ben 4+5 te gittim ilk. Hicbir şey görünmedi. Sonra 5+5 te gittim kese göründü. 6+2 de bebek göründü.Canım benim de son adet tarihim 7 şubattı
İlk hamileliğim seninde ilk mi
İlk kan verip öğrendiğinde beta hcg kaç çıktı
Adetim 2 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı 11 mart
12 martda kan vermek için gittim beta hcg 183 çıktı
14 Mart'ta jinekoloğa gittim hiç bakmadı kan testi istedi beta 540 olmuştu
Bugün tekrar kan verdim yarın sonucunu alacağım ama stresli heyecanlı bir bekleyiş var
Dr ne zaman gitmiştin ultrason ile mi baktı acaba
Beni aydınlatırsan çok sevinirim
O testler günlük mü yapildi? Yani 3 gün arka arkaya
Cok iyi degerlerin cünkü degerler hergün iki katina cikmiyor her iki günde bir iki katina cikiyor gayette iki kat olmus her iki güne. Canimi sikma bosyere2 ser gun arayla 67 123 207 canim
Canım bu günleri hesaplarken son adet tarihini baz alarak mı hesapladınB
ben 4+5 te gittim ilk. Hicbir şey görünmedi. Sonra 5+5 te gittim kese göründü. 6+2 de bebek göründü.
Cok iyi degerlerin cünkü degerler hergün iki katina cikmiyor her iki günde bir iki katina cikiyor gayette iki kat olmus her iki güne. Canimi sikma bosyere
Alttan bakmadilar degil mi hic. Onuda diym alttan bakilsaydi belki kese görünürdü yine de erken ama üstten inan hicbirsey gözükmez daha bana hala alttan bakiyor doktorum kalp atisini filan gördük üstten baksa gözükmez belki 3 aydan sonra üstten bakmaya baslarInsallah oyledir doktorlarin olumsuz konusmasi insani uzuyor dun gece cok guzel ruyalar gordum anlamlarida cok guzel biraz daha umutlandim korkum devam etsede. Yavru kopek gordum birsuru kucagimda beyaz. Anlamk sevimli mumin bir cocuk demekmisAllah buyuktur. Bakalim yarin gidecegim doktor ne diyecek
Sen gönlünü ferah tutmaya çalış canım herşey gönlünce olsun inşallahInsallah oyledir doktorlarin olumsuz konusmasi insani uzuyor dun gece cok guzel ruyalar gordum anlamlarida cok guzel biraz daha umutlandim korkum devam etsede. Yavru kopek gordum birsuru kucagimda beyaz. Anlamk sevimli mumin bir cocuk demekmisAllah buyuktur. Bakalim yarin gidecegim doktor ne diyecek
Destek olan helinizde Allah razi olsun. Hepimizn gonlume gore versin insllahSen gönlünü ferah tutmaya çalış canım herşey gönlünce olsun inşallah
Hem pozitif düşüncenin de gücüne inan
Alttan bakmadilar degil mi hic. Onuda diym alttan bakilsaydi belki kese görünürdü yine de erken ama üstten inan hicbirsey gözükmez daha bana hala alttan bakiyor doktorum kalp atisini filan gördük üstten baksa gözükmez belki 3 aydan sonra üstten bakmaya baslar
Ilk ne zaman alttan baktilar sanaAlttan bakmadilar degil mi hic. Onuda diym alttan bakilsaydi belki kese görünürdü yine de erken ama üstten inan hicbirsey gözükmez daha bana hala alttan bakiyor doktorum kalp atisini filan gördük üstten baksa gözükmez belki 3 aydan sonra üstten bakmaya baslar
Bana hep alttan bakiyor 5 kez gittim simdiye kadar oglumdada öyleydi tabi normalde 2 haftada bir gidiyorsun ama ben iki hafta icinde 3 kez gittim lekelenmem oldugu icin korkuyordumHic bakmadjlar henuz ama doktor yarin bile alttan bakalim dese korkarim istemem heralde. Kanama falan gelir zarari olur doye korkarim. Sana doktormu alttan bakalim.dedi
Evet evet 4 şubat benim son adet tarihiCanım bu günleri hesaplarken son adet tarihini baz alarak mı hesapladın
4+5 de ilk Dr gittiğinde beta değerin kaçtı canım hatırlıyor musun acabaEvet evet 4 şubat benim son adet tarihi
Keseyi ve bebegi goreceksin eminim bir de üstüne kalp atışı varsa uçarız havalaraaaDualarım seninle
Benim de dun 5+4te kese ve yolk sac kesesini gorduk 10 gun sonra yani tam 7. Haftada gel bebegi ve kalp atisini duyalim dedi.bhcg cok yuksek ama bebek yoktu uzuldum biraz bos gebelik mi diye kimseyede soyleyemiyorum hamileyim diye bebegi gormeden kimseyi sevindirmek istemiyorum kendi icimde yasiyorum.B
ben 4+5 te gittim ilk. Hicbir şey görünmedi. Sonra 5+5 te gittim kese göründü. 6+2 de bebek göründü.
Canim yolk gözüktüyse insallah artik bos gebelik olmuyor. Bos gebelikte tüm bos oluyor keseBenim de dun 5+4te kese ve yolk sac kesesini gorduk 10 gun sonra yani tam 7. Haftada gel bebegi ve kalp atisini duyalim dedi.bhcg cok yuksek ama bebek yoktu uzuldum biraz bos gebelik mi diye kimseyede soyleyemiyorum hamileyim diye bebegi gormeden kimseyi sevindirmek istemiyorum kendi icimde yasiyorum.
Kesem haftasindan buyuk bu beni biraz korkutuyor insallah gorurum rahatlarim cok zormus bu durum beklemek cok zorluyor beni.Canim yolk gözüktüyse insallah artik bos gebelik olmuyor. Bos gebelikte tüm bos oluyor kese
Canım yolku görmüşsün niye boş gebelik olsun. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Benim de dun 5+4te kese ve yolk sac kesesini gorduk 10 gun sonra yani tam 7. Haftada gel bebegi ve kalp atisini duyalim dedi.bhcg cok yuksek ama bebek yoktu uzuldum biraz bos gebelik mi diye kimseyede soyleyemiyorum hamileyim diye bebegi gormeden kimseyi sevindirmek istemiyorum kendi icimde yasiyorum.
İlk çocuğumda da şimdi de ikizlerle de alttan baktırdım. Ne kanama ne olumsuz bi durum çok şükür ki yaşamadım ki zararı olacak olsa neden baksınlar zaten arkadaşlar?Hic bakmadjlar henuz ama doktor yarin bile alttan bakalim dese korkarim istemem heralde. Kanama falan gelir zarari olur doye korkarim. Sana doktormu alttan bakalim.dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?