Evet maalesef fazla da düşünmemeye çalışmak lazımEvet insan hemen alisiyor varligina. Sen karnindaki icin cok uzulmemeye calis
Sağol cnm amin inşallah. Rabbim hayırlısını versin.Çok üzüldüm canım,allah yardımcınız olsun sağ salim digerini kucagin alırsın inşllah.
Üzülme demek saçma biliyorum ama bol bol dua et ❤❤
Çok güzel bi teselli verdin cnm doğru şükretmek lazım bizde olana da.Üzülmeyin diyemem.. Ama şükretmelisiniz diyebilirim diğer bebeğiniz sağlıkla büyüdüğü için. Allah onu hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..
Doğru diyorsun cnm en başında kaybetmek daha az hasar ve acı verirÇok üzüldüm ama yinede herşeyde bi hayır vardır derler.Ya daha ileri haftalarda kaybetseydin?Allah karnindakine can versin, sağlık versin inşallah
Hayırlı olsun,benimde sağ kasiktan sağ bacağa kasılma oluyor,bakalım yarın gidicem sorucam doktora 6+1im bendeKızlar ben 5+1 hamileyim. bir düşüğüm var. Çok fazla kabızlık olmaya başladı. Kanama yapacak kadar. birde daha önemlisi kasıklarda başlayıp üst bacaklarıma atan ağrılarım var. normal mi bunlar. kafam çok karıştı
saol canım senin bebişin de hayırlı olsun inşallah. bende yarın gidicem keseyi gömeye. sen ne zaman kese gördün kalp atışı yarın mıHayırlı olsun,benimde sağ kasiktan sağ bacağa kasılma oluyor,bakalım yarın gidicem sorucam doktora 6+1im bende
Teşekkür ederim,ben daha ilk randevuya gidicem yarın.Daha hiçbirşey görmedim.İnşallah bebegide kalp atışlarını da görürüm yarınsaol canım senin bebişin de hayırlı olsun inşallah. bende yarın gidicem keseyi gömeye. sen ne zaman kese gördün kalp atışı yarın mı
İnşallah canım amin hepimize nasip etsininşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah sıcak yüzünü göstersin canım aynıyız seninle beta hcg kaç çıktı,belirtilerin var mıŞimdi hamilelik takvimini imza alanına ekledim. 7haftalık hamilesin diyor... Ama ben 4+5 im.. Hayırlısı...
Kese haftasina gore baya buyuk ama bebek olmayinca supheye dustum bi gorsemde rahatlasim 8 gun kaldi ama nasil gecicek bilmiyorum:/Canım yolku görmüşsün niye boş gebelik olsun. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Hamileliği erkenden ogrenmekte iyi degil galiba,insan telaş yapiyor artacak mi artmiycakmi? Yada sağlıklı artiyormu,kese gorunecekmi ?Benim.bugun en fazla 400 lerdedir beta oda saglikli ilerliyorsa neyse hayirlisi. Sagol canim
Naptın canım,kalp atışlarını duydun mu bebeğinin?Herşey yolundadır inşallah ❤Evet evet 4 şubat benim son adet tarihi
Benimde aynı ağrılar sol bacak ve sol kasıkta oldu canım,tamda 5 6 hafta civariyken ama şimdi geçti allaha şükür.hergun 1 maden suyu içmeye çalış,bol süt ve yoğurt tüket kalsiyum ve magnezyum depoları boşalıyorKızlar ben 5+1 hamileyim. bir düşüğüm var. Çok fazla kabızlık olmaya başladı. Kanama yapacak kadar. birde daha önemlisi kasıklarda başlayıp üst bacaklarıma atan ağrılarım var. normal mi bunlar. kafam çok karıştı
Beta kaç?Hemen canını sıkma,stres yapma kendine.Herşey güzel olacak annesi ❤Benim de dun 5+4te kese ve yolk sac kesesini gorduk 10 gun sonra yani tam 7. Haftada gel bebegi ve kalp atisini duyalim dedi.bhcg cok yuksek ama bebek yoktu uzuldum biraz bos gebelik mi diye kimseyede soyleyemiyorum hamileyim diye bebegi gormeden kimseyi sevindirmek istemiyorum kendi icimde yasiyorum.
Ayy bende iceyim o zaman maden suyu..Aynı dert bende de var.zarar verir diye tereddüt etmiştim.çok teşekkür ederimBenimde aynı ağrılar sol bacak ve sol kasıkta oldu canım,tamda 5 6 hafta civariyken ama şimdi geçti allaha şükür.hergun 1 maden suyu içmeye çalış,bol süt ve yoğurt tüket kalsiyum ve magnezyum depoları boşalıyor
Ben ilk ölcümümü 8 martta yaptırdım. 92ydi. 9 martta da dr gittim4+5 de ilk Dr gittiğinde beta değerin kaçtı canım hatırlıyor musun acaba
Kusura bakma çok soru soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?