2019 Kasim anneleri buraya:)

Dün verdiğim kan sonucumu aldım beta 4008 olmuş sağlık ocağı hemşiresi muhtemelen geç döllenme olmuştur dedi
Yarın kadın doğuma gideceğim sanırım ultrason ile bakar Dr heyecanla bekliyoruz randevumuzu

Kızlar acilde napacaklar cidden napsam bilmiyorumelim ayağım dolaştı ağlamam geldi

Kızlar ya benim az evvel ac ye gidince köyü kırmızı akintingeldi iç çamaşırımda batmış iki damla kan olmuş bugün biraz ev işi yapmıştım acaba dusukmu yapacam haplami tavsiye edersiniz
Canim hemen kotu dusunme ama kirmizi renkte ise git hemen muayene ol.Onemli bir sey.Boyle beklemektense icin rahat eder.Sonra gidersin gidecegin yere.Allah in izni ile bir sey olmamistir.

Benimde midem bulaniyor cikartamiyorum burnumda hep koku. Hersey igrenc kokuyor. Sola hic yatamiyorum agri giriyor karnimin icine bazen sagda da oluyor saga yatmaktan o tarafimi hissetmiyorum artik bugün yine iki kere kahve lekem geldi. Kac gündür gün icinde gelmiyordu gece vajinal progestan aliyorum sabah hep biraz gelmis oluyordu kahve leke ama gün icinde gelmiyordu bugün iki damla akmis pede. 9 ay böyle mi gececek ki. Ilk hamileligimde cok iyiydi hersey. Ne tarafa dönsem sankk karnimin icindekiler o tarafa düsüyor gibi hissediyorum

Tsh 2.5 altında olmalı. Lütfen dikkate alın.

Bende gogus acısı dısında bir belirti yok. Uykum var bir de hep tatlı tatlı

Kızlar doktora gitmedim yarına kadar bekleyelim dedik eşimle burda acilde pek bişey yapmıyorlar diye eşim götürmek istemedi inşallah hata yapmıyoruzdur:/Ya da biraz daha bekleyip arasammi acili

[QUOTzE="Leiyla, post: 59316950, member: 900242"]
Kızlar doktora gitmedim yarına kadar bekleyelim dedik eşimle burda acilde pek bişey yapmıyorlar diye eşim götürmek istemedi inşallah hata yapmıyoruzdur:/Ya da biraz daha bekleyip arasammi acili
[/QUOTE]
İnsallah pişman olmazsiniz

Arasan da telefonla bir şey yapamazlar zaten.
Leke gelmeye devam ediyor mu

Acaba gitti mi gitmedi mi diye merakla bakayım dedim... Gitmemişsiniz... Belki önemli bir durum değildir ama bunu doktordan duymak iyi gelmeyecek mi size.? Kendi adıma ben o dakikada gitmiştim.. Eşimi mi dinlerim ben? Keşke gitseniz..

İnşallah sorun olmaz ama ben olsam her ihtimale karşı giderdim. İnşallah durmuştur kanama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…