2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar ayın 18 inde yani 4 gün önce gece beta hgc 155,63 dü şim cıkan sonucum 448,67 2 kat yükselmemiş galiba doktorda öğle arasına cıktı korkmalımıyım sizce degerim düsükmü nolur yardım

Kızlar ayın 18 inde yani 4 gün önce gece beta hgc 155,63 dü şim cıkan sonucum 448,67 2 kat yükselmemiş galiba doktorda öğle arasına cıktı korkmalımıyım sizce degerim düsükmü nolur yardım
En az 1.66 kat yukselcek. O sekilde hesaplayınca sorun yok.

Aa ben de cevap bekliyorum baska bir devlet hast gitseydin keske... meraklarımız tavan yaptı
Sormaa ya ,bana kalsa ordan çıkıp özele gidecektim de eşim acele etme bekle dedi.Boş gebelik olduğu zaman çok sık sık gitmiştim hastaneye..Geçen seferde acele ettin,bu kez sabret dedi.Ona uydum bende

Kızlar herkese merhaba , umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza . Benim son adetim 14 şubat . çarşamba günü evde test yaptım pozitif çıktı . Perşembe de doktora gittik. Ultrasonla baktı 5 haftalıksın keseyi gördüm herşey yolunda dedi ama kan tahlili falan yapmadı 10 gün sonraya randevu verdi . O gün bebeği tam olarak göreceğiz dedi . Herhangi bir aksilik varsa dış gebelik gibi bunu tespit etmek için ultrason yeterli mi neden bana tahlil yapmadı ? sizce başka bi doktora daha görünmeli miyim

Keseyi gorduyse dış gebelik olmaz artık.Bir sonraki gidişinde yapacaktır tahlilleri

Keseyi gördüyse kanda bhcge gerek yok. Zaten kese varsa nasıl dış gebelik olsun. Ama başka kan testleri bakılmalı. Troit, vitaminler, tam kan sayımı vb

Kızlar benim tsh 4,87 çıktı Daha 2 ay önce 2bucuktu.Fırlamış resmen

Hayırlı olsun canım düne kadar bende de iki kese vardı. Dün gittik biri küçülmüş tek kalmış bebişler. Sen hayırlısı ile ikisini alırsın inşallah kucağına
Hayırlısı olsun canım. Bana da küçük bir kese daha var gibi ama iyi durmuyor haftaya tekrar bakalım dedi. Olanı sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah

Arkadaslar doktor degerlerin cok yukselmemis bi gebelik var gorunuyor ama bu ic gebelikte olabilir dis gebelikte olabilir pazartesi gel tekrar test yapalim ona gore degerlendirelim dedi moralim cok bozuldu

kızlar son adet tarihim 13 şubat bugün doktora gittim kese 2 mm dedi üstten tek baktı. normal mi anlamadım. görmeyen de var keseyi 5 + 2 de. beta 3503 çıktı. lütfen yorum yapın

Canım gebelik tiroidi benim de 2den 4e çıkmış ilaç başladım. Çok mühim. Bebeğin zeka ve omurga gelişimi için ayrıca Allah korusun düşük olmaması için. Hemen endokrin veya dahiliye git
Hangi ilacı kullanıyorsun canım?

kızlar son adet tarihim 13 şubat bugün doktora gittim kese 2 mm dedi üstten tek baktı. normal mi anlamadım. görmeyen de var keseyi 5 + 2 de. beta 3503 çıktı. lütfen yorum yapın
2 mm dediyse geç döllenme olmuştur canım ben dün gittim 5+3tük kese 11 mmdi bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm dediğim gibi seninki geç döllenme olabilir anormal bişey olsa doktor söylerdi zaten

2 mm dediyse geç döllenme olmuştur canım ben dün gittim 5+3tük kese 11 mmdi bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm dediğim gibi seninki geç döllenme olabilir anormal bişey olsa doktor söylerdi zaten
doktor uyumsuzluk var dedi zaten adet tarihinle ama ben ovulasyon testinde 17. gün yumurtlama gördüm

doktor uyumsuzluk var dedi zaten adet tarihinle ama ben ovulasyon testinde 17. gün yumurtlama gördüm
tam olarak hangi tarihe denk geliyor 17. gün canım ? bende ovulasyon testiyle hamile kaldım benim 23 şubattı mesela yumurtlama günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…