Doktorum önerdi canim özellikle bacak kamplarında çok iyiymiş,meyvesiz olanından olack şifa olur inşllahAyy bende iceyim o zaman maden suyu..Aynı dert bende de var.zarar verir diye tereddüt etmiştim.çok teşekkür ederim
Doktorum önerdi canim özellikle bacak kamplarında çok iyiymiş,meyvesiz olanından olack şifa olur inşllah
Hiç endişelenme iyi düşün. Bebeğin büyüyor annesi.Kese haftasina gore baya buyuk ama bebek olmayinca supheye dustum bi gorsemde rahatlasim 8 gun kaldi ama nasil gecicek bilmiyorum:/
Çok soğru söylüyorsun hemen bugün başlıyorum. beslenme konusunda valla çok öneriye ihtiyacım varBenimde aynı ağrılar sol bacak ve sol kasıkta oldu canım,tamda 5 6 hafta civariyken ama şimdi geçti allaha şükür.hergun 1 maden suyu içmeye çalış,bol süt ve yoğurt tüket kalsiyum ve magnezyum depoları boşalıyor
Canım benim de son adet tarihim 7 şubattı
İlk hamileliğim seninde ilk mi
İlk kan verip öğrendiğinde beta hcg kaç çıktı
Adetim 2 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı 11 mart
12 martda kan vermek için gittim beta hcg 183 çıktı
14 Mart'ta jinekoloğa gittim hiç bakmadı kan testi istedi beta 540 olmuştu
Bugün tekrar kan verdim yarın sonucunu alacağım ama stresli heyecanlı bir bekleyiş var
Dr ne zaman gitmiştin ultrason ile mi baktı acaba
Beni aydınlatırsan çok sevinirim
Ben sana uyguladiklarimi soyleyeyeyim canimÇok soğru söylüyorsun hemen bugün başlıyorum. beslenme konusunda valla çok öneriye ihtiyacım var
Tsh 3,61 çok normal değil canım. Hamilelikte 2.5 altı olması beklenir. Benim 4 çıktı ama ilaca başladımmerhaba canım hepsini anlatacağım ;
SAT 8 şubat idi test yapıp öğrenmem 15 mart
16 Mart tahlil yapılıp beta 6074 çıktı doktor ultrasonla baktı 5 haftalık dedi. o günden beri bekliyordum bugun tahlil verdim beta 10000 olmuş tsh yani troit tahlilim 3,61 normal çıktı.doktor nisanın 4 üne randevu verdi kalp atışı için.
ayrıca Beta değerlerine takılıp karamsarlığa kapılmayın her insanda farklı izleniyor.
hayırlısı ile tüm anne adaylarımızın bebeğini kucağına almasını diliyorum.
Ay canım çok teşkkürller çok yararlı oldu. Ben normlde baklagil hiç tüketmem ma başladım yemeye. süt düşünüyordum. uyacağım inşallahBen sana uyguladiklarimi soyleyeyeyim canim
Dediğim gibi hergün 1 maden suyu,çay içiyorsan kesinlikle azalt yada limonlu iç.
Kahvaltı mutlaka haşlanmış yumurta olmalı
2 3 saat sonra falan ara ogün 1 bardak süt ve 3 ceviz,birkaç tane fındık
Gun icinde acıkırsam şekersiz meyve tüket,haftada en az 2 gün balık, 2gun kirmiizi yada beyaz et,bol mevsim sebze si ve tabiki baklagiller
Her yemekle mutlaka bir kase yoğurt.ekmek tam buğday ekmegi olacak ve özelikle şekerden uzak durmaya calis
Görümcem beslenme uzmanı olduğu için beni sıkı bir beslenme takibine soktu,ama zaten hep yediğimiz şeyler sadece az az sık sık yiyeceğizhersey bebislerimiz icin
Kızlar ben 5+1 hamileyim. bir düşüğüm var. Çok fazla kabızlık olmaya başladı. Kanama yapacak kadar. birde daha önemlisi kasıklarda başlayıp üst bacaklarıma atan ağrılarım var. normal mi bunlar. kafam çok karıştı
Hamileliği erkenden ogrenmekte iyi degil galiba,insan telaş yapiyor artacak mi artmiycakmi? Yada sağlıklı artiyormu,kese gorunecekmi ?
Benim avantajım hamileligimi geç öğrenmem oldu çünkü ben öğrendiğimde betahcg 40000 deydi artık hemen kalp atışını duyduk ❤
Inşallah herşey yolunda canım stres yapma kendine,biliyorum günler geçmiyor senin için ama herşey iyi olacak
Ohhhhhh hadi gözün aydın canım,darısı kalp atışlarına insallh ❤Ciktim doktordan. Sen ona buna bakma %60 artis gayet normal gebesin iste dedi. Keseyi bebegi gormeden sonucun ne olacagini zaten kimse bilemez. Kan verip durma haftayi bekle dedibende hep o diger doktor karisi morelimi bozdu bana bole bole dedi dedim guldu sen takilma rakamlar iyi dedi haftaya cuma ultrasonla bakacak. Iyi doktorlar hep olsun ya.
Ohhhhhh hadi gözün aydın canım,darısı kalp atışlarına insallh ❤
Beta en son pazartesi 28208.2 cikti ilk oldugu icin strese girdim anneme bile soyleyemedim burayada yazmasam kimseyle konusamicamBeta kaç?Hemen canını sıkma,stres yapma kendine.Herşey güzel olacak annesi ❤
Tesekkur ederim sizde olmasaniz cok zorlanirdim birbirimize destek oluyoruz cok iyi birsey ❤❤Hiç endişelenme iyi düşün. Bebeğin büyüyor annesi.
Beypazarı, özkaynak, kınık ve sarıkız almaya çalışın kızlar. çoğu markada nitrit var. meyvelilerde de yüksek şeker oluyo. ama siz içine limon portakal vs. atarak meyveli yapabilirsiniz eğer sade içemiyorsanız :)Doktorum önerdi canim özellikle bacak kamplarında çok iyiymiş,meyvesiz olanından olack şifa olur inşllah
Beta en son pazartesi 28208.2 cikti ilk oldugu icin strese girdim anneme bile soyleyemedim burayada yazmasam kimseyle konusamicam
Merhaba kızlarÖncelikle hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşaallah Ben de bugün kalp atışlarını duydum çok şükür çok güzel bir duygu nasıl gelecek kasım bilmiyorum şimdiden çok heycanlandım
Teşekkür ederim canım inşaallah hepimiz güzel haberlerle, mutlu anılarla tamamlarız bu sürecigözün aydın darısı başımıza inşallah. saglıcakla kucaklayalım :)
Kızlar bugün bi devlet hastanesine gittim. Kese görünmedi. Ama evde ayrı ayrı günlerde yaptığım testler pozitif çıktığı için beta testi yaptım . 605 cıktı sonuç pozitif. Ayrıca 8 yada 9 tüpkan aldılar. Bir sürü test için. Bütün kan değerlerine bakalım dediler. Bir de idrar baktılar. Diğer sonuçlar yarın ancak çıkar dediler. Özele gideceğim ama bu testlerin hepsinin yapılması çok iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?