2019 Kasim anneleri buraya:)

endokrinolog a görün dedı ...o ilaç verebilir dedı..ama 3 ay once gebelik oncesı butun hormonlarım normaldı bırden 2 katına cıkmıs...mecbur hamılelık donemınde ılaç kullanacağım galıba

merhaba kızlar bugun 6. haftam , genel kan tahlılı verdım ve tsh ım yüksek cıktı 5 çıktı...2.5 olması gerekırken..aranızda bu durumda olan var mı..tsh yüksek çıkan?
Benimki 2,3 çıkmış ama normal değerler aralığı
0.34 / 5.6 diyor benimkinde canim. fazla değil galiba ama takip altın da olmandan fayda var

merhaba kızlar bugun 6. haftam , genel kan tahlılı verdım ve tsh ım yüksek cıktı 5 çıktı...2.5 olması gerekırken..aranızda bu durumda olan var mı..tsh yüksek çıkan?
Benim de 4 çıktı hamilelik öncesi 2 iken yükselmiş. Kızımda da öyle oldu ve ikaç kullanıyorum. İlk aylarda bebek bizden alıyor troit hormonunu

Propolis hamilelikte kullanılmaz deniliyor. Ama kanımda biraz enfeksiyon var. Kullanmak istiyorum aslında. Bilgisi olan var mı.

Dün kaçtınız canım biz de 6+2de gittik çok net degildi Kcuuk diye pe4sembe gelin dedi doktor 6+5olcaz acaba gümbür gümbür duyar miyiz ki :)

Benim iki gebeliğimde tsh hızla yükseliyordu. Hemen bir endokrin uzmanına gidin cok acil. İlac verecek sorun kalmayacak. Ama erken mudahale edilmesi gerekiyor.

endokrinolog a görün dedı ...o ilaç verebilir dedı..ama 3 ay once gebelik oncesı butun hormonlarım normaldı bırden 2 katına cıkmıs...mecbur hamılelık donemınde ılaç kullanacağım galıba
Gebelik tiroidi diyorlar buna. Bende de cıktı ve çokkkk çokk önemli. 1 ilac kullanacaksınız sadece. Bebege de hicbir zararı yokmuş.

İmpryl neden acaba yumurta kaliteli olsun diye kullanmıştım
Bende mthfra1298c de homozigot mutasyon var. Impyrlin içindeki folik asit ve b vitaminleri ve sanırım birkac vitamin daha bizim vücudumuzdaki homosistein artışını mı engelliyormuş tam kavrayamadım ama öyle bir şeymiş... ben de arastırıyorum. Ama kullanmaya basladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…