2019 Kasim anneleri buraya:)

kızlar devamlı bogazımda bi gıcık var öksürmeye korkuyorum. 1 haftadır böyleyim ya sinir oldum. napsamki

Allah sıcak yüzünü göstersin canım aynıyız seninle beta hcg kaç çıktı,belirtilerin var mı

Amiiiinn.. Ağzına sağlık... Benim beta geçen cuma 670.2 idi. Belirti olarak öyle aha da bu var diyemem.. Göğüslerimde sızı, çok susamak, sık idrara çıkmak... Ama öyle bulantı şu bu yok... Allah hepimize sağlıklk bebişler versin.. Amin

Kesinlikle erken öğrenmek iyi değil yaaa... Çünkü hadi betaya bakalım hooop artmasını bekleyelim hoooop keseyi göreliiimm hoooop hadi kalp atışını bekleyelim... Çok sancılı bir süreç... Sabırsızlığımızın ceremeleri bunlar

3 üncüyü beklersem 1 ay bekleyip gidicem doktora dediğin gibi yok betan artmadı yok doktor bişe demedi yok kese daha görünmez stresten başka bişe değil. aslında en heyecanlı ve mutlu zamanlarımız olması lazım :)

Kizlar hepinize iyi aksamlar.. iki gundur gozumu acamiyorum ben.Ne yesem istifra ediyorum..Karnim acikiyor ama hicbir sey yemek istemiyorum..Zorla bir seyler yiyorum.Onlari da cikariyorum.Surekli uykum var.Kolumu kaldiramiyorum.Sizlerde durumlar nasil?

Benim midem de sürekli kötü durumda. Çıkartamıyorum fakat sürekli öğürüyorum

Merhaba arkadaşlar bende 12 şubat son adet tarihimdi ayın 18 i acile gittiğimde beta hgc 155,63 çıkmıştı doktor acil doktoru 1 haftalık falan demişti yarın ilk defa kadın doğuma gidecegim biraz daha bekliyecektim ama randevu bulmuşken kaçırmak istemedim değerim çok düsük degilmi daha yükselip yükselmediginide bilmiyorum ben gidince sanırım kese vs hicbirsey göremeyecegim degilmi burada hepiniz sağlıklı hamilelik gecirsin inşallah bebişlerimiz bize sıkı sıkı sağlıkla tutunsun

Geçmiş olsun canım,bende durum tam tersi ne mide bulantısı var ne kusma tam tersi iştahım fazlasıyla açıldı.durduramıyorum kendimi sürekli yemek yemek istiyorum
Mide bulantısı için kullanılan bir ilaç varmışsa ondan alsan keşke,birde d vitaminine baktirsan.eksikligi gebelikte halsizlik ve sürekli uykuya neden oluyormuş

Canim baktirmistim.Dusuk cikmamisti.Aldigim folik asitin icinde de var.Takviye aliyorum.Masallahh sizin ne guzel.Boyle devam eder insallah..

Benim midem de sürekli kötü durumda. Çıkartamıyorum fakat sürekli öğürüyorum
Ben cikartamasam bu bulanti ile duramam heralde.Istifra edince biraz rahatliyorum( En sevdigim yemekleri birak yemeyi adini duyunca bile midem bulaniyor.

Yemek yemek işkence oldu resmen çıkartmıyorum ama hiç bisi yiyemiyorum içim almıyor ve acim yani hissediyorum nolck boyle bilmiyorum

Kızlar ya benim az evvel ac ye gidince köyü kırmızı akintingeldi iç çamaşırımda batmış iki damla kan olmuş bugün biraz ev işi yapmıştım acaba dusukmu yapacam haplami tavsiye edersiniz

Acile gitsemmi of çok üzgünüm napacagimda bilmiyorum aksama misafirliğe gidecektik bekleyimmi yoksa napsam

Kızlar ya benim az evvel ac ye gidince köyü kırmızı akintingeldi iç çamaşırımda batmış iki damla kan olmuş bugün biraz ev işi yapmıştım acaba dusukmu yapacam haplami tavsiye edersiniz

Bicok hastanede kadin dogum doktoru oluyor git bencede hemen

Benny.disinda olduğum için acilde kalacaklar bilmiyorum bi kere gittiğimde 9 saat beklemiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…