2019 Kasim anneleri buraya:)

Adet günü betam 776 çıktı doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum sat 20 şubat. Sizce bu hafta gitmeli miyim kontrole?

Kızlar ben 5+1 hamileyim. bir düşüğüm var. Çok fazla kabızlık olmaya başladı. Kanama yapacak kadar. birde daha önemlisi kasıklarda başlayıp üst bacaklarıma atan ağrılarım var. normal mi bunlar. kafam çok karıştı

Hayırlı olsun,benimde sağ kasiktan sağ bacağa kasılma oluyor,bakalım yarın gidicem sorucam doktora 6+1im bende

saol canım senin bebişin de hayırlı olsun inşallah. bende yarın gidicem keseyi gömeye. sen ne zaman kese gördün kalp atışı yarın mı
Teşekkür ederim,ben daha ilk randevuya gidicem yarın.Daha hiçbirşey görmedim.İnşallah bebegide kalp atışlarını da görürüm yarın

Şimdi hamilelik takvimini imza alanına ekledim. 7haftalık hamilesin diyor... Ama ben 4+5 im.. Hayırlısı...

Benim.bugun en fazla 400 lerdedir beta oda saglikli ilerliyorsa neyse hayirlisi. Sagol canim
Hamileliği erkenden ogrenmekte iyi degil galiba,insan telaş yapiyor artacak mi artmiycakmi? Yada sağlıklı artiyormu,kese gorunecekmi ?
Benim avantajım hamileligimi geç öğrenmem oldu çünkü ben öğrendiğimde betahcg 40000 deydi artık hemen kalp atışını duyduk ❤
Inşallah herşey yolunda canım stres yapma kendine,biliyorum günler geçmiyor senin için ama herşey iyi olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde aynı ağrılar sol bacak ve sol kasıkta oldu canım,tamda 5 6 hafta civariyken ama şimdi geçti allaha şükür.hergun 1 maden suyu içmeye çalış,bol süt ve yoğurt tüket kalsiyum ve magnezyum depoları boşalıyor

Beta kaç?Hemen canını sıkma,stres yapma kendine.Herşey güzel olacak annesi ❤

Ayy bende iceyim o zaman maden suyu..Aynı dert bende de var.zarar verir diye tereddüt etmiştim.çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…