı verdım ve tsh ım yüksek cıktı 5 çıktı...2.5 olması gerekırken..aranızda bu durumda olan var mı..tsh yüksek çıkan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?