- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
- 103
Dün verdiğim kan sonucumu aldım beta 4008 olmuş sağlık ocağı hemşiresi muhtemelen geç döllenme olmuştur dedimerhaba canım hepsini anlatacağım ;
SAT 8 şubat idi test yapıp öğrenmem 15 mart
16 Mart tahlil yapılıp beta 6074 çıktı doktor ultrasonla baktı 5 haftalık dedi. o günden beri bekliyordum bugun tahlil verdim beta 10000 olmuş tsh yani troit tahlilim 3,61 normal çıktı.doktor nisanın 4 üne randevu verdi kalp atışı için.
ayrıca Beta değerlerine takılıp karamsarlığa kapılmayın her insanda farklı izleniyor.
hayırlısı ile tüm anne adaylarımızın bebeğini kucağına almasını diliyorum.
Kızlar acilde napacaklar cidden napsam bilmiyorumelim ayağım dolaştı ağlamam geldi
Düşük yapmıyorsan da Dr ilaç verir neden olduğuna bakar sanırım hiç vakit kaybetmeden gitmelisinKızlar acilde napacaklar cidden napsam bilmiyorumelim ayağım dolaştı ağlamam geldi
Canim hemen kotu dusunme ama kirmizi renkte ise git hemen muayene ol.Onemli bir sey.Boyle beklemektense icin rahat eder.Sonra gidersin gidecegin yere.Allah in izni ile bir sey olmamistir.Kızlar ya benim az evvel ac ye gidince köyü kırmızı akintingeldi iç çamaşırımda batmış iki damla kan olmuş bugün biraz ev işi yapmıştım acaba dusukmu yapacam haplami tavsiye edersiniz
Progesteron yüklemesi yapılır canım eğer düşük tehlikesi varsa,evde için içini kemirerek beklemektenn iyidir.Kızlar acilde napacaklar cidden napsam bilmiyorumelim ayağım dolaştı ağlamam geldi
Aynen canım benim de öyle. Hatta o çok sevdiğim çaydan tiksindim adını duyunca öğürüyorumBen cikartamasam bu bulanti ile duramam heralde.Istifra edince biraz rahatliyorum( En sevdigim yemekleri birak yemeyi adini duyunca bile midem bulaniyor.
Dr gittiniz miKızlar acilde napacaklar cidden napsam bilmiyorumelim ayağım dolaştı ağlamam geldi
Tsh 2.5 altında olmalı. Lütfen dikkate alın.merhaba canım hepsini anlatacağım ;
SAT 8 şubat idi test yapıp öğrenmem 15 mart
16 Mart tahlil yapılıp beta 6074 çıktı doktor ultrasonla baktı 5 haftalık dedi. o günden beri bekliyordum bugun tahlil verdim beta 10000 olmuş tsh yani troit tahlilim 3,61 normal çıktı.doktor nisanın 4 üne randevu verdi kalp atışı için.
ayrıca Beta değerlerine takılıp karamsarlığa kapılmayın her insanda farklı izleniyor.
hayırlısı ile tüm anne adaylarımızın bebeğini kucağına almasını diliyorum.
Sağlıkla kucağına almak nasip olsunMerhaba hepiniize kasimda dusuk yaptim, insallah kasimd bebegim olacak tekrar hamileyim
Bende gogus acısı dısında bir belirti yok. Uykum var bir de hep tatlı tatlıKizlar hepinize iyi aksamlar.. iki gundur gozumu acamiyorum ben.Ne yesem istifra ediyorum..Karnim acikiyor ama hicbir sey yemek istemiyorum..Zorla bir seyler yiyorum.Onlari da cikariyorum.Surekli uykum var.Kolumu kaldiramiyorum.Sizlerde durumlar nasil?
Arasan da telefonla bir şey yapamazlar zaten.Kızlar doktora gitmedim yarına kadar bekleyelim dedik eşimle burda acilde pek bişey yapmıyorlar diye eşim götürmek istemedi inşallah hata yapmıyoruzdur:/Ya da biraz daha bekleyip arasammi acili
Kızlar doktora gitmedim yarına kadar bekleyelim dedik eşimle burda acilde pek bişey yapmıyorlar diye eşim götürmek istemedi inşallah hata yapmıyoruzdur:/Ya da biraz daha bekleyip arasammi acili
Doktorum bana kanama olursa hemen haber ver demisti ben kesinlikle coktan acile gitmistim.Kızlar doktora gitmedim yarına kadar bekleyelim dedik eşimle burda acilde pek bişey yapmıyorlar diye eşim götürmek istemedi inşallah hata yapmıyoruzdur:/Ya da biraz daha bekleyip arasammi acili
İnşallah sorun olmaz ama ben olsam her ihtimale karşı giderdim. İnşallah durmuştur kanamaKızlar doktora gitmedim yarına kadar bekleyelim dedik eşimle burda acilde pek bişey yapmıyorlar diye eşim götürmek istemedi inşallah hata yapmıyoruzdur:/Ya da biraz daha bekleyip arasammi acili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?