Benimki 2,3 çıkmış ama normal değerler aralığımerhaba kızlar bugun 6. haftam , genel kan tahlılı verdım ve tsh ım yüksek cıktı 5 çıktı...2.5 olması gerekırken..aranızda bu durumda olan var mı..tsh yüksek çıkan?
Evet ayni gun ikimizinde hayirlisi olur insallah :)sizede hayırlı olsun :) son adet tarihi 8 şubat gittiğimde 5,5 haftalık dedi doktor
Beta değerin kaçtıKeseyi 16 Martta gördük doktor kese tam istediğimiz yerde dedi 5 mm imiş canım
Benim de 4 çıktı hamilelik öncesi 2 iken yükselmiş. Kızımda da öyle oldu ve ikaç kullanıyorum. İlk aylarda bebek bizden alıyor troit hormonunumerhaba kızlar bugun 6. haftam , genel kan tahlılı verdım ve tsh ım yüksek cıktı 5 çıktı...2.5 olması gerekırken..aranızda bu durumda olan var mı..tsh yüksek çıkan?
Cuma günü cevaplarim bu soruyu tam 6+2 olucaz cumaKızlar 6+2 de kalp atışı gören oldu mu?
Been 6+2de duyduk ama çok net degildi yarın bi daha gidicez yarın da 6+5 olcaz insallahKızlar 6+2 de kalp atışı gören oldu mu?
Gecen hafta tam 6+2 de gittik canim doktora,kalp atışlarını duyduk allaha şükür.Kızlar 6+2 de kalp atışı gören oldu mu?
Dün kaçtınız canım biz de 6+2de gittik çok net degildi Kcuuk diye pe4sembe gelin dedi doktor 6+5olcaz acaba gümbür gümbür duyar miyiz ki :)Gecen hafta tam 6+2 de gittik canim doktora,kalp atışlarını duyduk allaha şükür.
Ama tabiki gümbür gümbür değildi,dünkü kontrolde artık çok çok net duyduk iş makinası gibi maşallah ❤❤
7+1 di canim,bence 1 hafta daha bekleyin tam duyun tabi dayanabilirsenizDün kaçtınız canım biz de 6+2de gittik çok net degildi Kcuuk diye pe4sembe gelin dedi doktor 6+5olcaz acaba gümbür gümbür duyar miyiz ki :)
Ben bugün baska doktora gittim. İmpryl verdi, coraspin kullan dedi. Bebegi gördük sonunda. İyiki kullanmşsın coraspini dedi.Evet canım saatler aynı..Yok bi daha aynı strese girmek istemiyorum.Zaten aile hekimi de kızmıştı.Cuma belli olur herşey
Benim iki gebeliğimde tsh hızla yükseliyordu. Hemen bir endokrin uzmanına gidin cok acil. İlac verecek sorun kalmayacak. Ama erken mudahale edilmesi gerekiyor.merhaba kızlar bugun 6. haftam , genel kan tahlılı verdım ve tsh ım yüksek cıktı 5 çıktı...2.5 olması gerekırken..aranızda bu durumda olan var mı..tsh yüksek çıkan?
1 gun kaldı zaten normalde kesen gorunuyordur, kese gorundukten sonra da bhcg nin bir anlamı kalmıyormuş.Evet canım saatler aynı..Yok bi daha aynı strese girmek istemiyorum.Zaten aile hekimi de kızmıştı.Cuma belli olur herşey
İmpryl neden acaba yumurta kaliteli olsun diye kullanmıştımBen bugün baska doktora gittim. İmpryl verdi, coraspin kullan dedi. Bebegi gördük sonunda. İyiki kullanmşsın coraspini dedi.
Gebelik tiroidi diyorlar buna. Bende de cıktı ve çokkkk çokk önemli. 1 ilac kullanacaksınız sadece. Bebege de hicbir zararı yokmuş.endokrinolog a görün dedı ...o ilaç verebilir dedı..ama 3 ay once gebelik oncesı butun hormonlarım normaldı bırden 2 katına cıkmıs...mecbur hamılelık donemınde ılaç kullanacağım galıba
Ben de kullanıyorum bebeğe zararı yok tam tersi gerekliGebelik tiroidi diyorlar buna. Bende de cıktı ve çokkkk çokk önemli. 1 ilac kullanacaksınız sadece. Bebege de hicbir zararı yokmuş.
Gecen hafta tam 6+2 de gittik canim doktora,kalp atışlarını duyduk allaha şükür.
Ama tabiki gümbür gümbür değildi,dünkü kontrolde artık çok çok net duyduk iş makinası gibi maşallah ❤❤
Bende mthfra1298c de homozigot mutasyon var. Impyrlin içindeki folik asit ve b vitaminleri ve sanırım birkac vitamin daha bizim vücudumuzdaki homosistein artışını mı engelliyormuş tam kavrayamadımİmpryl neden acaba yumurta kaliteli olsun diye kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?