- 7 Ocak 2019
- 300
- 268
- 18
1 martta idi canımtam olarak hangi tarihe denk geliyor 17. gün canım ? bende ovulasyon testiyle hamile kaldım benim 23 şubattı mesela yumurtlama günüm
Bence artık kim olursa olsun gitmelisin Dr aKızlar dün o gelen koyu kırmızıdan sonra gelmedi gece ama şimdi de leken var kırmızı değilde açık kahve eşimde ise gitti ağrım falan yok şükür ama benimde icim hiç rahat etmiyor ben dil bilmiyorum bu arada acaba kaynimlami gitsem kaynanamda çok bilmiyor zaten dili yada içind e iyice bekleyip eminli olsam:/
Kayınvaliden ve kaynınla git ertelemeKızlar dün o gelen koyu kırmızıdan sonra gelmedi gece ama şimdi de leken var kırmızı değilde açık kahve eşimde ise gitti ağrım falan yok şükür ama benimde icim hiç rahat etmiyor ben dil bilmiyorum bu arada acaba kaynimlami gitsem kaynanamda çok bilmiyor zaten dili yada içind e iyice bekleyip eminli olsam:/
Dil bilmiyorum derken? Türkçeyi kastetmiyorsunuz sanırım çünkü gayet düzgün yazıyorsunuz,nerde yaşıyorsunuz?Kızlar dün o gelen koyu kırmızıdan sonra gelmedi gece ama şimdi de leken var kırmızı değilde açık kahve eşimde ise gitti ağrım falan yok şükür ama benimde icim hiç rahat etmiyor ben dil bilmiyorum bu arada acaba kaynimlami gitsem kaynanamda çok bilmiyor zaten dili yada içind e iyice bekleyip eminli olsam:/
evet bu durumda gec dollenme olmus oluyor canim 1 hafta 10 gun sonra tekrar git istersen1 martta idi canım
nasıl geç oluyor canım tam anlamadım açıklar mısın 17. gün yumurtlamış olmadım mı. ağzın bal yesin çok heyecanlandımevet bu durumda gec dollenme olmus oluyor canim 1 hafta 10 gun sonra tekrar git istersen
aslında şöyle senin bir gün geç olmuş benim erken döllenme olmuş o yüzden erkenden göründüğünü düşünüyorum benim, aramızda 1 hafta falan var seni şuan 4.haftada kabul edersek bebeğin görünmemesi normal bencenasıl geç oluyor canım tam anlamadım açıklar mısın 17. gün yumurtlamış olmadım mı. ağzın bal yesin çok heyecanlandım
inşallah öyledir canım üstten 2 mm dedi beta 3503 çıktı zatenaslında şöyle senin bir gün geç olmuş benim erken döllenme olmuş o yüzden erkenden göründüğünü düşünüyorum benim, aramızda 1 hafta falan var seni şuan 4.haftada kabul edersek bebeğin görünmemesi normal bence
saat 4-5 arasında bakabilirsin. tüm sonuçlar çıkıyor o zamanMerhaba kızlar ben de kasım annesi olacağım inş adetim 5 gün geçti idrar testi 1 gün geçince yaptım pozitif çıktı bugün de sağlık ocağına gidip kan verdim İnternete ne zaman düşer acaba pazartesiyi mi beklemem gerekiyor baktım ama sonuç yok henüz, haftaya cuma da doktora gideyim diyorum keseyle birlikte bebeği de görürüm inş, bu Arada mide bulantısı olanlar var ne zaman başlıyor şuan iştahım çok açık
Ben 7. Haftayım İnan ultrasonda görmesem hamile olduğumu anlamam. Maşallah hiçbirşey yok. Bünyeden bünyeye değişiyorKızlar ben 6+6yim inanilmaz halsiz iştahsızım ve inanılmaz canim sıkılıyor her şeye midem bulanıyor elim bile kendime kokuyor gibi geliyor sizlerde de var mı boyle seyler
Ben fransaya gelin geldim burda acillerin durumu türkiye gibi değil malesef bi nebze olsun içimi rahatlatmaya çalışıyorum bende biliyorum gitmem gerek ama şartlarım uygun olmuyor acilde en az 6 saat beklemem gerekiyor turkiyede olsam zaten buraya yazmadan acile giderdim direk dün eşim gerek yok acile gitmeye dedi sizce napayım kendimi sokağımı atayim dil bilmediğim bi ülkede?dalga geçmek le derdine derman aramak farklı olsa gerek...Dil bilmiyorum derken? Türkçeyi kastetmiyorsunuz sanırım çünkü gayet düzgün yazıyorsunuz,nerde yaşıyorsunuz?
Ayrıca hem fikrimizi soruyorsunuz hem herkes bir ağızdan gecikme hemen git dediği halde dikkate bile almıyorsunuz,tekrar tekrar burdan ayni soruyu sorarak çare bulamassiniz lekelerinize
Sanki bizimle dalga geçiyor gibisiniz çünkü bu kadar umursamaz olmanıza başka türlü bir anlam veremiyorum kusura bakmayın
Ayni öyleyim bendeKızlar ben 6+6yim inanilmaz halsiz iştahsızım ve inanılmaz canim sıkılıyor her şeye midem bulanıyor elim bile kendime kokuyor gibi geliyor sizlerde de var mı boyle seyler
Kaçıncı hafta canim senin? Ya ağlıyorum ben canim sıkılıyor hep hormonlardan buAyni öyleyim bende
Kese beta hcg 1500üzerindeyken gözüküyor çünkü ben gebeliğimi öğrendiğimde 4+3tü değer 1022"ydi kalp atışı 6+1de duyuldu bebiş de 7+1de gözüktüKalp atışlarını ne zaman duyabiliriz peki
tebrik ederim canım, sonucun bugün çıkmazsa pazartesiyi bulur sanırımMerhaba kızlar ben de kasım annesi olacağım inş adetim 5 gün geçti idrar testi 1 gün geçince yaptım pozitif çıktı bugün de sağlık ocağına gidip kan verdim İnternete ne zaman düşer acaba pazartesiyi mi beklemem gerekiyor baktım ama sonuç yok henüz, haftaya cuma da doktora gideyim diyorum keseyle birlikte bebeği de görürüm inş, bu Arada mide bulantısı olanlar var ne zaman başlıyor şuan iştahım çok açık
bir daha ne zaman gideceksin doktorainşallah öyledir canım üstten 2 mm dedi beta 3503 çıktı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?