bencede iyi olmuş bende bi devlete gideyim de tahlilleri aradan çıkarttırayım
Allah sıcak yüzünü göstersin canım aynıyız seninle beta hcg kaç çıktı,belirtilerin var mı
Kesinlikle erken öğrenmek iyi değil yaaa... Çünkü hadi betaya bakalım hooop artmasını bekleyelim hoooop keseyi göreliiimm hoooop hadi kalp atışını bekleyelim... Çok sancılı bir süreç... Sabırsızlığımızın ceremeleri bunlarHamileliği erkenden ogrenmekte iyi degil galiba,insan telaş yapiyor artacak mi artmiycakmi? Yada sağlıklı artiyormu,kese gorunecekmi ?
Benim avantajım hamileligimi geç öğrenmem oldu çünkü ben öğrendiğimde betahcg 40000 deydi artık hemen kalp atışını duyduk ❤
Inşallah herşey yolunda canım stres yapma kendine,biliyorum günler geçmiyor senin için ama herşey iyi olacak
Evet devlete gitmek daha iyi. Ilk zaman tahliller çok fazla olduğu için devlette yapmak daha iyi. Sonradan çok gideceğiz zaten
Kesinlikle erken öğrenmek iyi değil yaaa... Çünkü hadi betaya bakalım hooop artmasını bekleyelim hoooop keseyi göreliiimm hoooop hadi kalp atışını bekleyelim... Çok sancılı bir süreç... Sabırsızlığımızın ceremeleri bunlar
Benim midem de sürekli kötü durumda. Çıkartamıyorum fakat sürekli öğürüyorumKizlar hepinize iyi aksamlar.. iki gundur gozumu acamiyorum ben.Ne yesem istifra ediyorum..Karnim acikiyor ama hicbir sey yemek istemiyorum..Zorla bir seyler yiyorum.Onlari da cikariyorum.Surekli uykum var.Kolumu kaldiramiyorum.Sizlerde durumlar nasil?
Geçmiş olsun canım,bende durum tam tersi ne mide bulantısı var ne kusma tam tersi iştahım fazlasıyla açıldı.durduramıyorum kendimi sürekli yemek yemek istiyorumKizlar hepinize iyi aksamlar.. iki gundur gozumu acamiyorum ben.Ne yesem istifra ediyorum..Karnim acikiyor ama hicbir sey yemek istemiyorum..Zorla bir seyler yiyorum.Onlari da cikariyorum.Surekli uykum var.Kolumu kaldiramiyorum.Sizlerde durumlar nasil?
Canim baktirmistim.Dusuk cikmamisti.Aldigim folik asitin icinde de var.Takviye aliyorum.Masallahh sizin ne guzel.Boyle devam eder insallah..Geçmiş olsun canım,bende durum tam tersi ne mide bulantısı var ne kusma tam tersi iştahım fazlasıyla açıldı.durduramıyorum kendimi sürekli yemek yemek istiyorum
Mide bulantısı için kullanılan bir ilaç varmışsa ondan alsan keşke,birde d vitaminine baktirsan.eksikligi gebelikte halsizlik ve sürekli uykuya neden oluyormuş
Ben cikartamasam bu bulanti ile duramam heralde.Istifra edince biraz rahatliyorumBenim midem de sürekli kötü durumda. Çıkartamıyorum fakat sürekli öğürüyorum
Boşver misafirligi,acilden git benceAcile gitsemmi of çok üzgünüm napacagimda bilmiyorum aksama misafirliğe gidecektik bekleyimmi yoksa napsam
Hemen git canım vakit kaybetmeAcile gitsemmi of çok üzgünüm napacagimda bilmiyorum aksama misafirliğe gidecektik bekleyimmi yoksa napsam
Kızlar ya benim az evvel ac ye gidince köyü kırmızı akintingeldi iç çamaşırımda batmış iki damla kan olmuş bugün biraz ev işi yapmıştım acaba dusukmu yapacam haplami tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?