- 2 Mart 2018
- 873
- 1.182
- 113
- 31
Aa ben de cevap bekliyorumBende gittim bugün ama devlet hastanesi sağ olsunlar ultrason için pazartesi ye gün verdiler sinir oldum
En az 1.66 kat yukselcek. O sekilde hesaplayınca sorun yok.Kızlar ayın 18 inde yani 4 gün önce gece beta hgc 155,63 dü şim cıkan sonucum 448,67 2 kat yükselmemiş galiba doktorda öğle arasına cıktı korkmalımıyım sizce degerim düsükmü nolur yardım
4+1 canım bugünBüyük ihtimal bebeği gormek icindir canim,kacinci haftadasın.
6. Haftada kal atışı duyulur artk ❤
Sormaa ya ,bana kalsa ordan çıkıp özele gidecektim de eşim acele etme bekle dedi.Boş gebelik olduğu zaman çok sık sık gitmiştim hastaneye..Geçen seferde acele ettin,bu kez sabret dedi.Ona uydum bendeAa ben de cevap bekliyorumbaska bir devlet hast gitseydin keske... meraklarımız tavan yaptı
Keseyi gorduyse dış gebelik olmaz artık.Bir sonraki gidişinde yapacaktır tahlilleriKızlar herkese merhaba , umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza . Benim son adetim 14 şubat . çarşamba günü evde test yaptım pozitif çıktı . Perşembe de doktora gittik. Ultrasonla baktı 5 haftalıksın keseyi gördüm herşey yolunda dedi ama kan tahlili falan yapmadı 10 gün sonraya randevu verdi . O gün bebeği tam olarak göreceğiz dedi . Herhangi bir aksilik varsa dış gebelik gibi bunu tespit etmek için ultrason yeterli mi neden bana tahlil yapmadı ? sizce başka bi doktora daha görünmeli miyim
Keseyi gördüyse kanda bhcge gerek yok. Zaten kese varsa nasıl dış gebelik olsun. Ama başka kan testleri bakılmalı. Troit, vitaminler, tam kan sayımı vbKızlar herkese merhaba , umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza . Benim son adetim 14 şubat . çarşamba günü evde test yaptım pozitif çıktı . Perşembe de doktora gittik. Ultrasonla baktı 5 haftalıksın keseyi gördüm herşey yolunda dedi ama kan tahlili falan yapmadı 10 gün sonraya randevu verdi . O gün bebeği tam olarak göreceğiz dedi . Herhangi bir aksilik varsa dış gebelik gibi bunu tespit etmek için ultrason yeterli mi neden bana tahlil yapmadı ? sizce başka bi doktora daha görünmeli miyim
Keseyi gorduyse dış gebelik olmaz artık.Bir sonraki gidişinde yapacaktır tahlilleri
Keseyi gördüyse kanda bhcge gerek yok. Zaten kese varsa nasıl dış gebelik olsun. Ama başka kan testleri bakılmalı. Troit, vitaminler, tam kan sayımı vb
Canım gebelik tiroidi benim de 2den 4e çıkmış ilaç başladım. Çok mühim. Bebeğin zeka ve omurga gelişimi için ayrıca Allah korusun düşük olmaması için. Hemen endokrin veya dahiliye gitKızlar benim tsh 4,87 çıktıDaha 2 ay önce 2bucuktu.Fırlamış resmen
Hayırlı olsun canım düne kadar bende de iki kese vardı. Dün gittik biri küçülmüş tek kalmış bebişler. Sen hayırlısı ile ikisini alırsın inşallah kucağınaMerhabalar kızlar. Ben de geldim aranızaHayırlısıyla Kasım annelerinden biri olcam . Keseyi gördük dün. İki kese
Hayırlısı olsun canım. Bana da küçük bir kese daha var gibi ama iyi durmuyor haftaya tekrar bakalım dedi. Olanı sağlıkla kucağımıza alalım İnşallahHayırlı olsun canım düne kadar bende de iki kese vardı. Dün gittik biri küçülmüş tek kalmış bebişler. Sen hayırlısı ile ikisini alırsın inşallah kucağına
Hangi ilacı kullanıyorsun canım?Canım gebelik tiroidi benim de 2den 4e çıkmış ilaç başladım. Çok mühim. Bebeğin zeka ve omurga gelişimi için ayrıca Allah korusun düşük olmaması için. Hemen endokrin veya dahiliye git
2 mm dediyse geç döllenme olmuştur canım ben dün gittim 5+3tük kese 11 mmdi bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm dediğim gibi seninki geç döllenme olabilir anormal bişey olsa doktor söylerdi zatenkızlar son adet tarihim 13 şubat bugün doktora gittim kese 2 mm dedi üstten tek baktı. normal mi anlamadım. görmeyen de var keseyi 5 + 2 de. beta 3503 çıktı. lütfen yorum yapın
doktor uyumsuzluk var dedi zaten adet tarihinle ama ben ovulasyon testinde 17. gün yumurtlama gördüm2 mm dediyse geç döllenme olmuştur canım ben dün gittim 5+3tük kese 11 mmdi bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm dediğim gibi seninki geç döllenme olabilir anormal bişey olsa doktor söylerdi zaten
tam olarak hangi tarihe denk geliyor 17. gün canım ? bende ovulasyon testiyle hamile kaldım benim 23 şubattı mesela yumurtlama günümdoktor uyumsuzluk var dedi zaten adet tarihinle ama ben ovulasyon testinde 17. gün yumurtlama gördüm
Euthyrox 25mg.Hangi ilacı kullanıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?