Aynen canım benim de öyle. Hatta o çok sevdiğim çaydan tiksindim adını duyunca öğürüyorum
Iki gundur bir sey yiyemedim.ben.1.5 kilo vermisim iki gunde..Size masallah..Hep boyle surer insallah..Sabah erken saatlerde ve gece bulantim yok.Sabah 11 de basliyor.Aksam 8 e kadar mide bulantisi.Bende gogus acısı dısında bir belirti yok. Uykum var bir de hep tatlı tatlı
Allah kolaylık versin canım umarım kısa sürer bu dönem senin içinIki gundur bir sey yiyemedim.ben.1.5 kilo vermisim iki gunde..Size masallah..Hep boyle surer insallah..Sabah erken saatlerde ve gece bulantim yok.Sabah 11 de basliyor.Aksam 8 e kadar mide bulantisi.
Gozunuzaydin..Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah..:))Merhaba hepiniize kasimda dusuk yaptim, insallah kasimd bebegim olacak tekrar hamileyim
Sagol canim..Yine de sukrediyorum.Hic off demedim.Cok sukur diyorum hep.Sebebi guzel:))Allah kolaylık versin canım umarım kısa sürer bu dönem senin için
Benimde sık idrara çıkmadan başka yaşadığım birşey yok
Çok iyi hayırlı olsun inşallahKızlar şimdi drdan geldik. Keseyi gördük bugün ilk defa.sat a göre 6+1 ama Dr 4/5 haftalık gibi duruyor dedi .zaten bize göre de 4+1
Heyecan ve stresle Dr randevusu bekleyenlere güzel haber olsun
Dün verdiğim kan sonucumu aldım beta 4008 olmuş sağlık ocağı hemşiresi muhtemelen geç döllenme olmuştur dedi
Yarın kadın doğuma gideceğim sanırım ultrason ile bakar Dr heyecanla bekliyoruz randevumuzu
Tsh 2.5 altında olmalı. Lütfen dikkate alın.
Çok şükür iyi haberler aldık kese gözüktü haftaya yeniden çağırdı ama neden çağırdığını anlayamadımhadi güzel haberlerlerle gel
Evet Ilk 3 ay doktorlar önermiyorlar canım,rahimde kasılma yapıyor çünkü.Kızlar benim keseyi daha yeni gördük kalp atışları için iki hafta sonra gidecek. Acaba bu süreçte cinsel birliktelik tehlikelimidir
Büyük ihtimal bebeği gormek icindir canim,kacinci haftadasın.Çok şükür iyi haberler aldık kese gözüktü haftaya yeniden çağırdı ama neden çağırdığını anlayamadım
Ben sormadan doktorum bana serbest dedi kanaman yoksa bence de sorun olmaz doktor genel kanama odaklarina bakmasti birsey yok dedi yani kisiden kisiye degisir bence iliski baslangici en iyisi doktorunuza sorun.Kızlar benim keseyi daha yeni gördük kalp atışları için iki hafta sonra gidecek. Acaba bu süreçte cinsel birliktelik tehlikelimidir
Çok şükür iyi haberler aldık kese gözüktü haftaya yeniden çağırdı ama neden çağırdığını anlayamadım
MaşallahMerhabalar kızlar. Ben de geldim aranızaHayırlısıyla Kasım annelerinden biri olcam . Keseyi gördük dün. İki kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?