2019 Kasim anneleri buraya:)

Kızlar dün o gelen koyu kırmızıdan sonra gelmedi gece ama şimdi de leken var kırmızı değilde açık kahve eşimde ise gitti ağrım falan yok şükür ama benimde icim hiç rahat etmiyor ben dil bilmiyorum bu arada acaba kaynimlami gitsem kaynanamda çok bilmiyor zaten dili yada içind e iyice bekleyip eminli olsam:/

Bence artık kim olursa olsun gitmelisin Dr a

Kayınvaliden ve kaynınla git erteleme

Dil bilmiyorum derken? Türkçeyi kastetmiyorsunuz sanırım çünkü gayet düzgün yazıyorsunuz,nerde yaşıyorsunuz?
Ayrıca hem fikrimizi soruyorsunuz hem herkes bir ağızdan gecikme hemen git dediği halde dikkate bile almıyorsunuz,tekrar tekrar burdan ayni soruyu sorarak çare bulamassiniz lekelerinize
Sanki bizimle dalga geçiyor gibisiniz çünkü bu kadar umursamaz olmanıza başka türlü bir anlam veremiyorum kusura bakmayın

nasıl geç oluyor canım tam anlamadım açıklar mısın 17. gün yumurtlamış olmadım mı. ağzın bal yesin çok heyecanlandım
aslında şöyle senin bir gün geç olmuş benim erken döllenme olmuş o yüzden erkenden göründüğünü düşünüyorum benim, aramızda 1 hafta falan var seni şuan 4.haftada kabul edersek bebeğin görünmemesi normal bence

Merhaba kızlar ben de kasım annesi olacağım inş adetim 5 gün geçti idrar testi 1 gün geçince yaptım pozitif çıktı bugün de sağlık ocağına gidip kan verdim İnternete ne zaman düşer acaba pazartesiyi mi beklemem gerekiyor baktım ama sonuç yok henüz, haftaya cuma da doktora gideyim diyorum keseyle birlikte bebeği de görürüm inş, bu Arada mide bulantısı olanlar var ne zaman başlıyor şuan iştahım çok açık

inşallah öyledir canım üstten 2 mm dedi beta 3503 çıktı zaten

arkadaşlar merhaba, bende kasım annesi olacağım inşallah son adet tarihin 10 ocaktı. 13 ocakta doktora gittiğimde ultrason kontrolünden sonra yumurtan yok, bir dahaki adetinin 3 veya 4.günü gel yumurtlamana bakalım dedi. tekrar 10 şubatta adet olmam gerekiyodu ancak olmadım. 14 şubatta tekrar doktora gittiğimde bir problem görülmüyor adet söktürücü verecem, yine adet olunca 3-4.günü gel dedi. tarlusal kullanmama rağmen adet olmadım. 5 martta idrar testi aldım. testi yaptıktan sonra 10 dk beklememe rağmen hiç çizgi çıkmadı, paketten çıktığı gibi tertemizdi. akşam masanın üzerinde unutmuşum. sabah unuttuğumu farkedince çöpe atmak için aldığımda iki çizgi gördüm. hemen başka bir doktoru arayarak randevu aldım. doktorum 50 küsur gün adet gecikmem olduğunu öğrenince ultrasondan baktı. rahimde kalınlaşma var ama kese görünmüyor yinede kan testi yapalım dedi. kan testi sonucum 733 çıktı. evet 4 haftalık hamileydim. ve bu 4 hafta içinde adet söktürücü kullanmıştım. 2 gün sonra tekrardan kan testi yapıldığında sonucum 1472 çıktı. herşey yolunda çok şükür. şuan tam 7 haftalık. ben adet olmam gereken günde hamile kalmışım. yani yumurtlama günüm düzensizmiş, o yüzden sadece yumurtlama günlerini hesaplayarak ilişki yaşamayın. her bünyenin yumurtlama günü farklılık gösteriyor. allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu, tamamını erdirsin hepimiz için.

saat 4-5 arasında bakabilirsin. tüm sonuçlar çıkıyor o zaman

Kızlar ben 6+6yim inanilmaz halsiz iştahsızım ve inanılmaz canim sıkılıyor her şeye midem bulanıyor elim bile kendime kokuyor gibi geliyor sizlerde de var mı boyle seyler

Kızlar ben 6+6yim inanilmaz halsiz iştahsızım ve inanılmaz canim sıkılıyor her şeye midem bulanıyor elim bile kendime kokuyor gibi geliyor sizlerde de var mı boyle seyler
Ben 7. Haftayım İnan ultrasonda görmesem hamile olduğumu anlamam. Maşallah hiçbirşey yok. Bünyeden bünyeye değişiyor

Ben fransaya gelin geldim burda acillerin durumu türkiye gibi değil malesef bi nebze olsun içimi rahatlatmaya çalışıyorum bende biliyorum gitmem gerek ama şartlarım uygun olmuyor acilde en az 6 saat beklemem gerekiyor turkiyede olsam zaten buraya yazmadan acile giderdim direk dün eşim gerek yok acile gitmeye dedi sizce napayım kendimi sokağımı atayim dil bilmediğim bi ülkede?dalga geçmek le derdine derman aramak farklı olsa gerek...

Kalp atışlarını ne zaman duyabiliriz peki
Kese beta hcg 1500üzerindeyken gözüküyor çünkü ben gebeliğimi öğrendiğimde 4+3tü değer 1022"ydi kalp atışı 6+1de duyuldu bebiş de 7+1de gözüktü

tebrik ederim canım, sonucun bugün çıkmazsa pazartesiyi bulur sanırım doktora gitmek için de adetin 10 gün falan geçince git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…