Sistein hücre yenileyici. İnşallah faydalı olurBende mthfra1298c de homozigot mutasyon var. Impyrlin içindeki folik asit ve b vitaminleri ve sanırım birkac vitamin daha bizim vücudumuzdaki homosistein artışını mı engelliyormuş tam kavrayamadımama öyle bir şeymiş... ben de arastırıyorum. Ama kullanmaya basladım.
ALTINIM canım naptın kan verdin mi tekrar?
Gözün aydınBen bugün baska doktora gittim. İmpryl verdi, coraspin kullan dedi. Bebegi gördük sonunda. İyiki kullanmşsın coraspini dedi.
Bence de iyi artışların..İlle 2 katına çıkacak diye bişey yok,canını sıkma.İyiyim bende cumayi bekliyorum kontrolum varDun aksam vermistim 207 cikti yani. 67 123 207 oldu calistigim hastanede doktora gisterdim artislar fena degil ama kese gotunmez haftaya bakalim dedi. Kanaman olmazsa haftaya gel insallah dis gebelik degildir gibi sacma seylerde soyledi benim morelim bozuldu tabi. Yarin 4 ye docent guvendigim bi doktorada randevu aldim bide ona sorcam morelim cok bozuk ama hersey allahtan. Sen nasilsin
Baksa da bişey goremezki bu değerle.En az 1000.civarı olması lazım.Kizlar bide.merak ettigim konu gebeligi ogrenip doktora gittiginizde ne kadarlikti yada adeti nekadar gecmiti doktor ultrasonla baktimi ben bu doktora hem 2 gun gectiginde hemde bugun yani 5 gun gectiginde gittim o kadar korktugumu gormesine gel bi bakalim demedi bana
Sorma canım ya biraz da sen sebep oldun biliyor musun? Sen kullandıgın için ve genetik dr soyledigini ilettiginden bende de kullanmakla ilgili güven oluştuGözün aydındarısı bana inşallah.Kalp atışını duymak kalmış bi tek size.:Maşallah.Bakk iyiki kullanmışsın
Çok mutlu oldumSorma canım ya biraz da sen sebep oldun biliyor musun? Sen kullandıgın için ve genetik dr soyledigini ilettiginden bende de kullanmakla ilgili güven oluştuİkimiz de saglıkla kavusalım bebeklerimize. Cuma günü bekliyorum güzel haberini
Kese kese yeri nokta virgul hicbisemi gorunmezBaksa da bişey goremezki bu değerle.En az 1000.civarı olması lazım.
Bence de iyi artışların..İlle 2 katına çıkacak diye bişey yok,canını sıkma.İyiyim bende cumayi bekliyorum kontrolum var
Sadece rahim duvarının kalinlasip kalinlasmadigina bakar en fazla,kese görünmezKese kese yeri nokta virgul hicbisemi gorunmez
Keseyi ve bebegi goreceksin eminim bir de üstüne kalp atışı varsa uçarız havalaraaaÇok mutlu oldumİyi birşeye vesile olmuşum.Yalnız önceki doktoruna öfkelendim simdi.Nelere sebep olabileceğinden habersiz ukalalık yapıyordu.Değiştirmek akıllıca olmuş.Cuma günü güzel haberler vermeyi nasıl istiyorum bilsen.İnşallah ❤
Bence de iyi artışların..İlle 2 katına çıkacak diye bişey yok,canını sıkma.İyiyim bende cumayi bekliyorum kontrolum var
Sadece rahim duvarının kalinlasip kalinlasmadigina bakar en fazla,kese görünmez
Sende de mi geriden geliyor bu durum benide korkutmustu. Ben en son dün doktordaydim. Gecen pazartesinden beri lekelenmem oluyor. Ilk kahve geldi sonra pembe geldi. Sonra günde bir kez pembe geliyor sonra kahve lekeye dönüyordu cok az sekilde ama. Doktorum korkmustu baya ama bebegim gelisiyormus. Günde bir progestan aliyorum. Normalde dün tam 8 haftalik sat a göre ama ultrasonda 6+2 cikiyor doktorda büyüdügü icin herseyin iyi gittigini söylüyor. Iki gündür pembe lekem yok bi damla kahve seklinde vardi bide idrarimda böyle bazen beyaz bazen biraz kahve tortular var progestandan olabilirmi acaba lekeylede karisinca . Bu kezde ona cok üzülüyorumCanım ben de çok korktum. Kanı verdikten bir hafta sonra keseyi gördüm. Geçen haftada bebeği gördükGeç döllenmeymiş 2 hafta geriden geliyor bat tarihine göre :) doktorum önce düşük yapıyorum sandı ama değerlerim artınca geç döllenme dedi zaten bebeğin ölçümlerini yapınca haftası net belli oluyor
O testler günlük mü yapildi? Yani 3 gün arka arkayaYarin sabah bemde giodcem henuz kese gorunmez ama en azindan degerlere bosey der doktor belki. Hayirlisi artik. Ama cok morelim bozuldu terslik var gibi hissediyorum. Esimde kiziyo bana %60 in uzerinde artmis niye kotuyu cagiriyosun diyo. Ama elimde degil
Canım benim de son adet tarihim 7 şubattısizede hayırlı olsun :) son adet tarihi 8 şubat gittiğimde 5,5 haftalık dedi doktor
2 ser gun arayla 67 123 207 canimO testler günlük mü yapildi? Yani 3 gün arka arkaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?