2019 Kasim anneleri buraya:)

B
ben 4+5 te gittim ilk. Hicbir şey görünmedi. Sonra 5+5 te gittim kese göründü. 6+2 de bebek göründü.

Cok iyi degerlerin cünkü degerler hergün iki katina cikmiyor her iki günde bir iki katina cikiyor gayette iki kat olmus her iki güne. Canimi sikma bosyere

Insallah oyledir doktorlarin olumsuz konusmasi insani uzuyor dun gece cok guzel ruyalar gordum anlamlarida cok guzel biraz daha umutlandim korkum devam etsede. Yavru kopek gordum birsuru kucagimda beyaz. Anlamk sevimli mumin bir cocuk demekmis Allah buyuktur. Bakalim yarin gidecegim doktor ne diyecek

Alttan bakmadilar degil mi hic. Onuda diym alttan bakilsaydi belki kese görünürdü yine de erken ama üstten inan hicbirsey gözükmez daha bana hala alttan bakiyor doktorum kalp atisini filan gördük üstten baksa gözükmez belki 3 aydan sonra üstten bakmaya baslar

Sen gönlünü ferah tutmaya çalış canım herşey gönlünce olsun inşallah
Hem pozitif düşüncenin de gücüne inan

Hic bakmadjlar henuz ama doktor yarin bile alttan bakalim dese korkarim istemem heralde. Kanama falan gelir zarari olur doye korkarim. Sana doktormu alttan bakalim.dedi

Ilk ne zaman alttan baktilar sana

Hic bakmadjlar henuz ama doktor yarin bile alttan bakalim dese korkarim istemem heralde. Kanama falan gelir zarari olur doye korkarim. Sana doktormu alttan bakalim.dedi
Bana hep alttan bakiyor 5 kez gittim simdiye kadar oglumdada öyleydi tabi normalde 2 haftada bir gidiyorsun ama ben iki hafta icinde 3 kez gittim lekelenmem oldugu icin korkuyordum

B

ben 4+5 te gittim ilk. Hicbir şey görünmedi. Sonra 5+5 te gittim kese göründü. 6+2 de bebek göründü.
Benim de dun 5+4te kese ve yolk sac kesesini gorduk 10 gun sonra yani tam 7. Haftada gel bebegi ve kalp atisini duyalim dedi.bhcg cok yuksek ama bebek yoktu uzuldum biraz bos gebelik mi diye kimseyede soyleyemiyorum hamileyim diye bebegi gormeden kimseyi sevindirmek istemiyorum kendi icimde yasiyorum.

Canim yolk gözüktüyse insallah artik bos gebelik olmuyor. Bos gebelikte tüm bos oluyor kese

Canım yolku görmüşsün niye boş gebelik olsun. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

İlk çocuğumda da şimdi de ikizlerle de alttan baktırdım. Ne kanama ne olumsuz bi durum çok şükür ki yaşamadım ki zararı olacak olsa neden baksınlar zaten arkadaşlar?

Geçen hafta gitmiştim doktora. 1 hafta sonra tekrar gel dedi bugün gideceğim bakalım benim keseler ne durumda. Allahım hepimize hayırlı olanı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…