2019 Kasim anneleri buraya:)

Aynen canım benim de öyle. Hatta o çok sevdiğim çaydan tiksindim adını duyunca öğürüyorum
Bende gogus acısı dısında bir belirti yok. Uykum var bir de hep tatlı tatlı
Iki gundur bir sey yiyemedim.ben.1.5 kilo vermisim iki gunde..Size masallah..Hep boyle surer insallah..Sabah erken saatlerde ve gece bulantim yok.Sabah 11 de basliyor.Aksam 8 e kadar mide bulantisi.

Iki gundur bir sey yiyemedim.ben.1.5 kilo vermisim iki gunde..Size masallah..Hep boyle surer insallah..Sabah erken saatlerde ve gece bulantim yok.Sabah 11 de basliyor.Aksam 8 e kadar mide bulantisi.
Allah kolaylık versin canım umarım kısa sürer bu dönem senin için
Benimde sık idrara çıkmadan başka yaşadığım birşey yok

Kızlar benim keseyi daha yeni gördük kalp atışları için iki hafta sonra gidecek. Acaba bu süreçte cinsel birliktelik tehlikelimidir

Bende simdi doktora geldim bekliyecektim ama aradiginiz bolumde randevu acilmistir yazisi geldi hemen aldim baska randevu gorunmuyor cunki kacirmak istemedim ufacik kese gorunuyo burada cikacak gelmeye baslamis dedi hgc testi istedi 5000 uzeriyse neden kese gorunmedi diye vajinal ultrasyondan bakariz dedi ama 5000 lerde cikmaz daha 18 inde 155.63 dü cok kucuk daha evham yapmiyorum neden diye iyi oldu erkende olsa gelmem en azindan doktor kendisi sira verir sıkıntı yasamam

Buarada göbeğimde percing vardı daha tam iyilesmemisti biraz daha tutarim diyodum aklimdan cikarinca kapanmamasi icin ama dokta girince hemen cikardim doktora vardi cikardim dedim iyi yapmissiniz kullanmayin dedi aklinizda olsun pearsingi olan varsa sanirim cikarmak gerekiyor

Kızlar benim keseyi daha yeni gördük kalp atışları için iki hafta sonra gidecek. Acaba bu süreçte cinsel birliktelik tehlikelimidir
Evet Ilk 3 ay doktorlar önermiyorlar canım,rahimde kasılma yapıyor çünkü.
Ama ben 9 ay yapabileceğimizi sanmıyorum ona bisey olacak korkusu daha agir basar

Ben sormadan doktorum bana serbest dedi kanaman yoksa bence de sorun olmaz doktor genel kanama odaklarina bakmasti birsey yok dedi yani kisiden kisiye degisir bence iliski baslangici en iyisi doktorunuza sorun.

Bende gittim bugün ama devlet hastanesi sağ olsunlar ultrason için pazartesi ye gün verdiler sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…