2019 Kasim anneleri buraya:)

Geçen hafta gitmiştim doktora. 1 hafta sonra tekrar gel dedi bugün gideceğim bakalım benim keseler ne durumda. Allahım hepimize hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum iki kuzununbende yarın gidicem

İlk çocuğumda da şimdi de ikizlerle de alttan baktırdım. Ne kanama ne olumsuz bi durum çok şükür ki yaşamadım ki zararı olacak olsa neden baksınlar zaten arkadaşlar?

Gunaydin dogru diyorsun canim sacma.bisey sordum. Panik iste benimki. Bugun 2 de gidicem bakalim ne diyecekler.

Şu an doktoruma gidiyorum. İnşllah keseyi görürüz. Heyecandan öleceğim.

Güzel haberlerini bekliyorum iki kuzununbende yarın gidicem
Arkadaşlar maalesef kesenin biri çok küçülmüş, diğeri sağlıklı gelişmiş. Küçük olan kesenin boyutu ne kadar dedim. Ölçülemeyecek kadar küçülmüş dedi. Diğerinde de yolc sac var henüz bebek yok. 6+0 bugün. Haftaya umarım ondaki kalp atışını duyarız tek umudumuz o artık

Insallah onu alirsin saglicakla.kucagina

Kızlaaaar çokk şükür keseyi gördük.. 4 hafta 5 günlük bebeğim. Haftaya kalp atışını duyacağız inşllah.. ❤

Canim karindanmi baktilar benimde 4 hafta 5 gun ama erkem dediler. Tabi beta cok dusuk ondan olabilir bilmiyorum. Senin beta kacti hayirliyormusun

Amin cnm inşallah. Allahın dediği olur. Veren de o alan da o. Hayırlısını versin çok üzüldük 1 haftada kendimizi ikiz hayallerine kaptırmıştık

Evet insan hemen alisiyor varligina. Sen karnindaki icin cok uzulmemeye calis

Üzülme demiycem anlamsız oluyor insan bir sürü hayal kuruyor öğrendiği anda bile. Ama hayırlısı buymuş diye düşün canım, biliyoruz ki çoğul doğumlar riskli olabiliyor belki ilerde bir sıkıntı olsa çok daha acı olacaktı. Allah diper evladına sağlıkla kavultursun

Canım kafana hiçbişey takma daha çok stres yaparak bebeği etkilersin. Akışına bırak herşey allan tan eğer doğmaları yazılmışsa alacağız kucağımıza

Çok üzüldüm ama yinede herşeyde bi hayır vardır derler.Ya daha ileri haftalarda kaybetseydin?Allah karnindakine can versin, sağlık versin inşallah

Canim karindanmi baktilar benimde 4 hafta 5 gun ama erkem dediler. Tabi beta cok dusuk ondan olabilir bilmiyorum. Senin beta kacti hayirliyormusun
Canım benim beta geçen hafta 670.2 idi. Bugün tahlil yapmadı doktorum. Karından baktı. Kese göründü. Kalp atışını haftaya duymamız lazım dedi. Önce karından duymaya çalışalım eğer duyamazsak vajinal bakarız dedi.

Üzülmeyin diyemem.. Ama şükretmelisiniz diyebilirim diğer bebeğiniz sağlıkla büyüdüğü için. Allah onu hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..

Çok üzüldüm canım,allah yardımcınız olsun sağ salim digerini kucagin alırsın inşllah.
Üzülme demek saçma biliyorum ama bol bol dua et ❤❤

Benim.bugun en fazla 400 lerdedir beta oda saglikli ilerliyorsa neyse hayirlisi. Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…