2019 Kasim anneleri buraya:)

Sistein hücre yenileyici. İnşallah faydalı olur

ALTINIM canım naptın kan verdin mi tekrar?

Dun aksam vermistim 207 cikti yani. 67 123 207 oldu calistigim hastanede doktora gisterdim artislar fena degil ama kese gotunmez haftaya bakalim dedi. Kanaman olmazsa haftaya gel insallah dis gebelik degildir gibi sacma seylerde soyledi benim morelim bozuldu tabi. Yarin 4 ye docent guvendigim bi doktorada randevu aldim bide ona sorcam morelim cok bozuk ama hersey allahtan. Sen nasilsin

Kizlar bide.merak ettigim konu gebeligi ogrenip doktora gittiginizde ne kadarlikti yada adeti nekadar gecmiti doktor ultrasonla baktimi ben bu doktora hem 2 gun gectiginde hemde bugun yani 5 gun gectiginde gittim o kadar korktugumu gormesine gel bi bakalim demedi bana

Ben bugün baska doktora gittim. İmpryl verdi, coraspin kullan dedi. Bebegi gördük sonunda. İyiki kullanmşsın coraspini dedi.
Gözün aydın darısı bana inşallah.Kalp atışını duymak kalmış bi tek size.:Maşallah.Bakk iyiki kullanmışsın

Bence de iyi artışların..İlle 2 katına çıkacak diye bişey yok,canını sıkma.İyiyim bende cumayi bekliyorum kontrolum var

Baksa da bişey goremezki bu değerle.En az 1000.civarı olması lazım.

Kızlar ben sutyeni çıkarırken çok canım yanıyor.Uçları sızlıyor offf

Gözün aydın darısı bana inşallah.Kalp atışını duymak kalmış bi tek size.:Maşallah.Bakk iyiki kullanmışsın
Sorma canım ya biraz da sen sebep oldun biliyor musun? Sen kullandıgın için ve genetik dr soyledigini ilettiginden bende de kullanmakla ilgili güven oluştu İkimiz de saglıkla kavusalım bebeklerimize. Cuma günü bekliyorum güzel haberini

Çok mutlu oldum İyi birşeye vesile olmuşum.Yalnız önceki doktoruna öfkelendim simdi.Nelere sebep olabileceğinden habersiz ukalalık yapıyordu.Değiştirmek akıllıca olmuş.Cuma günü güzel haberler vermeyi nasıl istiyorum bilsen.İnşallah

Bence de iyi artışların..İlle 2 katına çıkacak diye bişey yok,canını sıkma.İyiyim bende cumayi bekliyorum kontrolum var

Elimfen geldigi kadar dusunmemeye calisiyorum streste kotu etkiler diye ama.korkumu anlatamam.

Herkese merhaba... Ben de kasım 2019 annesi olacağım inşllah. Geçen hafta cuma kan verdim 670.2 idi değerim. Kese görünmedi. Yarın için haftaya keseyi görmemiz lazım dedi. Bakalım yarın sabah gideceğim. Bir oğlum var. 4 buçuk yaşında. Heyecanım sanki ilk gebelikteki gibi. İnşallah yarın iyi haberler alırım.. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşllah.. Sevgiler

Keseyi ve bebegi goreceksin eminim bir de üstüne kalp atışı varsa uçarız havalaraaa Dualarım seninle

Elimfen geldigi kadar dusunmemeye calisiyorum streste kotu etkiler diye ama.korkumu anlatamam.

Sende de mi geriden geliyor bu durum benide korkutmustu. Ben en son dün doktordaydim. Gecen pazartesinden beri lekelenmem oluyor. Ilk kahve geldi sonra pembe geldi. Sonra günde bir kez pembe geliyor sonra kahve lekeye dönüyordu cok az sekilde ama. Doktorum korkmustu baya ama bebegim gelisiyormus. Günde bir progestan aliyorum. Normalde dün tam 8 haftalik sat a göre ama ultrasonda 6+2 cikiyor doktorda büyüdügü icin herseyin iyi gittigini söylüyor. Iki gündür pembe lekem yok bi damla kahve seklinde vardi bide idrarimda böyle bazen beyaz bazen biraz kahve tortular var progestandan olabilirmi acaba lekeylede karisinca . Bu kezde ona cok üzülüyorum

O testler günlük mü yapildi? Yani 3 gün arka arkaya

sizede hayırlı olsun :) son adet tarihi 8 şubat gittiğimde 5,5 haftalık dedi doktor
Canım benim de son adet tarihim 7 şubattı
İlk hamileliğim seninde ilk mi
İlk kan verip öğrendiğinde beta hcg kaç çıktı
Adetim 2 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı 11 mart
12 martda kan vermek için gittim beta hcg 183 çıktı
14 Mart'ta jinekoloğa gittim hiç bakmadı kan testi istedi beta 540 olmuştu
Bugün tekrar kan verdim yarın sonucunu alacağım ama stresli heyecanlı bir bekleyiş var
Dr ne zaman gitmiştin ultrason ile mi baktı acaba
Beni aydınlatırsan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…